Επισκέπτης
καλα πότε διακτινίστικες??????. αφού περασες καλά κάτι είναι κι αυτό.
Ρε συ μαζι ημασταν στις 23:00 και τριγγετα γαμησα στις 00:15καλα πότε διακτινίστικες?????? .αφού περασες καλά κάτι είναι κι αυτό.
Χρονια πολλα και καλη χρονια και απο εμενα με πολυ αγαπη κοριτσι μου.Καλησπερα αγορια Καλη Χροναι!!!!!!!!!!!! Σασ ευχωμε τα καλιτερα!!
Καλη χρονια κουκλαρα!Καλησπερα αγορια Καλη Χροναι!!!!!!!!!!!! Σασ ευχωμε τα καλιτερα!!
Ευχαριστω spoon ;)RESPECT στον Piatsa για την πρωτη ενημερωση του χρονου!
Εγω την πρωτη καταθεση θα περιμενω να την κανω στην Σονια οπως καθε χρονο !!!Θελω θελω!
Εγω την πρωτη καταθεση θα περιμενω να την κανω στην Σονια οπως καθε χρονο !!!
Και ας γυρισει οποτε θελει !!
Καταλαβα!Θα εχουμε αγωνα δρομου παλι!
Και δεν θελω υπουλα χτυπηματα κατω απο την ζωνη κυριοι.Δεν ξερω δεν απαντω απλα κανω υπομονη μεχρι να γυρισει !!! ;)
ΚΟΜΑΝΤΟ ετοιμασε τα γαντια!Και δεν θελω υπουλα χτυπηματα κατω απο την ζωνη κυριοι.
Να υποθέσω ότι η οικομομική ύφεση χτύπησε και την δική σου πόρτα φίλτατε ΒΑΒΥ?Δεν ξερω δεν απαντω απλα κανω υπομονη μεχρι να γυρισει !!! ;)
Αυτο ειναι σιγουρο φιλε , αλλα μηπως βλεπεις κανενα CT που δεν βλεπω εγω !!!!!Να υποθέσω ότι η οικομομική ύφεση χτύπησε και την δική σου πόρτα φίλτατε ΒΑΒΥ?
Όλο reviews για μπουρδελάκια και στουντιάκια βλέπω μόνο...
ναι μωρε στουντιακι και άγιος ο θεος.Αυτο ειναι σιγουρο φιλε , αλλα μηπως βλεπεις κανενα CT που δεν βλεπω εγω !!!!!
Ασε που μετα απο καποιο καιρο αν εχεις κανει τα κουμαντα σου και εχεις φτιαξει ενα καλο καταλογο ο οποιος σε ικανοποιει για πιο λογο να πεσεις στο ψαξιμο.
Coprande !!!