Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
έλα βρε αντωνάκι μια κουβέντα μόλις ήρθα είπα. ο καλός συναγωνιστής βοηθάει πάντα. αν και τα κορίτσια τα προτίμησα πριν είπα μήπως υπάρχει τίποτα καινούριο ή κάτι πιο νόστιμο.
ότι θέλεις ο φίλος μου έχω απαντήσει για Σαμάνθα . ;) ;) ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ετσι οπως πανε τα πραγματα πολυ φοβαμαι οτι και το βυζογλυψιμο θα χρεωνεται εξτρα  :)
Οποτε φανταζομαι πως σιγουρα και το τζακουζι θα θελει το κατιτις του επιπλεον xilnik  ;)

Επισκέπτης
όπως είπα το είδα και ευχαριστώ.μιλάτε συνέχεια από πριν για βαρβ και σαμανθα και λέω πριν το 2009 μιας και θα με βρει επάνω ελπίζω να μην ξενερώσω με καμιά από τις δύο.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μίνι ενημέρωση για τους αγαπητούς.. 
από τη βροχερή και άρα ελαφρώς μελαγχολική πρωτεύουσα .
--> αριστοτέλους 177 - κλειστόν .
--> κεφαληνίας 75 - δύο πολύ εμφανίσιμα μωρά
εμμανουέλα και νίνα. προτιμήστε νίνα λόγω σέρβις .
--> αγαθουπόλεως 54α - μία ξανθιά ρωσίδα (κάτι είπα τώρα..)
που βρίσκεται συχνά εκεί τα σ/κ απόγευμα-βράδυ..
--> δροσοπούλου 95 - αλίνα παπαρίζου
--> δροσοπούλου 97 - μόνικα καστανόξανθο
αρκετά αδύνατο σχετικά κοντό αγνώστου εθνικότητας
και λοιπών στοιχείων . 
--> λέλας 35 - νάταλι μία και μοναδική....  :sunglasses:  :sunglasses:   

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
μίνι ενημέρωση για τους αγαπητούς.. 
από τη βροχερή και άρα ελαφρώς μελαγχολική πρωτεύουσα .
--> αριστοτέλους 177 - κλειστόν .
--> κεφαληνίας 75 - δύο πολύ εμφανίσιμα μωρά
εμμανουέλα και νίνα. προτιμήστε νίνα λόγω σέρβις .
--> αγαθουπόλεως 54α - μία ξανθιά ρωσίδα (κάτι είπα τώρα..)
που βρίσκεται συχνά εκεί τα σ/κ απόγευμα-βράδυ..
--> δροσοπούλου 95 - αλίνα παπαρίζου
--> δροσοπούλου 97 - μόνικα, καστανόξανθο
αρκετά αδύνατο σχετικά κοντό αγνώστου εθνικότητας
και λοιπών στοιχείων . 
--> λέλας 35 - νάταλι, μία και μοναδική....  :sunglasses: :sunglasses:   
Οποτε σε βλεπω να γραφεις στα στουντιο νιωθω υπεροχα  :rockon: :rockon:
Νινα στην Κεφαλληνιας ειναι ενα μελαχρινο νταρντανοειδες κοντοπουτανο σωστα?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
κι εσύ είσαι ένας από τους αγαπητούς..  :)  :rockon:

η νίνα βρισκεται αχαρνών 106 και κεφαληνίας
άρα ίσως και στη θησέως 35 στν καλλιθέα...
μελαχρινή είναι, γλυκιά είναι
νταρντανοειδής όχι πολύ, 
για τα μέτρα μου τουλάχιστον, 
για το ύψος δεν μπορώ να πω
γιατί σχεδόν πάντα φοραει δερμάτινη μπότα!..  :headbang2:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Έχει γίνει πολύ συζήτηση για τις επαγγελματίες που δεν τιμούν τα ευρώ που εισπράττουν.

Θα μου πείτε ότι είναι of topic και τα "σχετικά"... ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων

Ακούστε όμως την συζήτηση με ένα πολύ καλό φίλο και μετά μπορείτε να ποστάρετε τις γνώμες σας.

Ο φίλος μου, επιλέγει να "πηγαίνει" (περισσότερο) στα στουντιος και λιγότερο στους οίκους ανοχής. Σαφώς, τον ενδιαφέρουν οι παρεχόμενες υπηρεσίες, δεδομένου ότι δεν του περισεύουν να πετάει ευρώ ...στους δρόμους.

Εγώ, επιλέγω να "πηγαίνω" σε οίκους ανοχής (παρότι μου περισεύουν μάλλον περισσότερα), δεδομένου ότι δεν μπορώ να συνδυάσω το οποιοδήποτε στουντιο με πήδημα αλλά με ...πλάκα.

Ναι! ...έτσι είναι

Παλαιότερα (πριν από οκτώ χρόνια), με πήγαιναν κάποιοι φίλοι σε στούντιο και κάθε φορά που πηγαίναμε, κάναμε πολύ ωραίες πλάκες.

...έτσι, κάθε φορά που πηγαίνω σε στουντιο, με πιάνουν τα ...γέλια

Σημασία όμως έχει να περνάμε καλά...

...και οι κορασίδες να "τιμούν" τα ευρώ που εισπράττουν γιατί

...τίποτα δεν είναι δεδομένο

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Έχει γίνει πολύ συζήτηση για τις επαγγελματίες που δεν τιμούν τα ευρώ που εισπράττουν.

Θα μου πείτε ότι είναι of topic και τα "σχετικά"... ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων

Ακούστε όμως την συζήτηση με ένα πολύ καλό φίλο και μετά μπορείτε να ποστάρετε τις γνώμες σας.

Ο φίλος μου, επιλέγει να "πηγαίνει" (περισσότερο) στα στουντιος και λιγότερο στους οίκους ανοχής. Σαφώς, τον ενδιαφέρουν οι παρεχόμενες υπηρεσίες, δεδομένου ότι δεν του περισεύουν να πετάει ευρώ ...στους δρόμους.

Εγώ, επιλέγω να "πηγαίνω" σε οίκους ανοχής (παρότι μου περισεύουν μάλλον περισσότερα), δεδομένου ότι δεν μπορώ να συνδυάσω το οποιοδήποτε στουντιο με πήδημα αλλά με ...πλάκα.

Ναι! ...έτσι είναι

Παλαιότερα (πριν από οκτώ χρόνια), με πήγαιναν κάποιοι φίλοι σε στούντιο και κάθε φορά που πηγαίναμε, κάναμε πολύ ωραίες πλάκες.

...έτσι, κάθε φορά που πηγαίνω σε στουντιο, με πιάνουν τα ...γέλια

Σημασία όμως έχει να περνάμε καλά...

...και οι κορασίδες να "τιμούν" τα ευρώ που εισπράττουν γιατί

...τίποτα δεν είναι δεδομένο
Φιλε πριν ξεκινησω να πω οτι σε ολα τα αυτα τα μαγαζια τιποτα δεν ειναι δεδομενο!
Τωρα το γιατι πληρωνεις στο ενα μαγαζι 50 και στο αλλο 20 δεν ειναι θεμα μονο της κοπελας!
Κατα γενικο κανονα τα μισα πανε στην κοπελα,ενα μικρο ποσοστο στην υπηρεσια και τα υπολοιπα στο μαγαζι!
Αρα λοιπον σε ενα στουντιο δινεις 20 ευρω στο μαγαζι ενω στο μπουρδελο δινεις 8-10 ευρω!
Αυτες οι διφορες ειναι εμφανεστατες οταν απο τη μια μπαινεις σε ενα δωματιο καθαρο και μεγαλο και απο την αλλη μπαινεις σε ενα μετριο και πολλες φορες ακομα κατωτερο!
Η χλιδη στη ζωη πληρωνεται παντα!
Τωρα οσο αφορα την κοπελα το αν θα περασεις καλα δεν ειναι νομος αλλα σιγουρα θα εχεις μια μεγαλυτερη ανεση χρονου και καποιο σερβις πιο προσεγμενο!
Για μενα η διφορα σου με του φιλου σου ειναι οτι ο ενας κυκλοφορει με ραδιοταξι και ο αλλος με απλο!Ο ιδιος οδηγος αλλα διαφορετικες παροχες!(τι εγραψα παλι ο ανθρωπος!)

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Παίδες...δεν έχω πάει ποτέ μου σε STUDIO είναι μακράν καλύτερο??
Πρέπει να έχεις πολύ χρήμα...?Λύστε μου τις απορίες.. :helpplea:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Παίδες...δεν έχω πάει ποτέ μου σε STUDIO είναι μακράν καλύτερο??

Πρέπει να έχεις πολύ χρήμα...?Λύστε μου τις απορίες.. :helpplea:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
κοίτα φίλε μακράν καλύτερο τι θέλεις να πεις ? αλλά άποψη καθαριότητας ναι όπως και χρόνου και ωραίες γυναίκες και ποιο χλιδή ρε παιδί μου . τώρα για τα χρήματα αρχίζουν όλα σχεδόν από 50 και ανεβαίνουν μέχρι δεν ξέρω εγώ πόσο ανάλογα τα service και την κοπέλα που θα πάρεις + και τα extra που βάζεις μέσα π.χ πίπα με χωρίς καπότα , πρωκτικό κτλ.

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
κοίτα φίλε μακράν καλύτερο τι θέλεις να πεις ? αλλά άποψη καθαριότητας ναι όπως και χρόνου και ωραίες γυναίκες και ποιο χλιδή ρε παιδί μου . τώρα για τα χρήματα αρχίζουν όλα σχεδόν από 50 και ανεβαίνουν μέχρι δεν ξέρω εγώ πόσο ανάλογα τα service και την κοπέλα που θα πάρεις + και τα extra που βάζεις μέσα π.χ πίπα με χωρίς καπότα , πρωκτικό κτλ.

Ευχαριστώ..

Βάση των όσων άκουσα...θα επισκεφθώ εντός των ημερών κανένα Studiaki...

και θα εκφέρω γνώμη... :-

Υ.Γ καμιά πρόταση??

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φιλε πριν ξεκινησω να πω οτι σε ολα τα αυτα τα μαγαζια τιποτα δεν ειναι δεδομενο!
Τωρα το γιατι πληρωνεις στο ενα μαγαζι 50 και στο αλλο 20 δεν ειναι θεμα μονο της κοπελας!
Κατα γενικο κανονα τα μισα πανε στην κοπελα,ενα μικρο ποσοστο στην υπηρεσια και τα υπολοιπα στο μαγαζι!
Αρα λοιπον σε ενα στουντιο δινεις 20 ευρω στο μαγαζι ενω στο μπουρδελο δινεις 8-10 ευρω!
Αυτες οι διφορες ειναι εμφανεστατες οταν απο τη μια μπαινεις σε ενα δωματιο καθαρο και μεγαλο και απο την αλλη μπαινεις σε ενα μετριο και πολλες φορες ακομα κατωτερο!
Η χλιδη στη ζωη πληρωνεται παντα!
Τωρα οσο αφορα την κοπελα το αν θα περασεις καλα δεν ειναι νομος αλλα σιγουρα θα εχεις μια μεγαλυτερη ανεση χρονου και καποιο σερβις πιο προσεγμενο!
Για μενα η διφορα σου με του φιλου σου ειναι οτι ο ενας κυκλοφορει με ραδιοταξι και ο αλλος με απλο!Ο ιδιος οδηγος αλλα διαφορετικες παροχες!(τι εγραψα παλι ο ανθρωπος!)

Ας περιμένουμε τον φίλο μου με το ...ραδιοταξί να μας πεί για τις διαφορές!

Συμφωνώ ότι η χλιδή (=πολυτέλεια) πληρώνεται.

Επισημαίνεται όμως ότι (...όπως ισχύει στο στράτευμα) αρκεί να φαίνεται καθαρό και ας μην είναι καθαρό

Πιθανόν το ζήτημα της καλλίτερης εξυπηρέτησης να μην είναι αντικείμενο ...διαθέσιμου χρόνου (μόνο)

Εξάλλου μπορεί να :

"περάσουνε μέρες πολλές μέσα σε λίγη ώρα"

Συμφωνούμε φίλε ότι :

Όλα "πληρώνονται" (ή εξαγοράζονται) ...εκτός από την αίσθηση ...πιθανόν την προαίσθηση, ...την πρόθεση και ...την διάθεση

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ευχαριστώ..

Βάση των όσων άκουσα...θα επισκεφθώ εντός των ημερών κανένα Studiaki...

και θα εκφέρω γνώμη... :-

Υ.Γ καμιά πρόταση??
άμα είναι πρώτη σου φορά σε στούντιο σου προτείνω να πάρεις την Πάολα και μετά βλέπουμε και για άλλες  .

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Άντονυ, θα σε παρακαλούσα να αναφέρεις ότι κάθε σεξουαλική πράξη χωρίς προφυλακτικό εμπεριέχει σημαντικά στοιχεία επικινδυνότητας

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Άντονυ, θα σε παρακαλούσα να αναφέρεις ότι κάθε σεξουαλική πράξη χωρίς προφυλακτικό εμπεριέχει σημαντικά στοιχεία επικινδυνότητας
φυσικά και το ξέρω φίλε farkeli αλλά μερικοί το γουστάρουν πχ. εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ μου και ούτε το θέλω αλλά τι να κάνουμε που κάποιοι τραβούν ζόρι, εγώ έπρεπε να το γράψω . Πάντως είμαστε μεγάλοι τώρα και πιστεύω να σκεφτόμαστε και λίγο .

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
φυσικά και το ξέρω φίλε farkeli αλλά μερικοί το γουστάρουν πχ. εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ μου και ούτε το θέλω αλλά τι να κάνουμε που κάποιοι τραβούν ζόρι, εγώ έπρεπε να το γράψω . Πάντως είμαστε μεγάλοι τώρα και πιστεύω να σκεφτόμαστε και λίγο .

το ακάποτο δηλαδή θεωρείται επικίνδυνο??

Διάβασα ότι δεν είναι... :huh: :think: :helpplea:

Υ.Γ Διαφωτίστε με λιγουλάκι..

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
το ακάποτο δηλαδή θεωρείται επικίνδυνο??

Διάβασα ότι δεν είναι... :huh: :think: :helpplea:

Υ.Γ Διαφωτίστε με λιγουλάκι..
άμα είναι να πας στην Πάολα που σου προτείνω δεν παίζει να σου κάνει ακάποτη πίπα αλλά κοίτα τώρα στα studio κατά κανόνα είναι η ποιο άφοβες κοπέλες στο να κολλήσεις κάτι αλλά λέμε ρε παιδί μου μην γίνει καμία στραβή εκεί την γάμησες . πιστεύω πως όλα θα πρέπει να γίνονται με προφυλάξεις και το κυριότερο να ζητάς άμα θέλεις και το βιβλιάριο υγείας της κοπέλας για να δεις αν όντως περνάει από εξετάσεις η όχι ( πάντα μιλάμε για ακάποτα ) πχ. εγώ που δεν έχω κάνει ποτέ μου και δεν θα κάνω πάρα μόνο με την κοπέλα μου δεν παίζει να την ρωτήσω .

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
άμα είναι να πας στην Πάολα που σου προτείνω δεν παίζει να σου κάνει ακάποτη πίπα αλλά κοίτα τώρα στα studio κατά κανόνα είναι η ποιο άφοβες κοπέλες στο να κολλήσεις κάτι αλλά λέμε ρε παιδί μου μην γίνει καμία στραβή εκεί την γάμησες . πιστεύω πως όλα θα πρέπει να γίνονται με προφυλάξεις και το κυριότερο να ζητάς άμα θέλεις και το βιβλιάριο υγείας της κοπέλας για να δεις αν όντως περνάει από εξετάσεις η όχι ( πάντα μιλάμε για ακάποτα ) πχ. εγώ που δεν έχω κάνει ποτέ μου και δεν θα κάνω πάρα μόνο με την κοπέλα μου δεν παίζει να την ρωτήσω .

Σκοπεύω αύριο να το επιχειρήσω...

σε μπουρδέλο...με την Αντριάνα...(είδα τόσα comments) :'(

ALHTHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οποίος κάνει ακάποτο με πουτάνες,κάνει μεγάλη μαλακία!! HUV δύσκολα κολλάς
αλλα μια ηπατίτιδα C (που την κουβαλάς ολη σου την ζωή και πεθαίνεις  απο καρκίνο
στο έντερο ή συκώτι ή πάγκρεας) ΕΥΚΟΛΑ.Δεν μιλω για ηπατίτιδα Β και διάφορα κονδυλωματα
που ανιμετωπιζονται. Αυτοι που ισχυρίζονται οτι οι κοπέλες
περνούν απο γιατρο να σας ρωτησω...ΟΚ περναει μια κοπέλα και είναι καθαρη.μεχρι να ξανακάνει σε 15-20 μέρες και έχει κολλησει κάτι (από ακάποτο πχ) και πας εσυ ο ΠΑΠΑΡΑΣ
και κάνεις ακάποτο...Τι πιστευεις να γίνει?Θα την γλιτώσεις?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom