πωπω τρελη πιπατζου η γκομενα!
οντως ειναι exper
πωπω τρελη πιπατζου η γκομενα!
Μεσημεριανή επίσκεψη
-Φυλής 104 η Εύα, με πρωκτικό και πολλά προγράμματα
για να πω την αλήθεια, αυτό το όνομα μάντεψα και εγώ από τον τίτλο της εν λόγω κριτικήςοταν διαβασα την κριτικη με τιτλο αχαρνων 85,γαμησι στα μπαμδεν χρειαζοταν καν να διαβασω την κριτικη του alogoskououfi
για να μαντεψω τ ονομα της κοπελας,ρουσλανα
φοβερη εμφανιση,ψευτικησυμμετοχη
οταν διαβασα την κριτικη με τιτλο αχαρνων 85,γαμησι στα μπαμδεν χρειαζοταν καν να διαβασω την κριτικη του alogoskououfi
οταν διαβασα την κριτικη με τιτλο αχαρνων 85,γαμησι στα μπαμδεν χρειαζοταν καν να διαβασω την κριτικη του alogoskououfi
γεια σου αρχηγε.θα ηθελα να σε ρωτησω κατι σχετικα με την γιουλη που πηρες απο κατεχακη 8.ποτε την πηρες, δηλαδη τη ημερα κ αν ειναι αληθεια οτι εκανε μπουκιτσι χωρις σαμπρελα...αυτα για την ωρα.Ευχαριστω.για αυτούς που ψάχνουν την γκοθικ Γιουλι (την μελαχρινή Ουκράνα απο Λέλας Καραγιαννη 35 παλαιοτερα)
Κάνει μεροκάματα στο Κατεχάκη 8 αρκετές ημερες την εβδομάδα.
εχει βάλει λιγα κιλάκια , αλλά ειναι πολύ καλη επι το έργω όπως παλια...
γεια σου αρχηγε.θα ηθελα να σε ρωτησω κατι σχετικα με την γιουλη που πηρες απο κατεχακη 8.ποτε την πηρες, δηλαδη τη ημερα κ αν ειναι αληθεια οτι εκανε μπουκιτσι χωρις σαμπρελα...αυτα για την ωρα.Ευχαριστω.
λεω κ εγω τι εγινε τωρα?ρωτησα γιατι στην κριτικη σου για το συγκεκριμενο μαγαζι που την πηρες εχει περαστει μεσα στο σχολιο οτι επαιξε μπαλα χωρις σαμπρελα.οκ λοιπον γιατι την ξερω παρα πολυ καλα κ επαθα ενα ψιλοσοκ!!κατα τα αλλα πως την ειδες απο διαθεση κ ψυχολογια,συμπεριφορα κ τετοια.εχω λογο που σε ρωταω γιατι παιζουμε κρυφτο με αυτην εδω κ κανα μηνα....την πήρα χθες το βράδυ φιλε.
Δεν κάνει ελευθερο στοματικο.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν δουλευει πια στο Λέλας Καραγιαννη.....
Ξέρει κανείς που είναι η Λωρίνα που δούλευε στο Ιππώνακτος 14 όταν πρωτοάνοιξε το συγκεκριμένο studio; Η πολλά ρωτάω;
λεω κ εγω τι εγινε τωρα?ρωτησα γιατι στην κριτικη σου για το συγκεκριμενο μαγαζι που την πηρες εχει περαστει μεσα στο σχολιο οτι επαιξε μπαλα χωρις σαμπρελα.οκ λοιπον γιατι την ξερω παρα πολυ καλα κ επαθα ενα ψιλοσοκ!!κατα τα αλλα πως την ειδες απο διαθεση κ ψυχολογια,συμπεριφορα κ τετοια.εχω λογο που σε ρωταω γιατι παιζουμε κρυφτο με αυτην εδω κ κανα μηνα....
Η Ελληνίδα η Μαρία (θρύλος στο πινέλο καρυδιών) που δούλευε στο ρδέλο της Φωκαίας και στο στούντιο της Αθανασίας 3 παίζει τώρα στα στούντιο της Φραντζή 47 και Βριλησσού 55.
Και έλεγα που την ήξερα... που την ήξερα