Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
ρε παιδιά, εδώ και λίγο καιρό η μεγάλη αλυσίδα έχει κάμποσες νέες αφίξεις υποτίθεται λατίνες. Έχει δοκιμάσει κανείς, αν κάποιες αξίζουν τον κόπο;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Αλφάδι δειχνει...Το σώμα της...
Φυσικό βυζί τέντα, κοντούλα, κ΄ώλος και γαμώ, χαβαλετζού. Την είχα πάρει τρεις φορές προ πανδημίας. Οι φωτογραφίες είναι από τότε και ήταν τότε ακριβείς.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μου είχε κάνει ωραίο λαπντάνς στην πούτσα σε ριβέρς κάου πριν βγάλει το στρινγκ σαν την Κάτια. Λόγω έχουν κάνει και σωληνούδες αυτές το έχουν στην κίνηση. Αν δεν το κάνει ζητήστε το, ωραία φάση.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Παρωδια η σημερινη μου τσαρκα.
Ειδα Χριστινα στο Λ.Αθηνων 204 και κλειδωσα για εκει.
Μπαινω μεσα λεει η τσατσα το τροπαριο και περιμενω με ανηπομονησια.
Βικτορια η πρωτη κοπελα και αντικριζω ενα μεγαλο γιουβαρλακο.Αλα νταλα δηλαδη για εμενα αισχος.
Παμε στη δευτερη Σαμπρινα μεγαλοκοπελα και αυτη γιουβαρλακος δευτερη αισχος.
Μιχαελα τριτη κοπελα και σε σχεση με τις αλλες δυο ναι ειχε διαφορα.Τρωγοτανε οχι κατι καλο παντος.
Δεν ηταν χοντρη σαν τις αλλες οχι ομως και κορμακι που θελω καμια σχεση και προσωπο ουμμμμ ετσι και ετσι με λιγη προσπαθεια ισως μπορει.
Αντε λεω να βγει η Χριστιναρα να μου φυγει ο καημος να μπω να γαμησω.
Ε ρε παιδια βγαινει μια αλλη κοπελα που δεν ειχε ΚΑΜΙΑ σχεση με τις φωτο μα καμια σχεση.Μπροστα στις φωτο ηταν τρελο μπαζο.
Απλα λεπτο σωμα με κρεμασμενα βυζια και αθλια μαπα ουτε εξω θα την κοιταγες.Οταν πας συμφωνα με τις φωτο που βλεπεις και μετα σου βγαινει ο φαντομας ενταξει πως αλλιως να την χαρακτηρισω?
Οχι ρε κεραταδες δε θα γαμησω καμια απο εσας που μου βαζετε κραχτες φωτογραφειες μπας και περασουμε.Ουστ κεραταδες.Σταρχιδια μου εκανα μια βολτα οκ.
Η Σια που ειδα οτι αναφερεσται μιλαμε για ξερακιανο κοριτσι.Μιση χαψια πολυ κοντουλα σε εμενα δεν μου θυμισε τις φωτο που εχει.Σαν γυφτακι μου εμοιαζε.Απο σωμα ενταξει για το σουλουπι της πολυ καλο ειναι.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Δοκίμασα Εγώ μια μικρή Λατίνα της αλβανοαλυσίδας. Την Αναιδα. Έχω ένα προαισθημα ότι άμα ξεβγει το μικρό θα γίνεται της πουτανας στο μαγαζι
Άστο φίλε, η μικρή δεν κάνει ούτε να πουλάει καπότες σε περίπτερο, να φανταστείς η Κ τολμώ να πω, είναι καλύτερη σε υπηρεσίες.

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Α τόσο καλά δηλαδή...
Τι να πω ρε φίλε, αν δεν έχεις θέμα με το προφυλακτικό, θες να πλένεσαι με μπενταντίν πριν αρχίσετε κτλ... μπορεί να σου αρέσει, από εμφάνιση είναι πολύ καλή, αλλά μόνο αυτό. Αγγλικά δεν μιλάει, δεν μπορείς να συνεννοηθείς, νομίζω σε μπουρδέλο με απλό πρόγραμμα και πάλι θα την έλεγαν φόλα, σε στούντιο με υψηλά προγράμματα, ούτε για αστείο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Γυναικα που δεν επιτρεπει σφαλιαρες στο κωλο ( σε μενα τουλαχιστον ) ειναι για το μουσειο της μανταμ τισο . Το αλλο το πορνιδιο η Βαλερια οσο της λειπει απο μποι το χει σε πουτανια καμια σχεση με Σια . Γελαει σα δαιμονισμενη τσοντα το ουκρανακι οτι κι αν της κανεις

Δε πηγα για Σαρα γαμωτο γτ πηγα με μια εσκορτου , αυριο ή μεθαυριο θα κανω ενα περασμα και θα ενημερωσω εδω οποιον ενδιαφερεται γτ φαινεται με δυνατη πισω κινηση κ στηθος . Ελπιζω μην ειναι τρακαρισμενη με νταλικα στο προσωπο ή παγοκολωνα στο δωματιο, θα δουμε
Έλα μαν, διάβασα ότι πήγες με έσκορτ Μίλα, αξίζει 160€ η μαλακίες;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Το ξέρω. Έτσι ήταν και η Κ στην αρχή. Είναι άβγαλτο. Ουτε δέκα μέρες δεν έχει που δουλεύει.Για αυτό λέω άμα ξεβγει
Τι να ξεβγεί μαν; Θα χαλάμε εμείς λεφτά για να ξεβγεί αυτή; Εκτός αυτού δεν την κόβω για πολύ, μέχρι το καλοκαίρι και μετά γειά σας, απλά η κοπέλα δεν το έχει και έτσι θα παραμείνει.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Πιο μπεταντιν ; Εγώ πάντως συννενοηθηκα και με πιπωσε Καλά μετά τη 'συνεννόηση'. Το κοπάνησα και μανιασμένα στο πισωκολλητο. Είπα είναι πολύ καινουργια,άμα ξεβγει ,μου φαίνεται θα χει ούρα στο μαγαζί.
Πόσες φορές έχεις πάει;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου οι τιμιες κορασιδες αυτη την περιοδο. Οι υπολοιπες με ψευτοφωτογραφειες κραχτες στα στουντιο και αλλες με υπηρεσιες μεταξουργειου.Δε λεω εχουμε και καποιες καραμουναρες αλλα οχι καλες δηλαδη ξυνισμενες.Εχω παει με ολες αυτες και αρχιζω να βαριεμαι.Χρειαζεται ανανεωση με ωραιες κοπελες και να εχουνε το πακετο τουλαχιστον τα βασικα που ζηταω εγω.Δε με ενδιαφερει να γαμαω την κοπελα σαν κομπρεσερ η αλλα τετοια.Να μη μου πρηξει το μπουτσο θελω και τελικα ουτε γιαυτο δεν ειναι ικανες εκτος εξαιρεσεων οπως ειπα. Επειτα ερχεται αυγουστος που ολες θα φυγουν και μονο εγω θα κατσω σαν τον κουκο να δουλευω.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975

Alex85

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Κάποιος συναγωνιστής που έχει πάρει Σάρα , να μας πει αν είναι όπως φαίνεται στις Φώτο ;

Συνημμένα

• C80E4287-85C7-499A-9203-F603E383266D.jpeg
    C80E4287-85C7-499A-9203-F603E383266D.jpeg
    1 MB · Εμφανίσεις: 49

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Η Κάτια τελικα πότε δουλεύει και που; εδώ είναι ή πήγε στα χαρακωματα;
ειχε πει οτι επρεπε να γυρισει πισω στους δικους της.δεν τη βλεπω πουθενα πλεον διαφορετικα θα την επισκεπτομουνα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom