Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
πραγματικα το συγκεκριμενο σχημα (2+1)το κυνηγαω χρονια.Εχω συμμετασχει σε πολλα τετοια σχηματα ;) ;) ;),
και μπορω να πω οτι ηταν ενα απο τα παρα πολυ καλα!!!!!!
Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις λέγοντας μου σε ποιό όροφο είναι το ίδρυμα για να μην καρφώνομαι ψάχνοντας?
Αν θυμάμαι καλά το κτήριο έχει μιά πράσινη εμφανή πινακίδα με το νούμερο 248 και είναι δίπλα σε μία συνεταιριστική τράπεζα με μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο υπόγειο. Αλλά σε αυτό το κτήριο παλαιότερα όλοι οι όροφοι ήταν νοικιασμένοι από εταιρείες....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.116
Πόντοι
19.505
Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις λέγοντας μου σε ποιό όροφο είναι το ίδρυμα για να μην καρφώνομαι ψάχνοντας?
Αν θυμάμαι καλά το κτήριο έχει μιά πράσινη εμφανή πινακίδα με το νούμερο 248 και είναι δίπλα σε μία συνεταιριστική τράπεζα με μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο υπόγειο. Αλλά σε αυτό το κτήριο παλαιότερα όλοι οι όροφοι ήταν νοικιασμένοι από εταιρείες....

καλά τα λες, ανεβαίνεις στον τέταρτο με το αλεβατόρι και έχει μια και μοναδική πόρτα με μια ηλίθια ταμπέλα για ξεκάρφωμα.
ελπίζω να πετύχεις Κάρλα

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
καλά τα λες, ανεβαίνεις στον τέταρτο με το αλεβατόρι και έχει μια και μοναδική πόρτα με μια ηλίθια ταμπέλα για ξεκάρφωμα.
ελπίζω να πετύχεις Κάρλα
Σ' ευχαριστώ πολύ. ΣΤΑΒΟΜΑΡΑ ΜΟΥ  :headbang: αφού ο hristidis τάγραφε αυτά στο πρώτο σχετικό post. Επειδή κράζουμε αυτούς που δε διαβάζουν, μου τη φύλαγε ο βελζεβούλης να με κάνει ρόμπα. Ας πρόσεχα!
Κάρλα ή Κάρεν?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.116
Πόντοι
19.505
Αυτή που πήρα εγώ (στη Δευκαλίωνος όμως) την έλεγαν Κάρλα. Πιπινάκι 18 μαϊων που κάνει πρωκτικό με 80. Υποτίθεται Ιταλίδα.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Επισκεψη σημερα το μεσημερι στο στουντιο Συγγρου 248.
Οπως εχει αναφερθει μπαινεις απο τη δεξια εισοδο,η πορτα ειναι συνεχως ανοιχτη και πας κατευθειαν στον 4ο οροφο χωρις να υπαρχει κατι αλλο χαρακτηριστικο!!!!!χτυπας το κουδουνι που ειναι χαμηλα δεξια στη πορτα και μπαινεις.
Τεσσερις κοπελλες,η Ρενα ελληνιδα,η Καρεν Τσεχα,η δεν θυμαμαι ονομα Βουλγαρα και το Μαρακι δεν ξερω απο που.....
Η ρενα ειναι ομορφη μελαχροινη στο στυλ της Ναταλι απο σολωμου,η Καρεν ωραιο καβλακι απο Τσεχια πολυ ομορφο πιπινακι,η Βουλγαρα αδιαφορη και το Μαρακι τσαχπινιαρικο πιτσιρικι με μαλλον ωραιο κορμακι(ειχε τυλιγμενη πετσετα και δεν μπορεσα να διακρινω καλα αλλα πρεπει να ειναι πολυ καλο!!!!!!)
Περασα με Ρενα και Καρεν....
Ξεκινησαμε με λεσβιακο σωου.Πολυ καλο και πραγματικο οχι κατι καραγκιοζιλικια που κανουν μερικες για να κοροιδεψουν.....
Εφαγε στην κυριολεξια η μια το μουνι της αλλης και εδειχναν να το ευχαριστιουντε!!!!!!
Γυρισαμε ταινια καθως ειχα και εγω συμμετοχη στη διαρκεια του λεσβιακου.....
Μετα ακαποτο στοματικο και με τις δυο συγχρονως και τελειωμα στα 4 με Ρενα καθως απο τη καυλα δεν προλαβα να περιποιηθω την Καρεν!!!!!
Το μονο αρνητικο η υποψια ξεπετας απο Ρενα  καθως ηταν λιγο βιαστικη,το οποιο ανφερθηκε και στην διευθυνση.
Παντως σε αναλογια valye for money(110 ευρα η ζημια....)αξιζε και θα ξαναπαω σιγουρα αλλα στη θεση της Ρενας θα παρω Μαρακι για δοκιμη!!!!!!!
Κριμα γιατι ενω ειχε καλη συμμετοχη σου εδινε την εντυπωση του χρονομετρη σε κουρσα!!!!!!(η Ρενα)Αντιθετως το μωρο δεν βιαζοταν καθολου.....
Αξιζει να πατε για δοκιμη.Εγω περασα καλα ,η τουλαχιστον ετσι νομιζω :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Θα ηθελα και την γνωμη του Βασου για να ειμαι σιγουρος οτι περασα καλα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
γραφτε ολες τις λεπτομερειες να το κλεισουνε 1 κ καλη να το χασουμε οπως την Ακαμαντος!!!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
heelover η βριλησσού εχει
αρκετές φορές αξιόλογα κοριτσια
και τα στούντιο -ως χώροι-
είναι από τα πιο αξιοπρεπή,
θέλει όμως ψάξιμο και επισκέψεις
τις καθημερινές καλύτερα
και σε ώρες με όχι μεγάλη κίνηση..  ;)
η αντζελα στο φ.104
είναι τρανς εγχειρισμένο
και έχει ξαναγραφτεί πολλάκις
εδώ μέσα..
τα στουντιακά νέα
-γενικά μιλώντας- είναι σχετικά
στάσιμα.. πολλες κοπέλες νομίζω λείπουν με άδεια
και σε συνεχόμενες μέρες κ' τυχαίες ώρες
όπου βρέθηκα και έκανα σκάουτ
πέτυχα αναπληρωματικές-πάγκο
από φυλής αχαρνών αττική και λοιπές
μπουρδελοπεριοχές
να 'κοστολογούνται'
με 50 γιούρο.
απαράδεκτον για κοσμογυρισμένους
στουντιάκηδες
να καταβάλλουν το μεροκάματο τους 
για υπηρεσίες χαμηλότερης αξίας
ή έστω για υπηρεσίες που μπορούν
να εντοπισθούν στο 50% της τιμής...  :idiot:  :idiot:
επίσης πιστεύω ότι
οι ομορφότερες κοπελες αυτή τη στιγμή
βρίσκονται
στην αλυσίδα συγγρού-ιπποκράτους-τριγγέτα-ισμήνης
και διάσπαρτα σε άλλα
στούντιο συνήθως όχι μεγάλης επισκεψιμότητας..  ;)
πολύ ευχάριστη παρουσία
η σάσα από βούρβαχη.
γενικά το εν λόγω στουντιακι
αποτελεί μία από τις καλύτερεςς
επιλογές τη στιγμή που μιλάμε.
η ανακαίνιση έδωσε έναν καλύτερο αέρα!..
αυτά τα ολίγα,
σεμνά και ταπεινά...... :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid: 

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
η βριλησσού εχει
αρκετές φορές αξιόλογα κοριτσια
και τα στούντιο -ως χώροι-
είναι από τα πιο αξιοπρεπή,
Πιστευω πως τα πιο τοπ στουντιος σε θεμα πολυτελειας εμφανισης ειναι
Tριγγετα 3-γενικα πολυ ωραιος χωρος
Συγγρου 144--------το δωματιο με την κρεβαταρα και τον πινακα ολα τα λεφτα

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
δε διαφωνούμε..

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.116
Πόντοι
19.505
Μια μέρα πριν πάω να αναπαύσω το σώμα μου στη Σέριφο
απεφάσισα να χτυπήσω στη Δευκαλίωνος (το στούντιο που είναι της φαντασίας μου). Κοπέλες 2, η Τζένη (η μασατζού από Στουρνάρη) και η Νικολέτα. Πήρα Νικολέτα πρωκτικο με 80. Άτεχνη πίπα έως οδυνηρή, και γενικώς μια μετριότης. Άντε καλές διακοπές και χρόνια πολλά στο γλομπέο

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες ξέρει κανείς τα στούντιο στη Δευκαλίωνος 63 και Συγγρού 248  μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά;  :think: :think: :think:

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
πονταρουν στους ρηγμενους φραπανταρ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom