You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
Πλάκα πλάκα το στούντιο "Θείτσες" έχει και τζακούζι με 100 ευρώ. Τώρα θα μου πεις τί τζακούζι θα κάνεις με τις θείτσες. (Πλην Ρουσλάνας) Δεν γεμίζω την μπανιέρα μου , να ρίξω και 2-3 παπάκια μέσα... Πιο καλά θα περάσω
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Καλος τον Μidi!!!αντε παλι τα ιδια.....
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Oλο και καποιος θα βρεθει να τζακουζιαστει με τις θειτσεςΠλάκα πλάκα το στούντιο "Θείτσες" έχει και τζακούζι με 100 ευρώ. Τώρα θα μου πεις τί τζακούζι θα κάνεις με τις θείτσες. (Πλην Ρουσλάνας) Δεν γεμίζω την μπανιέρα μου , να ρίξω και 2-3 παπάκια μέσα... Πιο καλά θα περάσω
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Eναλλακτικά www.alexandersauna.gr/greek/about-gr.html]εδω[/url]Πλάκα πλάκα το στούντιο "Θείτσες" έχει και τζακούζι με 100 ευρώ. Τώρα θα μου πεις τί τζακούζι θα κάνεις με τις θείτσες. (Πλην Ρουσλάνας) Δεν γεμίζω την μπανιέρα μου , να ρίξω και 2-3 παπάκια μέσα... Πιο καλά θα περάσω
Τι ειναι αυτο? Πουστραδικο?
christofer
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2007
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
ας μας ενημερώσει κάποιος για το τι είναι αυτό
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Σαουνα ειναι για δροσερα αγορια!!Αν θες περισσοτερες πληροφοριες πηγαινε στα gay θρεντς!ας μας ενημερώσει κάποιος για το τι είναι αυτό
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Το Χαλκιδικης 83!!Αν εξαιρεσουμε την Ρουσλαναρα και την Γιουλια ολες οι αλλες ειναι μιλφ!θειτσες ποιο στουντιο λετε?
christofer
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2007
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
χαθηκε ο κόσμος ρε παιδί μου να φτιαξουν και για τους στρειτ κατι παρομοιο;;;Σαουνα ειναι για δροσερα αγορια!!Αν θες περισσοτερες πληροφοριες πηγαινε στα gay θρεντς!
ειναι πολυ καλος ο χώρος αλλα δεν είναι των ερωτικών μου επιθημιών
christofer
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2007
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
εχει δοκιμάσει κανείς το τζακουζι να μας πει την εμπιρια του;;;
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Τη Ρουσλάνα δεν την έχω δει. Αυτή όμως η Γιούλια πρέπει να είναι από τα λίγα άτομα που έχω δει και είναι χωρίς λαιμό, αν προσέξετε. Στρίβει όλο το σώμα για να κοιτάξει αλλού. Φαντάσου να τη βάλεις κριτή σε αγώνα πινγκ πονγκ τί έχει να τραβήξει η κοπέλα!Το Χαλκιδικης 83!!Αν εξαιρεσουμε την Ρουσλαναρα και την Γιουλια ολες οι αλλες ειναι μιλφ!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
ΟντωςΤη Ρουσλάνα δεν την έχω δει. Αυτή όμως η Γιούλια πρέπει να είναι από τα λίγα άτομα που έχω δει και είναι χωρίς λαιμό, αν προσέξετε. Στρίβει όλο το σώμα για να κοιτάξει αλλού. Φαντάσου να τη βάλεις κριτή σε αγώνα πινγκ πονγκ τί έχει να τραβήξει η κοπέλα!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Πώς τα λέω έτσι... Έχω κέφι σήμερα...
Α,ρε Λίντα ψυχοθεραπεύτρια!!
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
4-5 φορες την εβδομαδα σκληρη προπονηση σε γνωστο γυμναστηριο επι της Λ.βουλιαγμενης στη γλυφαδα.Νομιζω οτι η Μαντυ εχει χασει και κιλα ε? Πολυ αδυνατη μου φανηκε τωρα τελευταια...
διπλα μου γυμναζεται το μωρο
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
"Είναι η μόνη γυναίκα που έχω πάει και η οποία σε αφήνει να βγάλεις απίστευτες πτυχές του εαυτού σου. Πτυχές που ούτε εσύ ήξερες ότι έχεις. Νιώθεις την απόλυτη ελευθερία."
Πουτανγαμων συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!
Η Λιντα ειναι η μονη κοπελα που "Ξυλοφορτωνω" ενω δεν ειμαι τετοιος!
Το ζηταει οργανισμος της και το μεταφερει και στον πελατη με τον τροπο της!Οπως επισης και ολα τα υπολοιπα!Η κοπελα παιζει στα ισια την τσοντα που δειχνει στη TV μεσα στο δωματιο!
Το ζηταει οργανισμος της και το μεταφερει και στον πελατη με τον τροπο της!Οπως επισης και ολα τα υπολοιπα!Η κοπελα παιζει στα ισια την τσοντα που δειχνει στη TV μεσα στο δωματιο!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ειναι και γειτονισσα σου!!!!Χαχαχα!4-5 φορες την εβδομαδα σκληρη προπονηση σε γνωστο γυμναστηριο επι της Λ.βουλιαγμενης στη γλυφαδα.
διπλα μου γυμναζεται το μωρο
Η απολυτη περιγραφη respect"Είναι η μόνη γυναίκα που έχω πάει και η οποία σε αφήνει να βγάλεις απίστευτες πτυχές του εαυτού σου. Πτυχές που ούτε εσύ ήξερες ότι έχεις. Νιώθεις την απόλυτη ελευθερία."
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K