aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Χαιρετω το φιλο Ari!!!
Μαλλον καταπιε τη γλωσσα του!
καλησπερα φιλε spoon...
θα με κανετε να παω να τσεκαρω εγω παλι..
Χαιρετω το φιλο Ari!!!
Μαλλον καταπιε τη γλωσσα του!
Να'σε καλα φιλε!!!Ειμαστε και λιγο μακρια εμεις!!!χαχαχακαλησπερα φιλε spoon...
θα με κανετε να παω να τσεκαρω εγω παλι..
Μηπως περασε κανεις απο Συγγρου 144 να μας πει και μας που δεν μπορεσαμε να δουμε τη Λια?
Σαμπρίνα από 17:00-23:00 στο 57 φίλε Πουτανγαμών!!! ;) ;) ;) (ελπίζω να μην αλλάξει το πρόγραμμα)Σιμπιζάκι καλύτερα
Το είδα , το είδα ;)Σαμπρίνα από 17:00-23:00 στο 57 φίλε Πουτανγαμών!!! ;) ;) ;)
studio 40? ποιο λες?στη Σπύρου Πάτση?ρε παιδες,ξερει κανενας την ερικα απο το στουντιο 40?
Μου λες τις 5 καλυτερες κυριες των στουντιο κατα την γνωμη σου?Ευχαριστωstudio 40? ποιο λες?στη Σπύρου Πάτση?
Για ρίξε και μια ματιά σ'αυτό το www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29812.0]thread[/url]. ;)Μου λες τις 5 καλυτερες κυριες των στουντιο κατα την γνωμη σου?Ευχαριστω
΄μήπως θα έπρεπε να ξανα-ανοίξει η ψηφοφορία αυτή???Για ρίξε και μια ματιά σ'αυτό το www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29812.0]thread[/url]. ;)
Ειναι παλιο.Τωρα τι λες εσυ?ΕυχαριστωΓια ρίξε και μια ματιά σ'αυτό το www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29812.0]thread[/url]. ;)
Εχεις δικιο μιας και αρκετες κοπελες εχουν σταματησει η φυγει!!Καιρος ειναι να ανοιχτει ενα για το 2009!!΄μήπως θα έπρεπε να ξανα-ανοίξει η ψηφοφορία αυτή???