Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
ΒΑΤΕΥΤΗΣ!Εντελώς άσχετο είναι , πρωτοβγαλτο ,αλλά το βούτηξα και το κουτουπωσα. Και όρεξη είχε.
ΒΑΤΕΥΤΗΣ!Εντελώς άσχετο είναι , πρωτοβγαλτο ,αλλά το βούτηξα και το κουτουπωσα. Και όρεξη είχε.
οκ το βαζω στο στοχαστρο του G3Εντελώς άσχετο είναι , πρωτοβγαλτο ,αλλά το βούτηξα και το κουτουπωσα. Και όρεξη είχε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διάβασε ρε και παραπίσω αφου εγραψα
Που δεν έδωσες το 50άρικο ΑΛΛΟΥ;;;;Μου βγάλε μια κάβλα το ξανθό μαλακι και του μουτράκι του. Βέβαια μετά με έπιασαν οι τυψεις
ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ...Μου βγάλε μια κάβλα το ξανθό μαλλακι και του μουτράκι του. Βέβαια μετά με έπιασαν οι τυψεις
σε ψιλοκαταλαβαινω.Επειδη νιωθεις καποια πραγματα παραπανω για την κοπελα λογω του οτι σαρεσει πολυ η εχεις κολλησει μαζι της και γιαυτο προφανως δινεις και συναισθημα οποτε και το γαμησι ανεβαινει level ποιο καλο δηλαδη.Και εγω ετσι εειμαι αλλα με γκομενες εξω οταν αρχισω να νιωθω γιαυτες τοτε ξεκινανε οι γαμησαρες.Ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω πως εγινε
Ρε συ Κουλου μηπως εισαι ο κινεζος με τη μπεμπα που χει παει πανω απο 15 φορες με τη Κατ ; αν οχι πρεπει να συναγωνιζεσαι αδερφε μαζι του . Παντως μηνες πριν αυτος ειχε παει οποτε τωρα πρεπει να πλησιαζει τις 30 φορες αν δε τις ξεπερασε. Με γουρλωμενα ματια περιμενε στο σαλονι ο μπαγασαςΟύτε εγώ μπορώ να το καταλάβω πως εγινε
Το γιατρικό είναι να σου απαγορευτεί η είσοδος στις βάρδιες της Κ.Το γιατρικό Έτσι όπως το Κόβω είναι να ξαναφέρουν κανένα Κολομβιανο ξανθο πατομουνο όπως αυτό που έδειξε ο Ρεβ άλλα με φυσικά βυζια
Και σε μέγεθος;Άστο μην τη ψάχνεις , εγώ τον περνάω.
με τι ασχολησε φιλος? εννοω επαγγελματικαΕξάλλου έκοψα με την πουτανάπαυση
Επαγγελματίας βατευτής.με τι ασχολησε φιλος? εννοω επαγγελματικα
Να το κάνω και εγώ άμα αποφέρει 50άρικα αυτό. Πως ξεκινάς; Με το από δω ή το από εκεί πρώτα;Γυρνάω μέρα νύχτα από δω κι από κει
It's complicated. Άστο τότε, βαριέμαι.Είναι πολυπλοκο
Με ειχε ρωτησει μια απο τη κηφισου με τι ασχολουμαι προσφατα σχετικα. Πουτανοδοκιμαστης της λεω και γελωντας με ρωταει εχει λεφτα και της λεω για τις πουτανες ναιΓυρολογος
Γεμάτο δράση η καθημερινότητα του βόρδελου δηλαδή.Βγαίνεις έξω, και λες από που να πάω σήμερα; Θα πάω από κει . Και ότι προκύψει στην πορεία.
Έχεις δοκιμάσει θεραπεία με βελονισμό για απεξάρτηση; Σε κάποιους καπνιστές έχω ακούσει πως πιάνει...Και πολύ γυρα. Πετυχαίνω και κανένα πατομουνο κατά καιρούς όπως η...
Ε και αφού σου πιάνει το στομάχι ο καφές, λες ας πιάσω και εγώ τον κώλο της Κκκκκκ...Αλλά προκύπτει ένα θέμα με τους καφέδες στο τέλος της μέρας. Πιες από δω πιες από κει . Σε πιάνει το στομάχι
σε εχω ακουσει που λες για χωριο.Οποτε τιποτα ελιες επιπλεον θα υπαρχουν οποτε τα 50ρια μαζευονται ερκετα βαλε και κανα λαδι τενεκεδες ακομα ποιο πολλα 50ρια βαλε ισως κανα μελι που τωρα ειναι σα χρυσος νατα κιαλλα βαλε και την δουλεια οποια και αν ειναι αυτη πλουσιος ο βορδελος ολα καταθεση στο γκομενακιΚάπως έτσι. Να πάει καλά η μερα