Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Τι εστί μουντρουχα;Εγώ σας το είπα πως είναι μουντρούχα
Τι εστί μουντρουχα;Εγώ σας το είπα πως είναι μουντρούχα
Πολλές έννοιες έχειΤι εστί μουντρουχα;
Τα κιλά είναι ένα τσακ παραπάνω απ' τις φωτογραφίεςΠολλές έννοιες έχει
Μάλλον βαριεστημένη,όχι τόσο όμορφη όσο έχει γραφτεί
Παραπάνω κιλά ίσως
Γενικά όπου ακούς πολλά κεράσια…
Στο πρόσωπο ίδια ειναι,Νταξει βγάλε και τη λάμψη των φωτογραφιώνΠολλές έννοιες έχει
Μάλλον βαριεστημένη,όχι τόσο όμορφη όσο έχει γραφτεί
Παραπάνω κιλά ίσως
Γενικά όπου ακούς πολλά κεράσια…
Εντάξει ναι Άμα έχει λίγο λάμψη οκ το θέμα είναι μην το παρακάνουνΣτο πρόσωπο ίδια ειναι,Νταξει βγάλε και τη λάμψη των φωτογραφιών
Ρε μλκ Κουλουράκια, ακόμα την Κ έχεις στο μυαλό σου;και το μυαλό μου ταξίδευε αλλού...σ άλλο μουνί σ άλλα μέρη και πιθανώς το οσμιστηκε.
Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες.ρε μαγκες αυτη τη Λενα
την εχει παρει κανενας; νομιζω δεν εχει κριτικες εκτος κι αν ειναι με αλλο ονομα.
Μου την βγαζει στο σαη πανω αριστερα να πουμε εδω και μερες, και ενω δεν ειμαι στερημενος απο σεξ ειλικρινα εχω αρρωστησει με αυτον τον κωλαρο. Ειναι ετσι και απο κοντα ή θα πεσω θυμα φωτοσοπ; πηδιεται καλα; εχει ιδεα κανεις;
ευχαριστω
Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες.
Δεν ξέρω Μουτρωμένη; Σκυθρωπή; Αγέλαστη; Κάτι τέτοιο εννοούσα.Τι εστί μουντρουχα;
Στην αρχή δεν ήταν. Μετά έγινε.Δεν ξέρω Μουτρωμένη; Σκυθρωπή; Αγέλαστη; Κάτι τέτοιο εννοούσα.
Νταξει αλλά ποιο Βουλιαγμένης. Το πρόγραμμα στην παπατζοαλυσίδα τη δείχνει.Δοκίμασα Ximena (lol) στο Βουλιαγμένης.
Εκπληκτικές φυσικές τορπίλες.
Κατά τα άλλα, απλά ικανοποιητική.
Αλλά μιλάμε για βυζάρες. Αν είχαν μυαλό θα έβαζαν live ένα topless σαλοναρισμα και θα γινόταν μποτιλιάρισμα απ'εξω.
Ήταν και μια Ρενάτα. Καλή μου φάνηκε. Έχει δοκιμάσει κανείς?
238Νταξει αλλά ποιο Βουλιαγμένης. Το πρόγραμμα στην παπατζοαλυσίδα τη δείχνει.
Α,στο Λαπάς κι Αμόρε. Παπατζοϋποκατάστημα.
Όχι και ούτε πρόκειται.Ήταν και μια Ρενάτα. Καλή μου φάνηκε. Έχει δοκιμάσει κανείς?
Εδω που;Εδώ είμαι μωρό μου