Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Επίσης Λέλας τώρα η Άντζελα. Έχει κανείς να αναφέρει κάτι για την κυρία;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
λεπτο συμπαθητικο  με κοντο καστανοξανθο μαλλι γυρω στο 1,66
λιγες μερες στη δουλεια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.978
Πόντοι
42.697
σου χει μείνει κάνα φράγκο στην τσέπη;

οχι ρε συ!
τι ερώτηση είναι αυτή...???????
πάει και το δώρο, πάει και το μπόνους πάνε όλα...
και είμαι και μέσα...
γαματα
αει στο διάλο όμως καλά να είμαστε να σπρώχνουμε! (μουνιά και λεφτά)

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Είχα κάτι δουλίτσες κοντά στην Τριγγέτα και πέρασα να δώ τη Μόνικα σήμερα το πρωί. Πολύ γλυκειά και ΚΟΡΜΑΡΑ :rockon: :rockon: :rockon:. Εχει βελτιώσει και λίγο τα GFE χααρκτηριστικά στο service :smitten:, και για μένα είναι στο top 5 εύκολα .

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Επίσης να αναφέρω και την πανέμορφη Βερόνικα που δίνει πλέον και κουλούρι

Ποιά Βερόνικα εννοεί ο συναγωνιστής Χιλνίκ (Βόηθα Αδερφέ) στο Παρασίου 36 με κουλούρι ?

την βερόνικα με το λευκό δέρμα ανοιχτά ξανθά μαλλιά τα υπερβολικά πολλά τατού & τα βυζιά μίλκα,

την βερόνικα-Ξένια Ρωσίδα με τα καστανόξανθα μαλλιά τα τατού και το καστανό δέρμα & τα σίλικον
βυζιά

ή μια βερόνικα κοντούλα μελαχρινούλα με τουμπανοειδές κορμί (κάποτε που είχα ρωτήσει για
  κουλούρι ούτε που το σκεφτόντουσαν αλλά με τν κρίση... και κουλούρι θα δώσουν και απόλα)

ή κάποια άλλη βερόνικα που δεν την ξέρω ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ποιά Βερόνικα εννοεί ο συναγωνιστής Χιλνίκ (Βόηθα Αδερφέ) στο Παρασίου 36 με κουλούρι ?

την βερόνικα με το λευκό δέρμα ανοιχτά ξανθά μαλλιά τα υπερβολικά πολλά τατού & τα βυζιά μίλκα,

την βερόνικα-Ξένια Ρωσίδα με τα καστανόξανθα μαλλιά τα τατού και το καστανό δέρμα & τα σίλικον
βυζιά

ή μια βερόνικα κοντούλα μελαχρινούλα με τουμπανοειδές κορμί (κάποτε που είχα ρωτήσει για
  κουλούρι ούτε που το σκεφτόντουσαν αλλά με τν κρίση... και κουλούρι θα δώσουν και απόλα)

Νομιζω μια μελαχροινη,ωραιο προσωπο αλλα αδυνατουλα και μικρο βυζακι.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505

βυζιά

ξανθιά είναι, ρωσίδα είναι αλλά τατού δεν θυμάμαι.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ξανθιά είναι, ρωσίδα είναι αλλά τατού δεν θυμάμαι.
για σας ρε μαγγες,περασα απο το στουντιο παρασσιου πριν 2-3 βδομαδες αργα βραδυ μηπως πετυχω αυτη την αννιτα παλι..αλλα βγηκανε δυο κοπελες καινουργιες(δε μου πολυαρεσαν,γουστα ειναι αυτα...),η τσατσα πουθενα,η μια η ξανθια μου ειπε τα προγραμματα και μου ειπε επισης πως το μαγαζι αλλαξε αφεντικο πλεον, οποτε μηπως οι παλιες εφυγαν? ξερει κανεις τι παιζει τελευταια?

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Συμφωνώ δεν είναι να παίζεις με αυτά... :'(
Μαγκες μακρια απο ακαποτα..σας μιλαει παθων..ευτυχως την γλυτωσα με βαλανοπροστατιτιδα....δηλαδη ισχυρη αντιβιωση 2 εβδομαδων και αλοιφη στην βαλανο 2 φορες την ημερα...και να πεις οτι το επεδιωξα..απλα ετυχε (ατυχως)...παντως μακρια..ο γιατρος μου ειπε οτι επεσα απο την ακροπολη και εσπασα μονο 1 δακτυλακι...αυτο τα λεει ολα...

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
τωρα στη τριγγετα το Χριστινακι :rockon:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.495
Πόντοι
506
Τωρα Βριλησσου 57-Κασαντρα :boobies:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom