Επισκεψη σημερα το μεσημερι στο στουντιο Συγγρου 248.
Οπως εχει αναφερθει μπαινεις απο τη δεξια εισοδο,η πορτα ειναι συνεχως ανοιχτη και πας κατευθειαν στον 4ο οροφο χωρις να υπαρχει κατι αλλο χαρακτηριστικο!!!!!χτυπας το κουδουνι που ειναι χαμηλα δεξια στη πορτα και μπαινεις.
Τεσσερις κοπελλες,η Ρενα ελληνιδα,η Καρεν Τσεχα,η δεν θυμαμαι ονομα Βουλγαρα και το Μαρακι δεν ξερω απο που.....
Η ρενα ειναι ομορφη μελαχροινη στο στυλ της Ναταλι απο σολωμου,η Καρεν ωραιο καβλακι απο Τσεχια πολυ ομορφο πιπινακι,η Βουλγαρα αδιαφορη και το Μαρακι τσαχπινιαρικο πιτσιρικι με μαλλον ωραιο κορμακι(ειχε τυλιγμενη πετσετα και δεν μπορεσα να διακρινω καλα αλλα πρεπει να ειναι πολυ καλο!!!!!!)
Περασα με Ρενα και Καρεν....
Ξεκινησαμε με λεσβιακο σωου.Πολυ καλο και πραγματικο οχι κατι καραγκιοζιλικια που κανουν μερικες για να κοροιδεψουν.....
Εφαγε στην κυριολεξια η μια το μουνι της αλλης και εδειχναν να το ευχαριστιουντε!!!!!!
Γυρισαμε ταινια καθως ειχα και εγω συμμετοχη στη διαρκεια του λεσβιακου.....
Μετα ακαποτο στοματικο και με τις δυο συγχρονως και τελειωμα στα 4 με Ρενα καθως απο τη καυλα δεν προλαβα να περιποιηθω την Καρεν!!!!!
Το μονο αρνητικο η υποψια ξεπετας απο Ρενα καθως ηταν λιγο βιαστικη,το οποιο ανφερθηκε και στην διευθυνση.
Παντως σε αναλογια valye for money(110 ευρα η ζημια....)αξιζε και θα ξαναπαω σιγουρα αλλα στη θεση της Ρενας θα παρω Μαρακι για δοκιμη!!!!!!!
Κριμα γιατι ενω ειχε καλη συμμετοχη σου εδινε την εντυπωση του χρονομετρη σε κουρσα!!!!!!(η Ρενα)Αντιθετως το μωρο δεν βιαζοταν καθολου.....
Αξιζει να πατε για δοκιμη.Εγω περασα καλα ,η τουλαχιστον ετσι νομιζω
Θα ηθελα και την γνωμη του Βασου για να ειμαι σιγουρος οτι περασα καλα