PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 130
- Πόντοι
- 4.065
Eπεστρεψε στις ριζες της...Φυλης69!Η Κασσάνδρα οριστικά τέλος από τα στούντιο ?
Eπεστρεψε στις ριζες της...Φυλης69!Η Κασσάνδρα οριστικά τέλος από τα στούντιο ?
Και καλα εκανε !!Η Κασσάνδρα οριστικά τέλος από τα στούντιο ?
δηλαδή άλλαξε κατηγορία?Eπεστρεψε στις ριζες της...Φυλης69!
Απλα γυρισε στο φυσικο της ποστο..εκει που ξεκινησε και την μαθαμε!δηλαδή άλλαξε κατηγορία?
[size=30pt]Γ' Εθνικη !![/size]δηλαδή άλλαξε κατηγορία?
πάντως χθες ξενερωσα. πολλές αλλαγές στη Βριλησσού. Πάνε οι καλές συνήθειες. είχα βάλει πρόγραμμα. με ξέρανε. Α πληροφοριακά στο 60 φερανε έναν τσατσο που ισχυριζότανε ότι είναι 1 χρόνο στη δουλειά, εγω πρωτη φορά τον συναντησα.Απλα γυρισε στο φυσικο της ποστο..εκει που ξεκινησε και την μαθαμε!
Θα συμφωνήσω.H Kασσάνδρα είναι αυτή που έπαιζε και στο Αριστόμενους 72?Ειναι αυτή που έχει στις φώτο??Αν ναι καλά έκανε και γύρισε στης Φυλής.Προσωπική άποψη είναι ότι η συγκεκριμένη είναι για επιπέδου Φυλής και πολλά λέμε...
καλημέρα παιδες .. έχει κανεις να μου δώσει το τηλ του Φυλής 104 .Εχασα την καρτούλα μην τρέχω άδικα .. ευχαριστώ
Αν δεν κανω λάθος το μαγαζί έχει καταχωρηθεί στα μπουρδελα...είσαι ωραίος φίλε Κωστακη σ ευχαριστώ πολύ .!!
Φίλοι admin δεν το βάζουμε και στα στοιχεία του 104 να το ξέρει ο κόσμος δίοτι έχει βελτιωθεί αρκετά το κατάστημα τώρα τελευταία ..
Θ ακολουθήσει κριτική καθώς έχω πάρει απο κει μόνο την ρωσίδα Αλίνα με τος βύζους που έπαιζε και λέλας μια περίοδο και ήταν αρκετά καλή ..
Το βραδυ θα είναι στο 57 Βριλησσού, αν δεν κάνω λάθος.Φραντζή 47:Νάνσυ- Τι νινί ήταν αυτό...Ξανθιά με μακρυά μαλλιά πολύ ωραίο πρόσωπο, τριάρι στητό στήθος,φοβερό κορμί και καταπληκτικό κωλαράκι.
Oχι και παγκοσμιως!!!Εδώ και μήνες παραπονιούνται τα παιδιά στο θρεντ με τις βυζαρούδες ότι δεν έχουμε τίποτε καινούργιο.
Και τη Νίκι μόλις τώρα τη μάθαμε, παρότι όπως μου είπε κοντεύει να κλείσει χρόνο στο Ελλάντα.
Το ίδιο είχε συμβεί άλλωστε και με την Πάολα, η οποία όπως μου είπε οφείλει το ...ξεπέταγμα της στις κριτικές του kokolongos. Μέχρι τότε ήταν παγκοσμίως άγνωστη.
Ισμηνης μετα τις 7 Λιλυξερει κανεις τι παιζει το απογευμα συγγρου 144 και ισμηνης 2?