Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
θα παω και μετα θα λεω να μαλακα ο μαραντονα σταλεγε.
Ειναι μια χαρα με εξαιρετικη συμμετοχη φιλε κλαιν να πας φιλε μου . Ειναι ωραια γυναικα , απλα δε θεωρω οτι ειναι τοσο μοναδικη σε σχεση με αλλα στουντιοκοριτσα . Δε μετανιωσα που πηγα το γραψα κ στη κριτικη αλλα δυσκολο να ξανακανω το ταξιδι καθοτι δε τη βρισκω τοσο μοναδικη . Μια φορα αναγνωριστικη πηγαινε θα προτεινα να τη τσεκαρεις , ειδικα αν δινει κ γλωσσοφιλα π λεει ο φιλος αρχιδακος ακομη πιο δυνατη κανει τη συμμετοχη. Ψηλη με πιασιματα κ λιγο φλατ κωλο , δεν εχει λιπος στο σωμα κ στα ποδια ομως

Το γραψε κ ο κονσολαγκ3 οτι ειναι καλη αλλα οχι τοπ σαν εμφανιση . Δε νομιζω να βρεις καποιον να πει κατι αρνητικο , μου φανηκε επαγγελματιας , τωρα η εμφανιση ειναι κ υποκειμενικη καλυτερα να εχεις τη δικη σ εικονα

Τελευταία τροποποίηση:

Velcoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
65
Πόντοι
0
πηρα τηλ στο 12 μου ειπανε λιλιαν ερχεται 11.00
Ελα αρχισε και να βρεχει εδω βορεια αμα δε σ'αρεσει η ρωσοκορεατισσα στειλε μου να παμε για ζεστο πατσα στο Νεο Ηρακλειο

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Κριτικές
35
Like
8.601
Πόντοι
6.246
Ερώτηση για τους έμπειρους των στούντιο!
Οι κοπέλες την παλεύουν ή το μουνί τους είναι έτοιμο να εκραγεί?
Παρακολουθώ τα προγράμματα κάποιων και βλέπω ελάχιστα ρεπό (μέχρι να τους έρθει περίοδος), 10ωρες βάρδιες, 10ωρο που ίσως να είναι και μόνες στην βάρδια (δηλαδή αν είναι καλό μουνί και έχει κόσμο τι γίνεται? Γαμιέται ανά 20 λεπτά με άλλον επί 10 ώρες? Μετάξι φάση?), 10ωρο που μπορεί να τελειώνει αργά το ξημέρωμα (πχ 4) και την άλλη μέρα ξεκινάει πάλι πρωί (πχ 10)! lol
Τα φώτα σας!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ερώτηση για τους έμπειρους των στούντιο!
Οι κοπέλες την παλεύουν ή το μουνί τους είναι έτοιμο να εκραγεί?
Παρακολουθώ τα προγράμματα κάποιων και βλέπω ελάχιστα ρεπό (μέχρι να τους έρθει περίοδος), 10ωρες βάρδιες, 10ωρο που ίσως να είναι και μόνες στην βάρδια (δηλαδή αν είναι καλό μουνί και έχει κόσμο τι γίνεται? Γαμιέται ανά 20 λεπτά με άλλον επί 10 ώρες? Μετάξι φάση?), 10ωρο που μπορεί να τελειώνει αργά το ξημέρωμα (πχ 4) και την άλλη μέρα ξεκινάει πάλι πρωί (πχ 10)! lol
Τα φώτα σας!
Δεν νομίζω ότι ο μέσος όρος που γαμιούνται είναι ανά 20 λεπτά. Αυτό που λες, σημαίνει πως υπάρχει ουρά από την ώρα που θα ξεκινήσει μέχρι την ώρα που θα τελειώσει. Μόνο η Καταλέγια με τους μνηστήρες της και πάλι όχι.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Την καλημερα μου κυριοι και παλι σημερα καποιους θα στενοχωρησω.
Στουντιο 12 για λιλιαν η λιλα οπως η τσατσα την προφερει.Ειχε και αλλα δυο μπαζοιδη δε θα αναφερω.
Λιλιαν ψηλη γυναικα, ακωλη ντυπ φλατ οπως ταπε ο φιλος. Βυζι δεν ειδα οτι δεν ειδα.Προσωπο κατα τη γνωμη μου ( εξαρτατε τα γουστα για το συγκεκριμενο ) εντελως αδιαφορο.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 30 ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΣ ΜΟΥΝΑΡΑ. Απεχει παρασαγκας απο την εννοια της μουναρας απλα περασε και δεν ακουμπησε.Βασικα ουτε καν περασε.Οσοι νομιζετε πως θα πατε και θα δειτε εμφανησιακα παντα μιλαω μια στουντιακη γκομενα γελιεστε.Οστοσο για επιβεβαιωση ελευθεροι ειστε μπορειτε να πατε.
Μιας που ηταν στο δρομμο μου το alien μπηκα και σε αυτο αφου εβλεπα τετοια ομορφα τεμαχια ηθελα να τα δω.Λοιπον να ξερετε δεν ειναι αυτες οι κοπελες που δειχνει στις φωτο ειναι αλλες κοπελες καραμετριες.Η μια γεματουλα και η αλλη leila ψηλη λεπτη με βυζο να ψιλοκρεμαει και μετρια φατσα.Η δευτερη που δειχνει με καλτσον και τα τιαυτα αλλη κοπελα ειναι κλεμενη φωτο, γεματουλα κοντη με κρεμαστα βυζια οπως το λεω να κρεμανε.
Αι στο καλό λεω παλι αγαμητος θα μεινω και κατευθυνομαι φυλης που ηξερα οτι δεν εχει και τιποτα καλο αλλα θα δοκιμαζα τη νικολ που ειχε αναφερει ο hell.
Κατα τον πηγεμο λοιπον για την ιθακη φυλης μαλλον ερχεται μυνημα απο μια παλια μου πουτανα οτι εχω ερθει και ειμαι εκει και εκει.Αμαν λεω εφυγα για το εκει.
Ονομα κοπελας Ριτα και ειχαμε χαθει εδω και παρα πολυ καιρο.Αυτη απο ουκρανια με κορμοστασια καληγραμη με ωραιο κωλο αν και τωρα ειχε λιγο πολυ λιγο χαλασει.Μοντελε φαση η Ριτα εντελως και βυζι πλεον ναι μεν επεμβαση αλλα ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.Ψηλη κοπελα ομορφη.Σε καμια περιπτωση δεν καις τα χρηματα σου πολυ τιμια.Παλαιοτερα γαμιομασταν εκτος δελου.Ριχνει κατω πολλες στουντιογκομενες.
Τωρα θα αναρωτιεσται που βρισκεται.only greeks απεναντι απο λατινοσπιτο.Μετα απο τοσο καιρο που ειχα να τη δω τη γουσταρα πολυ και τα 50 εφυγαν εκει γιατι η κοπελα τα αξιζε ( οχι το τσαρδι ) αλλα ηταν και μια ευκαιρεια να της μιλησω ωστε να κανονισουμε prive.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Την καλημερα μου κυριοι και παλι σημερα καποιους θα στενοχωρησω.
Στουντιο 12 για λιλιαν η λιλα οπως η τσατσα την προφερει.Ειχε και αλλα δυο μπαζοιδη δε θα αναφερω.
Λιλιαν ψηλη γυναικα, ακωλη ντυπ φλατ οπως ταπε ο φιλος. Βυζι δεν ειδα οτι δεν ειδα.Προσωπο κατα τη γνωμη μου ( εξαρτατε τα γουστα για το συγκεκριμενο ) εντελως αδιαφορο.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 30 ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΣ ΜΟΥΝΑΡΑ. Απεχει παρασαγκας απο την εννοια της μουναρας απλα περασε και δεν ακουμπησε.Βασικα ουτε καν περασε.Οσοι νομιζετε πως θα πατε και θα δειτε εμφανησιακα παντα μιλαω μια στουντιακη γκομενα γελιεστε.Οστοσο για επιβεβαιωση ελευθεροι ειστε μπορειτε να πατε.
Μιας που ηταν στο δρομμο μου το alien μπηκα και σε αυτο αφου εβλεπα τετοια ομορφα τεμαχια ηθελα να τα δω.Λοιπον να ξερετε δεν ειναι αυτες οι κοπελες που δειχνει στις φωτο ειναι αλλες κοπελες καραμετριες.Η μια γεματουλα και η αλλη leila ψηλη λεπτη με βυζο να ψιλοκρεμαει και μετρια φατσα.Η δευτερη που δειχνει με καλτσον και τα τιαυτα αλλη κοπελα ειναι κλεμενη φωτο, γεματουλα κοντη με κρεμαστα βυζια οπως το λεω να κρεμανε.
Αι στο καλό λεω παλι αγαμητος θα μεινω και κατευθυνομαι φυλης που ηξερα οτι δεν εχει και τιποτα καλο αλλα θα δοκιμαζα τη νικολ που ειχε αναφερει ο hell.
Κατα τον πηγεμο λοιπον για την ιθακη φυλης μαλλον ερχεται μυνημα απο μια παλια μου πουτανα οτι εχω ερθει και ειμαι εκει και εκει.Αμαν λεω εφυγα για το εκει.
Ονομα κοπελας Ριτα και ειχαμε χαθει εδω και παρα πολυ καιρο.Αυτη απο ουκρανια με κορμοστασια καληγραμη με ωραιο κωλο αν και τωρα ειχε λιγο πολυ λιγο χαλασει.Μοντελε φαση η Ριτα εντελως και βυζι πλεον ναι μεν επεμβαση αλλα ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.Ψηλη κοπελα ομορφη.Σε καμια περιπτωση δεν καις τα χρηματα σου πολυ τιμια.Παλαιοτερα γαμιομασταν εκτος δελου.Ριχνει κατω πολλες στουντιογκομενες.
Τωρα θα αναρωτιεσται που βρισκεται.only greeks απεναντι απο λατινοσπιτο.Μετα απο τοσο καιρο που ειχα να τη δω τη γουσταρα πολυ και τα 50 εφυγαν εκει γιατι η κοπελα τα αξιζε ( οχι το τσαρδι ) αλλα ηταν και μια ευκαιρεια να της μιλησω ωστε να κανονισουμε prive.
Άντε και λέω δεν θα δώσει κανένας μάγος-μύστης βραδινή αναφορά. Έχω βάλει τις ουισκάρες μου και τις μουσικάρες μου ήρεμος με άδεια παπαράκια.

Ρίτα που λες την έχω δει φίλε 2 φορές και δεν έχω περάσει. Πριν 1 μήνα είχε ξαναέρθει και χάθηκε πάλι αλλά όπως λες από σήμερα μάλλον επέστρεψε.

Ρε φίλε, εσύ που την ξέρεις καλύτερα. Είναι ωραία γκόμενα, γιατί καίγεται στο Μεταξουργείο με 15€ και δεν πάει έστω στην Φυλής; Μόνο και μόνο για τις ΛΙΓΟ πιο καθαρές συνθήκες. Πόσο χρονών είναι; Θα περάσω από βδομάδα να της πω κάτι ....

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Επιπλεον για να μην παρεξηγουμε.
Ολες αυτες οι κοπελες τουλαχιστον στο μεγαλυτερο ποσοστο αν τις βλεπαμε εξω σε καποια μπαρ καφε μαγαζι συγουρα θα τους την πεφταμε.Δεν ειναι ασχημες καθε αλλο θα ελεγα ειμαι και τυχερος που μου εκατσε.
Οταν ομως κρινουμε τις εμφανισεις των κοριτσιων με βαση τα στουντιο το 50ρικο 100ρικο και με βαση τον ανταγωνισμο που υπαρχει σε αυτα τοτε ειμεθα ποιο αυστηροι ζηταμε ποιο πολλα απο τις κοπελες οποτε ειναι και διαφορετικη η κριτικη που τους κανουμε απο το στουντιο με το εκτος στουντιο καπου εξω.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Καμια σχεση με τις φωτο μα καμια ομως . Μπαμπατσικη πολυ με μεγαλο και πεσμενο στηθος κτλ . Ζητησα μονο αυτη να δω και παιζει να εσπασα το παγκοσμιο ρεκορ με τη ταχυτητα που κατεβηκα τις σκαλες

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Άντε και λέω δεν θα δώσει κανένας μάγος-μύστης βραδινή αναφορά. Έχω βάλει τις ουισκάρες μου και τις μουσικάρες μου ήρεμος με άδεια παπαράκια.

Ρίτα που λες την έχω δει φίλε 2 φορές και δεν έχω περάσει. Πριν 1 μήνα είχε ξαναέρθει και χάθηκε πάλι αλλά όπως λες από σήμερα μάλλον επέστρεψε.

Ρε φίλε, εσύ που την ξέρεις καλύτερα. Είναι ωραία γκόμενα, γιατί καίγεται στο Μεταξουργείο με 15€ και δεν πάει έστω στην Φυλής; Μόνο και μόνο για τις ΛΙΓΟ πιο καθαρές συνθήκες. Πόσο χρονών είναι; Θα περάσω από βδομάδα να της πω κάτι ....

ειναι χαζουλα ρε συ.Δε της φαινεται αλλα πιστευει οτι καπου αλλου εχει ναρκωτικα και τετοια.Αυτο εξαρτατε απο τον μαλακα που την προμοταρει.Η Ριτα καποια στιγμη ειχε μπειο στον χώρο των εσκορτ και μετα απο λιγο τη βγαλανε.Ποιος ξερει τι παραμυθια εχει ακουσει.Εγω της τα ειχα πει καποια στιγμη αλλα αυτη ειναι χαζουλα και δεν καταλαβαινει.Την ξερω αρκετα χρονια πισω ειχαμε γνωριστει οταν πηγαινα στην περιοχη και ηταν στανταρακι μου μαζι και η βαλερια.Πιπινες τουμπανα και τα δυο.Η ριτα τωρα ειναι 30 με 33 αλλα ρε φιλε ουτε καν δειχνει.Προσωπικα αν δεν την ηξερα θα ελεγα καπου στα 28

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
ειναι χαζουλα ρε συ.Δε της φαινεται αλλα πιστευει οτι καπου αλλου εχει ναρκωτικα και τετοια.Αυτο εξαρτατε απο τον μαλακα που την προμοταρει.Η Ριτα καποια στιγμη ειχε μπειο στον χώρο των εσκορτ και μετα απο λιγο τη βγαλανε.Ποιος ξερει τι παραμυθια εχει ακουσει.Εγω της τα ειχα πει καποια στιγμη αλλα αυτη ειναι χαζουλα και δεν καταλαβαινει.Την ξερω αρκετα χρονια πισω ειχαμε γνωριστει οταν πηγαινα στην περιοχη και ηταν στανταρακι μου μαζι και η βαλερια.Πιπινες τουμπανα και τα δυο.Η ριτα τωρα ειναι 30 με 33 αλλα ρε φιλε ουτε καν δειχνει.Προσωπικα αν δεν την ηξερα θα ελεγα καπου στα 28
Θα δοκιμαστεί μεγάλε γκουρού. Όντως ισχύει το Only Greeks τουλάχιστον.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Θα δοκιμαστεί μεγάλε γκουρού. Όντως ισχύει το Only Greeks τουλάχιστον.
δεν θυμαμαι ποτέ να εχει παρει ξενους και ειδικα αυτα τα πιθηκια.Ελεγε σιχαινεται ολοι ειναι απλυτοι και βρωμοποδαροι.Βασικα την αληθεια ελεγε.δεν εχει γλυφομουνια ουτε ακαποτα ακαπελα ουτε συνιθησμενες μαλακιες.Ανυπαντρη ειναι της ειπα σε παντρευομαι εγω και γελαγε.χαχαχαΠλακα εκανα φυσικα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
δεν θυμαμαι ποτέ να εχει παρει ξενους και ειδικα αυτα τα πιθηκια.Ελεγε σιχαινεται ολοι ειναι απλυτοι και βρωμοποδαροι.Βασικα την αληθεια ελεγε.δεν εχει γλυφομουνια ουτε ακαποτα ακαπελα ουτε συνιθησμενες μαλακιες.Ανυπαντρη ειναι της ειπα σε παντρευομαι εγω και γελαγε.χαχαχαΠλακα εκανα φυσικα.
Ναι απλό πρόγραμμα, το θυμάμαι.
Δεν πειράζει, θα την παντρευτώ εγώ για 10 λεπτά.

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.890
Πόντοι
2.541
Ένα μελαχρινό ατι ονόματι Χρύσα στο Συγγρού 232 λέει τίποτα στο δωμάτιο?

Γιατί από εμφάνιση φυσάει αλλά Ελληνίδα και με λίγο κρυο σαλοναρισμα δεν το ρίσκαρα.

Εντυπώσεις κανείς?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Γιατί από εμφάνιση φυσάει αλλά Ελληνίδα και με λίγο κρυο σαλοναρισμα δεν το ρίσκαρα.

Εντυπώσεις κανείς?
δεν την εχω δει ακομα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Εντυπώσεις κανείς?
Μολις την ειδα σε φωτο.Η πορνοεμπειρια μου λεει οτι δεν θα ειναι η κοπελα οπως δειχνει.Αλλες φωτο ειναι κορμαρα σε αλλες χοντροκωλαρα.Σε αλλες στημένο κορμι σε αλλες χαλαρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εσυ που την ειδες πως ητανε εμφανησιακα?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Παιδες ξερει κανεις που/με ποιο ονομα μπορω να βρω αυτην την κορασιδα εδω στο μπου; Βασικα κριτικες θελω να διαβασω. Την εχει παρει κανεις;

Δεν ξερω αν απαγορευεται να μπαινουν λινκ απο αλλα σαιτ, αν ισχυει, πειτε μου να το αφαιρεσω

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Παιδες ξερει κανεις που/με ποιο ονομα μπορω να βρω αυτην την κορασιδα εδω στο μπου; Βασικα κριτικες θελω να διαβασω. Την εχει παρει κανεις;

Δεν ξερω αν απαγορευεται να μπαινουν λινκ απο αλλα σαιτ, αν ισχυει, πειτε μου να το αφαιρεσω
Αδερφέ, απαγορεύονται τα links από διπλανά σαητ μιας και μου αφαιρέσανε και μένα χθες δύο φωτογραφίες που έβαλα, αν και σεβαστό.

Λοιπον η συγκεκριμένη με μία μικρή αναζήτηση έπαιζε πρωινή στο Θησέως 35 σήμερα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αδερφέ, απαγορεύονται τα links από διπλανά σαητ μιας και μου αφαιρέσανε και μένα χθες δύο φωτογραφίες που έβαλα, αν και σεβαστό.

Λοιπον η συγκεκριμένη με μία μικρή αναζήτηση έπαιζε πρωινή στο Θησέως 35 σήμερα.
Οκ, ευχαριστω, αφαιρεσα το λινκ, αφησα τη φωτο. Αν θελεις αφαιρεσε κι εσυ το λινκ απο την παραθεση και ειμαστε οκ

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Απ ότι έχω καταλάβει η Λίλιαν στο Στούντιο 12, είναι η Άννα που ήταν στο Φραντζή 2. Εντάξει από εμφάνιση δεν είναι και top, ούτε νταρντάνα είναι, κανονικό σώμα έχει. Στο μασατζίδικο έκανε πολύ ωραίο γαμήσι, ακάποτη πίπα και κάργα γλωσσόφιλα. Αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να κάνεις το ταξίδι, όπως γράψανε πιο πάνω! Υπάρχουν τόσες άλλες κοντά!
Σωστός η Λίλιαν (=Αννα του Φραντζή 2) έκανε καλό πρόγραμμα στο μασατζίδικο.
Το πρόβλημα με τα στούντιο είναι ότι αφενός έχουν περιοριστεί πολύ οι καλές επιλογές τα τελευταία χρόνια, και αφετέρου τα προγράμματα είναι ακριβά έτσι όπως ανακοινώνονται. Ναι μεν εμφανίζονται κάποια ονόματα (καινούργιες ή μετακινήσεις από άλλους χώρους), αλλά δεν πολυτραβάνε στην ανηφόρα.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Μολις την ειδα σε φωτο.Η πορνοεμπειρια μου λεει οτι δεν θα ειναι η κοπελα οπως δειχνει.Αλλες φωτο ειναι κορμαρα σε αλλες χοντροκωλαρα.Σε αλλες στημένο κορμι σε αλλες χαλαρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εσυ που την ειδες πως ητανε εμφανησιακα?
Η Χρύσα είναι πολύ παλιά στην πιάτσα. Πράγματι το κορμί της είναι λαμπάδα και άψογο! Τώρα από υπηρεσίες δεν μπορώ να πω ότι τρελένομαι....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom