You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)
aleksandrosbig
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πεμπτη Φραντζη 47 Εβα-Βαρβαρα-Μαργο :-*
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Δηλαδή η Σόνια είναι στο πιλοτήριο του Sukhoi Λ. Καραγιάννη? Την είδες προσωπικά ή τουλάχιστον το έμαθες από αξιόπιστη πηγή? Για να μη τρέχουμε τζάμπα...+1000
Μουναρος με τα ουλα του μαζι και εγω.
Εκτος απο αυτην γυρισε και η Βασσιλισα η Σονια.
Α ρε μαγκες οι σταθερες αξιες ποτε δεν πεθαινουν .
RESPECT στους κοριτσαρους απο το Σοβιετ.
Επισκέπτης
Πανε να δεις και εσυ και μου λες αν την ειδα η οχι.Δηλαδή η Σόνια είναι στο πιλοτήριο του Sukhoi Λ. Καραγιάννη? Την είδες προσωπικά ή τουλάχιστον το έμαθες από αξιόπιστη πηγή? Για να μη τρέχουμε τζάμπα...
Επισκέπτης
Α και κατι αλλο η πρεφα θελει υπομονη και το μουνι κυνηγι .
Λαικη παροιμια.
Ακους εκει να μην τρεχουμε τσαμπα .
Λαικη παροιμια.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.059
- Πόντοι
- 42.697
συνήθως ήταν Λέλας Καραγιαννη 35 στο πανω στουντιο πρωινές ώρες
που 'εχεις χαθεί εσυ βρε?
εχεις παει καμια βολτα απο Δευκαλιωνος να μας ενημερώσεις πρόσφατα?
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Καλά τώρα γιατί αντιδράς έτσι? Δεν αμφισβήτησα ούτε ότι την είδες ούτε κάτι άλλο. Απλώς ρώτησα αν την είδες ο ίδιος ή αν είναι πληροφορία κάποιον άλλο.Α και κατι αλλο η πρεφα θελει υπομονη και το μουνι κυνηγι .
Λαικη παροιμια.
Η συγκεκριμένη περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη (και πρόσβαση και στάθμευση) ακόμη και με μηχανή. Ακόμη και στη Σολωμού φτάνεις και σταθμεύεις ευκολότερα.
Οσον αφορά στην παροιμία έχεις δίκιο αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ ότι μάλλον δεν εξέφρασα σωστά την ερώτηση και την παρεξήγησες. Αλλιώς δε μπορώ να αντιληφθώ γιατί "τα πήρες".
Τεσπά sorry αν σου έδωσα την εντύπωση ότι κάθομαι τα ξύνω και βαριέμαι να πάω να δώ αν επέστρεψε η Σόνια, αλλά δεν είν΄έτσι.
Πεμπτη Φραντζη 47 Εβα-Βαρβαρα-Μαργο :-*
Μπορεις(η καποιος αλλος) να με παρεπεμψει σε καπιο ποστ που να λεει τι παιζει με αυτην τη μαργκο....
έλα ρε Zero , εγώ και δώ που αλλού ..εσύ καλά ? Δευκαλίωνος έχω ρίξε μαύρο οπότε δεν έχω νέα αλλά τώρα που μου το θύμησες θα πάω για καμία ματιά να δούμε τι γίναιτε .. αν δεν με προλάβει ο heelover γιατι κ αυτός έχει καιρό να ποστάρει για το συγκεκριμένο.. κατα τ αλλά όπως λέει και ο Baby στο κυνήγι του πληρωμένου και μη μουνίου..
Επισκέπτης
Οχι βρε αδελφε αλλα οταν λεμε μια κουβεντα αυτην λεμε .Καλά τώρα γιατί αντιδράς έτσι? Δεν αμφισβήτησα ούτε ότι την είδες ούτε κάτι άλλο. Απλώς ρώτησα αν την είδες ο ίδιος ή αν είναι πληροφορία κάποιον άλλο.
Η συγκεκριμένη περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη (και πρόσβαση και στάθμευση) ακόμη και με μηχανή. Ακόμη και στη Σολωμού φτάνεις και σταθμεύεις ευκολότερα.
Οσον αφορά στην παροιμία έχεις δίκιο αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ ότι μάλλον δεν εξέφρασα σωστά την ερώτηση και την παρεξήγησες. Αλλιώς δε μπορώ να αντιληφθώ γιατί "τα πήρες".
Τεσπά sorry αν σου έδωσα την εντύπωση ότι κάθομαι τα ξύνω και βαριέμαι να πάω να δώ αν επέστρεψε η Σόνια, αλλά δεν είν΄έτσι.
Τωρα τι θα αλλαξει αν ρωτησης και σου ξαναπαντησω το ιδιο με πριν.
Το κωλοthread ειναι για να ενημερωνει και αυτο κανουμε.
Καλο απογευμα.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.926
- Πόντοι
- 19.505
έλα ρε Zero , εγώ και δώ που αλλού ..εσύ καλά ? Δευκαλίωνος έχω ρίξε μαύρο οπότε δεν έχω νέα αλλά τώρα που μου το θύμησες θα πάω για καμία ματιά να δούμε τι γίναιτε .. αν δεν με προλάβει ο heelover γιατι κ αυτός έχει καιρό να ποστάρει για το συγκεκριμένο.. κατα τ αλλά όπως λέει και ο Baby στο κυνήγι του πληρωμένου και μη μουνίου..
που να παω εγώ με τη χοντροελένη και με το θείο μου που ανακάλυψα ότι μένει στην πολυκατοικία...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.059
- Πόντοι
- 42.697
που να παω εγώ με τη χοντροελένη και με το θείο μου που ανακάλυψα ότι μένει στην πολυκατοικία...
ώχ!
πακέτο!...www.lawyer-solicitors-uk.co.uk] [/url]
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Καλησπερα πορνιαρηδες. Πριν λιγο ειχα παει να ριξω μια ματια το στουντιο Κηφισου 30 στα ΚΤΕΛ μετα απο τις θετικοτατες κριτικες που ειχα διαβασει. Κοπελα ηταν η Καρολινα(καμια σχεση με την Καρολινα απο Αγ.Μελετιου) απο την Πολωνια. Παιδια ειναι απιστευτη γκομεναρα ξανθια ψηλη με τελειο προσωπο. Πρεπει να φερνει δυνατα μουνια που επιβαλλεται να ελεγχθουν αυτο το στουντιο το οποιο ειναι σαφως βελτιωμενο απο περισυ. Λιγο τσιμπημενα τα εξτρα του ομως (69 και ιστοριες) αφου ζητανε 80 ευρω. Εχει και φουλ προγραμμα με 100.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....Αυτην που ειδα δεν την θυμαμαι... αλλο παλι και τουτο!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Απο mini-scout έχουμε:
Κω 8β κλειστό
Αγ.Μελετίου 37 Καρ(ι)ολίνα Τσέχα
Δροσοπούλου 95 Ρενάτα Ρωσίδα(όχι αυτή απο την Αχαρνών 85)
Υ.Γ. Vasos την είδες και δεν την θυμάσαι? Μάλλον θα ήταν καμιά φίλη της Τζένης
Κω 8β κλειστό
Αγ.Μελετίου 37 Καρ(ι)ολίνα Τσέχα
Δροσοπούλου 95 Ρενάτα Ρωσίδα(όχι αυτή απο την Αχαρνών 85)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
βρε θυμηθηκα...επιτελους ανακτησε την μνημη μου ο jacobs...σημερα το απογευμα και μεχρι τις 12 τα μεσανυχτα δουλευει η παπαγιωργαινα!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ναι η βικτωρια!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
την πουτανα θα την σφαξω. μου ειχε πει οτι παει στο χοντο..βρε θυμηθηκα...επιτελους ανακτησε την μνημη μου ο jacobs...σημερα το απογευμα και μεχρι τις 12 τα μεσανυχτα δουλευει η παπαγιωργαινα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K