xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Καλα ο vrikolakas ειναι super.
Να κανει τι στη Ρουμανια???????Τώρα Ρουμανία.Μέσα με τέλος Αυγούστου πάλι Αθήνα.
Ωπα ωπα..τι εγινε 'δω?Επισκεψη σημερα το μεσημερι στο στουντιο Συγγρου 248.
Οπως εχει αναφερθει μπαινεις απο τη δεξια εισοδο,η πορτα ειναι συνεχως ανοιχτη και πας κατευθειαν στον 4ο οροφο χωρις να υπαρχει κατι αλλο χαρακτηριστικο!!!!!χτυπας το κουδουνι που ειναι χαμηλα δεξια στη πορτα και μπαινεις.
Τεσσερις κοπελλες,η Ρενα ελληνιδα,η Καρεν Τσεχα,η δεν θυμαμαι ονομα Βουλγαρα και το Μαρακι δεν ξερω απο που.....
Η ρενα ειναι ομορφη μελαχροινη στο στυλ της Ναταλι απο σολωμου,η Καρεν ωραιο καβλακι απο Τσεχια πολυ ομορφο πιπινακι,η Βουλγαρα αδιαφορη και το Μαρακι τσαχπινιαρικο πιτσιρικι με μαλλον ωραιο κορμακι(ειχε τυλιγμενη πετσετα και δεν μπορεσα να διακρινω καλα αλλα πρεπει να ειναι πολυ καλο!!!!!!)
Περασα με Ρενα και Καρεν....
Ξεκινησαμε με λεσβιακο σωου.Πολυ καλο και πραγματικο οχι κατι καραγκιοζιλικια που κανουν μερικες για να κοροιδεψουν.....
Εφαγε στην κυριολεξια η μια το μουνι της αλλης και εδειχναν να το ευχαριστιουντε!!!!!!
Γυρισαμε ταινια καθως ειχα και εγω συμμετοχη στη διαρκεια του λεσβιακου.....
Μετα ακαποτο στοματικο και με τις δυο συγχρονως και τελειωμα στα 4 με Ρενα καθως απο τη καυλα δεν προλαβα να περιποιηθω την Καρεν!!!!!
Το μονο αρνητικο η υποψια ξεπετας απο Ρενα καθως ηταν λιγο βιαστικη,το οποιο ανφερθηκε και στην διευθυνση.
Παντως σε αναλογια valye for money(110 ευρα η ζημια....)αξιζε και θα ξαναπαω σιγουρα αλλα στη θεση της Ρενας θα παρω Μαρακι για δοκιμη!!!!!!!
Κριμα γιατι ενω ειχε καλη συμμετοχη σου εδινε την εντυπωση του χρονομετρη σε κουρσα!!!!!!(η Ρενα)Αντιθετως το μωρο δεν βιαζοταν καθολου.....
Αξιζει να πατε για δοκιμη.Εγω περασα καλα ,η τουλαχιστον ετσι νομιζω
Θα ηθελα και την γνωμη του Βασου για να ειμαι σιγουρος οτι περασα καλα
Ενα τεταρτακι αλλα τρελλαθηκα εγω και δεν κρατιομουνα γιατι με ειχε φτιαξει το πιτσιρικι με τη φαρσουλα του.....Ωπα ωπα..τι εγινε 'δω?
Τεσσερις κοπελες ταυτοχρονα???
Ποση ωρα κρατησε περιπου......
110 που λες και πηρες δυο?
Γουσταρω.....
Ποιος ειναι ο τροχονομος?Ενα τεταρτακι αλλα τρελλαθηκα εγω και δεν κρατιομουνα γιατι με ειχε φτιαξει το πιτσιρικι με τη φαρσουλα του.....
Αλλα και να κρατιομουνα για κανα 20λεπτο το κοβω να καθομουνα γιατι ειχα παρει τον τροχονομο 110 και τις δυο.και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!!!!!λεσβιακο οχι παπαριες.....αμα το γουσταρεις φυγε επιτοπου αξιζει!!!!!!
Τώρα Ρουμανία.Μέσα με τέλος Αυγούστου πάλι Αθήνα.
οχι δεν εινα μιλφ,και ειναι ομορφη με παραπανησια (οχι ασχημα)κιλα και με καλη συμμετοχη αλλα ειναι πολυ τυπικη στο ωραριο του προγραμματος!!!!Φίλε Χριστίδη η Ρένα είναι μια μελαχρινή με μακρύ μαλλί ψιλομίλφ?
Ρωτάω γιατί προχτές που πέρναγα με τα πόδια είδα μια τέτοια να μπαίνει στο 248 και η οποία φαινόταν γαμήσιμη, αλλά βιαζόμουν και βαρέθηκα να ανέβω να τσεκάρω.
ναι αυτη ειναι!ε παιδια η Κωνσταντινα ειναι μια μελαχρινη με μακρια μαλλια και επαιζε στην Αγ μελετιου?
Πριν μια εβδομαδα πηρα ακριβως το ιδιο διδιμο και το κρατησα μεσα 40 λεπτα , αυτο που εχω να πω ειναι οτι η Τσεχα ειναι πολυ ομορφο μελαχρινο πλασμα αλλα εαν την επαιρνες φιλε θα εβλεπες οτι ειναι πολυ απειρη φιλε ενω η Ρεναρα ειναι σκυλι του πολεμου και δεν κωλωνη πουθενα .Ενα τεταρτακι αλλα τρελλαθηκα εγω και δεν κρατιομουνα γιατι με ειχε φτιαξει το πιτσιρικι με τη φαρσουλα του.....
Αλλα και να κρατιομουνα για κανα 20λεπτο το κοβω να καθομουνα γιατι ειχα παρει τον τροχονομο 110 και τις δυο.και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!!!!!λεσβιακο οχι παπαριες.....αμα το γουσταρεις φυγε επιτοπου αξιζει!!!!!!
πωπω τρελη πιπατζου η γκομενα! Ερχεται ξανα τον Αυγουστο τελη στη Βριλησσου συχναζει? Αυτες οι Ρουμανες δεν το βαζουν κατω και πανε σκληρη κοντρα με ρωσιδες-ουκρανέςναι αυτη ειναι!
στη βριλλησου 55 την εχω πετυχει οσες φορες ανεβαινα να δω τι παιζει στα 5 στουντιακια της περιοχης!πωπω τρελη πιπατζου η γκομενα! Ερχεται ξανα τον Αυγουστο τελη στη Βριλησσου συχναζει? Αυτες οι Ρουμανες δεν το βαζουν κατω και πανε σκληρη κοντρα με ρωσιδες-ουκρανές
Σιγουρα ηταν πολυ καλυτερη σε συμμετοχη η ρενα δεν το συζηταω αλλα ισως να φταιει και το νουμερο (110)που ειχε διαθεση για ξεπετα!!!!!!την αλλη πιο πολυ για να την χαζευω την πηρα .Αλλωστε το εγραψα.Πριν μια εβδομαδα πηρα ακριβως το ιδιο διδιμο και το κρατησα μεσα 40 λεπτα , αυτο που εχω να πω ειναι οτι η Τσεχα ειναι πολυ ομορφο μελαχρινο πλασμα αλλα εαν την επαιρνες φιλε θα εβλεπες οτι ειναι πολυ απειρη φιλε ενω η Ρεναρα ειναι σκυλι του πολεμου και δεν κωλωνη πουθενα .
Πολυ καλη επιλογη δεν λεω αλλα θελει πολυ δουλια η ομορφουλα.
Εμενα το κοστολογιο ηταν στα 140 .
μην ορκιζεσαι οτι ειναι ΡουμαναΑυτες οι Ρουμανες δεν το βαζουν κατω και πανε σκληρη κοντρα με ρωσιδες-ουκρανές
Και πολυ σωστα επραξες , μονο που την επομενη φορα να την χωσεις για να μαθει και αυτη.Σιγουρα ηταν πολυ καλυτερη σε συμμετοχη η ρενα δεν το συζηταω αλλα ισως να φταιει και το νουμερο (110)που ειχε διαθεση για ξεπετα!!!!!!την αλλη πιο πολυ για να την χαζευω την πηρα .Αλλωστε το εγραψα.
βρε τρελλαθηκα και δεν προλαβα.....Και πολυ σωστα επραξες , μονο που την επομενη φορα να την χωσεις για να μαθει και αυτη.
πραγματικα το συγκεκριμενο σχημα (2+1)το κυνηγαω χρονια.Εχω συμμετασχει σε πολλα τετοια σχηματα ;) ;) ;),Και εσενα θα ετρωγε η κυρια απο τα Οινοφυτα.