Η κατάσταση είναι απελπιστική στη επαρχια να δεις τι γίνεται. Έλεγα να ρθω στη Αθήνα αλλά και εκεί χάλια περιμένω να επιστρέψουμε εποχές 17-19Γαμω την πουτανα μου δηλαδή. Εχουν στενέψει τόσο οι επιλογές ,για μένα τουλάχιστον δεν ξέρω που να πάω.Βλεπω όλο σαβούρα φέρνουν στο 50αρι. Πήγαινα σε τέσσερις, οι τέσσερις έγιναν 3, οι τρεις δύο, οι δύο μία . Τώρα πηγαίνω μόνο σε μια. βαρέθηκε να με βλέπει. βαρέθηκα κι εγώ.
μάλλον πρέπει να ξαμολυθω πάλι, αλλά φως δεν βλεπω.
δηλαδή έχω απελπιστεί τόσο που λέω να αρχίσω να ψάχνω καμια γκομενα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.811
- Πόντοι
- 3.715
Δεν έχει υπάρξει και καμία κριτική από κανένα θύμα, μάλλον φεύγουν αδιάβαστοι όλοι ή έχει γίνει τόόόσο καλή που την κρατάνε μυστική και δε γράφουν λέξη. (αμφιβάλλω...)Αν θες δωσε 150αρι στο μαγο να μας πεις τι γευση εχει η φολα σε αυτην τη τιμη
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.741
- Πόντοι
- 3.246
Θυματα παντα θα υπαρχουν, στο ινστα παντως εβαλε στορυ απο σεξοχοτελιΔεν έχει υπάρξει και καμία κριτική από κανένα θύμα, μάλλον φεύγουν αδιάβαστοι όλοι ή έχει γίνει τόόόσο καλή που την κρατάνε μυστική και δε γράφουν λέξη. (αμφιβάλλω...)
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
χαχαχαχαχχαχ κανονικα οι ποιο παλιοι που μαλιστα λενε και δειχνουν μεσα απο τα γραπτα τους πόσο γαμηκουλες ειναι θα επρεπε να καταλαβουν αμεσως.Δε προκειτε να πω ονομα εγω προσωπικα για ευνοητους λογους.Αφήστε τις λεσβίες φόλες πρώην στουντιοκόριτσα και ας μιλήσουμε για την φώτο προφίλ του @claimain
Ποιος είναι αυτός ο Αιγυπτιακός πάτος;;;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Έχω μία υποψία για το ποιά είναι. Στείλε σε προσωπικό, μην με αφήσεις να κοιμηθώ με τις υποψίες!!χαχαχαχαχχαχ κανονικα οι ποιο παλιοι που μαλιστα λενε και δειχνουν μεσα απο τα γραπτα τους πόσο γαμηκουλες ειναι θα επρεπε να καταλαβουν αμεσως.Δε προκειτε να πω ονομα εγω προσωπικα για ευνοητους λογους.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
να ερθεις φιλε μου για τσαρκες αθηνα και βεβαια να ερθεις.Μην παιρνεις και τοσο της μετρητης τι λεμε εμεις εδω.Εχουμε γαμησει τις περισσοτερες πουτανες και τις ψιλοβαρεθηκαμε και γιαυτο αναζητουμς καινουργιες.Οι καινουργιες ομως θελουν τρεξιμο για να τις μαθεις.Οταν ειναι να ερθεις πες μας να σου συστησουμε.Η κατάσταση είναι απελπιστική στη επαρχια να δεις τι γίνεται. Έλεγα να ρθω στη Αθήνα αλλά και εκεί χάλια περιμένω να επιστρέψουμε εποχές 17-19
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
επισης ρε φιλος να σε ρωτησω κατι.Σε λενε βασιλη δε θα πω επιθετο.Εισαι λαμια ηλικια περιπου στα 50 η κοντα εκει?Δε λεω τιποτα αλλο απλα καπου πηγε το μυ α λο μουΗ κατάσταση είναι απελπιστική στη επαρχια να δεις τι γίνεται. Έλεγα να ρθω στη Αθήνα αλλά και εκεί χάλια περιμένω να επιστρέψουμε εποχές 17-19
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Φρεσκαδούρα,φοιτήτρια στύλ και ηλικία, άνετη με την πούτσα,έφτυσε και έγλυψε για ώρα...Αυτό που είχα τεράστια ανάγκη δηλ.Αλεξανδρα απο λεωφ 373 εχω στα υποψιν και Ευα τις επομενες μερες , θα γραψω και για τις 2 φιλε μου. Πως ηταν η Νεφελη σε εμφανιση και στο δωματιο ?
Φιλε @claimain εσυ ειχες γραψει για Ευα ? δε θυμαμαι , καποιος ειχε γραψει οτι εχει ωραιο κωλαρακι αλλα ειναι κομοδινο κ βιαστικη
Θα περασω να δω και τη μιχαελα απο ισμηνης 2 που ανεβασε ο hell
Στήθος σχεδόν ανύπαρκτο με πολύ ανταπροκρίσιμες θηλές....
Στα 4 θέα Κολομβιάνας.....
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 736
Σ ευχαριστώ μυστη με έσωσες , άρα φόλαΑν θες δωσε 150αρι στο μαγο να μας πεις τι γευση εχει η φολα σε αυτην τη τιμη
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
οxi akoma αν και επιφυλασωμεαυτή την είδε κανεις;
https://*****/en/StudioWorker/4276-Michaela
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Περίεργο είναι που ξέρεις τι χρώμα εσώρουχα φορούσε η Κ. στις 24 του μηνός.Μετά την αρνητική κριτική της Καταλέας,έπεσε στο καπάκι μια προμοτόρικη.
Καρφώθηκε μόνος του αυτός που την έγραψε, νέο μέλος 10 ημερών, 'μισή κουβεντούλα στα ρουμάνικα, μισή στα αγγλικά' λέει. Αφού η Καταλέα δεν μιλάει ρουμάνικα,αλβανικά μιλάει.
Και τη μέρα που λέει αυτός, στο κατεχάκη 5 κόκκινα εσώρουχα δεν φορούσε. Κάτι λεοπαρδαλέ φορούσε.
επίσης είχε κατάμαυρο το κωλομέρι. στο πισωκολλητο δεν το παρατήρησε;
Ερε,τί ζούμε ρε εν έτει 2022.
Όντως δεν μιλάει Ρουμάνικα ;
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
επειδη εχω μελος στην οικογενεια απο ρομουνια ενα θα πω ισως δυο.Οι ρουμανες θελουνε να λενε οτι ειναι απο ιταλια οπως και οι αλβανιδες.Οχι τοσο πολυ οι ρουμανες ομως.Περίεργο είναι που ξέρεις τι χρώμα εσώρουχα φορούσε η Κ. στις 24 του μηνός.
Όντως δεν μιλάει Ρουμάνικα ;
Τωρα αλβανιδα να λεει απο ρουμανια εντελως κουλο.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
https://*****/en/StudioWorker/4765-Irini Αυτή εδώ;με πιασανε οι καυλες μου εψες βραδιατικο και πηγα ειρηνη κασανδρας κλασικη αξια ολα καλα
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
ναι βεβαια οι φωτο την δειχνουν καπως αλλιως/αλιοτικα πασαλιμανιοτικα.Ειναι καλο τεμαχιο
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ε γιατί νομίζουν πως το Ρουμάνα πουλάει περισσότερο ή ακούγεται καλύτερα στα αυτιά του πελάτη.επειδη εχω μελος στην οικογενεια απο ρομουνια ενα θα πω ισως δυο.Οι ρουμανες θελουνε να λενε οτι ειναι απο ιταλια οπως και οι αλβανιδες.Οχι τοσο πολυ οι ρουμανες ομως.
Τωρα αλβανιδα να λεει απο ρουμανια εντελως κουλο.
Η μόνη που είναι στο μουνί της και το δηλώνει ,είναι η Ειρήνη η Αλβανιδοκωλάρα στο Κηφισού.
Κρίμα ρε Ειρηνάκι γαμώ τον πάτο σου να είσαι μη μου άπτου...
Εντάξει έχω γνωρίσει και άλλες πουτάνες που δεν το κρύβουν, αλλά πες το μωρή, τι ντρέπεσαι;
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
τσε φατσε κουρακι?Το στιλ της μπερδεύει. Στην αρχή την είχα περάσει κι εγώ για Ρουμάνα. Και μια μέρα της λέω πως είναι τί κανεις στα ρουμανκκα; κολλάει και μου λέει Δεν μιλάω ρουμάνικα, απ την Αλβανία είμαι, το βάζω το αλβανικό να δουλέψει,που ξέρω πέντε πράματα και της λύθηκε η γλώσσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κουλουρακι
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626