Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ο,τι βιώνεις να γράφεις.Ενα παλικαρι διαμαρτυρηθηκε βλεπω στη 1η κριτικη για τη στεφη λεγοντας οτι κοιταξε ρολοι στο 10λεπτο . Του εγραψα και περιμενω να δημοσιευτει το σχολιο . Πολυ κακως αν συνεβη του ανεφερα , προσωπικα σε μενα δε βιαστηκε καθολου . Βρηκα καποια κοινα σημεια , εγω ειχα μια πολυ καλη συναντηση βεβαια , θα την επαναλαβω σιγουρα απο βδομαδα και θα εχω ολοκληρωμενη εικονα . Η πλακα ειναι οτι θα εγραφα και κριτικη το βραδυ και τωρα θα φανει σα καπακι στην αρνητικη κριτικη . Δε με ενδιαφερει ομως , γραφω παντα αυτο που βιωνω εξαλλου . Απο μενα θα ξαναδοκιμαστει δεδομενα απο βδομαδα
Μια περιπτωση που ανεφερα στις κριτικες μου ειναι η σαμπρινα απο κοπελες που εχω δει και εμεινα ευχαριστημενος τη 1η φορα , τη 2η οχι λογω διαθεσης και μετα δε τη ξαναδα . Συνηθως οι σωστες ειναι σωστες με ολους και προσπαθουν ασχετως ωραριων
Οποιο παλικαρι βλεπει μια κοπελα ας γραφει την εμπειρια του , αυτο ειναι το νοημα του σαητ εξαλλου , βλεπω καποιες κοπελες μολις γινεται αναφορα εδω , πεταγονται πολλοι κ εχουν εικονα . Οτι εικονα εχει κανεις απο μια συναντηση ειτε σε κριτικη ειτε στο φορουμ ας την αναφερει , ολοι εχουμε να αποκομισουμε κατι ακομη πχ και για την εμφανιση μιας κοπελας μονο
Οι σωστές είναι σωστές με όλους, αλλά πολλές άμα σε γουστάρουν κιόλας δίνουν το κάτι εώς και αρκετά παραπάνω.
Τα βυζιά ήταν έτσι όπως τα λέει στην κριτική ο συναγωνιστής;
Δεν είμαι του βυζιού, βέβαια άμα τα έχει η άλλη πλούσια θα τα χαρώ.