με μαλλιά μέχρι τον όμω λες γυρως στα 19 ?
Ρίτα από το Μαργαρίτα με βυζί σιλικόνη; Όχι.
Ξέρω ότι παίζει το βράδυ μία 19χρονη ξανθιά η Τζίνα, αλλά δεν έχει τύχει να βρυκολακιάσω και να το επισκεφτώ.
Όταν λες φιλική για το περιβάλλον τί εννοείς, ότι καίει αμόλυβδη;
Είστε πίσω.
Φιλική για το περιβάλλον σημαίνει πως δουλεύει με φυσικό αέριο....χαχαχαχα
ʼσχετο πάντως, αλλά εκείνη την ώρα εύγαινε ένα παλικάρι με ελαφρό γενάκι μελαχροινός...δεν πιστεύω να ήταν κανείς από τους υπόλοιπους πατριώτες που βλέπω εδώ μέσα;;
χεχε.....
παιδια καλησπερα,παιζει κανα καλο στουντιο,με γκομενα με βυζαρες(οχι σιλικονη)..για ενα γερο-λυκο,που εχει παρατησει εδω κ ετη..το σπορ.
ευχαριστω :
Μάγκες....Δροσοπούλου 97....Νίκη,ρωσσίδα,24 χρονών,ξανθιά,απίστευτο σώμα....με 50 ? κλασσικό+69 και με 70 ? και ελεύθερο στοματικό....πήρα το 2ο πρόγραμμα.....απίστευτη...και σε ομορφιά και σε υπηρεσίες....πολύ φιλική στο δωμάτιο και γλείφει και τις μπάλλες....πηγαίνετε και περιμένω τα σχόλιά σας......
φιλε τι ωρα περασες?? γιατι εγω πετυχα την αντζελα και την ναταλι,, αλλα το λελας ηταν κλειστο εντελως!!!!1 τι ωρα κλεινουν να ξερω.... α!!!! πηγα κατα της 1.00Λοιπόν χτές με το θηρίο respect Zerotollerance πήγαμε Δροσοπούλου 97. Εκεί έπαιζε η ʼντζελα απο Ουκρανία. Μετρίου αναστήματος λεπτοκαμωμένη ωραίο γλυκό πρόσωπο με μπλέ μάτια. Μέσα τρομερό μπουκιτσί και γλύψιμο στα μπαλάκια και πισοκωλητό με φαπίτσες στα κωλομέρια. Τιμή 50 ? όπου και κατέθεσα. Στο 95 έπαιζε μια μίλφ Ρωσίδα, Στην Λέλας Καραγιάννη το ισόγειο (που δουλεύει Πέτρα-Σόνια) κλειστό και στον πάνω όροφο έπαιζε η 'γοτθο-γκόμενα' η Γιούλη ( Germaon ακούς ? ). Μετά πήγαμε Μεταξουργίο στο ρδέλο της Κατερίνας και τα επόμενα τα γράφω στο ημερήσια ενημέρωση για ρδέλα.
Μήπως είσουν εσύ γρήγορος?Γιατί σε εμένα έκατσε κανένα 20λεπτο.Από επίσκεψη χθες το βράδυ, κατά τις 9, ωραία γκόμενα η Νίκη, ίσως πάνω από 24, αλλά πολύ γρήγορη μωρ' αδερφάκι μου...Στον κάπακο, επίσκεψη στην Αχαρνών 106, όπου δούλευε η Βερόνικα, μελαχρινή 35άρα (τόσο την έκοψα), 30 το απλό, 50 με sex show, που περιλαμβάνει παιχνίδι με δονητή, ψιλοκαλή πιπούλα και υπομονετική στο κρεβάτι, η φάση κράτησε 20-25 λεπτά...Γενικά και από τα 2 studios, όχι κάτι ιδιαίτερο, τουλάχιστον από τις συγκεκριμένες εργαζόμενες...
Μήπως είσουν εσύ γρήγορος?Γιατί σε εμένα έκατσε κανένα 20λεπτο.
φιλε η αντριαννα μου ειπε πως πεθανε αυτη που το ειχε... μια που μου ειπε οτι ηταν πολυ φιλες... και το κλεισανε παλι....