Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
Σε καταλαβαινω αλανι, εγω την εχω βαρεθει γιατι τη πηρα μερικες φορες οταν ξεκινησε . Θελω ποικιλια γενικα.

Αφου δε βρηκα μια τατιανα που ηθελα θησεως παω κηφισου . Ηλεκτρα ή ειρηνη ή ιζαμπελα για σιγουρια αν δε με γεμισει καποια απο τις 2 πρωτες
Την έχω πάρει και εγώ 6 φορές αλλά ακόμα με καυλωνει . Μέχρι να την βαρεθώ και εγώ

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Μολις εριξα πιστολια στην ειρηνη απο κηφισου 60 . Θα γραψω πιο μετα , εν ολιγοις πολυ δυνατη εμφανιση ( ανωτερη της νταρια κατ εμε ) με θεικο σοκολατι δερματακι αλλα με απογοητευσε πληρως η συμμετοχη με συνεχεις παρατηρησεις οχι με πιανεις δυνατα πουθενα , δε θελω καθολου χτυπηματα κωλο, πιο ετσι ,πιο αλλιως, να ικανοποιηθουμε κ οι 2 εχει σημασια κτλ . Δε θα τη ξαναδω , δε μετανιωνω ομως γιατι ηθελα να χω εικονα. Μιλαει ελληνικα αψογα

Επομενος σταθμος στεφη απο βρισ36 και λιλιαν απο στουντιο 12. Αν τις πετυχω μεχρι σαββατο θα τις περασω ενα χερι κ τις 2

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
αααχ γιατί σαβουρογαμείτε?
γιατί?

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Λοιπον πηρα στουντιο 12 λυκοβρυση . Πεμπτη μετα τις 11 ( μαλλον βραδυ δε ρωτησα ) και παρασκευη μετα τις 4 θα δουλεψει η λιλια . Θα παω παρασκευη κατα τις 4-5 και αν τη πετυχω θα το γραψω εγκαιρα οποιος μπορεσει να παει . Πιο πριν θα κανω ενα τηλ βεβαια
αααχ γιατί σαβουρογαμείτε?
γιατί?
Γιατι αδερφε; αυτη τωρα που πηγα η ειρηνη απο κηφισου 60 μονο σαβουρα δε τη λες ασχετα αν απο συμμετοχη δεν εμεινα ικανοποιημενος . Εχει και καποιες σαβουρες στα στουντιο αλλα εχει και καλα κομματια . Εμφανισιακα λιγες εσκορτουδες ξεχωριζουν οπως και λιγες στα στουντιο απλα στα στουντιο ριχνεις πρωτα μια ματια

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
Υπάρχουν κι άλλες στοιχειωμένες αλβανοκωλαρες. Δεν πάω ακόμα γιατί θα στοιχειωθει η τσέπη.

Βαλέρια
Αυτός ο κωλος που παίζει ? Και κάτι ακόμα . Η Καταλεα είναι αλβανοκωλη όχι ότι παίζει ρόλο ?

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Σε καταλαβαινω αλανι, εγω την εχω βαρεθει γιατι τη πηρα μερικες φορες οταν ξεκινησε . Θελω ποικιλια γενικα.

Αφου δε βρηκα μια τατιανα που ηθελα θησεως παω κηφισου . Ηλεκτρα ή ειρηνη ή ιζαμπελα για σιγουρια αν δε με γεμισει καποια απο τις 2 πρωτες
Η Κιαρα απο Κηφισου τι σου λεει?
Ισαμπελα ακουω για φολα, ισχυει?

Βλεπω και ενα Ντουο μεταξυ τους στο προγραμμα

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Η Κιαρα απο Κηφισου τι σου λεει?
Εξαιρετικη συμμετοχη αλλα σπασμενη στην εμφανιση αρκετα το χει παρακανει με τις πλαστικες . Ειναι απο τις καλυτερες σε συμμετοχη αδερφε για μενα ( το χω αναφερει και σε αλλο ποστ ) αλλα λογω εμφανισης εχει ψιλοκαει. Καλα περασα βραδυ στη κηφισου την ειχα παρει, απο το σαλοναρισμα χαμογελαρα και πειραγμα, πολλες βωμολοχιες στο σεξ και καθολου περιορισμους δε σου βαζει αλλα δε θα ξαναπηγαινα

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Για κάτσε γιατί έφαγα σκάλωμα τώρα. Είχε η Καταλεα τέτοια κωλαρα όταν είχε πρωτοερθει; δεν νομίζω. ήταν πολύ αδύνατη . παχύνε κι έγινε έτσι ή έπαιξε τίποτα άλλο; :think:
Ειναι πολυ καιρος που εχει τσουπωσει λιγο , ενα χρονο πριν , αν λες ειδικα, ηταν πολυ πιο στεγνη . Χαρακτηριστικη διαφορα ειχε μετα απο ενα μεγαλο διαστημα που την ειχα δει στο στουντιο της βουλιαγμενης , της πηγαινε ομως

Velcoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
65
Πόντοι
0
Ντιεγκο με εσωσες γιατι την Ειρηνη την ειχα επομενη. Για μενα και Μις Αλβανια να ναι η αλλη αν δεν το χει με τη συμμετοχη, τοτε τζιφος.

Για την Κιαρα παιδια οπως τα πε ο αποπανωγλου και τα χα γραψει και γω. Παρα πολυ καλη κοπελα, συμμετοχικη αλλα το χει παρακανει με τις πλαστικες. Σα τραβελος που βγηκε απο τροχαιο καραμπολα στην Αθηνων Λαμιας.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
αυτό λέω κι εγώ. μια χαρά τη θυμάμαι και τότε. στεγνή. λες να έπεσαν τίποτα ενέσιμα;
Παραπονιοταν οτι δεν ειχε χρονο να γυμναστει τοτε στη βουλιαγμενης ( ειχε ηδη γινει γνωστη και δεν εκλεινε μπουτι ) και οτι δε μπορουσε να βλεπει το σωμα της γτ νευριαζει ( χαχα, τι να πουν οι αλλες ) .
Μια ανεξαρτητη παντως ωραιο μουνι που πηδαγα τελευταια φορα ηρθε με ενα κωλο που εμφανως εδειχνε οτι ειχε κανει ενεσιμα. Δε ξερω ρε μαν αλλα μια ξενερα την εφαγα, αν ειναι εμφανεις οι πλαστικες και οχι διακριτικες κ συμβατες με το σωμα εγω ξενερωνω

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
δεν ξέρω ύποπτα όλα αυτά. στα χείλη πάντως έκανε ενέσεις. μην το παρακάνει κι αυτή
Αυτη κοιτα και απο εσκορτ να ειχε ξεκινησει δε θα κλεινε μπουτι τωρα , ειναι μοντελ material , δεν ειναι τυχαιο που εκανε τοσο θραυση αλλα θα καει δεδομενα . Σα συμμετοχη δε λεει πουθενα οχι και για τιποτα ασχετα αν ειναι βαριεστημενη , μια χαρα τιμια ειναι θεωρω.
Γενικα ομως εχει χασει το κοντρολ της ζωης της και το καταλαβα απο μερικα προσωπικα που μου χει πει και πως βλεπει καποια πραγματα. Θελει γερη κραση να εχεις εκτος απο εμφανιση για να κρατησεις καιρο ,να αποκομισεις τα οφελη και να μη σε παρει το κυμα σε αυτο το χωρο. Ψυχολογικα εχει χασει τα γκεμια απο νωρις γιατι ειναι μικρη και απο την εμπειρια ζωης που εχω θα βρει τοιχο

Velcoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
65
Πόντοι
0
Αυτη κοιτα και απο εσκορτ να ειχε ξεκινησει δε θα κλεινε μπουτι τωρα , ειναι μοντελ material , δεν ειναι τυχαιο που εκανε τοσο θραυση αλλα θα καει δεδομενα . Σα συμμετοχη δε λεει πουθενα οχι και για τιποτα ασχετα αν ειναι βαριεστημενη , μια χαρα τιμια ειναι θεωρω.
Γενικα ομως εχει χασει το κοντρολ της ζωης της και το καταλαβα απο μερικα προσωπικα που μου χει πει και πως βλεπει καποια πραγματα. Θελει γερη κραση να εχεις εκτος απο εμφανιση για να κρατησεις καιρο ,να αποκομισεις τα οφελη και να μη σε παρει το κυμα σε αυτο το χωρο. Ψυχολογικα εχει χασει τα γκεμια απο νωρις γιατι ειναι μικρη και απο την εμπειρια ζωης που εχω θα βρει τοιχο
Για τους λογους που αναφερεις κι εγω ψαχνομαι να τη παρω πριν σταματησει η βαρεθει τελειως τη ζωη της αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να περιμενω τετοια ουρα. Το τελευταιο γενικα προκαθοριζει σε τεραστιο βαθμο και το τι ορεξη θα χει η αλλη μεσα μαζι σου. Βεβαια το να πετυχεις Καταλεα χωρις κοσμο, εξωπραγματικο αλλα τεσπα..

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Για τους λογους που αναφερεις κι εγω ψαχνομαι να τη παρω πριν σταματησει η βαρεθει τελειως τη ζωη της αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να περιμενω τετοια ουρα. Το τελευταιο γενικα προκαθοριζει σε τεραστιο βαθμο και το τι ορεξη θα χει η αλλη μεσα μαζι σου. Βεβαια το να πετυχεις Καταλεα χωρις κοσμο, εξωπραγματικο αλλα τεσπα..
Πλεον ναι ισχυει, εγω προσωπικα δε ξαναπαω και αδειο να ηταν αλλα θα σου συνιστουσα να τη δεις εστω μια φορα αν τα καταφερεις .

Μου λεγε ενας φιλος οτι θα γινει εσκορτ καποια στιγμη , εγω το αποκλειω παντελως τωρα δεν εχει γυρισμο το δρομολογιο με τιποτα γιατι εχει καψει το χαρτι της αναβαθμισης καθοτι τη ξερουν κι οι πετρες. Μονο το αντιστροφο γινεται ( απο εσκορτ σε στουντιο ) και σε εξαιρετικα σπανια περιπτωσεις αν ξεκινησε πολυ μικρη η αλλη σε κανα στουντιο και τη τσιμπησαν νωρις πριν γινει γνωστη . Ξερω μονο στο στενο μου κυκλο μου 3 ατομα που την εχουν παρει και εχω δει και παλιο μου συμμαθητη στο vip στο αθηνων που δουλευε μια φορα , ειναι αδιανοητη η φημη που χει παρει.
Οι επεμβασεις ειναι το λιγοτερο στο σωμα, ψυχολογικα ειναι off ηδη , δε της δινω πανω απο 1 με 1,5 χρονο στο χωρο να αντεξει

Velcoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
65
Πόντοι
0
Πλεον ναι ισχυει, εγω προσωπικα δε ξαναπαω και αδειο να ηταν αλλα θα σου συνιστουσα να τη δεις εστω μια φορα αν τα καταφερεις .

Μου λεγε ενας φιλος οτι θα γινει εσκορτ καποια στιγμη , εγω το αποκλειω παντελως τωρα δεν εχει γυρισμο το δρομολογιο με τιποτα γιατι εχει καψει το χαρτι της αναβαθμισης καθοτι τη ξερουν κι οι πετρες. Μονο το αντιστροφο γινεται ( απο εσκορτ σε στουντιο ) και σε εξαιρετικα σπανια περιπτωσεις αν ξεκινησε πολυ μικρη η αλλη σε κανα στουντιο και τη τσιμπησαν νωρις πριν γινει γνωστη . Ξερω μονο στο στενο μου κυκλο μου 3 ατομα που την εχουν παρει και εχω δει και παλιο μου συμμαθητη στο vip στο αθηνων που δουλευε μια φορα , ειναι αδιανοητη η φημη που χει παρει.
Οι επεμβασεις ειναι το λιγοτερο στο σωμα, ψυχολογικα ειναι off ηδη , δε της δινω πανω απο 1 με 1,5 χρονο στο χωρο να αντεξει
Με τη τοσο αποτομη φημη και πολυ μπορει να λες με τον 1 χρονο. Η μονη περιπτωση αντιστροφης ανελιξης οπως ειχα προαναφερει ηταν η Ζανετ που παροτι την ειχαν μαθει και τα πομολα εγινε εσκορτ για εναμιση χρονο, βεβαια τωρα επεστρεψε. Ειναι και η ηλικια στη μεση, αλλα και το οτι η Ζανετ δε πα να χε 100 γαμησια τη μερα, στο τελευταιο της ραντεβου θα ναι χαμογελαστη και επαγγελματιας.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Έλα ρε τι αναβάθμιση, κι άλλες αναβαθμίστηκαν και γύρισαν πισω
Δεν ειναι ευκολο να καθιερωθεις σαν εσκορτ κακα τα ψεμματα . Πρεπει να χεις εκτος απο εμφανιση, τις αναλογες υπηρεσιες και να ξερεις να το πουλας διαφορετικα σε διαθεση , εικονα και συμμετοχη, ειναι τελειως διαφορετικο απο το γαμησι του 10λεπτου στα στουντιο . Προσμετρωνται πολλα περισσοτερα και ο πελατης εχει αλλες απαιτησεις , δεν ειναι τυχαιο οτι τα σοβαρα εσκορτ δε κανουν ενα βουνο ραντεβου μες τη μερα ή τη βδομαδα οπως στα στουντιο ή στα μπουρδελα. Οι περισσοτερες στα εσκορτ για να τις κλαις ειναι , αυτες που εχουν καθιερωθει και εδραιωθει σημαντικα για χρονια και εχουν πελατεια ειναι λιγες

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Για τους επίδοξους γαμικουλεους ,μόνο εμφάνιση είναι για το παλμαρε. Η κούραση και βαρεμάρα εμφανής,πλήθος γαμικουλέων καθημερινά Μέχρι και απ όξω την στήνουν στην κυριολεξία πριν ανοίξει το μαγαζί. όλα μηχανικά σαν ρομπότ και το καταλαβαίνεις. Δεν βγάζει τον αέρα ότι το ζει. Έστω και ψεύτικο.
Σε φιλο που χε παει πριν το τελος της βαρδιας τον παρακαλεσε να ξαπλωσει να παρει μια ανασα για 2 λεπτα πριν ξεκινησουν το σεξ και του λεγε οτι ειναι ετοιμη να καταρρευσει που ο τυπος τρομαξε οπως την ειδε και ακουσε . Οση διαθεση και να χει , ειναι αδυνατο να αντεξει , πλεον για μενα ειναι σα να γαμας ενα πτωμα , νεκροφιλια κανονικη . Οι ακολουθοι της πηγαινουν 2 και 3 φορες μες τη βδομαδα οπου κι αν εμφανιζεται , μου το λεγε η ιδια στη βουλιαγμενης τοτε , φανταζομαι σημερα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom