Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Η Αθηνά που την έχει σήμερα στα προγράμματα της παπατζοαλυσίδας στο κατεχάκη 5 είναι η γνωστή περστασιακή εργαζόμενη σε στούντιο ως Ξένια/Άναμπελ και στο μάγο με άλλη ονομασία. Αν όντως είναι εκεί αξίζει να την επισκευτείτε είναι από τις πιο αξιόλογες που μπορείς να βρεις σε στούδια. Το πρόβλημα είναι πως κάνει βάρδιες τρεις φορές το δίμηνο.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Η Αθηνά που την έχει σήμερα στα προγράμματα της παπατζοαλυσίδας στο κατεχάκη 5 είναι η γνωστή περστασιακή εργαζόμενη σε στούντιο ως Ξένια/Άναμπελ και στο μάγο με άλλη ονομασία. Αν όντως είναι εκεί αξίζει να την επισκευτείτε είναι από τις πιο αξιόλογες που μπορείς να βρεις σε στούδια. Το πρόβλημα είναι πως κάνει βάρδιες τρεις φορές το δίμηνο.
στον μάγο με τι όνομα δουλευεί?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ισχυει φιλε hell, αν με βγαλει ο δρομος θα περασω να ριξω καμια ματια . Απλα και η αλλη η mariah φαινεται εντυπωσιακη γι αυτο κραταω επιφυλαξεις.

Θελω να παω να ξαναδω τη Βαλερια , ηταν σκοτεινα αλλα δε τη θυμαμαι μπαμπατσικη , μου χει μεινει και ο κωλος της σα μια πολυ γλυκια αναμνηση . Για να το λεει ο κλαι επειδη ειναι ακριβης παντα ετσι θα ναι ομως, ειναι απο αυτες που θελω αλλο ενα test drive
Γενικα σε ολο το κορμι της ειναι μπαμπατσικη οχι χοντρη.Ειναι να χουφτωνεις.Στρογγυλεμενο σωματοτυπο θα ελεγα.Δεν ειπα ασχημο.Πιασιματα καργα.Σε εμενα αρεσουν τα ποιο μοντελέ ποιο στημένα κορμια.Αλλιως τις βλεπουμε στις φωτο αλλιως μας παρουσιαζονταο live.Eιδικα με isabel εχασα τον ουρανο με αυτο που αντικρισα.Καμια σχεση και μαλιστα ο τσατσος νεαροτατος εδειχνε ωραιος τυπος προσπαθουσε να με πεισει μαζι με τους φιλους του στο Κ60
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αντε να δουμε σημερα που θα παμε και που θα καταληξω

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.782
Πόντοι
736
Γενικα σε ολο το κορμι της ειναι μπαμπατσικη οχι χοντρη.Ειναι να χουφτωνεις.Στρογγυλεμενο σωματοτυπο θα ελεγα.Δεν ειπα ασχημο.Πιασιματα καργα.Σε εμενα αρεσουν τα ποιο μοντελέ ποιο στημένα κορμια.Αλλιως τις βλεπουμε στις φωτο αλλιως μας παρουσιαζονταο live.Eιδικα με isabel εχασα τον ουρανο με αυτο που αντικρισα.Καμια σχεση και μαλιστα ο τσατσος νεαροτατος εδειχνε ωραιος τυπος προσπαθουσε να με πεισει μαζι με τους φιλους του στο Κ60

Όταν είχα γράψει ότι είχε απόκλιση από τις φωτο και βγαίνει κοιμισμένη στο σαλόνι με είχαν κράξει! Στις φωτο μουνα από κοντά άλλη!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Όταν είχα γράψει ότι είχε απόκλιση από τις φωτο και βγαίνει κοιμισμένη στο σαλόνι με είχαν κράξει! Στις φωτο μουνα από κοντά άλλη!
αφου ρε φιλε η τσατσοπαρεα προσπαθουσε να με πεισει οτι δεν ειναι φωτοσοπ και οτι η κοπελα ειναι ιδια.Μεπιασαν τα γελια λεμε.Ενταξει το εχουνε παρακανει αυτο με τις φωτο.Μα καλα πραγματικα πιστευουν οτι επειδη τραβηχτηκαμε εκει περα θα περασουμε?Ειναι τοσο αφελης. Προσωπικα εχω κανει αποιρες βολτες και γυριζω αχυστος και δε με χαλαει διοτι δε βρηκα οτι ειδα στο site.απλα τα πραγματα

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733

Εισαι ακριβης παντα φιλε κλαιν και παντα ενημερωνεις αναλυτικα και εμπιστευομαι τη σκοπια σου . Ειρηνη τσεκαρες απο κηφισο ?

Ειχες γραψει φιλε μου για μια Αννυ που ηθελα να παω αλλα ειδα εγραψε ο hell οτι εφυγε. Ισχυει οντως οτι την εκανε ?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Εισαι ακριβης παντα φιλε κλαιν και παντα ενημερωνεις αναλυτικα και εμπιστευομαι τη σκοπια σου . Ειρηνη τσεκαρες απο κηφισο ?

Ειχες γραψει φιλε μου για μια Αννυ που ηθελα να παω αλλα ειδα εγραψε ο hell οτι εφυγε. Ισχυει οντως οτι την εκανε ?
ειρηνη οχι δεν εχω δει ακομα.
Αννυ κολωνου στο λατινοσπιτο οπως το λενε οι διπλα την ειχα παρει.Αστοοοοοοοοοοοοοοοο
Εριχνε πολλες στουντιογκομενες.Το απολυτο καυλακι.Δεν ξαναπηγα διοτι δε θελω ουτε απο εξω να περναω και αφου ο hell ειπε οτι εφυγε δεν μπηκα στον κοπο να ελεγξω.Και αυτον τον εμπιστευομαι

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
απο εδω forum hell,μαρντονα,κουλουρακις πρωην βορδελος ειναι ολα καλα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Η valeria απο κασσανδρας 3 οροφο που τη δειχνει να εργαζεται τωρα ειναι πολυ καλη περιπτωση.Δεν εχει φωτος

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Αννυ κολωνου στο λατινοσπιτο οπως το λενε οι διπλα την ειχα παρει.Αστοοοοοοοοοοοοοοοο
Εριχνε πολλες στουντιογκομενες.Το απολυτο καυλακι.Δεν ξαναπηγα διοτι δε θελω ουτε απο εξω να περναω και αφου ο hell ειπε οτι εφυγε δεν μπηκα στον κοπο να ελεγξω.Και αυτον τον εμπιστευομαι
Ναι εννοειται δινει πολλες πληροφοριες παντα ο hell και διπλα και εδω τον παρακολουθω και γω, εγκυκολαπαιδεια ειναι ,χαχα.

Θα παω να τσεκαρω στην ισμηνης 2 μια μικαελα απο βδομαδα που ποσταρε ο hell χθες

Η valeria απο κασσανδρας 3 οροφο που τη δειχνει να εργαζεται τωρα ειναι πολυ καλη περιπτωση.Δεν εχει φωτος
Ναι η ουκρανεζα η μικρη ε ? σημερα τη προτεινα με πμ σε καποιο παλικαρι που ηθελε πιπινι μοντελε

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.682
Πόντοι
4.546
Βλέπω ότι οι επιλογές έχουν περιοριστεί αρκετά.... που είναι οι εποχές του 19.....

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.301
Πόντοι
3.246
Πηγα και γω προσφατα στη βαλερια, αξιζει μια επισκεψη τιμιο ουκρανακι

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Πηγα και γω προσφατα στη βαλερια, αξιζει μια επισκεψη τιμιο ουκρανακι
μονο τιμιο?
Κορμαρα το κοριτσι με διαβητη μετρας το σωμα της.Ολα εκει που πρεπει να ειναι εκει ειναι.Και ουτε εχει μα μου τιποτα.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
μονο τιμιο?
Και ουτε εχει μα μου τιποτα.
Συμφωνω απολυτα . Ειχε ενα μικρο μπικινι καβλωτικο λεοπαρ χρωμα , στεγνο σωματακι μοντελοπιπινακι . Με ρωτησε αν περασα καλα οταν τελειωσα , πολυ ευχαριστο κοριτσι

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αχ Άννυ...ακόμα θυμάμαι τα κωλομεράκια της στα τέσσερα.
Από την πρώτη φορά που την πήρα η τσα2 μου είχε πει πως θα κάτσει μόνο 10 ημέρες.
Πήγα την πήρα και δεύτερη φορά και την επόμενη μου είπε πως έφυγε. Από τότε δεν ξαναπάτησα.

Βλέπω ότι οι επιλογές έχουν περιοριστεί αρκετά.... που είναι οι εποχές του 19.....
Μωρέ εμφανίσημες υπάρχουν, απλά οι μισές από αυτές είναι ξεπέτες. Δεν ξέρω πως κρατάνε πελάτες ρε γαμώτο...δεν θέλουνε;

@maradona7 Όταν πας Μιχαέλα, που θα ενημερώσεις είμαι σίγουρος εδώ, περιμένω. Θα το σκάσω από την δουλειά για πάρτη της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom