Επισκέπτης
Μιλαμε για την πιο HOT ΠΟΥΤΑΝΑ που κυκλοφορει τα τελευταια χρονια σε Studio.
εισαι σιγουρος?
Α δεν ειναι τραβελι;Τοτε η γκομενα πρεπει να χει κανει παιδι απο τον κωλο γιατι εχει γαμω την κωλοραφη η mis ξεπετα.Και μην ξανακουσω για την Λιντα απο Λελας οτι ειναι τραβελι .
+1000 xexexeμιλφ μπαζο βραδυνη βαρδυα στην ισμηνης αλλα πρεπει να κανει καλο γαμησι γιατι ηταν αρκετη ωρα στο δωματιο και φωναζε σαν καυλιαρα τρουμπατη πουτανα του πειραια...εσκουζε σαν αγελαδα και βελαζε σαν να ετρωγε το καλυτερο χορταρακι..το καλυτερο γκαζον...
Έτοιμο το αυριανό πρόγραμμα του Studio Angel (Αχαρνών 85) και τα εβδομαδιαία προγράμματα των Studio 12, Βριλησσού 12 (παράδρομος) και Studio Paradise (Αγ. Μελετίου 37).
δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.. αν ηταν call girl θα ειχες δικιο... anyway καλα εκανες ;)Μεγάλη χτεσινή βόλτα που κατέληξε σε επίσκεψη ΒριΛΛησού 12 στην Κωνσταντίνα (έχω ήδη γράψει κριτική). Κατά την διάρκεια της βόλτας είδα μια πολύ όμορφη κοπέλα στην Αριστομένους (το studio δίπλα στο Πιπινου 118) ονόματι Λίντα (αν δεν κάνω λάθος), Ρωσσίδα. Η γκόμενα ήταν άψογη αν και δεν είχε πολύ ωραίο κώλο.
Δεν πέρασα γιατι είχε 3 εκτεταμένες μελανιές (πιο μεγάλες από μπαλάκια τέννις) στην μέση και στο πάνω μέρος του κώλου. Η φάση είναι πως όταν έστριψε είχε βάλει το χέρι της απο πάνω για να τις κρύβει. Εγω βέβαια τις είχα δει από πριν γιατι καθόμουν πλάγια όπως έμπαινε.
Κρίμα γαμώτο γιατι ήταν μούναρος, αλλά δεν γουστάρω να υποθάλπω εξαναγκαστική εκπόρνευση...
το ειδα αργα γμτ!! και ηθελα να τσεκαρω καρολινα!φτου μου!Bριλησσου 57 17-23 Καρολινα 23-05 Μαργο :-*
θα σου εγραφα αλλα θα βγουν παλι τιποτα μαλακες και θα λενε οτι προμοταρω το μαγαζι!ριξε τηλεφωνο και ρωτα,9025005!ξέρει κάποιος να μας πει το αυριανό πρόγραμμα για Φραντζή 47 να κανονίσουμε τις εξορμήσεις μας;
Και θα κάνεις το χατίρι του κάθε Μαλάκα!θα σου εγραφα αλλα θα βγουν παλι τιποτα μαλακες και θα λενε οτι προμοταρω το μαγαζι!ριξε τηλεφωνο και ρωτα,9025005!