Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μιας και ειδα σημερα την Λιντα και επειδη ειχα ακουσει διαφορα  :think:
Η κοπελα οντως στο προσωπο δημιουργει υποψιες ως προς το αρχικο της φυλο αλλα παρατηρωντας το κορμι της ειναι καθαρα γυναικειο οποτε πιστευω δεν τιθεται το παραμικρο θεμα ως προς το αν ειναι εκ γεννετης γυναικα η οχι!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.050
Πόντοι
42.697
Μου τα πες φιλε Zero αλλα λεω...ελα μωρε με το γατί!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Και πηγα και προετοιμασμένος για μαχη............... (chop sue στο αυτοκινητο τερμαααααααααα) :jerking: :jerking:

τι να πω και εγώ συναγωνιστή που την πρώτη φορά που την πήρα δεν ήξερα τι εστί Λιντα στο δωμάτιο...
Ειχα μια υποψια γιατι στο σαλονι την εκοψα τρελιαρα, αλλά οταν μπηκε στο δωμάτιο μου έκανε κατα μέτωπο επίθεση!!!
και εκεινο το πρωινό ημουν ο πρώτος της πελάτης...
γαμησε τα!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
τι να πω και εγώ συναγωνιστή που την πρώτη φορά που την πήρα δεν ήξερα τι εστί Λιντα στο δωμάτιο...
Ειχα μια υποψια γιατι στο σαλονι την εκοψα τρελιαρα, αλλά οταν μπηκε στο δωμάτιο μου έκανε κατα μέτωπο επίθεση!!!
και εκεινο το πρωινό ημουν ο πρώτος της πελάτης...
γαμησε τα!
Εγω δεν κρυβω οτι την πρωτη φορα που την πηρα, παραλιγο να φωναξω το 166 για να με μαζεψει! :helpplea:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Οχι ρε φιλε...... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Αν την πετυχες και σε πρωινες καυλες φανταζομαι οτι σε περιμενε με ανοιχτες αγγαλες.....
:knuppel: :knuppel: :knuppel:  :knockinb: :knockinb:

Καληνυχτιζω αδερφια γιατι γονατισα..... :2funny: :2funny: :2funny:

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Οντως 1 ωρα και 10 λεπτα εκανα να παω.(εμας του Βοριους δεν μας σκεφτονται καθολου) :2funny:

Αυριο θα παω προετοιμασμενος παντως αμα εχει βαρδια.
Πιστευω μονο να μην γινω παλι τροφι για το θηριο.
Αλλιως με βλεπω να κανω σεμιναρια με τον θηριοδαμαστη του τσιρκο Medrano.  :2funny:

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
τι ώρες δουλεύει η Λίντα ρε μάγκες; πέρασα το πρωί και ήταν η Σόνια. δεν λέω ωραίο κορμί αλλά η φάτσα της ήταν λίγο σαν μπετατζής! τι παίζει;

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
τι ώρες δουλεύει η Λίντα ρε μάγκες; πέρασα το πρωί και ήταν η Σόνια. δεν λέω ωραίο κορμί αλλά η φάτσα της ήταν λίγο σαν μπετατζής! τι παίζει;
Ασ'τα φιλε!!!Χαλια μαυρα η Σονια!Που να μπεις με τετοια φατσα!Και απο service χαλια και αυτο!Καλα εκανες και φυγες!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αν η Σονια ειναι σαν μπετατζης τοτε η Λιντα θα σου φανει σαν ελαιοχρωματιστης οποτε αστο καλυτερα μην πας καθολου δικιο εχει ο spoon  ;)

Επισκέπτης
Γαμω την οικονομικη μου κριση ,να μην εχω να φτιαξω κανενα ακινητο αυτη την εποχη να παρω μερικους τετοιους μπετατζιδες στην δουλεψη μου !!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Καλά το είχα το προαίσθημα
Χτες Βριλησσού 60 η Σύλβια, ψηλή αδύνατη μελαχρινή Ρουμάνα με βυζάκι μικρό αλλά στητό.
Ο ευγενής τσάτσος με ενημέρωσε ότι τα πάγματα στο 60 άλλαξαν και ότι επενδύουν πλέον σε δυνατά κομμάτια, ήτοι μοντέλα. Η Κοπέλα ήταν πορνοστάρ τελείως. Στο δωμάτιο έπαιξε με δονητές και σε γενικές γραμμές τίμησε το 50άρι. Επίσης η κυρία του Βριλησσού 46 με ενημέρωσε ότι Παρασκευή απόγευμα θα υπάρχει κι εκεί νέο αίμα.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ξέρει κανείς μια Σάρα που εμφανίζεται στην αλυσίδα Τριγγέτα-Συγγρού-Ιπποκράτους, αν παίζει σήμερα και που ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.050
Πόντοι
42.697
Καλά το είχα το προαίσθημα
Χτες Βριλησσού 60 η Σύλβια, ψηλή αδύνατη μελαχρινή Ρουμάνα με βυζάκι μικρό αλλά στητό.
Ο ευγενής τσάτσος με ενημέρωσε ότι τα πάγματα στο 60 άλλαξαν και ότι επενδύουν πλέον σε δυνατά κομμάτια, ήτοι μοντέλα. Η Κοπέλα ήταν πορνοστάρ τελείως. Στο δωμάτιο έπαιξε με δονητές και σε γενικές γραμμές τίμησε το 50άρι. Επίσης η κυρία του Βριλησσού 46 με ενημέρωσε ότι Παρασκευή απόγευμα θα υπάρχει κι εκεί νέο αίμα.

πάντα δυνατός στην ενημέρωση ο heelover!!! :rockon: :rockon:

gior43

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
6
Πόντοι
0
Ξερει κανεις ποιες κοπελλες δουλευουν σημερα στο Καρεα 30

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Και κατι που με παραξενεψε χθες μιας και οι κριτικες για το σπιτακι της Ιακχου ειναι ελαχιστες...νομιζα οτι ημουν στην Βριλλησου απο την προσελευση του κοσμου και την αναμονη που υπηρχε για δωματιο!!Μαλλον ισχυει το...πολλοι ξερουν λιγοι μιλανε  :grin:

Επισκέπτης
Kαλα εισαι PIATSAS και ακομα πιο πολλοι διαβαζουν !!  :tickedoff:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ξερει κανεις ποιες κοπελλες δουλευουν σημερα στο Καρεα 30
Χτες πρωί ήταν ένα ψηλό αδύνατο μελαχρινό που το βάζω στα ΔΕΝ , και απ ότι μου είπε η τσα2 θα είναι και σήμερα το πρωί. Ονομα δε θυμάμαι καθώς αν δε μου κάνει κλικ  το κάνω delete άμεσα !

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
καλημέρα καλημέρα!!!

kouklendes

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιζουν τωρα

ισμηνης χριστινα
ιπποκρατους ντοριν
συγγρου 144 μαντυ
τριγγετα λενα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom