matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.167
- Πόντοι
- 6.635
Μετά από αποχή 53 ολόκληρες μέρες,(τελευταία φορά 31 Δεκεμβρίου)και χωρίς μαλακία αποφάσισα να πηδήξω.
Ηρωας...ηρωας!!!
Μετά από αποχή 53 ολόκληρες μέρες,(τελευταία φορά 31 Δεκεμβρίου)και χωρίς μαλακία αποφάσισα να πηδήξω.
Αμάν αυτή η Σαμπρίνα με τα νυχτέρια της...Σήμερα, 24.02.09, τα πράγματα στο studio 57 έχουν ως εξής:
από τις 10:00-17:00: Η γνωστή Σαμάνθα! :-*
από τις 17:00-23:00: Η γνωστή Σαμάνθα επιμένει να μας ξεζουμίσει...!!!! Θα παλέψει με πολλές καύλες σήμερα... ;) ;) ;)
από τις 23:00-τέλος: Η Σαμπρίνα εκ Τσεχίας με το όμορφο χαμόγελο και τα ριχτά, ξανθά μαλλιά της...
Θέλει θυσίες το !!!Αμάν αυτή η Σαμπρίνα με τα νυχτέρια της...
Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα λείψω κάνα μήνα και πρέπει να την χαρώ όσο γίνεται. Γιατί μόλις επιστρέψω τέλη Μάρτη , θα φεύγει αυτή κατά δήλωσή της
Μπα, και η Λίντα καλή είναι...Θέλει θυσίες το !!!
Φίλε πουτανγαμών την έχεις σοβαντίσει και εσύ ???Την ευλογιά σου Γέροντα. Πρόσεξε μόνο όταν τα γράφεις, γιατί θα βγει κανένας μαλάκας από τους δεκάδες που υπάρχουν στο σάιτ και θα σου πει ότι γράφεις ψέματα.
Μπορεις κατα την γνωμη σου να μου πεις ποια ειναι καλυτερη απο Αλεξια Αλινα και Λιντα.ΕυχαριστωΜπα, και η Λίντα καλή είναι...
Προσωπικά θα έβαζα κατά σειρά Λίντα , Αλίνα , Αλέξια (την τελευταία δεν την έχω πάρει).Μπορεις κατα την γνωμη σου να μου πεις ποια ειναι καλυτερη απο Αλεξια Αλινα και Λιντα.Ευχαριστω
Ναι!!!! Προσοχή όμως. Μην της πεις "Πόσα θες?" Μπορεί να σου πει παραπάνωΦίλε πουτανγαμών την έχεις σοβαντίσει και εσύ ???
Κων/λεως 94 απογευματα!!!Που την βρισκουμε την λιντα?