Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Απ ότι έχω καταλάβει η Λίλιαν στο Στούντιο 12, είναι η Άννα που ήταν στο Φραντζή 2. Εντάξει από εμφάνιση δεν είναι και top, ούτε νταρντάνα είναι, κανονικό σώμα έχει. Στο μασατζίδικο έκανε πολύ ωραίο γαμήσι, ακάποτη πίπα και κάργα γλωσσόφιλα. Αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να κάνεις το ταξίδι, όπως γράψανε πιο πάνω! Υπάρχουν τόσες άλλες κοντά!

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Απ ότι έχω καταλάβει η Λίλιαν στο Στούντιο 12, είναι η Άννα που ήταν στο Φραντζή 2. Εντάξει από εμφάνιση δεν είναι και top, ούτε νταρντάνα είναι, κανονικό σώμα έχει. Στο μασατζίδικο έκανε πολύ ωραίο γαμήσι, ακάποτη πίπα και κάργα γλωσσόφιλα. Αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να κάνεις το ταξίδι, όπως γράψανε πιο πάνω! Υπάρχουν τόσες άλλες κοντά!
Νταρντανα φιλε μου εννοω ψηλη και με πιασιματα ( εντωμεταξυ κοιταξα και το λεξικο μολις να επιβεβαιωσω οτι εχει αυτη τη σημασια μην ειπα κατι λαθος) . Ναι ισχυει φιλε μου το χε πει και ο κλοναριους οτι ειναι αυτη που λες

Τελευταία τροποποίηση:

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Μια χαρά κατάλαβα. Αλλά δεν κατάλαβα γιατί αρπαχτηκες. Τα σχόλια δεν ήταν εναντίον της κριτικής σου. Αντίθετα.
Δεν τα έχω με κανέναν, γιατί κανείς δεν έχει γράψει εναντίον μου. Απλά με τσάντισαν οι αυθαίρετες κατηγορίες προς το γενικό σύνολο. Αλλά είπαμε δεν έχει νόημα να μακριγορούμε. Είμαι φίλος με όλους!

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Νταρντανα φιλε μου εννοω ψηλη και με πιασιματα ( εντωμεταξυ κοιταξα και το λεξικο μολις να επιβεβαιωσω οτι εχει αυτη τη σημασια μην ειπα κατι λαθος) . Ναι ισχυει φιλε μου το χε πει και ο κλοναριους οτι ειναι αυτη που λες
Εντάξει δεν παίρνω όρκο, μπορεί να χει πάρει μερικά κιλά!

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.517
Πόντοι
7.636
Αυτοί του Grand Hayat δεν κωλωσαν που το φτιάξαμε μέσα στην κατουρίλα; Ο Δήμος πρέπει να βάλει τουλάχιστον καμία πινακίδα. Απαγορεύεται το κατούρημα εν μέση οδό.
Ισχύει...Οντως

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Εντάξει δεν παίρνω όρκο, μπορεί να χει πάρει μερικά κιλά!
Στις περιγραφες κοιταω να μαι οσο πιο ακριβης γινεται φιλε μου . Φλατ κωλο ειχε ,ωραιο σωμα χωρις λιπος αλλα με πιασιματα οχι λεπτο , δε ξερω πως ηταν πριν. Στο σωμα οποιος εχει δει αλισα απο κροκεων κ λιλιαν νομιζω θα συμφωνησει μαζι μου για τη παρομοιωση , μεχρι και στο κωλο παρομοιως ηταν κ στα ποδια κ τη κορμοστασια .

Κατα τα αλλα συμφωνω οτι ειναι καλη αλλα οχι top και γω αυτης της αποψης ειμαι , αξιζει αν εισαι κοντα να περασεις αλλα δε ξερω αν αξιζει ολη τη ταλαιπωρια . Οπως νομιζει ο καθενας

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Λοιπόν έχω μια πληροφορία εκ των έσω. Κάποιο λυσσασμένο ληγουρι μέλος του μπου δάγκωσε την 'Κ' δυο φορές στο κωλομέρι και της άφησε δύο μεγάλες μαυρίλες με το σχήμα του βρωμόστομού του. Η μπορεί να ήταν ο γκομενος. Μην πάρω και στο λαιμό μου τα αξιότιμα μέλη του

Ενας αλλος εμαθα εγινε φασαρια γιατι πηγε στο vip και εδωσε 500αρου στη τσατσα για να τη γαμησει απο κωλο τη Κατ. και πιεζε κιολας, χαχα . Εφαγε ακυρο ομως απο τσατσα:2funny:

Αυτα βλεπει η τροικα , σου λεει για το πατο της καταλεγια τα δινετε , πληρωστε τωρα:2funny:

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Τι να κανει ο ερμος, σου λεει να τα κανω μπιτκοιν ασε μη χαθουνε, να τα κανω προθεσμιακη ασε δεν εχουν επιτοκιο, ε βαλτα στο πατο..της καταλεγια να πιασουν τοπο:2funny:

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Ο τύπος θα χει παθει τραμπακουλο. κοιμάται και ονειρευεται το κωλάντερό της. Τον βλέπω σύντομα να βγάζει δίσκο πλατινένιο στη γωνία.
:2funny::2funny::2funny::2funny:

Στο GoFundMe τον βλεπω, εγω θα τσονταρω παντως κανα ψιλο ειναι ιερος σκοπος

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μπορεί κάποιος να βάλει το προφίλ αυτής της Λάουρα που λέτε από το 373; Γιατί νομίζω δεν υπάρχει στο πόρταλ, εκτός αν είμαι γκαβός.

Ήθελα να πάω στην Dasha σήμερα κροκέων, αλλά είδα ήρθε καινούργια άφιξη στον όροφο

https://*****/en/StudioWorker/9156-Afrodida αυτή εδώ. Πολύ πειραγμένο πρόσωπο από ότι φαίνεται στις φώτος.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μολις γυρισα και εχουμε.
Βριλησου 46 πηγα ειδα βαλερια.Ωραια γυναικα, ειναι μπαμπατσικη δηλαδη ζουμερη δηλαδη πολλα πιασιματα γενικα σε ολο της το κορμι.
Επισης παολα πολυ καλο σωμα ολα συμετρικα πανω της και φατσουλα πονηρη καλη με μεγαλο βυζι ολα φυσικα πανω της.Περασε στο δευτερολεπτο εντελως γυμνη ειπε ενα γεια και εφυγε για δωματιο.
Στουντιο κηφησου 60. Νταρια ειδα και ηταν ενα χαζοχαρουμενο κοριτσι αλλα στην υπερβολη.Σωμα μετριο καμια σχεση με φωτο το ειπα και στον νεαρο τσατσο που ειχε και την παρεα του σημερα.Κωλος οχι μεγαλος αλλα οχι fitness δε μου αρεσε.Λευκη επιδερμιδα οχι γαλα.Βυζι μεγεθος αυτο που βλεπετε στις φωτο αλλα οχι αυτο το σχημα που δειχνει ( σαν δακρυ) παντος οχι ασχημο καλο θα ελεγα τελοσπαντον.Ψηλη κοπελα.
Κιαρα στο ιδιο μαγαζι.Μιλαμε για παρα πολυ μπαμπουλας.Κακασχημα χυλια πρισμενα φουσκομενα.Κωλος πεταχτος σε φαση σαν να εχει βαλει προσθετικη.Βυζια τουμπανα θα εσκαγαν αμα ταπιανες.Πολυ αλ τσαντιρη νιουζ.Καποιες κοπελες ειναι τοσο μα τοσο αφελης που ακουνε καποιους ηληξθιους και βαζουν σιλικονες.
Η τριτη κοπελα ηταν izabel επισης καμια σχεση με φωτο.Ειναι πολυυυυυυυ μπαμπατσικη κιλα παραπανησια , κοντουλα και γενικα χαλαστηκα διοτι αλλο βλεπεις αλλο φανταζεσαι και τελικα οταν αλλο αντικριζεις εε τοτε χαλιεσαι.
Επομενη σταση κασσανδρας 6. Μαρινα ελληνιδα ψηλη κοπελα με λευκα εσωρουχα και το βυζι εξω να ψιλοκρεμεται μεγαλο βυζι.Σωμα πολυ μαλακό με περιφερεια μεγαλυτερη του σωματος που ειναι εμφανεστατο.Προσωπο οχι κατι ιδιαιτερο απλα ομορφουλα σου βγαζει το σκισεμε.
Ειχε και κατι αλλες κολομβιανες αστο.
Κασσανδρας απεναντι απο το 6 νομιζω το 3 κατω και 3 πανω.Αμαρυλις ψηλη νταρντανοειδες κοπελα με μεγαλο βυζο φυσικο στητο.Κωλος προς το μπαμπατσικο οχι στημένος.Προσωπο αδιαφορη.
Ειχε αλλη μια κοντουλα με σφηχτο σωμα δε θυμαμαι ονομα αρκετα σκουρα κοπελα μεσα σε ενα διχτυωτο κομπινεζον.Βυζι στητο ομορφο οχι μεγαλο αλλα καλο.Προσωπο ψιλο σκυλε.
Στο 3 πανω ειχε τη Σαντρα παλια καραβανα με πολυ καλο σχημα δακρυ μικρο βυζι.Σχετικα ψηλη κοπελα καπου στα 28 την εκανα.Κορμι ομορφο σχεδον αψεγαδιαστο.Προσωπο μου θυμιζε νυφιτσα και μαλιστα πονηρη.Το μονο μειον της ηταν ουτε εκει περασα.
Φευγω για κατεχακης αφου ηταν στο δρομο μου.Σισσυ που δεν εχει καμια σχεση με φωτο.Προσωπο μπουρνατσι και ετσι φαση.Οχι ασχημο οχι κουκλιτσα.Σωμα μινιατουρας οπως το λεω αφου φοβασαι μη σπασει.Κοντουλα με μικροοοοοο βυζι αλλα στη θεση του.Κωλος μινιατουρα φανταζεσται πως θα ειναι πολυ μικρος αλλα καλοσχηματισμενος.Θα περναγα ετσι για το γαμωτο της διαδρομης αλλα ενεκα που ο συναγωνιστης πριν απο εμενα την πηρε μισαωρο.
Αυτα απο σημερα και αλλα για αυριο.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
επισης πηγα κροκεων και ειδα την καινουργια ετσι ειπε η τσατσα.Αφροδιτη.Μετριο αναστημα που μας την εστειλε ο ζελενσκι.Μικρουλα καπου στα 25 βία.ομορφο προσωπο γλυκο και συναμα καυλιαρικο οχι οπως στις φωτο υπερβαλουν αρκετα.Σωμα μπαμπατσικο με ασυμετρο κωλο οχι στητό οχι καλοσχηματισμενο.Εκει εχασε η κοπελα στα υπολοιπα ολα καλα και βυζι μεγαλο οχι πεσμενο αλλα σε φυσικη κατασταση.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Μολις γυρισα και εχουμε.
Βριλησου 46 πηγα ειδα βαλερια.Ωραια γυναικα, ειναι μπαμπατσικη δηλαδη ζουμερη δηλαδη πολλα πιασιματα γενικα σε ολο της το κορμι.
Επισης παολα πολυ καλο σωμα ολα συμετρικα πανω της και φατσουλα πονηρη καλη με μεγαλο βυζι ολα φυσικα πανω της.Περασε στο δευτερολεπτο εντελως γυμνη ειπε ενα γεια και εφυγε για δωματιο.
Στουντιο κηφησου 60. Νταρια ειδα και ηταν ενα χαζοχαρουμενο κοριτσι αλλα στην υπερβολη.Σωμα μετριο καμια σχεση με φωτο το ειπα και στον νεαρο τσατσο που ειχε και την παρεα του σημερα.Κωλος οχι μεγαλος αλλα οχι fitness δε μου αρεσε.Λευκη επιδερμιδα οχι γαλα.Βυζι μεγεθος αυτο που βλεπετε στις φωτο αλλα οχι αυτο το σχημα που δειχνει ( σαν δακρυ) παντος οχι ασχημο καλο θα ελεγα τελοσπαντον.Ψηλη κοπελα.
Κιαρα στο ιδιο μαγαζι.Μιλαμε για παρα πολυ μπαμπουλας.Κακασχημα χυλια πρισμενα φουσκομενα.Κωλος πεταχτος σε φαση σαν να εχει βαλει προσθετικη.Βυζια τουμπανα θα εσκαγαν αμα ταπιανες.Πολυ αλ τσαντιρη νιουζ.Καποιες κοπελες ειναι τοσο μα τοσο αφελης που ακουνε καποιους ηληξθιους και βαζουν σιλικονες.
Η τριτη κοπελα ηταν izabel επισης καμια σχεση με φωτο.Ειναι πολυυυυυυυ μπαμπατσικη κιλα παραπανησια , κοντουλα και γενικα χαλαστηκα διοτι αλλο βλεπεις αλλο φανταζεσαι και τελικα οταν αλλο αντικριζεις εε τοτε χαλιεσαι.
Επομενη σταση κασσανδρας 6. Μαρινα ελληνιδα ψηλη κοπελα με λευκα εσωρουχα και το βυζι εξω να ψιλοκρεμεται μεγαλο βυζι.Σωμα πολυ μαλακό με περιφερεια μεγαλυτερη του σωματος που ειναι εμφανεστατο.Προσωπο οχι κατι ιδιαιτερο απλα ομορφουλα σου βγαζει το σκισεμε.
Ειχε και κατι αλλες κολομβιανες αστο.
Κασσανδρας απεναντι απο το 6 νομιζω το 3 κατω και 3 πανω.Αμαρυλις ψηλη νταρντανοειδες κοπελα με μεγαλο βυζο φυσικο στητο.Κωλος προς το μπαμπατσικο οχι στημένος.Προσωπο αδιαφορη.
Ειχε αλλη μια κοντουλα με σφηχτο σωμα δε θυμαμαι ονομα αρκετα σκουρα κοπελα μεσα σε ενα διχτυωτο κομπινεζον.Βυζι στητο ομορφο οχι μεγαλο αλλα καλο.Προσωπο ψιλο σκυλε.
Στο 3 πανω ειχε τη Σαντρα παλια καραβανα με πολυ καλο σχημα δακρυ μικρο βυζι.Σχετικα ψηλη κοπελα καπου στα 28 την εκανα.Κορμι ομορφο σχεδον αψεγαδιαστο.Προσωπο μου θυμιζε νυφιτσα και μαλιστα πονηρη.Το μονο μειον της ηταν ουτε εκει περασα.
Φευγω για κατεχακης αφου ηταν στο δρομο μου.Σισσυ που δεν εχει καμια σχεση με φωτο.Προσωπο μπουρνατσι και ετσι φαση.Οχι ασχημο οχι κουκλιτσα.Σωμα μινιατουρας οπως το λεω αφου φοβασαι μη σπασει.Κοντουλα με μικροοοοοο βυζι αλλα στη θεση του.Κωλος μινιατουρα φανταζεσται πως θα ειναι πολυ μικρος αλλα καλοσχηματισμενος.Θα περναγα ετσι για το γαμωτο της διαδρομης αλλα ενεκα που ο συναγωνιστης πριν απο εμενα την πηρε μισαωρο.
Αυτα απο σημερα και αλλα για αυριο.
Η Νταρια δε μου αρεσε στο προσωπο φιλε , πολλες γωνιες εντονες και τετραγωνισμενο χανει πολυ θηλυκοτητα λογω προσωπου κατ εμε

Παιρνει τπτ ? και με μενα μες τη καλη χαρα ηταν ολη την ωρα , τι να πω

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Μπορεί κάποιος να βάλει το προφίλ αυτής της Λάουρα που λέτε από το 373; Γιατί νομίζω δεν υπάρχει στο πόρταλ, εκτός αν είμαι γκαβός.

Ήθελα να πάω στην Dasha σήμερα κροκέων, αλλά είδα ήρθε καινούργια άφιξη στον όροφο

https://*****/en/StudioWorker/9156-Afrodida αυτή εδώ. Πολύ πειραγμένο πρόσωπο από ότι φαίνεται στις φώτος.
Ναι οντως δε την εχω δει κ γω αυτη τη Λαουρα ,δε βρηκα ουτε φωτος . Ντασα μαλλον η επομενη ή εμμανουελα απο μελαντιας . Καλα η πιο ακυρη για μενα ειναι η mariah απο ισμηνης 2 , αφησα καμμενο λαστιχο μολις την ειδα

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Ναι ε; Και παίζει καιρό η συγκεκριμένη. Τι σε χάλασε;

Από το ίδιο στούντιο έχω βάλει στο μάτι την Μιχαέλα που παίζει επίσης εδώ και καιρό.
Αυτή η φώτο μου έχει στοιχειώσει τα βρωμερά όνειρα μου. Βέβαια δεν ξέρω πως είναι από κοντά γιατί παίζει σχεδόν μόνο πρωί.

large-4f01224ba93dd4b29bf6facdad118f37.png

και αυτή εδώ.

large-14799fd380d495e9c6f9c05e6391b217.png
Καμια σχεση με τις φωτο μα καμια ομως . Μπαμπατσικη πολυ με μεγαλο και πεσμενο στηθος κτλ . Ζητησα μονο αυτη να δω και παιζει να εσπασα το παγκοσμιο ρεκορ με τη ταχυτητα που κατεβηκα τις σκαλες

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Καμια σχεση με τις φωτο μα καμια ομως . Μπαμπατσικη πολυ με μεγαλο και πεσμενο στηθος κτλ . Ζητησα μονο αυτη να δω και παιζει να εσπασα το παγκοσμιο ρεκορ με τη ταχυτητα που κατεβηκα τις σκαλες
Hurry Up Running GIF by TV Land

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Ισχυει φιλε hell, αν με βγαλει ο δρομος θα περασω να ριξω καμια ματια . Απλα και η αλλη η mariah φαινεται εντυπωσιακη γι αυτο κραταω επιφυλαξεις.

Θελω να παω να ξαναδω τη Βαλερια , ηταν σκοτεινα αλλα δε τη θυμαμαι μπαμπατσικη , μου χει μεινει και ο κωλος της σα μια πολυ γλυκια αναμνηση . Για να το λεει ο κλαι επειδη ειναι ακριβης παντα ετσι θα ναι ομως, ειναι απο αυτες που θελω αλλο ενα test drive

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom