- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Ανανέωση βαρδιών στο www.athanasias3.com/schedule]Studio Geisha (Αθανασίας 3)[/url].
+1000000000μπα?απο ποτε απαντουν στο τηλεφωνο αυτες εκει?απο τοτε που ανοιξε ποτε δεν επιανε γραμμη ή αν επιανε δεν απαντουσε οπως στο θησεως 35 οπου βαζουν τηλεφωνητη λες και ο ιδιοκτητης λειπει απο το σπιτι του για επαγγελματικους λογους ες αει.Μα ποσο μαλακες ειναι ορισμενοι...που ζουνε ρε φουστη μου?στην εποχη του νεατερνταλ?ηθελα να ξερα,δεν τους αφορα η ολη αλλαγη που εχει παιχτει με τις διαφημισεις ή εστω τα τηλέφωνα που η συντριπτικη πλειοψηφια των στουντιο εχουν ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ στις ερωτησεις των συναγωνιστων?Ειδικα για αυτα τα 2 στουντιο που ανεκαθεν ειχαν αυτη τη μαλακισμενη πολιτικη.Και καλα το αριστοτελους σωζεται λογω γεωγραφικης θεσεως καθως ειναι διπλα σε αλλο στουντιο και κωλαδικα.Το θησεως 35 δεν καταλαβαινει οτι καθημερινα χανει πολλα λεφτα?Τοσο στενοκεφαλοι ειναι?Οταν δουλευε η αγνη το ξερουν οτι θελαμε να μαθουμε ποτε δουλευει και δεν μπορουσαμε να επικοινωνησουμε?εν ετει 2008?Στην εποχη του κρομανιον ζουμε?Για αυτο και δεν ξαναπαταω εκει γιατι και αγενεις τσατσαδες εχει και δεν μπορεις να επικοινωνησεις και τις περισσοτερες φορες ειναι ξεπετα..αν εξαιρεσεις 2,3.Εχει φερει πολλες μουναρες κατα το παρελθον,αλλα η πολιτικη τους ειναι πολυ πεπαλαιωμενη.Αν θελουν να συνεχισουν ας βελτιωσουν τις υπηρεσιες του(εννοω και την υπαρξη τηλεφωνου για στοιχειωδη επικοινωνια),αλλιως κλειστε το και καντε το σουβλατζιδικο.Πιο πολλα θα βγαλει.
για τη Στέλλα που εργάζεται τώρα στο συγκεκριμένο οίκημα γνωρίζουμε κάτι;Ανανέωση βαρδιών στο www.athanasias3.com/schedule]Studio Geisha (Αθανασίας 3)[/url].
Φραντζη 47 τωρα η Νανα, η ασιατισα, μεχρη 17:30
εφυγα... ημουν πολυ κουρασμενη... και ετσι καλυτερα να κατσω στο σπιτι μου παρα να με βλεπουν κουρασμενη... και αυτο σας ενημερωσα...υποτιθεται οτι προγραμμα λεει εισαι εσυ τωρα Φρατζη...
λογικά θα είναι, η υπηρεσία έτσι μου είχε πει...καλησπερα παιδεσ μηπωσ γνωριζει κανεισ αν ειναι σημερα το βραδακι η κιμ στο βριλλισου 46;
Εσυ μια μερα θα με καταστρεψεις!!!!!Σιντυ εεε??
Μουναρα εεε??
Τι σου ελεγα?
Η τυπισσα οντως εμφανισιακα Δεν Παιζεται!!Μακαρι να ειναι καλη και μεσα!!
Αυτη την εβδομαδα παντως θα ειναι στανταρε εκει τα απογευματα οποτε πρεπει να βιαστουμεΕλπιζω μονο να μην εξαφανιστει!!!
καταλαβεs SPOON?αν ηξερε το τηλ.δεν θα εγραφε σαν μαλακαs στο φορουμ.βγαλε τα συμπερασματα σου.αν το ήξερα, δεν θα έγραφα σα μαλάκας στο φόρουμ
Το εχω βγαλει!!!καταλαβεs SPOON?αν ηξερε το τηλ.δεν θα εγραφε σαν μαλακαs στο φορουμ.βγαλε τα συμπερασματα σου.
δεν ειπε τιποτα κακο.απλα ζηταει απο καποιουs μαλακεs να τον βοηθησουν.τουλαχιστον ειναι ειλικρινηs.Το εχω βγαλει!!!
Μηπως εμεις οι υπολοιποι ειμαστε μαλακες που γραφουμε στο φορουμ?