Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Παρεμπιπτόντως, έχω κάνει το σκατό παξιμάδι.Κοβει φλεβα,
μενει νηστικος για να παει να γαμησει, αφηνει και τα νοικια απληρωτα
Παρεμπιπτόντως, έχω κάνει το σκατό παξιμάδι.Κοβει φλεβα,
μενει νηστικος για να παει να γαμησει, αφηνει και τα νοικια απληρωτα
Εμένα μου άρεσε το κορίτσι.
εντάξει, αλλά δεν είναι για ενυδρείο, για λούτσινγκ θέλουμε και να έχει απόδοση το κάθε σέντσι που παίρνει.Εμένα μου άρεσε το κορίτσι.
σώμα φαίνεται αψεγάδιαστο, πρόσωπο τι λέει;Βλέπω και καλές τιμές. Και πολύγλωσση η δεσποινίς όπως εγώ.
Κάτσε να τη βάλω στα προσεχώς την @ElectraDreamGirl μήπως ξαναγαπήσω επί χρήμασι.
Μόνο να μου ρθει με τζιν θέλω.
Δεν ξέρω. Όταν θα την πάρω θα σου πω.εντάξει, αλλά δεν είναι για ενυδρείο, για λούτσινγκ θέλουμε και να έχει απόδοση το κάθε σέντσι που παίρνει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σώμα φαίνεται αψεγάδιαστο, πρόσωπο τι λέει;
οχι ολα σε μερικα περιμενεις στο σαλονι λες και εχεις παει επισκεψη στο γιατροΣτουντιοτσαρκα πριν και πέρασμα από Τριγγετα.Η υπηρεσία μου είπε έχω καινούργια κοπέλα και να περιμένω..Βγήκε η κοπέλα Αμαλία την λέγανε αν θυμάμαι καλά γλυκό κορίτσι αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο και την έκανα..Γενικά μαγκες μύγες Βαράνε τα στούντιο Θεωρώ αυτήν την εποχή
Αυτα τα μουνια οι επισκεπτες ειναιοχι ολα σε μερικα περιμενεις στο σαλονι λες και εχεις παει επισκεψη στο γιατρο
Ο @Koulourakias1 τα λεει αλλα ποιος τον ακουει? ερχονται οι επισκεπτες και μας γαμανε τα κοριτσιαΑυτα τα μουνια οι επισκεπτες ειναι
Απόψε μια βροχερή βραδιά θα το βρέξουμε πουθενά?Μετά περιμένουμε έτσι να ανέβει το επίπεδο στα στούντιο.
Σωστός! Για μένα δεν υπάρχει χειρότερο ξενέρωμα. Σκέφτομαι πάντα ποιος είμαι, τι κάνω και πως κατάντησα έτσι.οχι ολα σε μερικα περιμενεις στο σαλονι λες και εχεις παει επισκεψη στο γιατρο
Απόψε ,μπα. Η Αναΐς μπήκε στο στόχαστρον .Απόψε μια βροχερή βραδιά θα το βρέξουμε πουθενά?
Το 2ο μερος της ιστοριας ειναι οτι αφου περιμενεις να μπεις ,Σωστός! Για μένα δεν υπάρχει χειρότερο ξενέρωμα. Σκέφτομαι πάντα ποιος είμαι, τι κάνω και πως κατάντησα έτσι.
Αυτό είναι μάλλον το φυσικό επακόλουθο.Το 2ο μερος της ιστοριας ειναι οτι αφου περιμενεις να μπεις ,
μπαινεις σε ξεπεταει επειδη εχει πολυ κοσμο σε ενα 10λεπτακι μπαμ μπαμ και δεν πολυμιλαει κιολας σου πεταει μονο ενα hello στην αρχη και τελος, μηχανικα πραγματα
Έτσι είναι και το καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτο ισχύει παντού. Κι εγώ ένα σωρό ηλίθιους πελάτες έχω που μου σπάνε τα παπάρια ο ένας μετά τον άλλον.Αυτό είναι μάλλον το φυσικό επακόλουθο.
Φέρνει σε καλούπι Κάτιας του Κλάιν κάπωςΒλέπω και καλές τιμές. Και πολύγλωσση η δεσποινίς όπως εγώ.
Κάτσε να τη βάλω στα προσεχώς την @ElectraDreamGirl μήπως ξαναγαπήσω επί χρήμασι.
Μόνο να μου ρθει με τζιν θέλω.