You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μπράβο ρε μεγάλε...τα είπες όλα.εγω μονο ακαποτα γουσταρω
η Αντριαννα που λες κανει καλο ακαποτο θα γουσταρεις
εσύ κάνεις ό,τι γουστάρεις γιατί είσαι άντρακλας.
εμείς που κάνουμε ό,τι είναι καλό για την υγεία μας έχουμε κάποιους παπάρες σαν και σένα που επειδή είναι "άντρακλες" βάζουν τις δικές μας ζωές σε κίνδυνο.
Εγώ λοιπόν, όπου ακούω επιλογή "ακάποτο", βάζω το καπελάκι μου και σε άλλη πολιτεία.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε Αλήτη, εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι να μάθω όλες τις τάνες της Αττικής και των άλλων πόλεων.
ούτε τα ονόματά τους ούτε τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουνε.
Αλλά περιμένω από τα άτομα που μπαίνουνε εδώ μέσα εκτός από το να δίνουνε πληροφορίες, που είναι και η αρχική ουσία του σάιτ, να μαθαίνουνε και τίποτα.
Διάολε, για τις ζωές μας μιλάμε. Το αν θα κάνει ακάποτο η γκόμενα ή όχι δεν είναι θέμα λεφτών που θα σκάσεις αλλά ρίσκου που θα πάρεις εσύ! Και επειδή οι κοπέλες τις εξέτάσεις τους τις κάνουν αλλά οι μαλάκες που πάνε να γαμήσουν ΔΕΝ τις κάνουν καλό είναι να σκεφτόμαστε πριν να ζητάμε πράγματα.
Τα ακάποτα ζήτα τα από τη γκόμενά σου.
Έχω δει στην Τριγγέτα να μπαίνουν κάτι ζητιάνοι, άλλο πράγμα. Ούτε σε απόσταση 20 μέτρων δεν θα πήγαινα. Κι όμως πάνε και γαμάνε εκεί που πάμε πολλοί από εμάς, σε στούντιο!!
Δεν θέλω να αρχίσω να κάνω συνοιρμούς....γιατί δεν θα ξαναπηδήξω.
Αλλά ήμαρτον, προσέχτε λιγάκι κάποιοι που το παίζετε άντρες. Εγώ γουστάρω περισσότερο το να ζήσω και να πηδάω μέχρι τα βαθιά γεράματά μου από το να πηδήξω χωρίς καπότα ή να μου κάνει πίπα μία τάνα ακάποτα.
Ο Συγγρός γιαυτό έχει γεμίσει περιστατικά.
ούτε τα ονόματά τους ούτε τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουνε.
Αλλά περιμένω από τα άτομα που μπαίνουνε εδώ μέσα εκτός από το να δίνουνε πληροφορίες, που είναι και η αρχική ουσία του σάιτ, να μαθαίνουνε και τίποτα.
Διάολε, για τις ζωές μας μιλάμε. Το αν θα κάνει ακάποτο η γκόμενα ή όχι δεν είναι θέμα λεφτών που θα σκάσεις αλλά ρίσκου που θα πάρεις εσύ! Και επειδή οι κοπέλες τις εξέτάσεις τους τις κάνουν αλλά οι μαλάκες που πάνε να γαμήσουν ΔΕΝ τις κάνουν καλό είναι να σκεφτόμαστε πριν να ζητάμε πράγματα.
Τα ακάποτα ζήτα τα από τη γκόμενά σου.
Έχω δει στην Τριγγέτα να μπαίνουν κάτι ζητιάνοι, άλλο πράγμα. Ούτε σε απόσταση 20 μέτρων δεν θα πήγαινα. Κι όμως πάνε και γαμάνε εκεί που πάμε πολλοί από εμάς, σε στούντιο!!
Δεν θέλω να αρχίσω να κάνω συνοιρμούς....γιατί δεν θα ξαναπηδήξω.
Αλλά ήμαρτον, προσέχτε λιγάκι κάποιοι που το παίζετε άντρες. Εγώ γουστάρω περισσότερο το να ζήσω και να πηδάω μέχρι τα βαθιά γεράματά μου από το να πηδήξω χωρίς καπότα ή να μου κάνει πίπα μία τάνα ακάποτα.
Ο Συγγρός γιαυτό έχει γεμίσει περιστατικά.
εχεις δίκιο φίλε
το μόνο που θέλω απο εδω μεσα είναι
1ον) Οσο γίνεται αξιόπιστες πληροφορίες στα θέματα υγείας(Δεν παιζουμε με αυτήν)
2ον) καμιά κάλή...κοπελα για να ξεδίνουμε που και που.(καθε μέρα τηγανιτες πατάτες
δεν αντέχετε..:-))
το μόνο που θέλω απο εδω μεσα είναι
1ον) Οσο γίνεται αξιόπιστες πληροφορίες στα θέματα υγείας(Δεν παιζουμε με αυτήν)
2ον) καμιά κάλή...κοπελα για να ξεδίνουμε που και που.(καθε μέρα τηγανιτες πατάτες
δεν αντέχετε..:-))
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Kαλημέρα..άρχοντες και αρχόντισσες
1ον) Θα το γούσταρα τρελά...!!(VASILIAS σίγουρα αδερφέ! )
2ον) Από τα τοοοοόσα πού ακούω...όμως έχω και μια επιφυλακτική...θέλεις να κολλήσω κάποιο νόσημα...επειδή ο προηγούμενος δεν ήταν καθαρός?!(εγώ πάντως όχι!!)
Δελεάζομαι όμως αφάνταστα..!!Ξέρω ότι είναι υ-π-έ-ρ-τ-α-τ-ο!!αλλά δεν έχω πειστήρια ότι η κοπέλα είναι 100% υγειής..
Συνεπώς μάλλον χλωμό το βλέπω... :'( ακάποτο θα ονειρεύομαι και ακάποτο δεν θα βλέπω!!
Υ.Γ έχω ακοοοοόμα...πολλά να βιώσω...είμαι κάτω των 20..(δεν θέλω να δείξω τίποτα απλή αναφορά)..
have a nice day
2ον) Από τα τοοοοόσα πού ακούω...όμως έχω και μια επιφυλακτική...θέλεις να κολλήσω κάποιο νόσημα...επειδή ο προηγούμενος δεν ήταν καθαρός?!(εγώ πάντως όχι!!)
Δελεάζομαι όμως αφάνταστα..!!Ξέρω ότι είναι υ-π-έ-ρ-τ-α-τ-ο!!αλλά δεν έχω πειστήρια ότι η κοπέλα είναι 100% υγειής..
Συνεπώς μάλλον χλωμό το βλέπω... :'( ακάποτο θα ονειρεύομαι και ακάποτο δεν θα βλέπω!!
Υ.Γ έχω ακοοοοόμα...πολλά να βιώσω...είμαι κάτω των 20..(δεν θέλω να δείξω τίποτα απλή αναφορά)..
have a nice day
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
King, είναι σαφώς καλύτερο το να σου κάνει μια κοπέλα ακάποτο από το να είναι σκουφωμένος. Αλλά να στο κάνει μια κοπέλα, όχι η τάνα του χωριού που το κάνει και σε άλλους τριάντα μές τη μέρα.Kαλημέρα..άρχοντες και αρχόντισσες
have a nice day
Εδώ σε ct πάνε κάποιοι και δεν είναι σίγουροι πως με τα 250-300 που σκάνε δεν θα παρασημοφορηθούνε...στις τάνες;
Και κάτι ακόμα, γιατί βλέπω να προσπερνιέται. Αυτό που πληρώνεις στα στούντιο παραπάνω είναι λίγη παραπάνω ωρίτσα (κανονικά - όχι αν περιμένει αγέλη απέξω) και πιο καθαρό περιβάλλον.
Το λέω γιατί πολλοί έχουμε δει και ξέρουμε πως αρκετές ξεκίνησαν (και κάποιες συνεχίζονε) να κάνουμε βάρδιες και σε απλά μπουρδέλλα. Δεν είναι διαφορετικές οι κοποέλες, συνήθως κάνουνε κύκλους. Και δυστυχώς για μας, όταν πηγαίνουνε αυτές στα στούντια, δεν αλλάζουνε τρόπο. Συνεχίζουνε το ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε.
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Λύθηκαν πολλές από τις απορίες που είχα...και οοοόσο και να με δελεάζει...το γεγονός..άλλο τόσο θα παροτρύνω τον εαυτό μου να μην το κάνει..
Σε ευχαριστώ "Lastmoican" για τις συμβουλές και τον πολύτιμο χρόνο σου.
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Λύθηκαν πολλές από τις απορίες που είχα...και οοοόσο και να με δελεάζει...το γεγονός..άλλο τόσο θα παροτρύνω τον εαυτό μου να μην το κάνει..
Υ.Γ Άλλωστε μια ζωή την έχουμε αν κολλήσω τίποτα σε τέτοια ηλικία...ζήτω που καήκαμε!!
(Λυπάμαι για το δεύτερο Post)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σε οποιαδήποτε ηλικία και να το κολλήσεις ζήτω που κάηκες.Υ.Γ Άλλωστε μια ζωή την έχουμε αν κολλήσω τίποτα σε τέτοια ηλικία...ζήτω που καήκαμε!!
(Λυπάμαι για το δεύτερο Post)
Σκέψου εμάς που είμαστε παντρεμένοι, με παιδιά. Εσύ πες πως είσαι μόνος σου και πλακώνεσαι στις θεραπείες. Εμείς χαλάμε οικογένειες εκτός από την υγεία μας.
Δεν είναι να το φοβάσαι, αλλά είναι να το προσέχεις και να μην το παίρνεις αψήφιστα.
Και οι προφυλάξεις βγήκανε για κάποιο λόγο.
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
σε οποιαδήποτε ηλικία και να το κολλήσεις ζήτω που κάηκες.
Σκέψου εμάς που είμαστε παντρεμένοι, με παιδιά. Εσύ πες πως είσαι μόνος σου και πλακώνεσαι στις θεραπείες. Εμείς χαλάμε οικογένειες εκτός από την υγεία μας.
Δεν είναι να το φοβάσαι, αλλά είναι να το προσέχεις και να μην το παίρνεις αψήφιστα.
Και οι προφυλάξεις βγήκανε για κάποιο λόγο.
Συμφωνώ δεν είναι να παίζεις με αυτά... :'(
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τώρα ενόψει πρωτοχρονιάς γίνεται της τρελής απο αλλαγές τελευταίας στιγμής.Για ρίξε ένα τηλέφωνο www.studiored-gr.com/index.php]εδώ[/url] μπας και παίζει στη Δοξάτου 2α.Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς που ¨παίζει¨σήμερα η Λίντα?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
Η Ντορίν τώρα στο Ιπποκράτους 144
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ξέρει κανείς τι παίζει στην Παράσχου 36 Πλ. Αττικής;
Έχει πάει κανείς; Νέο μαγαζί ή παλιό;...κριτικές;
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ε, γράψε και τι εστί Ντορίν. Αφού κάνεις τον κόπο.Η Ντορίν τώρα στο Ιπποκράτους 144
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Φιλαράκι μήπως εννοείς www.bourdela.tv/content/view/1053/224]Παρασίου 36[/url].?ξέρει κανείς τι παίζει στην Παράσχου 36 Πλ. Αττικής;
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
Παρασίου 136 συνήθως παίζει η Ανέττα, μια πολύ όμορφη ελληνο-ισπανίδα και κίνκυ σγουρμάλλα που δούλευε και Λέλας για ένα φεγγάρι. Επίσης μια Νάνσυ, μια Αφροδίτη Κύπρια και άλλες πολλές. Αυτό το μαγαζί χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι οι γκόμενες συνηθως είναι ντυμένες πολύ κίνκυ με διχτυωτά κλπ οι περισσότερες δίνουν κουλούρι και στην απογευματινή βάρδια δουλεύουν τρεις μαζί. Δεν θα κακοπεράσεις πάντως.ξέρει κανείς τι παίζει στην Παράσχου 36 Πλ. Αττικής;
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
Επίσης να αναφέρω και την πανέμορφη Βερόνικα που δίνει πλέον και κουλούρι
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ο σωστός.Φιλαράκι μήπως εννοείς www.bourdela.tv/content/view/1053/224]Παρασίου 36[/url].?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K