Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
λ(ε)πον εχουμε κ λεμε
-ΘΗΣΕΩΣ 365 πρεπει να πηγα μαλλον στα τελειωματα της πρωινης βαρδιας καθως ηθελα  την πασιγνωστη μελινα που εγω δεν την εχω δει ποτε κ καθως μου αρεσουν οι πλαστικοποιημενες γκομενες κ ηθελα να φαω κ κουλουρακι αλλα τελικα ειδα μια ΒΑΝΕΣΣΑ η οποια ηταν αρκετη καυλιαρα αλλα λιγο χοντρουλα φακλανεν κ δεν δινω 50αρια για χοντρουλες αλλα με ενα 20ρικο στεγναααα...εμφανιστηκε με στριγκαρα κορδονικ ψηλοτακουνα σπεσιαλ ξανθια δεν μ αρεσε .....τελικα την πλαστικουρα δεν την ειδα ρε γαμωτο κ ψηνομουν για βρωμιαρικο γιαγιονι  :cheesy: ...βεβαια υπαρχουν κ κατι τυποι ονοματα δεν λεω (nick025)που ξερουνε ποτε δουλευει κ δεν λενε :2funny: :2funny: θα τους φτιαξω εγω ομως  :2funny:

-ΣΥΓΓΡΟΥ 144 μετα λεω δεν παω κατα εκει μηπως βρω κανα βρωμερο κοντοπουτανο τυπου καρινα-ντελια που ειναι κ γαμω τα ξεκωλα αλλα βρηκα την ΜΑΝΤΥ η οποια εμφανιστηκε με ενα ωραιο μαυρο φορεμα κ ωραια ψηλοτακουνα αλλα μου την δινει η χαζοφατσα της κ δεν τα ακουμπαω εκει
υ.σ--->μετα την παρεμβαση του vassou οι τσατσαρες πλεον δεν λενε ουτε προγραμματα ουτε τιποτα... :2funny: :2funny:

-ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 35 κατεληξα εκει οπου κ ερολαρα την ΡΕΝΑΤΑ τουμπανο κορμι μυρωδατο βυζι κανονικο καστανο κ αρκετα καυλιαρα καθως μου ηρθε το χρυσο μου καυλωμενο απο τον προηγουμενο κ τα υγρα να της σταζουν μεχρι τα αυτια...αφου εκανα της πουτανιες μου για να σπασει ο παγος  :2funny: με αφηνε να της το χαιδευω το μουνακι της αλλα οχι δαχτυλα τσιμπουκι παθιασμενο χωρις γλυψιμο καρουμπαλων αλλα λιγο μονοπαντο δεν τρελαθηκα...απο πανω αυτη μετα κ τα υγρα να αρχιζουν να με γαργαλανε μετα εγω απο πανω οπου της εκανα κατι κ στραβωσε τελος παντων προσπαθησα να την κουλαρω για να συνεχιστει κ η δουλεια μετα ξανα παλι τσαντιστηκε ξανα εγω τα ιδια τελικα ομως το ευχαριστηθηκα γιατι την γαμουσα υγρη κ γουσταρα τρελα ...της ζητησα συγνωμη φιληθηκαμε σταυρωτα...αξιζει αλλα το εχω ξαναπει ΄΄ρε ΗΜΑΡΤΟΝ ρε κ οι πουτανες θελουν τροπο για να γαμηθουνε΄΄  :) ...πλακα κανω αξιζει το μουνι αλλα θελει τροπο κ απο οτι καταλαβα να το γαματε (ais&hsh)-aka ,τα δυνατα δεν πρεπει να της πολυ αρεσουν...ειναι δυνατο ομως το γκομενακι αλλα λιγο σκυλι  :rockon: στην μουρη

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.921
Πόντοι
606

Επισκέπτης
τι της εκανες ρε μουνιλα?Tην εφτυσες στο προσωπο?

οχι τιποτα το σπουδαιο της εριξα ενα μπουκετο στην μουρη...μαλακια εκανα?  :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ρε τιποτα της εγλυψα τον λαιμο μου ειπε οτι της αρεσε αλλα δεν θελει να της το κανουν ολοι οποτε να μην το κανω κ εγω :)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
οχι τιποτα το σπουδαιο της εριξα ενα μπουκετο στην μουρη...μαλακια εκανα?  :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ρε τιποτα της εγλυψα τον λαιμο μου ειπε οτι της αρεσε αλλα δεν θελει να της το κανουν ολοι οποτε να μην το κανω κ εγω :)
Θα προτιμούσα να έκανες το πρώτο.
Αλλά και το δεύτερο καλά της έκανες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μουνίλα θα σε σκίσω  :tickedoff: :rockon:
πήγες τσάρκα και δεν ειδοποίησες..??  :tickedoff:  :grin:
άσε που θα κονταροχτυπηθούμε για την
πρωτοκαθεδρία στα σεντόνια της ενημέρωσης!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
εγώ την κανω σε λιγο..περισσότερα αύριο
στο έκτακτο δελτίο  :grin:  :2funny:  :2funny:  :2funny: 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εγω παω για μελινα παντως μουνιλα  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
απολυτα σεβαστον φιλαρακι. 
αλλα περιμενω μνμ μετα το πασχα
για δυνατη εξορμηση  :-* :rockon:  :2funny:  :2funny:  :2funny: 

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
κυριακή απόγευμα στη Βριλ
46 ξανθιά μιλφακι με μεγάλη κώλο
60 Μαριάννα, ξανθιά μουν@ρ@ από Σλοβακία! πολύ ψηλή με απίστευτο κωλαράκι αλλά μικρό βυζί. Η τσάτσα (ευγενέστατη) μου πε ότι ήταν η δεύτερη μέρα της στη δουλειά
Στα άλλα δεν πήγα με το που είδα τα Μαριάννα. 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
... όταν χαμογέλασε
ήταν κάπως έτσι  :uglystupid:  :grin: 
τι να πω.. ψιλοσιχάθηκα ειπαμε
να μην είναι και τα τέλεια δόντια
αλλά όχι κι έτσι.. έτσι κι εγώ
μπήκα σε σκέψεις και προβήματισμούς
και κατέληξα μετά για φραπέ!!..  :rockon:

Πίκραααααααααααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Οι σταθερές αξίες στα στούντιο είναι δύο (2) αυτόν τον καιρό μετά απο συζήτηση με έναν μέγιστο mod απο εδώ  :rockon:.Η Πάολα (η Ελληνίδα απο Βριλησσού 12) και η Σόνια (η Ρωσίδα απο Λέλας Καραγιάννη 35).Με αυτές τις δύο πέρα του ότι δεν κλαίει κάποιος σε καμία περίπτωση τα λεφτά του είναι υπερευγενέστατες και οι κριτικές με τόσο καλά λόγια απο τα παιδιά εδώ μέσα δείχνουν ότι είναι θεσμός στα στούντιο του Αττικού λεκανοπεδίου.

Κορίτσια σαν την Σαμπρίνα-Μελίνα και Ιζαμπέλα που έχουν εξαφανιστεί (η Σαμπρινομελίνα λέγεται ότι είναι Πάτρα και η Ιζαμπέλα Πολωνία) γράψανε εποχή επίσης και αυτές.Μου φαίνεται θα κάνω κάνα thread με το top5 κοριτσιών στα στούντιο  :think:

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Πρώτη μου επίσκεψη το Σάββατο 19/4/2008 γύρω στις 10:40 το πρωί στη Σόνια.Για πρώτη φορά καλά ήταν θα μπορούσε και καλύτερα,καιρό είχα να δω τόσο χαμογελαστό και πρόσχαρο κορίτσι.Αυτό που με χάλασε ήταν ότι στο δεκάλεπτο (κρατάω πάντα ώρα τώρα τελευταία) μου λέει πρέπει να τελειώνεις,αλλά ήταν πολύ ευγενέστατη και γενικώς ειναι κλικ καλύτερη από ότι κυκλοφορεί στην αγορά και σε συμπεριφορά και σε απόδοση τιμής-προσφοράς υπηρεσιών κλπ,κλπ.Αυτό που θέλω επίσης να πω είναι ότι μου είπε ότι θα σταματήσει για Πάσχα και όταν βγήκα τα δωμάτια ήταν γεμάτα συν δύο συναγωνιστές στο σαλόνι στην αναμονή.Αλλά κανένας δεν ποστάρει,να πιστέψω ότι κανείς δεν διαβάζει το site ? Τέλος πάντων το κορίτσι δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση αλλά κάποιος θα έμαθε ότι θα σταματήσει για Πάσχα.Επίσης δεν μου άρεσαν τα πλαστικά βυζιά της,υπάρχουν καλύτερα στην αγορά.Αν και η Ισαβέλλα μου ταίριαζε μάλλον καλύτερα.Μετά από 3-4 φορές θα ξέρω !!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μπουρδελονύχτα και χθες
με το θερμόμετρο να έχει ανέβει κυριολεκτικά
αλλά και μεταφορικά!..  :boobies:  :grin:  :rockon:
όρεξη λοιπόν για μίνι σκάουτ
λόγω ημέρας κ' περιορισμένου χρόνου [δευτέρα=εργάσιμη  :headbang:]
αφετηρία λοιπόν ο νέος κόσμος
με το στούντιο στην ιππώνακτος!..
κοπέλα η νατάσσα -κλασική πλέον εκεί..
αρκετοί από εδω μέσα την έχουν θαψει στις κριτικες
και αλλοι το αντίθετο..  :huh:
εγώ θα πω ότι από συμμετοχή μπορεί
να μην αγγίζει το 100% αλλά είναι αισθησιακή
και φυσικά διαθέτει ενα πολύ ωραίο κορμί. 
εγώ γενικά έχω καλές εμπειρίες
και πηγαινω νατασσουλα για μια πρώτη κατάθεση..  ;) 
στα συν του στουντιο η ευγενικη
υπηρεσία που τα λέει ωραία και κάνει
καλο καλαμπουράκι!  ;)  :rockon:
συνέχεια με βούρβαχη 19, κοπέλα [?]
και πάλι η μιλφ λάνα μα καλα τί γίνεται..
καμιά άλλη δε βάζουν στη βραδινή βάρδια?..!  :headbang:
δε λέω καλό το μιλφ αλλα υπερτιμημένο ρε γμτ 
σ'αυτους τους χαλεπούς καιρούς!.. :o
την κάνω λοιπον κι εγώ με ελαφρούς πήδους
για καρέα νο.30 με στόχο μετά να καταλήξω καλλιθεα
και τέλος. πάω καρέα και 
στη διαδρομή τσεκαρώ από μακριά ένα αμάξι που είχε πάρει
φωτιά κι είχε πλακώσει πυροσβεστική
και τα ρέστα.. [σοβαρά]
τη δική μου φωτιά που έκαιγε σιγά σιγά  :grin:  :grin: 
ανέλαβε να σβήσει η σάρα [μάλλον ή λούσυ?]
όλο τις μπερδευω τις ξανθουλες
σ'αυτο το στουντιο..  :grin: 
κωλαρακι για σεμινάριο
και γενικά φοβερό σώμα
και μια ερωτική αύρα everywhere
[κάντε όμως καμιά ανακαίνιση βρε παιδιά]
με την τσέχα σάρα να μυρίζει ένα αρωματάκι
βαρύ και κάπως πρόστυχο! 
παίδες δεν ξέρω εγω είχα καιρό
να κάνω τετοιο μαμησάκι. 
παρά το διαδικαστικόν της υπόθεσης
και τα καπως προσποιητά βογγητά
η κοπέλα 'το κατείχε το σπορ'
και σε εμφάνιση και σε ευγενική
συμπεριφορά
και σε σώμα και και και ...
το ημιφως του δωματίου η ψιλοεγκατάλειψη
του χώρου που θυμίζει λίγο
μπουρδελάκι, η ομορφη
και μυρωδάτη σάρα και το δεκάλεπτο
εκεί μέσα μου άφησαν μία σπάνια μπουρδελοανάμνηση
αγαπητοί συναγωνιστές..
παρά το αλμυρό 60αράκι θα επισκεφτώ
ξανά το εν λόγω στούντιο..
να φανταστείτε πόσο γούσταρα
χθες που δεν συνέχισα την τσάρκα..
:2funny:
αχ βρε σάρα!...........  :boobies:   

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αλλά κανένας δεν ποστάρει,να πιστέψω ότι κανείς δεν διαβάζει το site ?
Αυτό το ότι δεν διαβάζει κανένας το site δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.Και μόνο του ότι ήταν γεμάτα τα δωμάτια και ήταν τίγκα στον κόσμο σημαίνει ότι διαβάζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ το site και μια πληροφορία την διαβάζουν εκατοντάδες χιλιάδες.Το θέμα είναι ότι απλώς δεν γράφουν οι περισσότεροι γιατί περιμένουν έτοιμη μασημένη τροφή.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Οι σταθερές αξίες στα στούντιο είναι δύο (2) αυτόν τον καιρό μετά απο συζήτηση με έναν μέγιστο mod απο εδώ  :rockon:.Η Πάολα (η Ελληνίδα απο Βριλησσού 12) και η Σόνια (η Ρωσίδα απο Λέλας Καραγιάννη 35).Με αυτές τις δύο πέρα του ότι δεν κλαίει κάποιος σε καμία περίπτωση τα λεφτά του είναι υπερευγενέστατες και οι κριτικές με τόσο καλά λόγια απο τα παιδιά εδώ μέσα δείχνουν ότι είναι θεσμός στα στούντιο του Αττικού λεκανοπεδίου.

Κορίτσια σαν την Σαμπρίνα-Μελίνα και Ιζαμπέλα που έχουν εξαφανιστεί (η Σαμπρινομελίνα λέγεται ότι είναι Πάτρα και η Ιζαμπέλα Πολωνία) γράψανε εποχή επίσης και αυτές.Μου φαίνεται θα κάνω κάνα thread με το top5 κοριτσιών στα στούντιο  :think:

την ιζαμπελα δεν την ειχα δοκιμασει ποτε,αλλα για να το λες εσυ ετσι θα ειναι.
στις αλλες συμφωνουμε με εμενα να εχω αδυναμια στη κουκλιτσα σαμπρινα.

να προσθεσω στις εκπληκτικες αυτες κοπελες και την τσεχα Σαρα που εδω και χρονια γαμιεται σταθερα με τρελα.

χαιρετισμους στην παρεα απο καπου μακρια

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αυτό το ότι δεν διαβάζει κανένας το site δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.Και μόνο του ότι ήταν γεμάτα τα δωμάτια και ήταν τίγκα στον κόσμο σημαίνει ότι διαβάζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ το site και μια πληροφορία την διαβάζουν εκατοντάδες χιλιάδες.Το θέμα είναι ότι απλώς δεν γράφουν οι περισσότεροι γιατί περιμένουν έτοιμη μασημένη τροφή.

Αυτο ελεγα κι εγω σε εναν γνωστο!
Του λεω "Αφου γαμας συχνα σε στουντιο γιατι δεν γραφεσαι κιολας στο bourdela να πασταρεις και τις εμπειριες σου?"
Και μου απανταει "αφου τα εχουν πει ηδη οι αλλοι τι να πω εγω?"
Κατα την γνωμη μου κανει μεγαλο λαθος αλλα απο την αλλη δεν μπορω εγω να γραψω για τις εμειριες του.
Δικιο δεν εχω ρε μαγκες?

Επισκέπτης
Αυτο ελεγα κι εγω σε εναν γνωστο!
Του λεω "Αφου γαμας συχνα σε στουντιο γιατι δεν γραφεσαι κιολας στο bourdela να πασταρεις και τις εμπειριες σου?"
Και μου απανταει "αφου τα εχουν πει ηδη οι αλλοι τι να πω εγω?"
Κατα την γνωμη μου κανει μεγαλο λαθος αλλα απο την αλλη δεν μπορω εγω να γραψω για τις εμειριες του.
Δικιο δεν εχω ρε μαγκες?

κοιτα κ εγω στην αρχη οταν πρωτομπηκα μονο να μου λενε ηθελα χωρις να λεω τιποτα...μετα καθησα κ σκεφτηκα κ καταλαβα οτι ειναι μαλακια να μην γραφω τιποτα οποτε οποτε μπορω γραφω...

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Μίνι ενημέρωση από νυχτερινές βάρδιες: Βριλησσού 12 η Μάργκο, Φρατζή η Αντρεα. Στην Αχαρνών 85 η Ρουσλάνα, πέρασα από κει, γινόταν λαικό προσκύνημα (κατά τις 12.30), έφυγα, αφού δε γούσταρα να περιμένω..Πρέπει να έχει ενδιαφέρον η κορασίς, το επιβεβαιώνουν και οι δύο καλές κριτικές που της έχουν κάνει συναγωνιστές.
Στη Δροσοπούλου 97 μια άχαρη Αντζελα και στο 95 η καραμιλφ Λάνα, ούτε να το σκεφτώ.
Λ. Καραγιάννη 35 κλειστό (ώρα 00.45). Αυτά για τους εραστές της νύχτας :cheesy: :cheesy: :cheesy:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
τη δική μου φωτιά που έκαιγε σιγά σιγά  :grin:  :grin: 
ανέλαβε να σβήσει η σάρα [μάλλον ή λούσυ?]
όλο τις μπερδευω τις ξανθουλες
σ'αυτο το στουντιο..  :grin: 

Όπα φίλε nick025.....γιατί τώρα μας άναψες άλλη φωτιά, μέρες που είναι. Οι πληροφορίες έλεγαν οτι η Σάρα είναι στην πατρίδα της.....μήπως ήταν το Λουσάκι που σε έσβησε?
Ρε Μεγαλοβδομαδιάτικα φωτιά που μας άναψες...πάντα τέτοια και να σαι καλά για την ενημέρωση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom