Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Σήμερα θα το τσεκάρω και θα πορνοενημερώσω ;)Χλωμο το βλεπω!Μαλλον καμια Βικυ θα εχουν στην Λελας ;)
Κάνε να έχει γυρίσει η Λίντα μου!
Σήμερα θα το τσεκάρω και θα πορνοενημερώσω ;)Χλωμο το βλεπω!Μαλλον καμια Βικυ θα εχουν στην Λελας ;)
Χτες παντως ηταν Η Βικυ και ας λεει το προγραμμα Λιντα!!!Λέλας Καραγιάννη . Τώρα Ναταλί , μετά τις 5 δεν ξέρουν
Κοίτα , επειδή λείπει και από το Φυλής 104 όπου εργάζεται ως Αλίνα , λογικά θα έχει άδεια. Η Άντζελα ίσως μας ενημερώσει καλύτερα
Γεια σου Άντζελα τσαχπίνα!! Τίποτα δε σου ξεφεύγει!!!η Αλινα ματια μου ειναι σε αδεια
την Πεμπτη το πρωι επιστρεφει στο μαγαζι ;)
πολλα φιλια
Aλινα απο Φυλης104 ειναι η Ντιανα!Αλινα απο Φυλης134ισογειο και αλλου οντως καμια σχεση!Αλίνα απο Φυλής ΚΑΜΜΙΑ σχέση με Ντιάνα !
Μα καμμία λέμε !
H Εβελυν ηταν ενα μικρο -ωραιο πουτανακι-μαγκακι απο ρωσσια μαλλον-λεπτο με 2υαρι βυζι καστανοξανθο απο οτι θυμαμαι,και δουλευε δροσοπουλου 97 και λεμπεση(καθετοs στη συγγρου) πριν 2,5 η και 3 χρονια πριν.Για ποιά Έβελιν γράφεις συνοδοιπόρε?
γεια και παλι SPOON.Eπειδη οι χρονοι στα studio εχουν μικρυνει υπερβολικα-οπωs και οι μεριδεs των φαγητων σε πολλα εστιατορια-και εγω μεσα σε 10 λεπτα δεν προλαβαινω να κανω τιποτα,την ρωτησα για 1 ωρα ποσα θελει.Μου απαντησε 300 ευρω.και οταν τηs ειπα οτι ειναι πολλα,μου απαντησε οτι εγω σε 1 ωρα τοσα βγαζω.Δεν διευκρινισαμε για τιποτα extra.Για ποιο πραγμα ακριβως σου ζητησε 300ευρω?
Εχουμε ξεφυγει τελειως μου φαινεται!!!Εκτος βεβαια αν περιλαμβανονται και εξτρα!!! :S
Το ποσα βγαζει σε 1 ωρα ας μη το σχολιασουμε!!!Στον υπνο της ισως να τα βγαζει τα 300!!γεια και παλι SPOON.Eπειδη οι χρονοι στα studio εχουν μικρυνει υπερβολικα-οπωs και οι μεριδεs των φαγητων σε πολλα εστιατορια-και εγω μεσα σε 10 λεπτα δεν προλαβαινω να κανω τιποτα,την ρωτησα για 1 ωρα ποσα θελει.Μου απαντησε 300 ευρω.και οταν τηs ειπα οτι ειναι πολλα,μου απαντησε οτι εγω σε 1 ωρα τοσα βγαζω.Δεν διευκρινισαμε για τιποτα extra.