Καλησπερα κυριοι γυρισα νωρις σημερα απο δουλεια πρωτοφανες διοτι εχω συνηθισει να γυρναω πολυ αργα απογευμα μετα τις 7.00.
Διαβασα τα μυνηματα σας. χαχαχαχαχα
Το αναμενομενο. Καμια σχεση οι φωτο με την κοπελα μα καμια σχεση.Να σου πω το περιμενα διοτι εδειχναν πολυ εξοτικες αλλα ειπα δε γαμιεται τουλαχιστον θα παω μονο εκει και οχι το γυρο της αθηνας.
Λοιπον ειχε δυο κοπελες αυτη τη ξανθια και την εμανουελα.
Η ξανθια οντος ξανθια μακρια μαλλια υψος λιγο πανω απο το μετριο καλο υψος με ωραιο βυζακι, βυζακι, βυζακι καλοσχηματισμενο.Μικρο αλλα ωραιο. ισιο σωματοτυπο οχι στραβοκανα.Καλες αναλογιες χωρις εξογκοματα κωλους κτλ.Κωλος καλος ηταν ταιριαζε στο σωμα της οχι με πιασιματα χουφτωματα,σαφως δεν ηταν αυτος που δειχνουν σε φωτο αλλα οχι ασχημος. Η κπελα εδειχνε ψιλοντροπαλη προφανως λογω του οτι εργαζοταν για πρωτη φορα? ισως.
Προσωπο μετριο οχι αυτο που βλεπουμε σε φωτο καμια σχεση μα καμια σχεση αλλα ηταν ομορφουλα λιγο πανω απο μετριο.Γενικα ηταν μια κοπελα καπου στα 24-27 που θυμιζει παρα πολυ κορασιδες της φυλης στην πρωινη βαρδια.Δες π.χ Σασα.Ηταν σαν να εβλεπες τη Σασα σε στουντιο.Η Σασα εργαζεται στο φωκαιας ψηλά την ξερουμε εδω οι περισοτεροι.Να σου πω την αληθεια εφυγα πηγα στο αμαξι το καλοσκεφτηκα και κατεληξα στο κροκεον darly αλλα ενω εδειχνε οτι εργαζεται δεν ηταν εκει ειχε κλεισει το μαγαζι.Στον οροφο ειχε την Αφροδιτη εχουμε πει γιαυτη.Οποτε ξαναγυρισα στο μελαντιας κανανε και κατι εργα στους δρομους ειχανε κορδελες κτλ.Μια χαρα η κοπελα στο δωματιο δεν ακουσα μα μη μου του κτλ.Δεκτικοι κορασιδα αλλα απο μερους μου δεν επιχειρησα δαχτυλιασμα κτλ μη φαω καμια καρτα και ξενερωσω.Τσιμπουκι επισης καλο τυπου gfe.Δερματακι στημενο καλο ωραια αισθηση αλλα οχι αυτο το μπεμπέ το λειο.Μια ομορφουλα καθημερινη κοπελιτσα.Μόνο με τη Σασα μπορω να την παρομοιασω και τη Σασα την εχω γαμησει ουκ ολιγες φορες.Οποτε αφου μου τη θυμισε μπηκα μαζί της.Οχι μπουρουχα οχι μπαζι οχι φολα αλλα οχι και οπως δειχνουν οι φωτο.Κατα τη γνωμη μου ενα μανικι αξιζει.
Για την Εμανουελλα τι να πω.Ενα κορμι σαν λουκουμας χυμενα βυζια να παλονται δεξια και αριστερα να κρεμανε οχι πολυ αλλα κρεμαγανε.Σωματοτυπο που δεν προιδεαζει για κοριτσι στουντιο σε καμια περιπτωση.Λιγο νευρικη σαλοναρισε σαν σπαστικη ηταν αλλα και να μην ηταν δε θα περναγα μαζι της.Λιγο πανω απο μετρι το υψος οχι αδιαφορο προσωπο αλλα χαλια σωμα.Ειχε να πιανεις πολλαααα να χουφτωνεις εκει να γουσταρεις.Οχι μ παμπατσικη ομως απλα ανομοιομορφο σωμα.Οχι καληγραμμη.Οταν παμε στουντιο παμε για να περναμε με ωραιες παρουσιες διαφορετικα ποιος ο λογος.Οταν συνδιαζουν και υπηρεσιες ακομα καλυτερα.