Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.732
- Πόντοι
- 3.246
Θα παω να παρω και γω κανα εσκορτακι ηρθε η ωρα πιστευωΟ Μαραντόνα θα πάει. Έχει γαμηθεί στο έσκορτ αυτόν τον καιρό.
Θα παω να παρω και γω κανα εσκορτακι ηρθε η ωρα πιστευωΟ Μαραντόνα θα πάει. Έχει γαμηθεί στο έσκορτ αυτόν τον καιρό.
Κάποτε στο ΣινΕμενα αυτηνης το σωμα κατι μου θυμιζει ρωτηστε την απο που ειναι οποιος παει
Φυσικό βυζί τέντα, κοντούλα, κ΄ώλος και γαμώ, χαβαλετζού. Την είχα πάρει τρεις φορές προ πανδημίας. Οι φωτογραφίες είναι από τότε και ήταν τότε ακριβείς.Αλφάδι δειχνει...Το σώμα της...
Είναι πόκετ ρόκετ.Για 1,69 πάντως δεν την κόβω. Κοντοπουτανο μου φαίνεται απ τις φωτογραφίες.
Έχει αρκετά ωραίο πρόσωποΕλπιζω μην ειναι τρακαρισμενη με νταλικα στο προσωπο ή παγοκολωνα στο δωματιο, θα δουμε
Άστο φίλε, η μικρή δεν κάνει ούτε να πουλάει καπότες σε περίπτερο, να φανταστείς η Κ τολμώ να πω, είναι καλύτερη σε υπηρεσίες.Δοκίμασα Εγώ μια μικρή Λατίνα της αλβανοαλυσίδας. Την Αναιδα. Έχω ένα προαισθημα ότι άμα ξεβγει το μικρό θα γίνεται της πουτανας στο μαγαζι
Α τόσο καλά δηλαδή...Άστο φίλε, η μικρή δεν κάνει ούτε να πουλάει καπότες σε περίπτερο, να φανταστείς η Κ τολμώ να πω, είναι καλύτερη σε υπηρεσίες.
Τι να πω ρε φίλε, αν δεν έχεις θέμα με το προφυλακτικό, θες να πλένεσαι με μπενταντίν πριν αρχίσετε κτλ... μπορεί να σου αρέσει, από εμφάνιση είναι πολύ καλή, αλλά μόνο αυτό. Αγγλικά δεν μιλάει, δεν μπορείς να συνεννοηθείς, νομίζω σε μπουρδέλο με απλό πρόγραμμα και πάλι θα την έλεγαν φόλα, σε στούντιο με υψηλά προγράμματα, ούτε για αστείο.Α τόσο καλά δηλαδή...
Έλα μαν, διάβασα ότι πήγες με έσκορτ Μίλα, αξίζει 160€ η μαλακίες;Γυναικα που δεν επιτρεπει σφαλιαρες στο κωλο ( σε μενα τουλαχιστον ) ειναι για το μουσειο της μανταμ τισο . Το αλλο το πορνιδιο η Βαλερια οσο της λειπει απο μποι το χει σε πουτανια καμια σχεση με Σια . Γελαει σα δαιμονισμενη τσοντα το ουκρανακι οτι κι αν της κανεις
Δε πηγα για Σαρα γαμωτο γτ πηγα με μια εσκορτου , αυριο ή μεθαυριο θα κανω ενα περασμα και θα ενημερωσω εδω οποιον ενδιαφερεται γτ φαινεται με δυνατη πισω κινηση κ στηθος . Ελπιζω μην ειναι τρακαρισμενη με νταλικα στο προσωπο ή παγοκολωνα στο δωματιο, θα δουμε
Τι να ξεβγεί μαν; Θα χαλάμε εμείς λεφτά για να ξεβγεί αυτή; Εκτός αυτού δεν την κόβω για πολύ, μέχρι το καλοκαίρι και μετά γειά σας, απλά η κοπέλα δεν το έχει και έτσι θα παραμείνει.Το ξέρω. Έτσι ήταν και η Κ στην αρχή. Είναι άβγαλτο. Ουτε δέκα μέρες δεν έχει που δουλεύει.Για αυτό λέω άμα ξεβγει
Πόσες φορές έχεις πάει;Πιο μπεταντιν ; Εγώ πάντως συννενοηθηκα και με πιπωσε Καλά μετά τη 'συνεννόηση'. Το κοπάνησα και μανιασμένα στο πισωκολλητο. Είπα είναι πολύ καινουργια,άμα ξεβγει ,μου φαίνεται θα χει ούρα στο μαγαζί.
στο Κασσάνδρας που το έπαιζε καλή να φανταστώ; Για πήγαινε τώρα που άρχισε να ξεδιπλώνετε...
Τι εννοείς πλύθηκα; Πάντα κάνω μπάνιο πριν πάω και πάντα κάνω μπάνιο και στο στούντιο πριν έρθει η κοπέλα.Πλύθηκες στον δωματιο;
Μην ανησυχείς, θα σου κάνω και εγώ παρέα!!!Επειτα ερχεται αυγουστος που ολες θα φυγουν και μονο εγω θα κατσω σαν τον κουκο να δουλευω.
ειχε πει οτι επρεπε να γυρισει πισω στους δικους της.δεν τη βλεπω πουθενα πλεον διαφορετικα θα την επισκεπτομουναΗ Κάτια τελικα πότε δουλεύει και που; εδώ είναι ή πήγε στα χαρακωματα;