Σήμερα κατα τις 12:30 κάνοντας τη γνωστή τσάρκα στην οδό Φυλής είπα να περάσω να δώ εκτός απο τα μπουρδέλα τι παίζει και στο στούντιο της Φυλής 104 (στο δρόμο μου ήταν οπότε...). Εκείνη την ώρα δούλευε η Ευα. Κοκκινομάλλα με λίγα παραπανίσια κιλάκια, και σχετικά χαλαρό σώμα όπως μου φάνηκε. Δεν νομίζω οτι απο θέμα εμφάνισης μπορεί να σταθεί σε στούντιο, απο συμπεριφορά δε ξέρω γιατί δε δοκίμασα. Ίσως για αυτό το λόγο και οι τιμές ήταν μειωμένες σε σχέση με τον κατάλογο του συγκεκριμένου καταστήματος. Το βασικό προγραμμα 30€, και όλα ήταν μειμένα κατά 10€ περίπου. Εκτός αυτού η κοπέλλα έκανε και πρωκτικό.
Αυτό που έχει όμως σημασία να τονίσω είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά της τσατσάς. Τέτοια συμπεριφορά καμμια σχέση δεν έχει με στούντιο, αλλά είναι κατακριτέα ακόμα και για μπουρδέλλο. Μπαίνοντας μέσα μου λεει: Εδώ ειναι στούντιο δεν είναι μπουρδέλο. Της λέω το ξέρω. Μετά βλέποντάς με να καπνίζω, μου λέει έχουμε χαλί κάτω προ΄σεχε μη μας το κάψεις...!!!!! Όταν δε έφυγα χωρίς να περάσω άρχισε τη μουρμούρα και αυτή αλλά και η Εύα... Νομίζω οτι τέτοια συμπεριφορά σε ενα μαγαζί που θέλει να λέγεται στούντιο και να έχει υψηλότερες τιμές απο τα τριγύρω σπίτια είναι απαράδεκτη...