αυτη στο αβαταρ του spoon δουλευει τωρα Τριγγετα
Πάμε να καταθέσουμε το μηνιάτικο του Γενάρη , γιατί το δώρο το καταθέσαμε στη μούνα μπάνκ προκαταβολικά
αυτη στο αβαταρ του spoon δουλευει τωρα Τριγγετα
καλες...υπαρχει και κριτικη στο θρεντ του καταστηματος...Καπου ειχα διαβασει οτι ειχε κλεισει!
Τι λενε αυτες!
ΥΓ.Αυτες στο αβαταρ σου που δουλευουνε τωρα να πεταχτω μια βολτα?
Δευκαλίωνος συνηθως παιζουνε 3-4, αλλα ειναι μεχρι τις 9 το βραδυ.εχουμε κανενα καταστημα σημερα με 2-3 κοπελες γιατι θελω παρτουζιτσα!!! Ετσι ρε αδερφε για τις γιορτες!!! Για να ακουσω τι εχετε. Αυτο που εχω κατα νου ειναι Συγγρου 248 αλλα απ οτι ξερω κλεινει νωρις ή οχι?
Αδελφακι του 248 !!!Δευκαλίωνος συνηθως παιζουνε 3-4, αλλα ειναι μεχρι τις 9 το βραδυ.
Οχι ρε συ, μου καθαριζει το σπιτι!αυτη στο αβαταρ του spoon δουλευει τωρα Τριγγετα
Φιλε, αν δεν βαριεσαι κανε και μια ενημερωσουλα για τα υπολοιπα μαγαζια που πηγες!Λοιπον πηγα σχεδον παντου και αφου ξενερωσα με ολες λεω ας παω και Τριγγετα 3
ΛΕΝΑ το μωρο το απιστευτο!!! Μαυρο μαλακι αρκετα καλο βυζακι και απο σωμα εσκιζεεε!!!
Τωρα στο σεξ εμενα μου αρεσε... Το προτεινω για σημερα φουλ. Θα ειναι εως αργα!!!
Τρεξτε ρεεεεεεεεε!!!!!
Μηπως θυμασαι ονομα?βριλ 46 ενα κοντοπούτανο ξανθό μάλλον ρωσιδάκι.
σορρυ φίλε για αυτό και δεν έγραψα.Μηπως θυμασαι ονομα?
Μαλλον δεν γινεται αυτο!Λοιπον 2αδα πουθενα.
Βριλ 55 σαμανθα οχι δεν θα παρω
Βριλ 57 μαργκο οχι δεν θα παρω
φρατζη καμα σουτρα νωρις κασσανδρα ισως αλλα καλα εκανα και δεν πηρα
στουντιο παρανταις Μικαελα... Με τιποτααα... διπλωνε 2 φορες η κοιλια της ρε παιδια. Δεν λεω την ξερω απο παλια αλλα εχει παρει κιλα.
Για τριγγετα τα ειπα παραπανω
Τα στουντιο Βριλ 55 και Βριλ 57 ειναι μαζι γιατι Μαργκο και Σαμανθα αν γινοτανε τις επερνα μαζι.Μου ηρθε να ρωτησω αλλα λεω ασε τωρα μην σου πουν και τιποτα και εχουμε αλλα.Αν γινοτανε αυτο που λεω ας πει καποιος φιλος
Μηπως την ελεγαν Κιμ?Τσεχα απαιχτη!σορρυ φίλε για αυτό και δεν έγραψα.
για σαμάνθα εγώ πέρασα καλά αλλά δεν μπόρεσα 2ο γιατί πηγα αργά(βέβαια γούστα είναι το καθενός) για μαργκο θα σου έλεγα αλλά κατέθεσα μετά την σαμ στην αγαπή και δεν.αν ήξερα μπορεί και να σου έλεγα κριτική.καλή ερώτηση ποιός ήσουν χιχι?σωστή σκέψη και για τις δύο αλλά η σαμάνθα είναι πιο gfe.Λοιπον 2αδα πουθενα.
Βριλ 55 σαμανθα οχι δεν θα παρω
Βριλ 57 μαργκο οχι δεν θα παρω
φρατζη καμα σουτρα νωρις κασσανδρα ισως αλλα καλα εκανα και δεν πηρα
στουντιο παρανταις Μικαελα... Με τιποτααα... διπλωνε 2 φορες η κοιλια της ρε παιδια. Δεν λεω την ξερω απο παλια αλλα εχει παρει κιλα.
Για τριγγετα τα ειπα παραπανω
Τα στουντιο Βριλ 55 και Βριλ 57 ειναι μαζι γιατι Μαργκο και Σαμανθα αν γινοτανε τις επερνα μαζι.Μου ηρθε να ρωτησω αλλα λεω ασε τωρα μην σου πουν και τιποτα και εχουμε αλλα.Αν γινοτανε αυτο που λεω ας πει καποιος φιλος
Ησουν εσυ που σου λεει η Σαμανθα ηρθες αργα και δεν εχει κοκο τωρα?για σαμάνθα εγώ πέρασα καλά αλλά δεν μπόρεσα 2ο γιατί πηγα αργά(βέβαια γούστα είναι το καθενός) για μαργκο θα σου έλεγα αλλά κατέθεσα μετά την σαμ στην αγαπή και δεν.αν ήξερα μπορεί και να σου έλεγα κριτική.καλή ερώτηση ποιός ήσουν χιχι?σωστή σκέψη και για τις δύο αλλά η σαμάνθα είναι πιο gfe.
φίλε όπως ξέρεις τα ψάχνω και αν μάθουμε για αυτήν περισσότερα όπως καταλαβαίνεις θα υπάρξει μια κατάθεση.Μαλλον δεν γινεται αυτο!Μηπως την ελεγαν Κιμ?Τσεχα απαιχτη!
Σου λεει τιποτα το ονομα?
Ελα ρε πιασαμε και κουβεντουλα ε? Ειμαι με τα μουσια! χαχαχαχαφίλε όπως ξέρεις τα ψάχνω και αν μάθουμε για αυτήν περισσότερα όπως καταλαβαίνεις θα υπάρξει μια κατάθεση.
τελικά υπάρχει ο άντρα και η γυναίκα ή αλλίως η ανάληψη και η κατάθεση
για τον δάντη όχι δεν ήμουν αυτός ο φαλακρός σορρυ κι ολας. ημούν ο δεξιά του κατάλαβες τώρα?