Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Κλαίω με το βιτρώ που ανέβασεςαυτην με αφησε να παρω απο το κινητο της
Κλαίω με το βιτρώ που ανέβασεςαυτην με αφησε να παρω απο το κινητο της
Λαμπάδα φαίνεται το σώμα τηςουπς sorry αλλη φωτο ειναι αυτη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαλερια
ναι το τελειωσα πριν κανα μηνα.Ασχολουμε και με αυταΚλαίω με το βιτρώ που ανέβασες
Ωραία δουλειά!ναι το τελειωσα πριν κανα μηνα.Ασχολουμε και με αυτα
Βαλέρια και αυτή κασσάνδρας είναι?κΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ οτι γαμνησα στο κασσανδρας 3 οροφο με χριστινα και περασα αριστα.Εχω ανεβασει κριτικη.
Ρε παιδια το προσπαθησα πολυ για φωτο με βαλερια αλλα παρολο που εβαλα ολη μου την τεχνη στο μπιρι μπιρι δεν το καταφερα.Ουτε με χριστινα.Ενταξει ειναι αλλιως live φωτο.Καλα η βαλερια δεν εχει καθολου.
ΟΜΩΣ η Βαλερια μου εδωσε μια δικη της.Την ανεβαζω και οτι ειναι ειναι.Παντος και γαμω τις κοπελουδες.Και γαμω τους χαρακτηρες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαλερια
Ναι αυτή τη Μαρία λέω, στο βίντεο.Ρε @Αρίστιππος αυτή τη Μαρία έλεγες στο Κασσάνδρας 8γ ,Βριλησσου 60 Πάνω, Λαπάς κι αμορε κλπ; Αν έλεγες αυτή παρεξηγησις. Εγώ είχα δει ένα άσπρο ψυγείο.
Ωραίο κομμάτι φαίνεται αλλά...αλλά σαν την ... για μένα δεν είναι.
ναι φιλε μου εκει ειναι μαζι με χριστινα.Η βαλερια ειναι η φωτο.Καλυτερη απο κοντα και ποιο μελαχρινηΒαλέρια και αυτή κασσάνδρας είναι?
Για την Λεττύσια μιλάς αδερφέ μου ε;πηγα ειδα αυτο το μωρο https://*****/en/studio/513-Dreamplace
Μαπα το καρπουζι βγηκε μαπα.
βγαινει μια κοπελα σαν καγκουρας και περπαταγε σαν καπως μαγκικα ,κατσικισια, καπως σαν βλαμενο.
Λεπτο κορμι με αδιαφορο προσωπο ουτε μια γλυκαδα να δειχνει τιποτα εντελως καγκούρω σαν αγγουρι ενα πραμα.Φυσικα δεν ειναι η κοπελα της φωτο.
ναιΓια την Λεττύσια μιλάς αδερφέ μου ε;
μου ειπε η τσα οτι ειναι κιαινουργια
"Σαν κάγκουρας" χαχα, και εγώ την είχα δει στις φωτογραφίες φαινόταν δυνατό ψωλο-μιλφ.
Θα το έχω κατα νου, ευχαριστώ φίλτατε!ναι φιλε μου εκει ειναι μαζι με χριστινα.Η βαλερια ειναι η φωτο.Καλυτερη απο κοντα και ποιο μελαχρινη
Αφου συμπληρωσεις 5 μνμτα μετα μπορεις να στειλεις προσωπικο μνμ φιλε μουγεια σας παιδια ολοκαινουριο μελος εδω
θελω να στειλω ενα μηνυμα στον μαραντονα κατι να τον ρωτησω
μηπως μπορει να μου καποιος πως στελνω?
εσενα μπορει να σου αρεσει.Μοιαζει με τη ριτα εκει καθετος φυλλης.Αν θυμαμαι καλα η ριτα ειναι που μιλαει βαρια καπως σαν νταλικερης τρελοκοριτσο που καμπουριαζει και λιγο"Σαν κάγκουρας" χαχα, και εγώ την είχα δει στις φωτογραφίες φαινόταν δυνατό ψωλο-μιλφ.
Μια φορά έχω περάσει με τη Ρίτα και δεν την έχω ξαναψάξει...εσενα μπορει να σου αρεσει.Μοιαζει με τη ριτα εκει καθετος φυλλης.Αν θυμαμαι καλα η ριτα ειναι που μιλαει βαρια καπως σαν νταλικερης τρελοκοριτσο που καμπουριαζει και λιγο
Εννοω σαρα απο θησεωςΣαρα οχι Σασα.Σαρα χαμηλα φωκαιας Σασα ψηλα μονο πρωινο
Μαλακια μου βρε αδερφε συγνωμη μπερδεψα τις σαρες μαρες κουκουναρεςΕννοω σαρα απο θησεως