Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Καπου ειχα διαβασει οτι ειχε κλεισει!
Τι λενε αυτες!

ΥΓ.Αυτες στο αβαταρ σου που δουλευουνε τωρα να πεταχτω μια βολτα? :2funny:
καλες...υπαρχει και κριτικη στο θρεντ του καταστηματος...
ριξε μια ματια...

υ.γ στο καρακας....

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
εχουμε κανενα καταστημα σημερα με 2-3 κοπελες γιατι θελω παρτουζιτσα!!! Ετσι ρε αδερφε για τις γιορτες!!! Για να ακουσω τι εχετε. Αυτο που εχω κατα νου ειναι Συγγρου 248 αλλα απ οτι ξερω κλεινει νωρις ή οχι?
Δευκαλίωνος συνηθως παιζουνε 3-4, αλλα ειναι μεχρι τις 9 το βραδυ.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εκανα μια γρηγορη στουντιο-αναζητηση απο 2-3 μαγαζια των οποιων τηλ. θυμαμαι απ'εξω! :2funny:

Λελας Καραγιαννη 35: Ναταλι οι πιο πολλοι την ξερετε,εχει καλες κριτικες!
Πιππινου 118: Βικυ,γνωστη και αυτη!
Κων/λεως 94: Κλειστο! :think:
Δοξατου: Μια Λιλη,δεν εχω ιδεα για την κοπελα!
Να σημειωσω οτι η σειρα ηταν τυχαια  :grin: και οτι το τηλ της Δοξατου το αναζητησα στο site ;)

Αυτα για την ωρα και να πω οτι απο τις 11 και μετα στην Αγ. Μελετιου θα δουλευει η Απιστευτη Αλεξανδρα! :rockon:

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
φυλης 104 πηρα ταπογευμα για 2η φορα Κορινα,
με το χριστουγενιατικο φορεμα ηταν ακομα πιο καβλα  :rockon:
κριτικη βαριεμαι να γραψω υπαρχει προσφατη δικια μου για παρτυ της :S

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Λοιπον πηγα σχεδον παντου και αφου ξενερωσα με ολες λεω ας παω και Τριγγετα 3
ΛΕΝΑ το μωρο το απιστευτο!!! Μαυρο μαλακι αρκετα καλο βυζακι και απο σωμα εσκιζεεε!!!
Τωρα στο σεξ εμενα μου αρεσε... Το προτεινω για σημερα φουλ. Θα ειναι εως αργα!!!
Τρεξτε ρεεεεεεεεε!!!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Λοιπον πηγα σχεδον παντου και αφου ξενερωσα με ολες λεω ας παω και Τριγγετα 3
ΛΕΝΑ το μωρο το απιστευτο!!! Μαυρο μαλακι αρκετα καλο βυζακι και απο σωμα εσκιζεεε!!!
Τωρα στο σεξ εμενα μου αρεσε... Το προτεινω για σημερα φουλ. Θα ειναι εως αργα!!!
Τρεξτε ρεεεεεεεεε!!!!!
Φιλε, αν δεν βαριεσαι κανε και μια ενημερωσουλα για τα υπολοιπα μαγαζια που πηγες!

Τελικα βρηκες πουθενα καμια δυαδα?

Επισκέπτης
βριλησσου 30/12 μετά της 23:00. βριλλησου 55 αγάπη ρωσιδάκι καλό αλλά προσποιήτο. η σαμανθα πριν πολύ καλύτερη.
βριλ 57 μαργκο στα κυβικά της σαμανθα αλλά μικρότερο βυζί
βριλ 36 μια ξανθεια ψηλή, η τσατσά οταν ρώτησα για όνομα έκανε σαν τρελή- το ονομα της ξανθειας- σάντρα και αλλιώς ανίτα
βριλ 46 ενα κοντοπούτανο ξανθό μάλλον ρωσιδάκι.

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Λοιπον 2αδα πουθενα.
Βριλ 55 σαμανθα οχι δεν θα παρω
Βριλ 57 μαργκο οχι δεν θα παρω
φρατζη καμα σουτρα νωρις κασσανδρα ισως αλλα καλα εκανα και δεν πηρα
στουντιο παρανταις Μικαελα... Με τιποτααα... διπλωνε 2 φορες η κοιλια της ρε παιδια. Δεν λεω την ξερω απο παλια αλλα εχει παρει κιλα.
Για τριγγετα τα ειπα παραπανω
Τα στουντιο Βριλ 55 και Βριλ 57 ειναι μαζι γιατι Μαργκο και Σαμανθα αν γινοτανε τις επερνα μαζι.Μου ηρθε να ρωτησω αλλα λεω ασε τωρα μην σου πουν και τιποτα και εχουμε αλλα.Αν γινοτανε αυτο που λεω ας πει καποιος φιλος

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Λοιπον 2αδα πουθενα.
στουντιο παρανταις Μικαελα... Με τιποτααα... διπλωνε 2 φορες η κοιλια της ρε παιδια. Δεν λεω την ξερω απο παλια αλλα εχει παρει κιλα.
Τα στουντιο Βριλ 55 και Βριλ 57 ειναι μαζι γιατι Μαργκο και Σαμανθα αν γινοτανε τις επερνα μαζι.Μου ηρθε να ρωτησω αλλα λεω ασε τωρα μην σου πουν και τιποτα και εχουμε αλλα.Αν γινοτανε αυτο που λεω ας πει καποιος φιλος
Μαλλον δεν γινεται αυτο!
σορρυ φίλε για αυτό και δεν έγραψα.
Μηπως την ελεγαν Κιμ?Τσεχα απαιχτη!
Σου λεει τιποτα το ονομα?

Επισκέπτης
Λοιπον 2αδα πουθενα.
για σαμάνθα εγώ πέρασα καλά αλλά δεν μπόρεσα 2ο γιατί πηγα αργά(βέβαια γούστα είναι το καθενός) για μαργκο θα σου έλεγα αλλά κατέθεσα μετά την σαμ στην αγαπή και δεν.αν ήξερα μπορεί και να σου έλεγα κριτική.καλή ερώτηση ποιός ήσουν χιχι?σωστή σκέψη και για τις δύο αλλά η σαμάνθα είναι πιο gfe.

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
για σαμάνθα εγώ πέρασα καλά αλλά δεν μπόρεσα 2ο γιατί πηγα αργά(βέβαια γούστα είναι το καθενός) για μαργκο θα σου έλεγα αλλά κατέθεσα μετά την σαμ στην αγαπή και δεν.αν ήξερα μπορεί και να σου έλεγα κριτική.καλή ερώτηση ποιός ήσουν χιχι?σωστή σκέψη και για τις δύο αλλά η σαμάνθα είναι πιο gfe.
Ησουν εσυ που σου λεει η Σαμανθα ηρθες αργα και δεν εχει κοκο τωρα?

Επισκέπτης
Μαλλον δεν γινεται αυτο!Μηπως την ελεγαν Κιμ?Τσεχα απαιχτη!
Σου λεει τιποτα το ονομα?
φίλε όπως ξέρεις τα ψάχνω και αν μάθουμε για αυτήν περισσότερα όπως καταλαβαίνεις θα υπάρξει μια κατάθεση.
τελικά υπάρχει ο άντρα και η γυναίκα ή αλλίως η ανάληψη και η κατάθεση

για τον δάντη όχι δεν ήμουν αυτός ο φαλακρός σορρυ κι ολας. ημούν ο δεξιά του κατάλαβες τώρα?

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
φίλε όπως ξέρεις τα ψάχνω και αν μάθουμε για αυτήν περισσότερα όπως καταλαβαίνεις θα υπάρξει μια κατάθεση.
τελικά υπάρχει ο άντρα και η γυναίκα ή αλλίως η ανάληψη και η κατάθεση

για τον δάντη όχι δεν ήμουν αυτός ο φαλακρός σορρυ κι ολας. ημούν ο δεξιά του κατάλαβες τώρα?
Ελα ρε πιασαμε και κουβεντουλα ε? Ειμαι με τα μουσια! χαχαχαχα

Επισκέπτης
ωραίος :cheesy:. να τα λέμε καμιά φορά. εγώ άυριο πάω πάνω(όπως λέει και το όνομα) και γυρνώ 11/1 . πήγες πουθενα μετά για κατάθεση ή απλώς βόλτα? άντε καλή πρωτοχρονιά και με πολλές 2009 για την ακρίβεια τάνες στο κεφαλάκι.

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Τριγγετα με το Λενακι και ηταν θεα σε ολα!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom