Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ενα παλικαρι διαμαρτυρηθηκε βλεπω στη 1η κριτικη για τη στεφη λεγοντας οτι κοιταξε ρολοι στο 10λεπτο . Του εγραψα και περιμενω να δημοσιευτει το σχολιο . Πολυ κακως αν συνεβη του ανεφερα , προσωπικα σε μενα δε βιαστηκε καθολου . Βρηκα καποια κοινα σημεια , εγω ειχα μια πολυ καλη συναντηση βεβαια , θα την επαναλαβω σιγουρα απο βδομαδα και θα εχω ολοκληρωμενη εικονα . Η πλακα ειναι οτι θα εγραφα και κριτικη το βραδυ και τωρα θα φανει σα καπακι στην αρνητικη κριτικη . Δε με ενδιαφερει ομως , γραφω παντα αυτο που βιωνω εξαλλου . Απο μενα θα ξαναδοκιμαστει δεδομενα απο βδομαδα

Μια περιπτωση που ανεφερα στις κριτικες μου ειναι η σαμπρινα απο κοπελες που εχω δει και εμεινα ευχαριστημενος τη 1η φορα , τη 2η οχι λογω διαθεσης και μετα δε τη ξαναδα . Συνηθως οι σωστες ειναι σωστες με ολους και προσπαθουν ασχετως ωραριων

Οποιο παλικαρι βλεπει μια κοπελα ας γραφει την εμπειρια του , αυτο ειναι το νοημα του σαητ εξαλλου , βλεπω καποιες κοπελες μολις γινεται αναφορα εδω , πεταγονται πολλοι κ εχουν εικονα . Οτι εικονα εχει κανεις απο μια συναντηση ειτε σε κριτικη ειτε στο φορουμ ας την αναφερει , ολοι εχουμε να αποκομισουμε κατι ακομη πχ και για την εμφανιση μιας κοπελας μονο
Ο,τι βιώνεις να γράφεις.
Οι σωστές είναι σωστές με όλους, αλλά πολλές άμα σε γουστάρουν κιόλας δίνουν το κάτι εώς και αρκετά παραπάνω.
Τα βυζιά ήταν έτσι όπως τα λέει στην κριτική ο συναγωνιστής;
Δεν είμαι του βυζιού, βέβαια άμα τα έχει η άλλη πλούσια θα τα χαρώ.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Ο,τι βιώνεις να γράφεις.
Οι σωστές είναι σωστές με όλους, αλλά πολλές άμα σε γουστάρουν κιόλας δίνουν το κάτι εώς και αρκετά παραπάνω.
Τα βυζιά ήταν έτσι όπως τα λέει στην κριτική ο συναγωνιστής;
Δεν είμαι του βυζιού, βέβαια άμα τα έχει η άλλη πλούσια θα τα χαρώ.
Ναι φιλε μου μαλιστα ο συναγωνιστης 1,5 εγραψε , αν δεις εγω πιο πανω γραφω στο ποστ μου "πολυ μικρα βυζια, ασος οχι παραπανω"

Επισης ανεφερε το reverse cow girl που εγραψα πιο πανω, το κανει μαλλον γενικα με δικη της πρωτοβουλια . Δεχεται βρωμολογα και σφυροκοπημα με χαστουκια δυνατα , τα γραψε και ο συναγωνιστης . Τον ενοχλησε η πιπα που περιμενε να διαρκεσει 5 λεπτα, προσωπικα εγω τη σταματησα στη πιπα συντομα γιατι ηθελα να μπω μεσα της. Για αυτο ειναι σημαντικο οι εμπειριες γιατι και ο καθενας μας λειτουργει διαφορετικα και η σωστη επαγγελματιας πρεπει να ναι σωστη με ολους . Παροτι εμεινα ευχαριστημενος επειδη ακριβως το χω ξαναζησει το εργο , ειπα θα τη ξαναδω για να χω ολοκληρωμενη εικονα . Σημερα ειδικα με τη χθεσινη φολα εφυγα μια χαρα ικανοποιημενος

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
απορρίπτεται. εγώ θέλω να χει και βυζι να πιανω
Βυζι δεν εχει φιλε δυστυχως, ειναι πολυ μικρα, κωλαρινο πολυ ωραιο εχει . Τη γαμησα ξαπλωμενη μπρουμυτα και το αναπηδημα στα κωλομερια ηταν υπεροχο. Δεκτικη ειναι σε στασεις παντως, σε ακολουθει

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
θέλω συνδυασμό κωλαρίνο,βυζι, μέση δαχτυλίδι και το όνομα να αρχίζει από καππα
Πρωι πρωι κατα τις 6 παρε χαρτακι και πιασε σειρα κασ6 αδερφε. Ποιος εφκα και ποιο ικα, αν δεν εχεις πιασει στασιδι εκει , δε ξερεις τι θα πει αναμονη:cheesy:

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
άλλη δουλειά δεν είχα. απλά λέω, κουβέντα να γίνεται
Βαλερια θα ξαναδοκιμασω απο βδομαδα επισης , θελω κ εκει να χω μια πιο ολοκληρωμενη εικονα. Καλα σε αυτην εναν δε βλεπω να χει γραψει , με εχει στοιχειωσει ο κωλος της , θελω να τη ξαναδω οπωσδηποτε

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ενα παλικαρι διαμαρτυρηθηκε βλεπω στη 1η κριτικη για τη στεφη λεγοντας οτι κοιταξε ρολοι στο 10λεπτο . Του εγραψα και περιμενω να δημοσιευτει το σχολιο . Πολυ κακως αν συνεβη του ανεφερα , προσωπικα σε μενα δε βιαστηκε καθολου . Βρηκα καποια κοινα σημεια , εγω ειχα μια πολυ καλη συναντηση βεβαια , θα την επαναλαβω σιγουρα απο βδομαδα και θα εχω ολοκληρωμενη εικονα . Η πλακα ειναι οτι θα εγραφα και κριτικη το βραδυ και τωρα θα φανει σα καπακι στην αρνητικη κριτικη . Δε με ενδιαφερει ομως , γραφω παντα αυτο που βιωνω εξαλλου . Απο μενα θα ξαναδοκιμαστει δεδομενα απο βδομαδα

Μια περιπτωση που ανεφερα στις κριτικες μου ειναι η σαμπρινα απο κοπελες που εχω δει και εμεινα ευχαριστημενος τη 1η φορα , τη 2η οχι λογω διαθεσης και μετα δε τη ξαναδα . Συνηθως οι σωστες ειναι σωστες με ολους και προσπαθουν ασχετως ωραριων

Οποιο παλικαρι βλεπει μια κοπελα ας γραφει την εμπειρια του , αυτο ειναι το νοημα του σαητ εξαλλου , βλεπω καποιες κοπελες μολις γινεται αναφορα εδω , πεταγονται πολλοι κ εχουν εικονα . Οτι εικονα εχει κανεις απο μια συναντηση ειτε σε κριτικη ειτε στο φορουμ ας την αναφερει , ολοι εχουμε να αποκομισουμε κατι ακομη πχ και για την εμφανιση μιας κοπελας μονο
Δε ξερω και εγω με ποσες στουντιακες κοπελες εχω παει.Εχασα τον αριθμο.Σε πολλες απο αυτες εγραψα κριτικη και ποτε μα ποτε δεν την ανεβασανε και δεν ειχε υβριστικα σχολια μεσα εννοειτε.Οπότε σταματησα να γραφω εκει και τα λεω μονο εδω στο μεταξύ μας.
ωραιος με τη στεφη.Ψαχνω να δω φωτο

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ναι φιλε μου μαλιστα ο συναγωνιστης 1,5 εγραψε , αν δεις εγω πιο πανω γραφω στο ποστ μου "πολυ μικρα βυζια, ασος οχι παραπανω"

Επισης ανεφερε το reverse cow girl που εγραψα πιο πανω, το κανει μαλλον γενικα με δικη της πρωτοβουλια . Δεχεται βρωμολογα και σφυροκοπημα με χαστουκια δυνατα , τα γραψε και ο συναγωνιστης . Τον ενοχλησε η πιπα που περιμενε να διαρκεσει 5 λεπτα, προσωπικα εγω τη σταματησα στη πιπα συντομα γιατι ηθελα να μπω μεσα της. Για αυτο ειναι σημαντικο οι εμπειριες γιατι και ο καθενας μας λειτουργει διαφορετικα και η σωστη επαγγελματιας πρεπει να ναι σωστη με ολους . Παροτι εμεινα ευχαριστημενος επειδη ακριβως το χω ξαναζησει το εργο , ειπα θα τη ξαναδω για να χω ολοκληρωμενη εικονα . Σημερα ειδικα με τη χθεσινη φολα εφυγα μια χαρα ικανοποιημενος
Και καλα κανεις κανετε κανουμε αυτο ειναι σαφως το νοημα.Μη γεμισουμε μονο πολους γαμηκους και καταντησουμε οπως τα μπουρδελα με τον καθε μπαρμπα να εκθειαζει τα μπαζα για μουναρες.Εκει εφυγα εντελως.Τουλαχιστον εδω υπαρχει ενας πηχης αρκετα καλος θα ελεγα εξαιρετικος.Μπαβο αλανια τα σεβη μου

aris pa

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
46
Like
5.534
Πόντοι
5.646
Πρωι πρωι κατα τις 6 παρε χαρτακι και πιασε σειρα κασ6 αδερφε. Ποιος εφκα και ποιο ικα, αν δεν εχεις πιασει στασιδι εκει , δε ξερεις τι θα πει αναμονη:cheesy:
6 έχουν ανοίξει; ή είναι από τη νυχτερινή βάρδια;

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Αυριο ετοιμαζω ταξιδι στο στουντιο 12. Θα μεταναστευσουμε για ενα μουνι, σκεφτομαι να με σταματησουν απο κανα καναλι να με ρωτησουν που πηγαινω και για την ακριβεια στα καυσιμα

Θα ενημερωσω εγκαιρα εδω οποιος θελει να παει. Μου χει δημιουργησει προσδοκιες οσα ειπωθηκαν εδω απο καποιο παλικαρι

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
δε μαφηνει να ανοιξω τη σελιδα ωστε να δω φωτο. Ο αλλος λεει για τα βυζια της οτι ειναι σακουλες αδειες.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
δε μαφηνει να ανοιξω τη σελιδα ωστε να δω φωτο. Ο αλλος λεει για τα βυζια της οτι ειναι σακουλες αδειες.
Μη περιμενεις βυζι καθολου ειναι πολυ μικρα . Μπορει και να το χει λιγο κομπλεξ γιατι δεν εβγαλε το στηθοδεσμο, εγω τον αφαιρεσα μονος μου . Εχει ωραιο προσωπακι βεβαια με σεξυ γυαλακια, ωραια ποδια κ υπεροχα κωλομερια

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μη περιμενεις βυζι καθολου ειναι πολυ μικρα . Μπορει και να το χει λιγο κομπλεξ γιατι δεν εβγαλε το στηθοδεσμο, εγω τον αφαιρεσα μονος μου . Εχει ωραιο προσωπακι βεβαια με σεξυ γυαλακια, ωραια ποδια κ υπεροχα κωλομερια
de me peirazei na einai ta byzia mikra απλα ρωταω αν ειναι αδεια ξεφουσκωτα σακουλιασμενα και μικρα συναμα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
παρασκευη και σαββατο θελω να επισκευτω τουλαχιστον 2 κοριτσια καινουργια οχι αυτες που ξερω

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
de me peirazei na einai ta byzia mikra απλα ρωταω αν ειναι αδεια ξεφουσκωτα σακουλιασμενα και μικρα συναμα
Ετσι ειναι ναι. Η λεξη "ξεφουσκωτα" ειδικα τα περιγραφει ιδανικα που εγραψε και ο φιλος στη κριτικη. Δεν ασχοληθηκα και δε πτοηθηκα καθολου προσωπικα , τα χερια μου απασχολουνταν στα κωλομερια της συνεχεια

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Πω ρε ,βαριέμαι που ζω. Ζέστη .

Χτες που λέγαμε για καψίματα. Έπαιρνα περισυ τη Λίζα της αλβανοαλυσίδας. Ήταν σκέτο τούμπανο με όρεξη στις αρχές. Πήγε και βίζιτα και γύρισε στούντιο .Πηγε και Θεσσαλονίκη.Μετά έμπλεξε με καταχρήσεις και απ ότι μου δόθηκε η εντύπωση με έναν μαλάκα γκόμενο. Το αποτέλεσμα, έχασε την όρεξη, άρχισε να γίνεται πλαδαρή,έκαψε τις βίζιτες,έκαψε το στούντιο,έκαψε εγκέφαλο.Τώρα καλό φθινόπωρο θα γυρίσει μάλλον.
Me aircodition eimai ανετα στο καναπε μου μολις γυρισα αλλα δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου.Ενας ΜΑΛΑΚΑΣ πελατης ενω ειχαμε συμφωνησει μια βδομαδα τωρα για δουλεια 2000 περιμενω ακομα προκαταβολη και υποτιθεται σαββατο ξεκιναω.Εχω κανονισει συνεργειο βοηθους ολοκληρωμενη δουλεια και αυτος τωρα αρχισε τις δικαιολογιες.Τιποτα θα το ακυρωσω για σαββατο θα παω σε αλλες δουλειες που ειχα ακυρωσει για αυτον.Χαλαστηκα γιατι τα χρηματα ηταν καλα και μαζεμενα.Τεσπα αυριο εχουμε βολτα μαλλον σε στουντιο 12 και βλεπουμε

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Και μια απορία, πως αντέχει κάποια 10αδες φούστες τη μερα; Με μυτιες;
γιαυτο το λογο τις λεμε πουτανες.Με την ευρυ εννοια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και ποιες 10 πουτσες.εδω μιλαμε για 40-50

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom