mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Αυτη η εμμανουέλα απο Αθηνών 373 ολο καινούργιες φωτο ανεβάσει
έχουμε άποψη για το σέρβις της?Από αύριο πάλι στο DeParis κλπ
Kyra η miss romania 2022 καλη φαινεται , επισης ειναι και αλλη μια η νινα που εμφανιστηκε στον προγραμμα πρεπει να γινει αναγνωριστικη βολταΚαλησπέρα, καμμία γνώμη για Kyra στο deluxe και de paris;
Τι ειναι αυτη καινουργια?Μολις την ειδα.Αν κρινω απο τη φωτο ειναι παρα πολυ επεξεργασμενες και πιστευω λογω εμπειριας δε θα ειναι η ιδια κοπελα.Παντος ρε παιδια καλο ειναι να πατε να τις βλεπετε ωστε ολοι μας να ενημερονομαστε.Καλησπέρα, καμμία γνώμη για Kyra στο deluxe και de paris;
Οι φώτος της Νίνα είναι κλεμμένες.Kyra η miss romania 2022 καλη φαινεται , επισης ειναι και αλλη μια η νινα που εμφανιστηκε στον προγραμμα πρεπει να γινει αναγνωριστικη βολτα
ελα ρε πως εγινε αυτο? Παντος δεν το συνηθιζουν γενικα τα στουντιοΟι φώτος της Νίνα είναι κλεμμένες.
Δεν έχει και τίποτα άλλο απόψε μια στα γρήγορα που τα είδα.Εγω λεω σημερα να κατευθυνθω σε αυτο το στουντιο οστοσο αν καποιος ξερει κατι ας ενημερωσει
Γυναικα που δεν επιτρεπει σφαλιαρες στο κωλο ( σε μενα τουλαχιστον ) ειναι για το μουσειο της μανταμ τισο . Το αλλο το πορνιδιο η Βαλερια οσο της λειπει απο μποι το χει σε πουτανια καμια σχεση με Σια . Γελαει σα δαιμονισμενη τσοντα το ουκρανακι οτι κι αν της κανειςέχουμε άποψη για το σέρβις της?
ποια σαρα εννοεις?Γυναικα που δεν επιτρεπει σφαλιαρες στο κωλο ( σε μενα τουλαχιστον ) ειναι για το μουσειο της μανταμ τισο . Το αλλο το πορνιδιο η Βαλερια οσο της λειπει απο μποι το χει σε πουτανια καμια σχεση με Σια . Γελαει σα δαιμονισμενη τσοντα το ουκρανακι οτι κι αν της κανεις
Δε πηγα για Σαρα γαμωτο γτ πηγα με μια εσκορτου , αυριο ή μεθαυριο θα κανω ενα περασμα και θα ενημερωσω εδω οποιον ενδιαφερεται γτ φαινεται με δυνατη πισω κινηση κ στηθος . Ελπιζω μην ειναι τρακαρισμενη με νταλικα στο προσωπο ή παγοκολωνα στο δωματιο, θα δουμε
Ωραίο καβλίδιο πάντως αυτή η Σία. Θα της έβαζα άνετα το γλωσσίδι μου μέσα στο παχύ της έντεροΓυναικα που δεν επιτρεπει σφαλιαρες στο κωλο ( σε μενα τουλαχιστον ) ειναι για το μουσειο της μανταμ τισο . Το αλλο το πορνιδιο η Βαλερια οσο της λειπει απο μποι το χει σε πουτανια καμια σχεση με Σια . Γελαει σα δαιμονισμενη τσοντα το ουκρανακι οτι κι αν της κανεις
Δε πηγα για Σαρα γαμωτο γτ πηγα με μια εσκορτου , αυριο ή μεθαυριο θα κανω ενα περασμα και θα ενημερωσω εδω οποιον ενδιαφερεται γτ φαινεται με δυνατη πισω κινηση κ στηθος . Ελπιζω μην ειναι τρακαρισμενη με νταλικα στο προσωπο ή παγοκολωνα στο δωματιο, θα δουμε
Σαραποια σαρα εννοεις?
Δεν γύρισες ακόμα από τη κωριό εσύ; Σε ψάχνει η έτσι να ούμε...Η Κύρα,η Σάρα, η Μαρα και το κακό συναπάντημα. Ακομα και στις φτιαγμένες φωτογραφίες τα χείλη τα χει υπερφουσκωμενα . Βέβαια αν δεν πάει κάποιος να δει ιδίοις ομασι δουλειά Δεν γίνεται.
Εμενα αυτηνης το σωμα κατι μου θυμιζει ρωτηστε την απο που ειναι οποιος παει
Ο Μαραντόνα θα πάει. Έχει γαμηθεί στο έσκορτ αυτόν τον καιρό.Εμενα αυτηνης το σωμα κατι μου θυμιζει ρωτα την απο που ειναι οποιος παει
Αλφάδι δειχνει...Το σώμα της...Εμενα αυτηνης το σωμα κατι μου θυμιζει ρωτηστε την απο που ειναι οποιος παει