Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
εγω μονο ακαποτα γουσταρω :2funny:
η Αντριαννα που λες κανει καλο ακαποτο θα γουσταρεις :dancing:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγω μονο ακαποτα γουσταρω :2funny:
η Αντριαννα που λες κανει καλο ακαποτο θα γουσταρεις :dancing:
μπράβο ρε μεγάλε...τα είπες όλα.
εσύ κάνεις ό,τι γουστάρεις γιατί είσαι άντρακλας.
εμείς που κάνουμε ό,τι είναι καλό για την υγεία μας έχουμε κάποιους παπάρες σαν και σένα που επειδή είναι "άντρακλες" βάζουν τις δικές μας ζωές σε κίνδυνο.
Εγώ λοιπόν, όπου ακούω επιλογή "ακάποτο", βάζω το καπελάκι μου και σε άλλη πολιτεία.

ALHTHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν ήθελε ο admin ή οποιοσδήποτε άλλος π απο έδω μεσα ας βγάλει
μια λίστα με ποιές  κοπέλες  κάνουν ακάποτο και ποιές όχι.
Για να έχουμε το δικαίωμα της επιλογής. Εκτός αν υπαρχει καποιο ποστ εδώ
μεσα και δεν το γνωρίζω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε Αλήτη, εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι να μάθω όλες τις τάνες της Αττικής και των άλλων πόλεων.
ούτε τα ονόματά τους ούτε τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουνε.
Αλλά περιμένω από τα άτομα που μπαίνουνε εδώ μέσα εκτός από το να δίνουνε πληροφορίες, που είναι και η αρχική ουσία του σάιτ, να μαθαίνουνε και τίποτα.
Διάολε, για τις ζωές μας μιλάμε. Το αν θα κάνει ακάποτο η γκόμενα ή όχι δεν είναι θέμα λεφτών που θα σκάσεις αλλά ρίσκου που θα πάρεις εσύ! Και επειδή οι κοπέλες τις εξέτάσεις τους τις κάνουν αλλά οι μαλάκες που πάνε να γαμήσουν ΔΕΝ τις κάνουν καλό είναι να σκεφτόμαστε πριν να ζητάμε πράγματα.
Τα ακάποτα ζήτα τα από τη γκόμενά σου.
Έχω δει στην Τριγγέτα να μπαίνουν κάτι ζητιάνοι, άλλο πράγμα. Ούτε σε απόσταση 20 μέτρων δεν θα πήγαινα. Κι όμως πάνε και γαμάνε εκεί που πάμε πολλοί από εμάς, σε στούντιο!!
Δεν θέλω να αρχίσω να κάνω συνοιρμούς....γιατί δεν θα ξαναπηδήξω.
Αλλά ήμαρτον, προσέχτε λιγάκι κάποιοι που το παίζετε άντρες. Εγώ γουστάρω περισσότερο το να ζήσω και να πηδάω μέχρι τα βαθιά γεράματά μου από το να πηδήξω χωρίς καπότα ή να μου κάνει πίπα μία τάνα ακάποτα.
Ο Συγγρός γιαυτό έχει γεμίσει περιστατικά.

ALHTHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχεις δίκιο φίλε
το μόνο που θέλω απο εδω μεσα είναι
1ον) Οσο γίνεται αξιόπιστες πληροφορίες στα θέματα υγείας(Δεν παιζουμε με αυτήν)
2ον) καμιά κάλή...κοπελα για να ξεδίνουμε που και που.(καθε μέρα τηγανιτες πατάτες
      δεν αντέχετε..:-))

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Kαλημέρα..άρχοντες και αρχόντισσες  :sunglasses:

1ον) Θα το γούσταρα τρελά...!!(VASILIAS σίγουρα αδερφέ! )

2ον) Από τα τοοοοόσα πού ακούω...όμως έχω και μια επιφυλακτική...θέλεις να κολλήσω κάποιο νόσημα...επειδή ο προηγούμενος δεν ήταν καθαρός?!(εγώ πάντως όχι!!)

Δελεάζομαι όμως αφάνταστα..!!Ξέρω ότι είναι υ-π-έ-ρ-τ-α-τ-ο!!αλλά δεν έχω πειστήρια ότι η κοπέλα είναι 100% υγειής..
Συνεπώς μάλλον χλωμό το βλέπω... :'( ακάποτο θα ονειρεύομαι και ακάποτο δεν θα βλέπω!!

Υ.Γ έχω ακοοοοόμα...πολλά να βιώσω...είμαι κάτω των 20..(δεν θέλω να δείξω τίποτα απλή αναφορά)..

have a nice day  :cool2:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Kαλημέρα..άρχοντες και αρχόντισσες  :sunglasses:

1ον) Θα το γούσταρα τρελά...!!(VASILIAS σίγουρα αδερφέ! )

2ον) Από τα τοοοοόσα πού ακούω...όμως έχω και μια επιφυλακτική...θέλεις να κολλήσω κάποιο νόσημα...επειδή ο προηγούμενος δεν ήταν καθαρός?!(εγώ πάντως όχι!!)

Δελεάζομαι όμως αφάνταστα..!!Ξέρω ότι είναι υ-π-έ-ρ-τ-α-τ-ο!!αλλά δεν έχω πειστήρια ότι η κοπέλα είναι 100% υγειής..
Συνεπώς μάλλον χλωμό το βλέπω... :'( ακάποτο θα ονειρεύομαι και ακάποτο δεν θα βλέπω!!

Υ.Γ έχω ακοοοοόμα...πολλά να βιώσω...είμαι κάτω των 20..(δεν θέλω να δείξω τίποτα απλή αναφορά)..

have a nice day  :cool2:
King, είναι σαφώς καλύτερο το να σου κάνει μια κοπέλα ακάποτο από το να είναι σκουφωμένος. Αλλά να στο κάνει μια κοπέλα, όχι η τάνα του χωριού που το κάνει και σε άλλους τριάντα μές τη μέρα.
Εδώ σε ct πάνε κάποιοι και δεν είναι σίγουροι πως με τα 250-300 που σκάνε δεν θα παρασημοφορηθούνε...στις τάνες;
Και κάτι ακόμα, γιατί βλέπω να προσπερνιέται. Αυτό που πληρώνεις στα στούντιο παραπάνω είναι λίγη παραπάνω ωρίτσα (κανονικά - όχι αν περιμένει αγέλη απέξω) και πιο καθαρό περιβάλλον.
Το λέω γιατί πολλοί έχουμε δει και ξέρουμε πως αρκετές ξεκίνησαν (και κάποιες συνεχίζονε) να κάνουμε βάρδιες και σε απλά μπουρδέλλα. Δεν είναι διαφορετικές οι κοποέλες, συνήθως κάνουνε κύκλους. Και δυστυχώς για μας, όταν πηγαίνουνε αυτές στα στούντια, δεν αλλάζουνε τρόπο. Συνεχίζουνε το ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε.

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Λύθηκαν πολλές από τις απορίες που είχα...και οοοόσο και να με δελεάζει...το γεγονός..άλλο τόσο θα παροτρύνω τον εαυτό μου να μην το κάνει.. :woldman:

Σε ευχαριστώ "Lastmoican" για τις συμβουλές και τον πολύτιμο χρόνο σου. :)

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Λύθηκαν πολλές από τις απορίες που είχα...και οοοόσο και να με δελεάζει...το γεγονός..άλλο τόσο θα παροτρύνω τον εαυτό μου να μην το κάνει.. :woldman:

Σε ευχαριστώ "Lastmoican" για τις συμβουλές και τον πολύτιμο χρόνο σου. :)

Υ.Γ Άλλωστε μια ζωή την έχουμε αν κολλήσω τίποτα σε τέτοια ηλικία...ζήτω που καήκαμε!!

(Λυπάμαι για το δεύτερο Post)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υ.Γ Άλλωστε μια ζωή την έχουμε αν κολλήσω τίποτα σε τέτοια ηλικία...ζήτω που καήκαμε!!

(Λυπάμαι για το δεύτερο Post)
σε οποιαδήποτε ηλικία και να το κολλήσεις ζήτω που κάηκες.
Σκέψου εμάς που είμαστε παντρεμένοι, με παιδιά. Εσύ πες πως είσαι μόνος σου και πλακώνεσαι στις θεραπείες. Εμείς χαλάμε οικογένειες εκτός από την υγεία μας.

Δεν είναι να το φοβάσαι, αλλά είναι να το προσέχεις και να μην το παίρνεις αψήφιστα.

Και οι προφυλάξεις βγήκανε για κάποιο λόγο.

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
σε οποιαδήποτε ηλικία και να το κολλήσεις ζήτω που κάηκες.
Σκέψου εμάς που είμαστε παντρεμένοι, με παιδιά. Εσύ πες πως είσαι μόνος σου και πλακώνεσαι στις θεραπείες. Εμείς χαλάμε οικογένειες εκτός από την υγεία μας.

Δεν είναι να το φοβάσαι, αλλά είναι να το προσέχεις και να μην το παίρνεις αψήφιστα.

Και οι προφυλάξεις βγήκανε για κάποιο λόγο.

Συμφωνώ δεν είναι να παίζεις με αυτά... :'(

milene

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς που ¨παίζει¨σήμερα η Λίντα?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Η Ντορίν τώρα στο Ιπποκράτους 144

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ξέρει κανείς τι παίζει στην Παράσχου 36 Πλ. Αττικής;
Έχει πάει κανείς; Νέο μαγαζί ή παλιό;...κριτικές;

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
ξέρει κανείς τι παίζει στην Παράσχου 36 Πλ. Αττικής;
Έχει πάει κανείς; Νέο μαγαζί ή παλιό;...κριτικές;
Παρασίου 136 συνήθως παίζει η Ανέττα, μια πολύ όμορφη ελληνο-ισπανίδα και κίνκυ σγουρμάλλα που δούλευε και Λέλας για ένα φεγγάρι. Επίσης μια Νάνσυ, μια Αφροδίτη Κύπρια και άλλες πολλές. Αυτό το μαγαζί χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι οι γκόμενες συνηθως είναι ντυμένες πολύ κίνκυ με διχτυωτά κλπ οι περισσότερες δίνουν κουλούρι και στην απογευματινή βάρδια δουλεύουν τρεις μαζί. Δεν θα κακοπεράσεις πάντως.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Επίσης να αναφέρω και την πανέμορφη Βερόνικα που δίνει πλέον και κουλούρι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom