Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Παολακι, εισαι ο ορισμος της γυναικας.τελος για σημερα μιας και με πηρανε αμπαριζα οι "εξωγηινοι"του σιτε.

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Φιλαράκι πρωί την πέτυχα στο Βριλησσού 55 μετά απο scout σε όλη την Βριλησσού.

Πιθανως στη θέση της Παολα.
Το προγραμμα του Studio δεν εχει ενημερωθεί .
Παντως σε ευχαριστώ , ενεκα Maria fan  :boobies:

lk1987

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βγαίνοντας σήμερα από γνωστό studio των Αθηνών, είδα μία παρέα να εισέρχεται κουβαλώντας γλυκά και τούρτες. Εντωμεταξύ η κοπέλα που εργαζόταν εκεί μου είχε δείξει νωρίτερα 2 κοσμήματα 4.000 και 10.000 euro αντίστοιχα που της τα είχαν κάνει δώρο πελάτες της τα Χριστούγεννα. Και ας μην αναφερθώ σε σοβαρότερα θέματα περί ερωτευμένων και τέτοια που έχω δει με τα μάτια μου. Και ρωτώ: Πόσο μαλάκες και θύματα μπορεί να είναι μερικοί άνθρωποι???     

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
Βγαίνοντας σήμερα από γνωστό studio των Αθηνών, είδα μία παρέα να εισέρχεται κουβαλώντας γλυκά και τούρτες. Εντωμεταξύ η κοπέλα που εργαζόταν εκεί μου είχε δείξει νωρίτερα 2 κοσμήματα 4.000 και 10.000 euro αντίστοιχα που της τα είχαν κάνει δώρο πελάτες της τα Χριστούγεννα. Και ας μην αναφερθώ σε σοβαρότερα θέματα περί ερωτευμένων και τέτοια που έχω δει με τα μάτια μου. Και ρωτώ: Πόσο μαλάκες και θύματα μπορεί να είναι μερικοί άνθρωποι???     

Για το πρωτο,προφανως τα παλικαρια στην παρεα δεν ηταν γλυκοτσουτσουνοι και γι αυτο το λογο να εφεραν τα γλυκα..
Για το δευτερο δεν καταλαβαινω αφου δεν ειναι δικα σου τα λεφτα τι σε νοιαζει που τα χαλανε οι αλλοι..αυτοι ειναι μαλακες οχι εσυ..

lk1987

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για το πρωτο,προφανως τα παλικαρια στην παρεα δεν ηταν γλυκοτσουτσουνοι και γι αυτο το λογο να εφεραν τα γλυκα..
Για το δευτερο δεν καταλαβαινω αφου δεν ειναι δικα σου τα λεφτα τι σε νοιαζει που τα χαλανε οι αλλοι..αυτοι ειναι μαλακες οχι εσυ..
Ναι, ήταν πικροτσούτσουνοι...Θα αλείφουν το πουλί τους κάθε βράδι με ζάχαρη και μέλι...Ενδεχομένως και εσύ να έχεις κάνει παρόμοια δώρα..Τελοσπάντων, έχεις δίκιο.Δικά μου είναι τα λεφτά?Ο κάθε ένας ας τα ξοδέψει όπου γουστάρει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
Ναι, ήταν πικροτσούτσουνοι...Θα αλείφουν το πουλί τους κάθε βράδι με ζάχαρη και μέλι...Ενδεχομένως και εσύ να έχεις κάνει παρόμοια δώρα..Τελοσπάντων, έχεις δίκιο.Δικά μου είναι τα λεφτά?Ο κάθε ένας ας τα ξοδέψει όπου γουστάρει.
Λαθος συμπερασμα εβγαλες,δεν εχω κανει κι ουτε προκειται να κανω δωρο ή να παω γλυκο σε πορνη,γιατι αφενος ειμαι γλυκοτσουτσουνος,αφετερου και κοσμημα να παω το πιο πιθανο ειναι να το σκοτωσει καπου οποτε αδικος κοπος..

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Ιζαμπελα η Πολωνη ηταν απο τις 2-3ις γυναικες που αξιζαν πραγματικα....

Επισκέπτης
Για κοσμήματα των 4.000 Ευρώ η για κοσμήματα των 10.000 Ευρώ?  :think:

Eγώ πάντως μία που τόφερε η κουβέντα είχα πετύχει Iσαμπέλλα πριν μήνες στο αεροδρόμιο και αφού είχε σταματήσει τις live εμφανίσεις, με έναν τυπάκο Πολωνός και αυτός μάλλον και έφυγαν με μία Mερσεντές σούπερ ντούπερ λιμουζίνα style

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Eγώ πάντως μία που τόφερε η κουβέντα είχα πετύχει Iσαμπέλλα πριν μήνες στο αεροδρόμιο και αφού είχε σταματήσει τις live εμφανίσεις, με έναν τυπάκο Πολωνός και αυτός μάλλον και έφυγαν με μία Mερσεντές σούπερ ντούπερ λιμουζίνα style
Nα ειναι καλα οπου ειναι........

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
βουρβαχη μεχρι τις 03.00 η σασα με την κολαρα της...  :rockon: :rockon:

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
αρκετα καλο θεμα...οχι ομως και ολα τα λευτα... ισως τα μισα...:P

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
βουρβαχη..ναι και παλι πρωινη βαρδια η σασα.. κοιμοντουσαν με την χοντροτσατσα μεσα ...τι να πω.. βλεπω καθε μερα να εχει σασα.. απαραδεκτη ανανεωση... το βραδυ εχει την πατσαβουρα απο βουλιαγμενης 68 ξανθια με κοντο μαλι...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.116
Πόντοι
19.505
Λόγω της ιδιαιτερότητας της ώρας των επισκέψεων δεν κόβω το κεφάλι μου για το αν οι κοπέλες ήταν πρωινή η απογευματινή βάρδια
-Βριλησού 60 η Ντέιρα, ρουμάνα καστανή με πρόσωπο και φάτσα τεξανής βλάχας. Kinky!
-Βριλησού 46΄ένα χαμογελαστό μελαμψό κοντοπούτανο. Γλυκούλι!
-Παιωνίου 36 η Χριστίνα μελαχρινό καρέ ρωσιδούλα, σαν το κομικ Βαλεντίνα. Ωραίο σώμα.
-Φυλής 104 η Άντζελα, πρωκτικό με 80, αμφιβόλου φύλου... Ας μας διαφωτίσει κάποιος.
Δεν αναφέρω τα δεκάδες μπουρδέλα που επισκέφτηκα μιας και δεν είδα κάτι αξιόλογο.

milene

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
0
Ξέρει κανεις συναγωνιστής τι παίζει σήμερα στην αλυσίδα Συγγρού 144, Τριγγέτα και Ισμήνης?

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα......η Σιμονε ειμαι απω τι ξερω τωρα ειναι η Χριστινα στην συγγρου,ισμηνης ειναι η Μαντη.τριγγετα δεν ξερω θα μασω....φλια σε ολοι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom