μιας που με ψήσατε , πετάχτηκα πριν λίγο Δευκαλίονως ,, 4 τεμαχια το σύστημα .. σταθερή αξία η χοντρή ελληνίδα Ελένη αλλά έιχε ενα ψηλό καλό μελαχρινό ελένη κ αυτή νομίζω ,, μετά σκάσανε 2 κοντούλικα το ένα συμπαθιτικό .. αν έκανα τεστ drive θα έπαιρνα το ψηλό μελαχρινό .. αλλά δεν είχα πάνω μου λεφτά και γενικά έχω αγραγκιές οπότε το χω γυρίσει στα ντέλα χωρίς να εχω πετύχει κάτι της προκοπής ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.059
- Πόντοι
- 42.697
είναι το κωλαράκι που το προσφέρει φθηνά και πληθωρικά σε όποια στάση θες. Ταυτόχρονα όταν τις το μαγαρίζεις παίζει με το νακιμού και σε αφήνει να το δαχτυλιάζεις. Δεν είναι και η απίθανη στις πρωτοβουλίες, αλλά σε σχέση με τα στουντάδικα είναι αρκετά καλή και με πολύ ωραίο σωματάκι, σαν της άννας από δευκαλίωνος...
καλή περίπτωση!
μιας και ανέφερες την Αννούλα απο Δευκαλίωνος, αυτή απο όσο γνωρίζω είναι στην πατρίδα της εδώ και καιρό.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.059
- Πόντοι
- 42.697
μιας που με ψήσατε , πετάχτηκα πριν λίγο Δευκαλίονως ,, 4 τεμαχια το σύστημα .. σταθερή αξία η χοντρή ελληνίδα Ελένη αλλά έιχε ενα ψηλό καλό μελαχρινό ελένη κ αυτή νομίζω ,, μετά σκάσανε 2 κοντούλικα το ένα συμπαθιτικό .. αν έκανα τεστ drive θα έπαιρνα το ψηλό μελαχρινό .. αλλά δεν είχα πάνω μου λεφτά και γενικά έχω αγραγκιές οπότε το χω γυρίσει στα ντέλα χωρίς να εχω πετύχει κάτι της προκοπής ..
Μάλιστα.
Ωραίος ο surfboy!
Σταθερή αξία η χοντρή στη Δευκαλίωνος!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Πλατεία Κολιάτσου πέφτει.Ρίξε μια ματιά και στον χάρτη του google.Κατά που πέφτει η Δευκαλίωνος; Μπορεί κανείς να βοηθήσει;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.059
- Πόντοι
- 42.697
κριμα ρε zero η Αννούλα και ήταν απο τα καλύτερα κορίτσια .. και όμορφη και καλό προγραμματάκι . Τ άξιζε τα λεφτά της .
έκανε και πολλά outcall εκτός στούντιο... ;)
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Ρε παίδες μήπως ξέρει κανείς το αυριανό πρόγραμμα της Πάολα εκτός απο Βριλησσού που είναι το πρωί ? Το απόγευμα δουλεύει Φρατζή ?
Δεν μας ενδιαφέρουν αυτές.φραντζη μεχρι τις 11 η Νταρια και 11 και μετα η Αλεξια
Εσύ μωρό μου πότε θα είσαι εκεί?
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
κατα πασα πιθανοτητα σαββατο απογευμα χωρις να ειμαι 100% σιγουρη...θα ενημερωσω ομως μεχρι τοτε (στο θρεντ μου).. :-*Εσύ μωρό μου πότε θα είσαι εκεί?
Επισκέπτης
εθεαθι μολις τορα εκφιλο κοντοπουτανο στο οικιμα τισ τριγετα 3!
τανια τενια καποσ ετσι....δε θιμαμαι ακριβοσ το ονομα τισ....φανικε πολλα ιποσχομενα...παραπερα δεν εχο ιδεα!σιμφονα με μαρτιριεσ τισ τσατσασ θα ειναι εκι μεχρι τισ 3 το βραδι@
τανια τενια καποσ ετσι....δε θιμαμαι ακριβοσ το ονομα τισ....φανικε πολλα ιποσχομενα...παραπερα δεν εχο ιδεα!σιμφονα με μαρτιριεσ τισ τσατσασ θα ειναι εκι μεχρι τισ 3 το βραδι@
Επισκέπτης
απογευματινι βαρδια αυριο στιν αγιου μελετιου ι εν λογο ατακτι και ζοιρι πορνι παολα!!!!!!καλα πιτσιλισματα καυλιαριδες!!!!χεχε!
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εχτές πέρασα από Ειρήνη στη Σερβιών. Κατά την ταπεινή μου άποψη τρελλό μπάζο, άσχημη μούρη, βυζί μεγάλο αλλά σκουπίζει το πάτωμα, πατσάδες και ένας τεράστιος κόλος.......
Ε δεν ήθελα και τίποτα άλλο, πέρασα.....
Η πίπα της πολύ καλή, γενικώς καυλιάρα γκόμενα και χωρίς πίεση χρόνου. Πιστεύω οτι αν είχε καλύτερη εμφάνιση θα ήταν στα τοπ ονόματα της πιάτσας.
Η πίπα της πολύ καλή, γενικώς καυλιάρα γκόμενα και χωρίς πίεση χρόνου. Πιστεύω οτι αν είχε καλύτερη εμφάνιση θα ήταν στα τοπ ονόματα της πιάτσας.
Εχτές πέρασα από Ειρήνη στη Σερβιών. Κατά την ταπεινή μου άποψη τρελλό μπάζο, άσχημη μούρη, βυζί μεγάλο αλλά σκουπίζει το πάτωμα, πατσάδες και ένας τεράστιος κόλος.......
Και μετα σε χαλαει η Αλεξανδρα!!!!!!
είναι το κωλαράκι που το προσφέρει φθηνά και πληθωρικά σε όποια στάση θες. Ταυτόχρονα όταν τις το μαγαρίζεις παίζει με το νακιμού και σε αφήνει να το δαχτυλιάζεις. Δεν είναι και η απίθανη στις πρωτοβουλίες, αλλά σε σχέση με τα στουντάδικα είναι αρκετά καλή και με πολύ ωραίο σωματάκι, σαν της άννας από δευκαλίωνος...
πέρασα χθες και το είδα. δεν μπήκα δωμάτιο γιατί με χάλασε το ότι δεν έχει καθόλου σχεδόν στήθος! πάντως όντος από πρόσωπο είναι αρκετά γλυκό. δεν ξέρω ίσως άλλη φορά το πάρω.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Έλιωσα απο την περιγραφή σου με την Ουζμπέκα woodstockr rulesΕχτές πέρασα από Ειρήνη στη Σερβιών. Κατά την ταπεινή μου άποψη τρελλό μπάζο, άσχημη μούρη, βυζί μεγάλο αλλά σκουπίζει το πάτωμα, πατσάδες και ένας τεράστιος κόλος.......Ε δεν ήθελα και τίποτα άλλο, πέρασα.....
Επισκέπτης
πολι hardcore χιστις!θεος!!!ευυγε σινεμπουρδελιαρι!Εχτές πέρασα από Ειρήνη στη Σερβιών. Κατά την ταπεινή μου άποψη τρελλό μπάζο, άσχημη μούρη, βυζί μεγάλο αλλά σκουπίζει το πάτωμα, πατσάδες και ένας τεράστιος κόλος.......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K