black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
You Rock Priest!
να γραψω κ εγω λοιπον τις κεραιες παρατηρησεις μου
1)καταρχην νικ δυο πολυλογαδες σε ενα αμαξι ειναι μαλακια απο τουδε κ στο εξης θα δουλευουμε με βαρδιες
αλλα να το σοβαρεψω τωρα
2)πολυ ωραιος χωρος στου μεγαλου αλεξανδρου 133 απο τους καλυτερους που εχω δει σε στουντιο...το γκομενακι ηταν πρωιν φυλης ρεμουνδου κ τα ρεστα προ τριετιας παλιοτερα ηταν πιο σουπερ καθως ειχε κ κοιλιακους κομματια βεβαια κατι γινοταν παντα κ δεν δοκιμαζα αλλα αλλη φορα θα δοκιμασω
3)κασσανδρας ηταν υποθεση ΄΄τσιμπουκακι πισοκωλλητο ελευθερα πιασιματα΄΄το ειπαν κιολας
4)στο κηφισσου γενικα πρεπει να εχει καλα μουνια αλλα ολα ξεπετες...εγω το ευχαριστηθηκα αλλα ουτε καλα καλα τσιμπουκι δεν πηρε κ σφιγκομουνα γιατι θα εχυνα απο τα αποδυτηρια οποτε περιεργη φαση
5)η βαρβαρα στο αχαρνων 85 ωραιο σχετικα μουνι μες τα κολπα καθως επαιζε μπλαμπλαδιασμα απο τον καναπε κ να με σκισεις πουτσαρα μου κ τα ρεστα κ μεσα πρεπει να ειναι το ιδιο
6)κ τωρα η αλινα ..λοιπον την εβαλα να τιναζει τα μαλλια της στα 4 κ ηταν καυλα μεγαλη τα υγρα φταναν μεχρι τον κωλο κ για μενα ηταν ΓΑΜΑΤΟ μουνι αλλα αβυζο δεν θα την ελεγα με πιασιματα αλλα κανονικη γενικα εκατσε η φαση κ παιχτηκε τουμπανο σκηνικο γενικα πρεπει να ειναι μετρια...
ΥΣ---->το γιαγιονι αγκυρας πρεπει να ταν 60 φευγα ολα τα λεφτα
ευλογησον
εχθες απογευμα φραντζη , καρολινα , η τσεχα , ......... και σημερα βρηλισου 12 παλι η καρολινα , η τσεχα ....... λετε να εχω παθει ΚΑΡΟΛΙΝΙΑΣΗ ?
και ειναι και λιγο κρυομενη ...... περαστηκα καρολινα , στα ειπα και απο κοντα , στα λεω και μεσα απο εδω !!!!!
Σ Υ Ν Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ε Σ μόλις έρχομαι από Τριγγέτα καθότι είπα να πάω πρωί που οι γκόμενες είναι πιο ξεκούραστες,να ρίξω ένα βόλι να πάει καλά ο μήνας και μήπως πετύχω την Τάνια που έγραψε πριν μερικές μέρες ένας συναγωνιστής με καλές κριτικές.Και τι βλέπουν τα ματάκια μου ? Η επιστροφή της ΙΣΑΒΕΛΛΑΣ.Πρώτη της βάρδια,η μεγάλη επιστροφή.Έτριψα τα μάτια μου τρείς φορές για να είμαι σίγουρος.Εννοείται ότι δεν το σκέφτηκα καν.Ιδια και απαράλαχτη όπως ήταν,ηφαίστειο σκέτο.Δεν μπορώ να γράψω άλλο λόγω συγκίνησης , θα επανέλθω.
αρκετα καλο προγραμμα με μοναδικο μειον οτι σκαει στο δωματιο με το τσιγαρο στο χερι..!
αρκετα καλο προγραμμα με μοναδικο μειον οτι σκαει στο δωματιο με το τσιγαρο στο χερι..!
Λεπόν
-Βριλησσού 60 η Μελίνα, ελληνίς μετά λώκου