Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.844
- Πόντοι
- 3.246
Ο @Koulourakias1 ειναι το καλυτερο παιδι , πες του γλυκολογα μπας και ξεκολησει απ την ΚΑγαπηηηηη μουυυυυυ
να μη μας σκοτιζει τα @@
@Helluvatime
Ο @Koulourakias1 ειναι το καλυτερο παιδι , πες του γλυκολογα μπας και ξεκολησει απ την ΚΑγαπηηηηη μουυυυυυ
Μωρό μου είχα περάσει τέλεια μαζί σου και σε έψαχνα γιατί θέλω να σε ξαναδώ!Εδώ είμαι μωρό μου
Αφου δεν δουλεύεις έλα να σε παρω για καφέ,καβλάντα και σεξ άμα προκύψει.Αγαπηηηηη μουυυυυυ
Πόσοι ήταν;η επισκεψιμότητα απογειώνεται
Για Χιμένα αναφέρθηκα και στην προχθεσινή ενημέρωσήΔοκίμασα Ximena (lol) στο Βουλιαγμένης.
Εκπληκτικές φυσικές τορπίλες.
Κατά τα άλλα, απλά ικανοποιητική.
Αλλά μιλάμε για βυζάρες. Αν είχαν μυαλό θα έβαζαν live ένα topless σαλοναρισμα και θα γινόταν μποτιλιάρισμα απ'εξω.
Ήταν και μια Ρενάτα. Καλή μου φάνηκε. Έχει δοκιμάσει κανείς?
Yin yin φυλής 108 στενό (αδιέξοδο)Καλησπέρα μύστες μου. Αν και χλωμό το κόβω, ξέρετε αν παίζει καμιά ασιάτισσα αυτές τις μέρες σε στουντιο κτλπ??
Δεν έχω ιδέα...Για Χιμένα αναφέρθηκα και στην προχθεσινή ενημέρωσή
μου αξιολογο κομμάτι... Ρενάτα αυτή που ήταν παλιά
φυλής 66 λες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα ρε και δεν το είχα δει.@Koulourakias1 επεστρεψε η Κ ειδα στο πρόγραμμά
Είμαι σίγουρος ότι έχεις homepage, την σελίδα της Κ. στο πόρταλ.Έλα ρε και δεν το είχα δει.
Ναι,μιλάμε για αρρώστια.Πληρωμένος έρωτας όσο αντέξει το πορτοφόλι.Χιχι έχουμε και ερωτευμένους ; Καλά θα περάσουμε και φέτος
Το γραφείο με το οποίο συνεργάζεται ως call girl.Τί είναι το dream girls;
Βλέπω και καλές τιμές. Και πολύγλωσση η δεσποινίς όπως εγώ.Το γραφείο με το οποίο συνεργάζεται ως call girl.
Εχει βαλει ξυπνητηρι ενα κουκο
Κοβει φλεβα,Χιχι έχουμε και ερωτευμένους ; Καλά θα περάσουμε και φέτος
Κακό αυτό. Κάκιστο.δεχομαστε πληρωμες με pos