- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Ανανεώσεις βαρδιών στο www.filis104.com/schedule]Στούντιο Φυλής 104[/url].
Παρεμπιμπτόντως
Περιστασιακά προκύπτει σύγχιση ανάμεσα στο Saliεri και στο Farkeli...
να υποθέσω οτι το σάιτ θα ξαναλειτουργήσει όταν μεταφερθούν ώστε να μάθουμε τι παίζει?..Πολυ πιθανον οι κοπελες να ειναι στο Κωνσταντινουπολεως61 απο εβδομαδα μιας και απο οτι φαινεται το Βουρβαχη Τελος!!
Πολυ πιθανον οι κοπελες να ειναι στο Κωνσταντινουπολεως61 απο εβδομαδα μιας και απο οτι φαινεται το Βουρβαχη Τελος!!
Γιατί τέλος ? Και είναι ωραίο και ήσυχο. Εμένα μου είπαν για βλάβη πάντως...Πολυ πιθανον οι κοπελες να ειναι στο Κωνσταντινουπολεως61 απο εβδομαδα μιας και απο οτι φαινεται το Βουρβαχη Τελος!!
Mπορει να μην επισκευαζεται η βλαβη!!! ;)Γιατί τέλος ? Και είναι ωραίο και ήσυχο. Εμένα μου είπαν για βλάβη πάντως...
Mπορει να μην επισκευαζεται η βλαβη!!! ;)
Οχι!!!Ουτε που την ξερω! :-Ρώτησες για Κλαούντια ?
:o :o :oΗ Κλαούντια ήταν όλα τα λεφτά. Μικρό, γλυκό. Το μεγάλο της ατού οτι δεχόταν τα χύσια στο πρόσωπο χωρίς παράπονο και χωρίς να τρέχει να σκουπιστεί. Τελευταία φορά αφού της τα έριξα, καθόταν και κοιτιόταν στον καθρέφτη. Πολύ καύλα λέμε...
έλα ντε... Η τσατσά είχε πει οτι θα επιστρέψει σε κανένα μήνα. Μέχρι τότε αναζητείται αντικαταστάτης σπερματοδέκτρια...:o :o :o
Τι ειπες τωρα φιλε?
Και που ειναι τωρα η κοπελα?
Υπομονη τοτε να την γνωρισουμε την κοπελα!!!έλα ντε... Η τσατσά είχε πει οτι θα επιστρέψει σε κανένα μήνα. Μέχρι τότε αναζητείται αντικαταστάτης σπερματοδέκτρια...
Λεγε μου τετοια τωρα να σαλταρω!!!!Γιατι εγω νομιζω πως η Αγγελικη εχει κανει ενα φεγγαρι και στην Ποπη ?
Μηπως την λενε και Λολιτα.
Γιατι εγω νομιζω πως η Αγγελικη εχει κανει ενα φεγγαρι και στην Ποπη ?
Μηπως την λενε και Λολιτα.
Οκ!Ρωτησε την κοπελα την επομενη φορα .