Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Είπα να ξαναπάω να δω την πολύ καλή Πάολα στο 55 Βριλησού αλλά εκεί ήταν η Σαμπρίνα. Ξεπέτα ολκής. Καμμία σχέση με Παόλα.
Πόση αξιοπιστία έχουν τα προγράμματα που δημοσιεύονται?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Επισκεψη σημερα το μεσημερι στο στουντιο Συγγρου 248.
Οπως εχει αναφερθει μπαινεις απο τη δεξια εισοδο,η πορτα ειναι συνεχως ανοιχτη και πας κατευθειαν στον 4ο οροφο χωρις να υπαρχει κατι αλλο χαρακτηριστικο!!!!!χτυπας το κουδουνι που ειναι χαμηλα δεξια στη πορτα και μπαινεις.
Τεσσερις κοπελλες,η Ρενα ελληνιδα,η Καρεν Τσεχα,η δεν θυμαμαι ονομα Βουλγαρα και το Μαρακι δεν ξερω απο που.....
Η ρενα ειναι ομορφη μελαχροινη στο στυλ της Ναταλι απο σολωμου,η Καρεν ωραιο καβλακι απο Τσεχια πολυ ομορφο πιπινακι,η Βουλγαρα αδιαφορη και το Μαρακι τσαχπινιαρικο πιτσιρικι με μαλλον ωραιο κορμακι(ειχε τυλιγμενη πετσετα και δεν μπορεσα να διακρινω καλα αλλα πρεπει να ειναι πολυ καλο!!!!!!)
Περασα με Ρενα και Καρεν....
Ξεκινησαμε με λεσβιακο σωου.Πολυ καλο και πραγματικο οχι κατι καραγκιοζιλικια που κανουν μερικες για να κοροιδεψουν.....
Εφαγε στην κυριολεξια η μια το μουνι της αλλης και εδειχναν να το ευχαριστιουντε!!!!!!
Γυρισαμε ταινια καθως ειχα και εγω συμμετοχη στη διαρκεια του λεσβιακου.....
Μετα ακαποτο στοματικο και με τις δυο συγχρονως και τελειωμα στα 4 με Ρενα καθως απο τη καυλα δεν προλαβα να περιποιηθω την Καρεν!!!!!
Το μονο αρνητικο η υποψια ξεπετας απο Ρενα  καθως ηταν λιγο βιαστικη,το οποιο ανφερθηκε και στην διευθυνση.
Παντως σε αναλογια valye for money(110 ευρα η ζημια....)αξιζε και θα ξαναπαω σιγουρα αλλα στη θεση της Ρενας θα παρω Μαρακι για δοκιμη!!!!!!!
Κριμα γιατι ενω ειχε καλη συμμετοχη σου εδινε την εντυπωση του χρονομετρη σε κουρσα!!!!!!(η Ρενα)Αντιθετως το μωρο δεν βιαζοταν καθολου.....
Αξιζει να πατε για δοκιμη.Εγω περασα καλα ,η τουλαχιστον ετσι νομιζω :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Θα ηθελα και την γνωμη του Βασου για να ειμαι σιγουρος οτι περασα καλα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Επισκεψη σημερα το μεσημερι στο στουντιο Συγγρου 248.
Οπως εχει αναφερθει μπαινεις απο τη δεξια εισοδο,η πορτα ειναι συνεχως ανοιχτη και πας κατευθειαν στον 4ο οροφο χωρις να υπαρχει κατι αλλο χαρακτηριστικο!!!!!χτυπας το κουδουνι που ειναι χαμηλα δεξια στη πορτα και μπαινεις.
Τεσσερις κοπελλες,η Ρενα ελληνιδα,η Καρεν Τσεχα,η δεν θυμαμαι ονομα Βουλγαρα και το Μαρακι δεν ξερω απο που.....
Η ρενα ειναι ομορφη μελαχροινη στο στυλ της Ναταλι απο σολωμου,η Καρεν ωραιο καβλακι απο Τσεχια πολυ ομορφο πιπινακι,η Βουλγαρα αδιαφορη και το Μαρακι τσαχπινιαρικο πιτσιρικι με μαλλον ωραιο κορμακι(ειχε τυλιγμενη πετσετα και δεν μπορεσα να διακρινω καλα αλλα πρεπει να ειναι πολυ καλο!!!!!!)
Περασα με Ρενα και Καρεν....
Ξεκινησαμε με λεσβιακο σωου.Πολυ καλο και πραγματικο οχι κατι καραγκιοζιλικια που κανουν μερικες για να κοροιδεψουν.....
Εφαγε στην κυριολεξια η μια το μουνι της αλλης και εδειχναν να το ευχαριστιουντε!!!!!!
Γυρισαμε ταινια καθως ειχα και εγω συμμετοχη στη διαρκεια του λεσβιακου.....
Μετα ακαποτο στοματικο και με τις δυο συγχρονως και τελειωμα στα 4 με Ρενα καθως απο τη καυλα δεν προλαβα να περιποιηθω την Καρεν!!!!!
Το μονο αρνητικο η υποψια ξεπετας απο Ρενα  καθως ηταν λιγο βιαστικη,το οποιο ανφερθηκε και στην διευθυνση.
Παντως σε αναλογια valye for money(110 ευρα η ζημια....)αξιζε και θα ξαναπαω σιγουρα αλλα στη θεση της Ρενας θα παρω Μαρακι για δοκιμη!!!!!!!
Κριμα γιατι ενω ειχε καλη συμμετοχη σου εδινε την εντυπωση του χρονομετρη σε κουρσα!!!!!!(η Ρενα)Αντιθετως το μωρο δεν βιαζοταν καθολου.....
Αξιζει να πατε για δοκιμη.Εγω περασα καλα ,η τουλαχιστον ετσι νομιζω :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Θα ηθελα και την γνωμη του Βασου για να ειμαι σιγουρος οτι περασα καλα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Ωπα ωπα..τι εγινε 'δω?
Τεσσερις κοπελες ταυτοχρονα???
Ποση ωρα κρατησε περιπου......
110 που λες και πηρες δυο?
Γουσταρω.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ωπα ωπα..τι εγινε 'δω?
Τεσσερις κοπελες ταυτοχρονα???
Ποση ωρα κρατησε περιπου......
110 που λες και πηρες δυο?
Γουσταρω.....
Ενα τεταρτακι αλλα τρελλαθηκα εγω και δεν κρατιομουνα γιατι με ειχε φτιαξει το πιτσιρικι με τη φαρσουλα του.....
Αλλα και να κρατιομουνα για κανα 20λεπτο το κοβω να καθομουνα γιατι ειχα παρει τον τροχονομο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:110 και τις δυο.και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!!!!!λεσβιακο οχι παπαριες.....αμα το γουσταρεις φυγε επιτοπου αξιζει!!!!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ενα τεταρτακι αλλα τρελλαθηκα εγω και δεν κρατιομουνα γιατι με ειχε φτιαξει το πιτσιρικι με τη φαρσουλα του.....
Αλλα και να κρατιομουνα για κανα 20λεπτο το κοβω να καθομουνα γιατι ειχα παρει τον τροχονομο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:110 και τις δυο.και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!!!!!λεσβιακο οχι παπαριες.....αμα το γουσταρεις φυγε επιτοπου αξιζει!!!!!!
Ποιος ειναι ο τροχονομος?
Τι περιορισμους ειχε ομως?

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Χριστίδη η Ρένα είναι μια μελαχρινή με μακρύ μαλλί ψιλομίλφ?
Ρωτάω γιατί προχτές που πέρναγα με τα πόδια είδα μια τέτοια να μπαίνει στο 248 και η οποία φαινόταν γαμήσιμη, αλλά βιαζόμουν και βαρέθηκα να ανέβω να τσεκάρω.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε Χριστίδη η Ρένα είναι μια μελαχρινή με μακρύ μαλλί ψιλομίλφ?
Ρωτάω γιατί προχτές που πέρναγα με τα πόδια είδα μια τέτοια να μπαίνει στο 248 και η οποία φαινόταν γαμήσιμη, αλλά βιαζόμουν και βαρέθηκα να ανέβω να τσεκάρω.
οχι δεν εινα μιλφ,και ειναι ομορφη με παραπανησια (οχι ασχημα)κιλα και με καλη συμμετοχη αλλα ειναι πολυ τυπικη στο ωραριο του προγραμματος!!!!

Επισκέπτης
Πριν μια εβδομαδα πηρα ακριβως το ιδιο διδιμο και το κρατησα μεσα 40 λεπτα , αυτο που εχω να πω ειναι οτι η Τσεχα ειναι πολυ ομορφο μελαχρινο πλασμα αλλα εαν την επαιρνες φιλε θα εβλεπες οτι ειναι πολυ απειρη φιλε  ενω η Ρεναρα ειναι σκυλι του πολεμου και δεν κωλωνη πουθενα .
Πολυ καλη επιλογη δεν λεω αλλα θελει πολυ δουλια η ομορφουλα.
Εμενα το κοστολογιο ηταν στα 140 .

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
πωπω τρελη πιπατζου η γκομενα! Ερχεται ξανα τον Αυγουστο τελη στη Βριλησσου συχναζει? Αυτες οι Ρουμανες δεν το βαζουν κατω και πανε σκληρη κοντρα με ρωσιδες-ουκρανές

Επισκέπτης
πωπω τρελη πιπατζου η γκομενα! Ερχεται ξανα τον Αυγουστο τελη στη Βριλησσου συχναζει? Αυτες οι Ρουμανες δεν το βαζουν κατω και πανε σκληρη κοντρα με ρωσιδες-ουκρανές
στη βριλλησου 55 την εχω πετυχει οσες φορες ανεβαινα να δω τι παιζει στα 5 στουντιακια της περιοχης!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Πριν μια εβδομαδα πηρα ακριβως το ιδιο διδιμο και το κρατησα μεσα 40 λεπτα , αυτο που εχω να πω ειναι οτι η Τσεχα ειναι πολυ ομορφο μελαχρινο πλασμα αλλα εαν την επαιρνες φιλε θα εβλεπες οτι ειναι πολυ απειρη φιλε  ενω η Ρεναρα ειναι σκυλι του πολεμου και δεν κωλωνη πουθενα .
Πολυ καλη επιλογη δεν λεω αλλα θελει πολυ δουλια η ομορφουλα.
Εμενα το κοστολογιο ηταν στα 140 .
Σιγουρα ηταν πολυ καλυτερη σε συμμετοχη η ρενα δεν το συζηταω αλλα ισως να φταιει και το νουμερο (110)που ειχε διαθεση για ξεπετα!!!!!!την αλλη πιο πολυ για να την χαζευω την πηρα .Αλλωστε το εγραψα.

Επισκέπτης
Σιγουρα ηταν πολυ καλυτερη σε συμμετοχη η ρενα δεν το συζηταω αλλα ισως να φταιει και το νουμερο (110)που ειχε διαθεση για ξεπετα!!!!!!την αλλη πιο πολυ για να την χαζευω την πηρα .Αλλωστε το εγραψα.
Και πολυ σωστα επραξες , μονο που την επομενη φορα να την χωσεις για να μαθει και αυτη. :2funny: :2funny: :rockon:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Και πολυ σωστα επραξες , μονο που την επομενη φορα να την χωσεις για να μαθει και αυτη. :2funny: :2funny: :rockon:
βρε τρελλαθηκα  και δεν προλαβα.....
Μου κανανε μια τρομερη σταση και μου πιεστηκε ο.....εγκεφαλος :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:....που να βρω κουραγιο να κρατηθω ο ερημος?????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα η ρενα τρομερη ....την εφαγε ζωντανη την πιτσιρικα!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Και εσενα θα ετρωγε η κυρια απο τα Οινοφυτα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πραγματικα το συγκεκριμενο σχημα (2+1)το κυνηγαω χρονια.Εχω συμμετασχει σε πολλα τετοια σχηματα ;) ;) ;),
και μπορω να πω οτι ηταν ενα απο τα παρα πολυ καλα!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom