Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
από εμφάνιση πάντως είναι καλή!!!!!Η Άννα στο αριστοτέλους 6 είναι η γνωστή τρανς?από συμμετοχή λέει τίποτα????
από εμφάνιση πάντως είναι καλή!!!!!Η Άννα στο αριστοτέλους 6 είναι η γνωστή τρανς?από συμμετοχή λέει τίποτα????
Κανε μας μια περιγραφη pitsiriko!από εμφάνιση πάντως είναι καλή!!!!!
Κάτσε μην την πατήσουμε με τις περιγραφές...μελαχρινή, με όμορφο σώμα που σε κολάζει (θα έλεγα). Το μαλλί τελευταία φορά που την αντίκρυσα ήταν καστανό σπαστό...αλλά αυτή αλλάζει το στυλ της συχνά! ;) ;) ;)Κανε μας μια περιγραφη pitsiriko!
To "στυλ" μαλλον το εχει αλλαξει μια και καλη!Κάτσε μην την πατήσουμε με τις περιγραφές...μελαχρινή, με όμορφο σώμα που σε κολάζει (θα έλεγα). Το μαλλί τελευταία φορά που την αντίκρυσα ήταν καστανό σπαστό...αλλά αυτή αλλάζει το στυλ της συχνά! ;) ;) ;)
To "στυλ" μαλλον το εχει αλλαξει μια και καλη!
Χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος,για να μη παρεξηγουμαστε κιολας!
Και πολυ καλα εκανες!!!!τιποτα για μενα ρε παιδια μετα απο ολαραουντ σκαουτινγκ εχω καταληξει στην κιμ την μικρη τσεχα στο βριλισου 46
Ετσι πες να μαθαινουν και οι υπολοιποι.....καιρο εχουμε να ακουσουμε για την κοπελα!!!ναι φιλε spoon δε σα αφηνει σε χλωρο κλαρι αμα σε γνωριζει κιολασ
και να δούμε καμια κριτική...Ετσι πες να μαθαινουν και οι υπολοιποι.....καιρο εχουμε να ακουσουμε για την κοπελα!!!
Και πολυ καλα εκανες!!!!
Η κοπελα δεν παιζεται μσα στο δωματιο!!!
Δεν έχει αλλά μέσα ξέρει να σε κάνει να το παραβλέπεις αυτό!!!! Αλλες που έχουν δεν κάνουν αυτά που κάνει η Κιμ!!!!Πράγματι έιναι εξαιρετική ξανθούλα ! Μονο οτι δεν εχει καθόλου βυζακια...
νομίζω η πρώτη μου κριτική ήταν για Κιμ... αλλά δεν έχω δει άλλες για το θαυματουργό κοριτσάκι όλως περιεργως...και εγω ημουν περιεργοσ πωσ δε λεει τιποτα κανεισ για αυτο το κοριτσακι αφου ημουν ετοιμοσ να ποσταρο θεμα για κιμ
Ειναι και αυτο απο τα μαγαζια που πηγαινουν ολοι αλλα δεν γραφει κανεις...σαν ενα αλλο που ξερω!!!και εγω ημουν περιεργοσ πωσ δε λεει τιποτα κανεισ για αυτο το κοριτσακι αφου ημουν ετοιμοσ να ποσταρο θεμα για κιμ