- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Αλλαγές στα αυριανά προγράμματα www.studio55-gr.com/schedule]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url] και www.kamasutrastudio-gr.com/schedule]KamaSutra Studio (Φραντζή 47)[/url].
Πάει το χάσαμε το Μονικάκι.Φοβερό κορμί και ΣΤΗΘΟΣ, και πανέμορφη.
ΟΚ! Ενδιεφέρον. Στο συγκριτικό Έμιλυ - Αγάπη τι να προτιμήσω;Σήμερα, 24.04.09, στο "ίδρυμα" της Βριλησσού με αριθμό 57!
από τις 10:00-17:00: Η Σαμπρίνα εκ Τσεχίας μας σερβίρει το πρωϊνό στο κρεββάτι... :o :o :o
από τις 17:00-23:00: Η σέξυ Έμιλυ με το αστραφτερό χαμόγελο θα αναλάβει τις απογευματινές καυλίτσες μας!
από τις 23:00- τέλος: Η νύχτα μας αποκτά νόημα!!!!! Η Αγάπη θα μας κάνει να περάσουμε αξέχαστα!!!!
Το γραφει κιολας οτι ειναι η παλια Λιντα!!!ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. στο στούντιο κωνσταντινουπόλεως 94 που λέει ότι σήμερα δουλεύει σόνια-λίντα, η λίντα είναι η κοκκινομάλλα κοπέλα στις φωτογραφίες, ή η άλλη η λεγόμενη "λίντα2"?
Απορώ ρε παιδιά όλα αυτά τα στούντιο που έχουν σελίδες τόσο δύσκολο είναι να ενημερώνουν για την κοπέλα της βάρδιας; Το Φυλής 104 είναι το μόνο με συνέπεια που το τρέχει κιόλας. Όχι τίποτα άλλο αλλά πηγαίνεις τελικά να δεις ποια δουλεύει και σε αγριοκοιτάζουν -στην καλύτερη- που δεν περνάς
Σηκωσε αμανε??????????Σημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στη Πένυ-Πιπίνου 118.Και ενώ όλα πήγαιναν καλά στα 10 λεπτά χρονομετρημένα αποσύρει το πέπλο της "κάβλας" και απότομα μεταβάλλουσα το χρώμα της φωνής της δηλώνει ψυχρά:"Δεν έχω άλλο χρόνο"
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΜΩΡΗ!!! 70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ!!! ΤΑ 70 ΕΥΡΩ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ!!!
Μας πιάνουν πάνω στην κάβλα και λένε ότι τους καπνίσει!!!
Ακολουθεί κριτική.
Προσπαθοντας να αποφυγω κατι τετοια γεγονοτα (και αφου βεβαια εχω φαει και καμια 10αρια φορες τα μουτρα μου) εδω και αρκετο καιρο πηγαινω μονο στα σιγουρα!!!Εκει που ξερω οτι θα περασω καλα αλλα και να μου αρεσει η κοπελα!!!
Τα μονα ρισκα που παιρνω ειναι οταν διαβαζω καλα σχολια απο ατομα που εμπιστευομαι της κριση και τα γουστα τους!
ΣΩΣΤΟ!
Kασσανδρας 3...Οντως ειναι εκφυλη αυτη η Μελινα αν κι εχει καπως περιεργη σωματοδομη!!Ιακχου7α...Βικυ απο Βριλλησου60 και Λουκα Νικα!Χτεσινοβραδινή αναφορά για ιστορικούς λόγους
-Κασάνδρας 3 πάνω η Μελίνα, ξανθό έκφυλο που κάνει πρωκτικό με 100
-Ιάκχου 7 ένα λυγερόκορμο πανύψηλο τρανς, πολύ όμορφο για όσους έχουν τέτοια γούστα
Θα το'χει το ονομα!!!!Χτεσινοβραδινή αναφορά για ιστορικούς λόγους
-Κων/πόλεως 94 η Λίντα 2 δη΄λαδή η Νίνα από Παρασίου 36 και Κεφαληνίας 75. Κ¨ανει φοβερό πρωκτικό