spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Thanks!!!Δεν ξέρω... Θα ρωτήσω... Χάνονται και ξαναεμφανίζονται σε αυτό το μαγαί
Thanks!!!Δεν ξέρω... Θα ρωτήσω... Χάνονται και ξαναεμφανίζονται σε αυτό το μαγαί
Σωστοτατος ;)Κάποιες άλλες απλά,... εμφανίζονται !
Μ' αρέσει η οπτική σου γωνία!!!!! ;) ;) ;) και συμφωνώ απολύτως!!!!Mr. Piatsas, με όλο το σεβασμό,
ας διαφυλάξουμε τους όρους γι αυτές που πραγματικά αγωνίζονται!
Κάποιες άλλες απλά,... εμφανίζονται !
κανονικά είναι η μέρα και η βαρδια της Κορίνας...Μαγκες ξερει κανενας ποια δουλευει σημερα το απογευμα μετα τι 18.00 στη βριλησσου 46?
τι εστι κορινα συναδελφε? γυναικα η τρανς?κανονικά είναι η μέρα και η βαρδια της Κορίνας...
Κορίνα= milfοειδές εκ Γερμανίας με αρκετά καλή περιποίηση!!!τι εστι κορινα συναδελφε? γυναικα η τρανς?
Το σκυλάκι κάτω στα σκαλιά λες? Προσοχή γιατί είναι ύπουλο!!!! Βγαίνει από κει που δεν το περιμένεις!!!-Βριλησσού 60 ένα καταπληκτικό μικρό μαύρο σκυλάκι γκριφόν, γλύφει χέρια, αφήνει χάδια σε όλο το σώμα και πηδάει πάνω σου σαν τρελλό. Επίσης μια κοπέλα η Σύλβια, σήμερα με άσπρες μπότες μέχρι το γόνατο και ένας τσάτσος με μπότοξ στα χείλια. Προσοχή ο τσάτσος δαγκώνει.
-Βριλησσού 55 η Μαργο, κόκκινα μαλλιά και σέξυ γυαλιά με κόκκινο σκελετό
όνομα?-Βριλησσού 57 μια με ωραίο κώλο, φοβερό καλσόν και ωραία τακούνια. Λίγο το πρόσωπο με χάλασε.
Εμιλυόνομα?
γιατί μου το χάλασες????
θα ανοιξει σε καμια εβδομαδα)Πριν απο λιγο...
Κωνσταντινουπολεως61
Κλειστο
Εγω τελος αυριο θα δουλεψω μαλλον στην υποδοχη της ισμηνης.Παντα ηθελα να δω πως ειναι να τα παιρνεις απο συναγωνιστες.