sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παολακι, εισαι ο ορισμος της γυναικας.τελος για σημερα μιας και με πηρανε αμπαριζα οι "εξωγηινοι"του σιτε.
Φιλαράκι πρωί την πέτυχα στο Βριλησσού 55 μετά απο scout σε όλη την Βριλησσού.Παίζει και Αθανασίας και Βριλισου 55?
Ξερουμε ημέρες και ώρες?
Ευχαριστώ in advance
Φιλαράκι πρωί την πέτυχα στο Βριλησσού 55 μετά απο scout σε όλη την Βριλησσού.
Βγαίνοντας σήμερα από γνωστό studio των Αθηνών, είδα μία παρέα να εισέρχεται κουβαλώντας γλυκά και τούρτες. Εντωμεταξύ η κοπέλα που εργαζόταν εκεί μου είχε δείξει νωρίτερα 2 κοσμήματα 4.000 και 10.000 euro αντίστοιχα που της τα είχαν κάνει δώρο πελάτες της τα Χριστούγεννα. Και ας μην αναφερθώ σε σοβαρότερα θέματα περί ερωτευμένων και τέτοια που έχω δει με τα μάτια μου. Και ρωτώ: Πόσο μαλάκες και θύματα μπορεί να είναι μερικοί άνθρωποι???
Ναι, ήταν πικροτσούτσουνοι...Θα αλείφουν το πουλί τους κάθε βράδι με ζάχαρη και μέλι...Ενδεχομένως και εσύ να έχεις κάνει παρόμοια δώρα..Τελοσπάντων, έχεις δίκιο.Δικά μου είναι τα λεφτά?Ο κάθε ένας ας τα ξοδέψει όπου γουστάρει.Για το πρωτο,προφανως τα παλικαρια στην παρεα δεν ηταν γλυκοτσουτσουνοι και γι αυτο το λογο να εφεραν τα γλυκα..
Για το δευτερο δεν καταλαβαινω αφου δεν ειναι δικα σου τα λεφτα τι σε νοιαζει που τα χαλανε οι αλλοι..αυτοι ειναι μαλακες οχι εσυ..
Λαθος συμπερασμα εβγαλες,δεν εχω κανει κι ουτε προκειται να κανω δωρο ή να παω γλυκο σε πορνη,γιατι αφενος ειμαι γλυκοτσουτσουνος,αφετερου και κοσμημα να παω το πιο πιθανο ειναι να το σκοτωσει καπου οποτε αδικος κοπος..Ναι, ήταν πικροτσούτσουνοι...Θα αλείφουν το πουλί τους κάθε βράδι με ζάχαρη και μέλι...Ενδεχομένως και εσύ να έχεις κάνει παρόμοια δώρα..Τελοσπάντων, έχεις δίκιο.Δικά μου είναι τα λεφτά?Ο κάθε ένας ας τα ξοδέψει όπου γουστάρει.
Για κοσμήματα των 4.000 Ευρώ η για κοσμήματα των 10.000 Ευρώ?Η Ιζαμπελα η Πολωνη ηταν απο τις 2-3ις γυναικες που αξιζαν πραγματικα....
Για κοσμήματα των 4.000 Ευρώ η για κοσμήματα των 10.000 Ευρώ?
Nα ειναι καλα οπου ειναι........Eγώ πάντως μία που τόφερε η κουβέντα είχα πετύχει Iσαμπέλλα πριν μήνες στο αεροδρόμιο και αφού είχε σταματήσει τις live εμφανίσεις, με έναν τυπάκο Πολωνός και αυτός μάλλον και έφυγαν με μία Mερσεντές σούπερ ντούπερ λιμουζίνα style
για ολα.Για κοσμήματα των 4.000 Ευρώ η για κοσμήματα των 10.000 Ευρώ?