Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Lilian ...πειραιώς 193 ... και αθηνών 318 ... έχει δοκιμάσει κανείς ;;;
στις φωτό δείχνει τέλειο ουκρανικό κορμί !!!!!
Εμφανισιακα δε μου αρεσε φιλε μου , πολυ στεγνη για τα γουστα μου και μετριο προσωπο, βεβαια γουστα ειναι αυτα . Πολυ τιμια συμμετοχη ομως , τη ζορισα και δεν εβγαλε κιχ γιατι αργησα να χυσω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.845
Πόντοι
3.715
Με το 20% των ψωλων που μπαινουν στα μουνακια ημερησιως :2funny:
κανένας πιο ευφυής να απαντήσει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει και 3,6% ψωλόσημο.
κανένας ακόμη πιο ευφυής να απαντήσει;

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.764
Πόντοι
3.246
κανένας πιο ευφυής να απαντήσει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κανένας ακόμη πιο ευφυής να απαντήσει;
Ρε φιλαρακι σοβαρα τωρα τι απαντησεις περιμενεις? Κυκλοφορεις εδω μεσα απο το 2009 εμεις περιμενεις να σου πουμε τι παιζει με τα στουντιο? Και στο κατω κατω η ερωτηση σου δεν εχει κανενα νοημα εκτος κ αν εισαι της εφοριας τοτε αλλαζει το θεμα :2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
Εμφανισιακα δε μου αρεσε φιλε μου , πολυ στεγνη για τα γουστα μου και μετριο προσωπο, βεβαια γουστα ειναι αυτα . Πολυ τιμια συμμετοχη ομως , τη ζορισα και δεν εβγαλε κιχ γιατι αργησα να χυσω
Είναι ψηλή ανατολική αλόγα με άσπρο δέρμα ; Αυτό γουστάρω . Και λεπτά σχετικά πόδια ;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.845
Πόντοι
3.715
Ρε φιλαρακι σοβαρα τωρα τι απαντησεις περιμενεις? Κυκλοφορεις εδω μεσα απο το 2009 εμεις περιμενεις να σου πουμε τι παιζει με τα στουντιο? Και στο κατω κατω η ερωτηση σου δεν εχει κανενα νοημα εκτος κ αν εισαι της εφοριας τοτε αλλαζει το θεμα :2funny:
το ενδιαφέρον μου είναι πολυεπίπεδο,
το ότι είμαι εδώ μέσα από το 2005 πριν τα έκτροπα και την αλλαγή διαχείρισης δεν έχει καμία σημασία
το ότι έχω μια ερώτηση που ψάχνει απάντηση με κάποια σοβαρότητα είναι θέμα.
κι εδώ είναι το καλύτερο μέρος για να την θέσω και το έκανα.
δεν έχω σχέση με την εφορία εκτός αυτής που έχουμε όλοι, δηλαδή της αφαίμαξής μας.
Και η ερώτηση παραμένει, υπάρχει απάντηση;

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Είναι ψηλή ανατολική αλόγα με άσπρο δέρμα ; Αυτό γουστάρω . Και λεπτά σχετικά πόδια ;
Οχι πολυ ψηλη ( η αλισα απο κροκεων ειναι ψηλη )
, μεσαιου αναστηματος με λευκο δερμα και λεπτα ποδια φιλε μου ναι

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.764
Πόντοι
3.246
Ρε αθεοφοβοι το χετε πεθανει το κοριτσι τρεχετε και την κυνηγατε σε ολα τα στουντιο την καταλεγια εννοω, αφηστε την να πιει τουλαχιστον ενα καφεδακι πρωτα ακου εκει
10 το πρωι 2 δωματια ηδη :2funny:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.764
Πόντοι
3.246
Είχαν στήσει καραουλι δίπλα στο Μικέλ απ τις 6 το πρωί.
Ενταξει απίστευτο, ειπαμε ειναι ωραιο μουνακι κτλ αλλα ρε φιλε τοσο εμμονη μερικοι?
Λες και ειναι καμια δημοσια υπηρεσια και πανε απο νωρις να τελειωνουν γρηγορα :2funny:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.005
Πόντοι
4.926
Ρε αθεοφοβοι το χετε πεθανει το κοριτσι τρεχετε και την κυνηγατε σε ολα τα στουντιο την καταλεγια εννοω, αφηστε την να πιει τουλαχιστον ενα καφεδακι πρωτα ακου εκει
10 το πρωι 2 δωματια ηδη :2funny:
Έχω ταξιδέψει σε 11 χώρες, μέχρι στιγμής. Τέτοια λιγουριά, τέτοια αγαμία, τέτοια σκαλώματα με γκόμενες, μόνο στην Ψωροκώσταινα τα έχω συναντήσει.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Ενταξει απίστευτο, ειπαμε ειναι ωραιο μουνακι κτλ αλλα ρε φιλε τοσο εμμονη μερικοι?
Λες και ειναι καμια δημοσια υπηρεσια και πανε απο νωρις να τελειωνουν γρηγορα :2funny:
Στο τελος θα πωλουνται στη μαυρη αγορα χαρτακια προτεραιοτητας για τη τυπισσα:2funny:

Velcoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
65
Πόντοι
0
Καλα ενταξει μαγκες, παροτι φουλ ξενυχτισμενος εβαλα ξυπνητηρι πρωι πρωι να παω να δω τι παιζει με τη παρτη της για πρωτη φορα.

Εννοειται μουναρος δε το συζητω(αν εξαιρεσεις τα χειλη που τα χει κανει σαν τα Michelen του Χακινεν), σιγουρα απ τα καλυτερα που εχω δει, αλλα μετα απο καποια ηλικια οταν βλεπεις τετοια αναμονη δε σε προδιαθετει θετικα στο να μπεις. Ολη τη καλη διαθεση να χει η κοπελα, θα σε ξεπεταξει.

Δεν μπηκα και δεν πιστευω να το επιχειρησω ξανα. Στον ΟΑΕΔ επι πασοκ πιο χαλαρη ουρα.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.764
Πόντοι
3.246
Μου χε τυχει μια μερα να πετυχω ατομο που μοιαζε με τον ταμτακο και ηταν πριν απο μενα και λεω οχι ρε πουστη θα γαμησω εγω μετα απο αυτον? Τεσπα για καλη μου τυχη εφαγε πορτα γιατι φαινοταν και βρωμιαρης,
Και μου φυγε ενα βαρος και μπηκα χαχα

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Δεν κάνω ποτέ σχόλια αντιπαράθεσης, αλλά τα παραπάνω, λίγο με τσάντισαν. Εσείς μάγκες που δεν είστε σαβουρογάμιδες, τις βλέπετε όλες μέτριες, γιατί ασχολείστε? Αφήστε τις πουτάνες για μας τα λιγούρια. Εσείς πηγαίνετε να κάνετε καμάκι στις γκόμενες του instagram, τόσο ωραίοι και μάγκες που είστε, σίγουρα θα έχετε επιτυχίες!

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Αλανια μου μολις φευγω απο στουντιο 12. Εριξα πιστολια στη περιβοητη ρωσοκορεατισσα λιλιαν. Θα ναι εκει μεχρι τις 11 για οποιον θελει να παει . Θα γραψω πιο μετα, προσωπικα τη συστηνω , περασα πολυ καλα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αλανια μου μολις φευγω απο στουντιο 12. Εριξα πιστολια στη περιβοητη ρωσοκορεατισσα λιλιαν. Θα ναι εκει μεχρι τις 11 για οποιον θελει να παει . Θα γραψω πιο μετα, προσωπικα τη συστηνω , περασα πολυ καλα
Καλη επιστροφή. :2funny:

Johnny Truelove

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
3
Like
310
Πόντοι
21
Αυριο ετοιμαζω ταξιδι στο στουντιο 12. Θα μεταναστευσουμε για ενα μουνι, σκεφτομαι να με σταματησουν απο κανα καναλι να με ρωτησουν που πηγαινω και για την ακριβεια στα καυσιμα

Θα ενημερωσω εγκαιρα εδω οποιος θελει να παει. Μου χει δημιουργησει προσδοκιες οσα ειπωθηκαν εδω απο καποιο παλικαρι
Εγώ έκανα καταδρομική χθες βραδυ για τη Λίλια στο Σ12.
Πήρα τηλέφωνο για επιβεβαίωση και έφυγα.
Είχε κίνηση ο ρημάδης ο Κηφισσός στην άνοδο,από τα κτελ μέχρι τη συμβολή με την Αχαρνών.
Παρόλα αυτά,η προσπάθεια ανταμείφθηκε.
Εκεί ήταν το κορίτσι και με πολύ καλό σερβις.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ασε αδερφε σχεδον μεταναστευσαμε για να πηδηξουμε:2funny:

Σημειωτον παμε , τιγκα κινηση γαμωτο,χαχα
Πήγες την χειρότερη ώρα ΚΑΙ Παρασκευή. Καλά κουράγια. Μέχρι να γυρίσεις θα σου ξαναέρθουν κάβλες! :cheesy:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946
πες μας ρε φίλε τι πρόγραμμα πήρες και τι παροχές είχες! μη μας κρατα΄ς σε σασπένς!
που την έχυσες? βυζιά στόμα? βαθειά μες στο μουνί?

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Μαγκες ειχε τοση κινηση που μολις εφτασα ,χαχαχα. 2 ωρες για να φτασω αλιμο, ρε τι κανουμε για ενα πουτσο . Απλο προγραμμα πηρα , 3 στασεις καναμε , νταρντανομουνα ειναι ψηλη πολυ με 2αρι βυζι, πολυ ορεξατη κ προσχαρη, ωραιες κραυγες βγαζει το ζει, φλατ λιγο κωλος αλλα χωρις λιπος οπως κ το σωμα . Κοντο μαλλι αγορε λουκ, εχει ασιατικα χαρακτηριστικα λιγο στη μαπα ( ματια ειδικα ) λογω κορεατικης καταγωγης εκτος απο ρωσικης αλλα ειναι σεξι . Κοπαναγα δυνατα , αργησα να τελειωσω λιγο ( τον εχω στραγγιξει το τελευταιο διαστημα τον ερμο το να κανει κ αυτος) αλλα καμια διαμαρτυρια ή παραπονο . Στηνοταν καλα , στα 4 τελειωσα , πανω στο κωλο της τα πεταξα , λιγα σοσιαλ , με φιλησε κ εφυγε . Μια χαρα γενικα, δε ξερω αν θα ξαναπαω γτ ειναι ολοκληρο ταξιδι αλλα ειναι δυνατο τεμαχιο κ πολυ καλη συμμετοχη πραγματικα

Η ετερη η αλσου δε μου αρεσε τοσο εμφανισιακα βαμμενο μαλλι ξανθο ειχε κ πιο τσουπωτη ηταν .

Μολις μπηκα λεω στη τσατσα κανονισε να περασω καλα , παραλιγο να πληρωσω διοδια κ γελαγε

2 βδομαδες λειπει η γυναικα μου κ εχω πηδηξει καμια 10αρια στουντιοκοριτσα κ μια πρωην μου π χωρισε προσφατα. Μ αρεσει που μου λεει "δε πιστευω να κοιτας δεξια κ αριστερα οσο λειπω" . Θα ερθει κ θα παμε να κανουμε σεξ κ θα βγαζω 50ευρω να της δινω

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom