Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Τι ίδιο με το πρώτο κωλοτρυπίδι. Και τι κωλοτρυπίδι...το δεύτερο κωλοτρυπίδι ποιο είναι;
Τι ίδιο με το πρώτο κωλοτρυπίδι. Και τι κωλοτρυπίδι...το δεύτερο κωλοτρυπίδι ποιο είναι;
Για μία Mariah λέει ο ντόνα, όχι για την Μιχαέλα. Τι ήπιες απόψε; Vodkaleya;ο μαραντονας λέει καμία σχεση με την πραγματικότητα
Ναι, είχε!Κάτσε να διασταυρώσω την πληροφορία.
Στις 10:15 που πήγες χτες στο Κατεχάκη η 'Κ' είχε μαύρο κωλομέρι;
στον μάγο με τι όνομα δουλευεί?Η Αθηνά που την έχει σήμερα στα προγράμματα της παπατζοαλυσίδας στο κατεχάκη 5 είναι η γνωστή περστασιακή εργαζόμενη σε στούντιο ως Ξένια/Άναμπελ και στο μάγο με άλλη ονομασία. Αν όντως είναι εκεί αξίζει να την επισκευτείτε είναι από τις πιο αξιόλογες που μπορείς να βρεις σε στούδια. Το πρόβλημα είναι πως κάνει βάρδιες τρεις φορές το δίμηνο.
Δουλευε, δεν θυμαμαι όνομαστον μάγο με τι όνομα δουλευεί?
Γενικα σε ολο το κορμι της ειναι μπαμπατσικη οχι χοντρη.Ειναι να χουφτωνεις.Στρογγυλεμενο σωματοτυπο θα ελεγα.Δεν ειπα ασχημο.Πιασιματα καργα.Σε εμενα αρεσουν τα ποιο μοντελέ ποιο στημένα κορμια.Αλλιως τις βλεπουμε στις φωτο αλλιως μας παρουσιαζονταο live.Eιδικα με isabel εχασα τον ουρανο με αυτο που αντικρισα.Καμια σχεση και μαλιστα ο τσατσος νεαροτατος εδειχνε ωραιος τυπος προσπαθουσε να με πεισει μαζι με τους φιλους του στο Κ60Ισχυει φιλε hell, αν με βγαλει ο δρομος θα περασω να ριξω καμια ματια . Απλα και η αλλη η mariah φαινεται εντυπωσιακη γι αυτο κραταω επιφυλαξεις.
Θελω να παω να ξαναδω τη Βαλερια , ηταν σκοτεινα αλλα δε τη θυμαμαι μπαμπατσικη , μου χει μεινει και ο κωλος της σα μια πολυ γλυκια αναμνηση . Για να το λεει ο κλαι επειδη ειναι ακριβης παντα ετσι θα ναι ομως, ειναι απο αυτες που θελω αλλο ενα test drive
Όταν είχα γράψει ότι είχε απόκλιση από τις φωτο και βγαίνει κοιμισμένη στο σαλόνι με είχαν κράξει! Στις φωτο μουνα από κοντά άλλη!Γενικα σε ολο το κορμι της ειναι μπαμπατσικη οχι χοντρη.Ειναι να χουφτωνεις.Στρογγυλεμενο σωματοτυπο θα ελεγα.Δεν ειπα ασχημο.Πιασιματα καργα.Σε εμενα αρεσουν τα ποιο μοντελέ ποιο στημένα κορμια.Αλλιως τις βλεπουμε στις φωτο αλλιως μας παρουσιαζονταο live.Eιδικα με isabel εχασα τον ουρανο με αυτο που αντικρισα.Καμια σχεση και μαλιστα ο τσατσος νεαροτατος εδειχνε ωραιος τυπος προσπαθουσε να με πεισει μαζι με τους φιλους του στο Κ60
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αντε να δουμε σημερα που θα παμε και που θα καταληξω
αφου ρε φιλε η τσατσοπαρεα προσπαθουσε να με πεισει οτι δεν ειναι φωτοσοπ και οτι η κοπελα ειναι ιδια.Μεπιασαν τα γελια λεμε.Ενταξει το εχουνε παρακανει αυτο με τις φωτο.Μα καλα πραγματικα πιστευουν οτι επειδη τραβηχτηκαμε εκει περα θα περασουμε?Ειναι τοσο αφελης. Προσωπικα εχω κανει αποιρες βολτες και γυριζω αχυστος και δε με χαλαει διοτι δε βρηκα οτι ειδα στο site.απλα τα πραγματαΌταν είχα γράψει ότι είχε απόκλιση από τις φωτο και βγαίνει κοιμισμένη στο σαλόνι με είχαν κράξει! Στις φωτο μουνα από κοντά άλλη!
Εισαι ακριβης παντα φιλε κλαιν και παντα ενημερωνεις αναλυτικα και εμπιστευομαι τη σκοπια σου . Ειρηνη τσεκαρες απο κηφισο ?Γενικα σε ολο το κορμι της ειναι μπαμπατσικη οχι χοντρη.Ειναι να χουφτωνεις.Στρογγυλεμενο σωματοτυπο θα ελεγα.Δεν ειπα ασχημο.Πιασιματα καργα.Σε εμενα αρεσουν τα ποιο μοντελέ ποιο στημένα κορμια.Αλλιως τις βλεπουμε στις φωτο αλλιως μας παρουσιαζονταο live.Eιδικα με isabel εχασα τον ουρανο με αυτο που αντικρισα.Καμια σχεση και μαλιστα ο τσατσος νεαροτατος εδειχνε ωραιος τυπος προσπαθουσε να με πεισει μαζι με τους φιλους του στο Κ60
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αντε να δουμε σημερα που θα παμε και που θα καταληξω
ειρηνη οχι δεν εχω δει ακομα.Εισαι ακριβης παντα φιλε κλαιν και παντα ενημερωνεις αναλυτικα και εμπιστευομαι τη σκοπια σου . Ειρηνη τσεκαρες απο κηφισο ?
Ειχες γραψει φιλε μου για μια Αννυ που ηθελα να παω αλλα ειδα εγραψε ο hell οτι εφυγε. Ισχυει οντως οτι την εκανε ?
Ναι εννοειται δινει πολλες πληροφοριες παντα ο hell και διπλα και εδω τον παρακολουθω και γω, εγκυκολαπαιδεια ειναι ,χαχα.ειρηνη οχι δεν εχω δει ακομα.
Αννυ κολωνου στο λατινοσπιτο οπως το λενε οι διπλα την ειχα παρει.Αστοοοοοοοοοοοοοοοο
Εριχνε πολλες στουντιογκομενες.Το απολυτο καυλακι.Δεν ξαναπηγα διοτι δε θελω ουτε απο εξω να περναω και αφου ο hell ειπε οτι εφυγε δεν μπηκα στον κοπο να ελεγξω.Και αυτον τον εμπιστευομαι
Ναι η ουκρανεζα η μικρη ε ? σημερα τη προτεινα με πμ σε καποιο παλικαρι που ηθελε πιπινι μοντελεΗ valeria απο κασσανδρας 3 οροφο που τη δειχνει να εργαζεται τωρα ειναι πολυ καλη περιπτωση.Δεν εχει φωτος
Πηγα και γω προσφατα στη βαλερια, αξιζει μια επισκεψη τιμιο ουκρανακιΗ valeria απο κασσανδρας 3 οροφο που τη δειχνει να εργαζεται τωρα ειναι πολυ καλη περιπτωση.Δεν εχει φωτος
Κουλουρακιας+βορδελος= βορδελακιας το νεο νικαπο εδω forum hell,μαρντονα,κουλουρακις πρωην βορδελος ειναι ολα καλα.
μονο τιμιο?Πηγα και γω προσφατα στη βαλερια, αξιζει μια επισκεψη τιμιο ουκρανακι
Συμφωνω απολυτα . Ειχε ενα μικρο μπικινι καβλωτικο λεοπαρ χρωμα , στεγνο σωματακι μοντελοπιπινακι . Με ρωτησε αν περασα καλα οταν τελειωσα , πολυ ευχαριστο κοριτσιμονο τιμιο?
Και ουτε εχει μα μου τιποτα.
Αχ Άννυ...ακόμα θυμάμαι τα κωλομεράκια της στα τέσσερα.ειρηνη οχι δεν εχω δει ακομα.
Αννυ κολωνου στο λατινοσπιτο οπως το λενε οι διπλα την ειχα παρει.Αστοοοοοοοοοοοοοοοο
Εριχνε πολλες στουντιογκομενες.Το απολυτο καυλακι.Δεν ξαναπηγα διοτι δε θελω ουτε απο εξω να περναω και αφου ο hell ειπε οτι εφυγε δεν μπηκα στον κοπο να ελεγξω.Και αυτον τον εμπιστευομαι
Μωρέ εμφανίσημες υπάρχουν, απλά οι μισές από αυτές είναι ξεπέτες. Δεν ξέρω πως κρατάνε πελάτες ρε γαμώτο...δεν θέλουνε;Βλέπω ότι οι επιλογές έχουν περιοριστεί αρκετά.... που είναι οι εποχές του 19.....