Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
κΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ οτι γαμνησα στο κασσανδρας 3 οροφο με χριστινα και περασα αριστα.Εχω ανεβασει κριτικη.
Ρε παιδια το προσπαθησα πολυ για φωτο με βαλερια αλλα παρολο που εβαλα ολη μου την τεχνη στο μπιρι μπιρι δεν το καταφερα.Ουτε με χριστινα.Ενταξει ειναι αλλιως live φωτο.Καλα η βαλερια δεν εχει καθολου.
ΟΜΩΣ η Βαλερια μου εδωσε μια δικη της.Την ανεβαζω και οτι ειναι ειναι.Παντος και γαμω τις κοπελουδες.Και γαμω τους χαρακτηρες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βαλερια
Κλαιν μαιν εισαι γαματος ρε φιλε, παλι καλα που βαλες το βιτρω και δεν εβαλες καμια φωτο με το παπαρι σου :2funny:
Η χριστινα το πα και γω κατι σελιδες πισω ειναι τουμπανακι αξιζει

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Κλαιν μαιν εισαι γαματος ρε φιλε, παλι καλα που βαλες το βιτρω και δεν εβαλες καμια φωτο με το παπαρι σου :2funny:
Η χριστινα το πα και γω κατι σελιδες πισω ειναι τουμπανακι αξιζει
Προσωπικα τη Χριστινα δεν την κατατασω σε μουναρα.Πολυ καλη ειναι δε λεω εχει και χαρισματα καλο παρουσιαστικο οχι ομως μουναρα.Να ξερουμε τι λεμε

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Ωραιος αδερφε @claimain . Αυριο ή μεθαυριο λεω να περασω απο Σαρα. Την ειδες καθολου ;

Αφου συμπληρωσεις 5 μνμτα μετα μπορεις να στειλεις προσωπικο μνμ φιλε μου
εγω ψηνομαι να νιωσω εμπειρια πιπας απο ροφο και να δοκιμασω τη σαρα απο κασσανδρας :2funny:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Προσωπικα τη Χριστινα δεν την κατατασω σε μουναρα.Πολυ καλη ειναι δε λεω εχει και χαρισματα καλο παρουσιαστικο οχι ομως μουναρα.Να ξερουμε τι λεμε
Εγω την κατατασω στις τιμιες επιλογες αυτης της περιοδου

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Εγω την κατατασω στις τιμιες επιλογες αυτης της περιοδου
ρε φιλε αληθεια για πες με ειλικρινια το προσωπο της χριστινας οταν τη γαμας δεν σου βγαζει τρελες καυλες και μονο που την κοιτας?Εσενα πως σου φανηκε για προσωπο μιλαω επανω στην πραξη

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
επισης πηγα και αριστοτελους και στα δυο να βρω τη Μπελα αλλα μου ειπαν αυριο και αυριο και αυριο και τα δυο ειχαν κοπελες διχως αυριο.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Σαρα απο θησεως και τζασμιν απο αριστοτελους θα δω οπωσδηποτε . Πρωτα η Σαρα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Σαρα απο θησεως και τζασμιν απο αριστοτελους θα δω οπωσδηποτε . Πρωτα η Σαρα
Ωραίο βυζόμπαλο έχει αυτή η Σάρα, καλό βόλι.
Για την Τζασμίν κάποιος δεν είχε αναφέρει ότι δεν είναι η κοπέλα των φωτογραφιών; Δεν είμαι σίγουρος, μην σε πάρω στο λαιμό μου.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Ωραίο βυζόμπαλο έχει αυτή η Σάρα, καλό βόλι.
Για την Τζασμίν κάποιος δεν είχε αναφέρει ότι δεν είναι η κοπέλα των φωτογραφιών; Δεν είμαι σίγουρος, μην σε πάρω στο λαιμό μου.
Παιζει πολυ παπατζα σε αριστ.5 στις φωτο οποτε ειμαι επιφυλακτικος . Και θησεως παιζει βεβαια το ιδιο αλλα δειχνουν αληθοφανεις οι φωτος της Σαρα σε σχεση με τη Τζασμιν δεν εχεις αδικο.

Μια φορα θυμαμαι ημουν πιωμενος και πηγα με μια Νικολ ουκρανακι απο αριστ.5 βραδυ και ελεγα με αυτη θα ξαναπαω οπωσδηποτε, επιτελους αληθινες φωτος βαζουν απο το στουντιο αυτο . Οταν ξαναπηγα ξεμεθυστος επανηλθε η προηγουμενη αποψη μου

Οι παπατζες με τις φωτο παιζουν σχεδον σε ολα τα στουντιο βεβαια πλεον

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
ρε φιλε αληθεια για πες με ειλικρινια το προσωπο της χριστινας οταν τη γαμας δεν σου βγαζει τρελες καυλες και μονο που την κοιτας?Εσενα πως σου φανηκε για προσωπο μιλαω επανω στην πραξη
Εγω να φανταστεις εxω σκεφτει να παρω duo με βαλερια, μαχη θα γινει μεσα στο δωματιο,
σου βγαζει οντως μια καυλα η χριστινα δαγκωνε το δαχτυλο της οταν τη γαμουσα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
ναιιιι ντουο γαμω τη φαση θα ειναι αλλα εγω θελω να τις φορεω καλτσον και τετοια και να τις σκισω .Αυτο μου εχει μπει στο μυαλο

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ειδα και εσμεραλντα στο ισογειο για οποιον θελει να μαθει πως ειναι.
Αγριο προσωπο καθολου ομορφο ουτε καν πλησιαζει την φωτογραφεια και απο κορμι κατω του μετριου σε σχεση παντα με βαλερια χριστινα κατια κτλ.
Σε οποιον αρεσει αυτο το αγριο χαρακτηριστικο προσωπου ας παει να γαμησει και καλο βολι

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τις δύο Βαλερια και Χριστίνα που τις είδα τις προάλλες βρήκα ελαφρώς καλύτερη εμφανισιακά τη Χριστίνα. Πάντως σε πατόμουνα Δεν τις κατατασσω.
Η Βαλερια ειναι πολυ ποιο μπροστα απο Χριστινα βορδελε.Σε ολα τα επιπεδα.
Το κορμι της Βαλεριας θελεις διαβητη να το μετρησεις.Ειναι αυτο που λεμε εντελως μοντελέ.Δεν ειναι σαν τη δικη σου την καταλεα που εχει κωλαρια.

Η Βαλερια ειναι πολυ ποιο μπροστα απο Χριστινα βορδελε.Σε ολα τα επιπεδα.
Το κορμι της Βαλεριας θελεις διαβητη να το μετρησεις.Ειναι αυτο που λεμε εντελως μοντελέ.Δεν ειναι σαν τη δικη σου την καταλεα που εχει κωλαρια.
ειναι αλλου τυπου δηλαδη

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Η Καταλεγια ειναι για μενα σε εμφανιση νο1. Δε θα ξαναπηγαινα μαζι της ξανα αλλα ξεχωριζει σε εμφανιση σε σχεση με τις ενεργες . Μεταξυ Βαλεριας και Χριστινας επειδη περασα κ με Χριστινα , Βαλερια χωρις συζητηση κατ εμε. Εκφυλο πορνιδιο που γουσταρει γαμησι παροτι ειναι τιμια και η Χριστινα . Σε σωμα παντως η Κατια ειναι η μουναρα η ατελειωτη που θες να τη σπατουλαρεις παντου

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τέλος πάντων δεν μου κλικ καμία να περάσω. Τελικα είδα την Κολομβιανη με τα ωραία τα μαλλιά και το πονηρό καβλοπροσωπο μου έκανε ένα κλικ και λέω Δεν γαμιεται, θα τη γαμησω.

Είναι όμως αρκετά κοντή με τελείως πλαστικά βυζια
ποια ειναι αυτη

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μ Αυτή που απατησα τη γνωστή. Η Αναιδα
για πες πως ειναι εμφανιση? Κωλος? κορμοστασια βτζι γενικα ειναι στητο σωμα λαπαδιαζει καπου ανοιγει στην περιφερεια?

την ξερω απο φωτο απλα να πεις πως ειναι live

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Κοντοπουτανο είναι. Δεν λαπαδιαζει τίποτα. Μην περιμένεις μοντέλο. Το βυζι πολύ ψευτικο.Είναι καβλιαρικο ομως.
Sto dvmatio eixe symetoxh? Δυσανασχετησε καπου?Εδειξε κουραση? μιλα ρε με το ζορι θα στα βγαλουμε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom