- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Αλλαγές/ανανεώσεις βαρδιών στο www.studio40-gr.com/schedule]Studio 40 (Σπύρου Πάτση 40)[/url].
Σήμερα, 22/04/09, στο studio 57 (Βριλησσού) ή αλλιώς Εδέμ :
μέχρι τις 17:00: Η Τσέχα Σαμπρίνα θα μας περιμένει με τα εντυπωσιακά της
από τις 17:00-23:00: Η Έμιλυ όλο τσαχπινιά και γλύκα θα ασχοληθεί με τις απογευματινές καυλίτσες μας!
από τις 23:00-τέλος: Η έμπειρη και περιποιητική Ζλάτα θα μας κάνει να παραπατάμε από το
Η Σάντρα από δροσοπούλου 97 τι λέει από υπηρεσίες....έχει κανείς εμπειρία μαζί της????
Τί έγινε με την Κλαούντια heellover? Πώς πήγε η αποστολή?
Πριν απο λιγο.. Αριστοτελους 6 η miss φολα Λαουρα, και στα 2 της Θησεως τιποτα το ενδιαφερον, Σερβιων 26 Στεφανια ελαφρως ανανεωμενη. Τελος καταθεση στο Κασσανδρας 3 επανω στη Μαρια που μου ειπε οτι δουλευε απο το πρωι ολες τις βαρδιες στο κατω και σε καποιο αλλο!!! Τη ρωτησα αν της περνει η τραπεζα το σπιτι?? Στο δια ταυτα τιποτα φοβερο απο συμετοχη, το μονο που αξιζει ειναι η φοβερη εμφανιση. Γενικα δεν ευχαριστηθηκα τη βολτα..
Τη Δευτέρα 6 Απρίλη το αλαβάστρινο μπιμπελό Κλαούντια μου είχε πει ότι θα δουλεύει πρωί. Απλά επειδή εκεί οι βάρδιες αλλάζουν πολύ γρήγορα ενδέχεται να την έχουν αλλάξει. Πάνε 17 μέρες από τότε. Η αποστολή σου heel , αν αποφασίσεις να τη δεχτείς, είναι να βρεις το αλαβάστρινο μπιμπελό και να το επιστρέψεις στον ιδοκτήτη του (εμένα )δεν κατάφερα να περάσω λόγω φόρτου εργασίας
αν και μαθαίνω ότι εκεί είναι τα πρωινά
λέω πάντως να περάσω σήμερα από Λέλας μήπως πετυχω τη Λίντα 2
Τη Δευτέρα 6 Απρίλη το αλαβάστρινο μπιμπελό Κλαούντια μου είχε πει ότι θα δουλεύει πρωί. Απλά επειδή εκεί οι βάρδιες αλλάζουν πολύ γρήγορα ενδέχεται να την έχουν αλλάξει. Πάνε 17 μέρες από τότε. Η αποστολή σου heel , αν αποφασίσεις να τη δεχτείς, είναι να βρεις το αλαβάστρινο μπιμπελό και να το επιστρέψεις στον ιδοκτήτη του (εμένα )
Αν κατά τη διάρκεια της αποστολής συλληφθείς ή σκοτωθείς ο υπουργός θα αρνηθεί οποιαδήποτε γνώση των πράξεών σου.
Αυτός ο δίσκος θα αυτοκαταστραφεί σε 5 δευτερόλεπτα..
Good luck heel
Σε γνωστό ίδρυμα στιχομυθία μετά την παρουσίαση από τσατσά
Εγώ: Άμα περάσω καλά θα ξανάρθω
Τσατσά: Αυτό εξαρτάται από εσένα
Εγώ: Δηλαδή;
Τσατσά: Το αν περάσεις καλά εξαρτάται από εσένα
Εγώ: Για καντο λίγο πιο λιανά να το καταλάβω, δηλαδή η εργαζόμενη δεν έχει υποχρέωση αφού την επιλέγω να προσφέρει το φουλ για να περάσω καλά;
Άκρη δεν έβγαλα πάντως. Τι εννοεί ο ποιητής;
Ρε πελάτες στην τσέπη μας είστε, όχι εμείς σε εσάς.
Η μελετημένη και δολίως προεξοφλούσα τον φταίχτη δήλωση της τσατσάς για να προστατεύσει την κοπέλα επιβάλλει να μας πεις τα στοιχεία του ευαγούς ιδρύματος και περιγραφή της τσατσάς.Αλαζονικές,δόλιες και κουτοπόνηρες συμπεριφορές απο τις τσατσάδες και τις κοπέλες πρέπει να στηλιτεύονται με αναγνωριστικά στοιχεία για να προσέχουμε όλοι.Επίσης τι έγινε τελικά; Μπήκες; Πέρασες καλά; Ποια κοπέλα ήταν;Ισως υπάρχουν κοινές αναφορές.Σε γνωστό ίδρυμα στιχομυθία μετά την παρουσίαση από τσατσά
Εγώ: Άμα περάσω καλά θα ξανάρθω
Τσατσά: Αυτό εξαρτάται από εσένα
Εγώ: Δηλαδή;
Τσατσά: Το αν περάσεις καλά εξαρτάται από εσένα
Εγώ: Για καντο λίγο πιο λιανά να το καταλάβω, δηλαδή η εργαζόμενη δεν έχει υποχρέωση αφού την επιλέγω να προσφέρει το φουλ για να περάσω καλά;