Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Γαμω την οικονομικη μου κριση ,να μην εχω να φτιαξω κανενα ακινητο αυτη την εποχη να παρω μερικους τετοιους μπετατζιδες στην δουλεψη μου !!!
Και εγω μαζι σου συνεταιρος! :rockon:
Το ακουσαμε και αυτο!Η Θεα μπετατζης! :uglystupid:

Τι μεροκαματο να βγαζουν οι οικοδομοι αραγε? :think:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Και κατι που με παραξενεψε χθες μιας και οι κριτικες για το σπιτακι της Ιακχου ειναι ελαχιστες...νομιζα οτι ημουν στην Βριλλησου απο την προσελευση του κοσμου και την αναμονη που υπηρχε για δωματιο!!Μαλλον ισχυει το...πολλοι ξερουν λιγοι μιλανε  :grin:
Kαι ποσος καιρος εχει περασει να λες που δεν εχει μιλησει κανεις!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Kαι ποσος καιρος εχει περασει να λες που δεν εχει μιλησει κανεις!
  :thumbsup: :thumbsup:
Η κοπελα μου το δικαιολογησε λεγοντας μου οτι αυτο συμβαινει παντα μετα τις 4 που σχολανε οι περισσοτεροι και οτι τα πρωινα δεν μπαινει ανθρωπος!Εχουν κι ενα επιπλεον καλο τα κοριτσια..ξεσκονιζουμε τα αγγλικα μας  :cheesy:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
θα βοηθούσε όμως αν "ανέβαζε " στην σελίδα του τις βάρδιες των κοριτσιών το συγκεκριμένο studio.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
  :thumbsup: :thumbsup:
Η κοπελα μου το δικαιολογησε λεγοντας μου οτι αυτο συμβαινει παντα μετα τις 4 που σχολανε οι περισσοτεροι και οτι τα πρωινα δεν μπαινει ανθρωπος!Εχουν κι ενα επιπλεον καλο τα κοριτσια..ξεσκονιζουμε τα αγγλικα μας  :cheesy:
Το βλεπουμε συχνα το εργο αυτο και σε αλλα μαγαζια! ;)
Ουτε φωνη ουτε ακροαση ομως απο κανεναν!
Ειμαστε ετοιμοι για Lower? :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Το βλεπουμε συχνα το εργο αυτο και σε αλλα μαγαζια! ;)
Ουτε φωνη ουτε ακροαση ομως απο κανεναν!
Ειμαστε ετοιμοι για Lower? :2funny:
πραγματικά έτσι χαντακώνονται καλές κοπέλες, για τις οποίες κανείς δεν γράφει τίποτα.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Γύρισε κιόλας η πορνοκράτειρα Λίντα? Εμένα μου είχε πει σε δυο εβδομάδες
Τώρα που θα πάω εκεί θα δει... Χεχεχε

Επισκέπτης
Ας μπουν οι ιδιες να γραψουν τοτε !!!
Ας τους ανοιξουν τα ματια οσοι τις συναντανε και δεν ειναι μονοφαγαδες !!

Επισκέπτης
Για τη Νόρα(Συγγρού,Ιπποκράτους κ.τ.λ.)Ηρεμη πρόσχαρη κοπέλα μετρίου προσώπου.Καλά προκαταρκτικά,γλύφει μπάλες,δημιουργεί κλίμα G.F.E.και δέχεται εναλλαγές στάσεων.Μέτρια πίπα χωρίς deep throat προβάλλοντας τα δόντια ως προμελετημένη άμυνα σε ενδεχόμενη πίεση για deep throat:"it's my teeth baby,what can i do?".Βάζει πολύ κρέμα στο μουνί.Μέτρια θέα των ημισφαιρίων στα τέσσερα.Πήγα δύο φορές,την πρώτη με 50Ε όταν είχε έρθει στην Ελλάδα να εργαστεί για πρώτη φορά  και τη δεύτερη με 90Ε στην επάνοδό της.Τα προγραφόμενα ισχύουν και για τις δύο φορές.Τη δεύτερη φορά,στα 20 λεπτά μου είπε:"το πρόγραμμα είναι 15 λεπτά και είμαστε ήδη στα 20".Ηταν 11 η ώρα το πρωί.Ξενέρωσα και έχυσα εκδικητικά στα βυζιά της.Μετά της είπα "you are cold professional" και απάντησε "yes i'm cold professional".ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Εδώ και μήνες παραπονιούνται τα παιδιά στο θρεντ με τις βυζαρούδες ότι δεν έχουμε τίποτε καινούργιο.
Και τη Νίκι μόλις τώρα τη μάθαμε, παρότι όπως μου είπε κοντεύει να κλείσει χρόνο στο Ελλάντα.
Το ίδιο είχε συμβεί άλλωστε και με την Πάολα, η οποία όπως μου είπε οφείλει το ...ξεπέταγμα της στις κριτικές του kokolongos. Μέχρι τότε ήταν παγκοσμίως άγνωστη.  
εδώ να θέσω όμως ότι οι κριτικές είναι υποκειμενικές και καλό είναι ο καθένας μας να έχει προσωπική άποψη (όσο ειναι αυτό δυνατό) για τις κοπέλες και να ακούγονται όλες. μερικές κατά την γνώμη μου είναι άδικες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.049
Πόντοι
42.697

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Για τη Νόρα(Συγγρού,Ιπποκράτους κ.τ.λ.)Ηρεμη πρόσχαρη κοπέλα μετρίου προσώπου.Καλά προκαταρκτικά,γλύφει μπάλες,δημιουργεί κλίμα G.F.E.και δέχεται εναλλαγές στάσεων.Μέτρια πίπα χωρίς deep throat προβάλλοντας τα δόντια ως προμελετημένη άμυνα σε ενδεχόμενη πίεση για deep throat:"it's my teeth baby,what can i do?".Βάζει πολύ κρέμα στο μουνί.Μέτρια θέα των ημισφαιρίων στα τέσσερα.Πήγα δύο φορές,την πρώτη με 50Ε όταν είχε έρθει στην Ελλάδα να εργαστεί για πρώτη φορά  και τη δεύτερη με 90Ε στην επάνοδό της.Τα προγραφόμενα ισχύουν και για τις δύο φορές.Τη δεύτερη φορά,στα 20 λεπτά μου είπε:"το πρόγραμμα είναι 15 λεπτά και είμαστε ήδη στα 20".Ηταν 11 η ώρα το πρωί.Ξενέρωσα και έχυσα εκδικητικά στα βυζιά της.Μετά της είπα "you are cold professional" και απάντησε "yes i'm cold professional".ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ
Χωρίς να εννοώ ότι έχεις άδικο σε αυτη την περίπωση έιναι και το θέμα "χημείας" μεταξύ πελάτη και κοπέλας.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
τιμώρησε την αλύπητα! :bottom:
Θα φάει τέτοιο ξεκώλιασμα που ο κώλος της μετά θα είναι σαν βουλγάρικο θυμιατό που λέει και ο Γεωργίου.
Μιας και συζήτηση για κοπέλες που δεν γράφει κανένας συναγωνιαστής τίποτα στάμπαρα από τις κριτικές μια Τζίνα σε ένα σπίτι στη Βριλησσού . ΣΟύπερ πολωνέζα με φοβερή διάθεση λένε , αλλά μόν ένας έχει γράψει .Ενδέχεται να τσεκάρω πρώτα αυτήν και στη συνέχεια να πάω στη Λίντα .
(Πάει το μηνιάτικο, πλάκα πλάκα... μετά από αυτές καλό Φλεβάρη  :'( )

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μιας και συζήτηση για κοπέλες που δεν γράφει κανένας συναγωνιαστής τίποτα στάμπαρα από τις κριτικές μια Τζίνα σε ένα σπίτι στη Βριλησσού .
(Πάει το μηνιάτικο, πλάκα πλάκα... μετά από αυτές καλό Φλεβάρη  :'( )
Τζίνα ή Ζήνα? Μια Ζήνα στο 46 (Βριλησσού) ήταν χθες. Διαφορετικά πριν κανα 2μηνο, αν θυμαμαι καλά, ήταν μια Τζίνα στο 60. Ελληνοιταλίδα δήλωνε αυτή!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Κριτική από τον SPEED στο Βριλησσού 46 ---->

Η επισκεψη εγινε το απογευμα της Τριτης στις 18.00 περιπου...

Η Τζινα ειναι μια Πολωνεζα ξανθια μετριου αναστηματος 1.65 (περιπου) με πολυ ωραιο σωμα (χωρις βυζι ομως) και απιστευτα μπουτια και κωλο!

Η συμμετοχη της στο δωματιο ειναι η πιο αψωγη που εχω πετυχει μεχρι στιγμης.

Φιλακια σε ολο το σωμα μεχρι να καυλωσεις (και στο στομα με γλωσσα), πιπα καλη (ενα 7 βαζω) και αρκετα ομιλιτικη ωστε να σε κανει να χαλαρωσεις και να το ευχαριστηθεις οσο δεν παει!

Καθαρο και προσεγμενο στουνιο με ομορφη διακοσμηση να επισημανω!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
Βριλησσου 57  :boobies:Αλισα-Αλισα-Νανσυ :boobies:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Κριτική από τον SPEED στο Βριλησσού 46 ---->

Η επισκεψη εγινε το απογευμα της Τριτης στις 18.00 περιπου...

Η Τζινα ειναι μια Πολωνεζα ξανθια μετριου αναστηματος 1.65 (περιπου) με πολυ ωραιο σωμα (χωρις βυζι ομως) και απιστευτα μπουτια και κωλο!
Με την Ζηνα μοιάζει εμφανισιακά που ηταν χθες. Αλλά αυτό που με χάλασε χθες ήταν το (χωρίς βυζί).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom