Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Μπα όχι, 10 μέρες έκατσε.κριμαααααα. ηταν καιρο εκει?
Μπα όχι, 10 μέρες έκατσε.κριμαααααα. ηταν καιρο εκει?
Ποια είναι η κυρία?Μην ξαναβάζω τώρα τα ίδια. Κορμοστασια αθλέτικ αλφαδι. Μεγάλος παλιός πουτανέρωτας
Βαλερια αδερφεΠου σαι Ντιέγκο, πως την είπες αυτή με την τοπ κωλάρα που δουλεύει και βουνο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αποκλείεται. Δεν υπάρχει περίπτωση
Ζανετ εγγύηση σωστό πρόγραμμα για στούντιο με αισθησιασμό και προσοχή στον πελάτη... Συστήνω πρόγραμμα άνω των 70 ευρώ κ κυρίως 100αρικο για να πάρεις και κάποια εξτραδακιαΚαλησπερα και απο εμενα καινουριος στη παρεα αν και διαβαζω καιρο.
Απο τις τελευταιες εξορμησεις γενικα ειχα μεινει πολυ απογοητευμενος λογω μουφα φωτογραφιων ή υπηρεσιων. Τελευταια φορα που πραγματικα ειχα χαρει επισκεψη ηταν με τη γνωστη Ζανετ η οποια απ οτι βλεπω στο πορταλ επεστρεψε πλεον. Εχει παει κανεις απο τοτε που σταματησε τη σολο καριερα και γυρισε;
Μονη τυπισσα που φανηκε παρα πολυ καλη κοπελα και οχι ξεπετα ηταν η Κιαρα απο Κηφισου αλλα η συγκεκριμενη πραγματικα η που ηταν αντρας η απογινε απο τα μποτοξ. Εχω στα υποψιν Καταλεα, Ιζαμπελ και Ινα απ'οσα βλεπω να γραφονται αλλα δε ξερω που να καταληξω.
Τι παραπάνω μπορεί να κάνει η Ζανέτ δηλαδή; Άντε να την χύσεις 2 φορές στα καπάκια και ;Εχω δει την σαρα απο κασσανδρας κτλ και ψηνομαι να μου παρει πιπα με αυτα τα χειλια του ροφου
Ανεβασε φιλαράκι μη ντρεπεσαιβρε γαμωτο σας τι ακουω ο ανθρωπας εδω.
Ο ενας με κωλαρες διαστημικες ο αλλος με βτζαρες ο αλλος ροφο τσιμπουκοχειλα κοκ χαχαχααχαχαχαχαχαχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μουρχεται να ανεβασω κανα βιντεακι που εχω με πορνη απο κρεβατι μου
θα το εκανα αλλα φοβαμαι οτι ξαφνικα θα το δουμε παντου και οχι τιποτα αλλο φαινεται και η κοπελα θα με τραβανε στα τμηματαΑνεβασε φιλαράκι μη ντρεπεσαι
Η Νταρια ειναι η Αλιονα της αλυσιδας Βριλησου 46/Τριγγετα 3/Κασσανδρας 4Β,η Κατια της αριστοτελους 5 και η Sienna του Glamour.
Καινούργιες φωτογραφίες.
Η Ειρήνη φαίνεται τρελό κοντοπούτανο.
Για την Ντάρια, μία κριτική που διάβασα δίπλα, δεν είπε και τα καλύτερα από συμμετοχή/υπηρεσίες.
Όλες πήγαν στην ίδια πισίνα να πλατσουρίσουν. Παλιοκωλάρες...
πωπωωωωωωω ρε μαλιακες μου τι μουνια ειν αυταααα?
Άσε τα χαπάκια, είναι νωρίς ακόμα για τέτοιου είδους σκευάσματα!πωπωωωωωωω ρε μαλιακες μου τι μουνια ειν αυταααα?
νε ξεσηκωσατε και οχι τιποτα αλλο εχω δουλειες με φουντες απο πρωι μεχρι βραδυ.Πως να μπορεσω να τις γαμησω? Πρεπει να ηρεμησω λιγο με ωραρια και κανα χαπακι αθωο να βοηθησει.
Η κατάσταση αντί να ήταν καλύτερη μπας και γαμαμε ουκρανιδες πάμε κατά διαολουΑυτες ρε σεις ειναι γυναικες να γαμαμε τι στο διαολο παθανε ολοι με οτι σαβουρα κυκλοφωρει γενικα στα περιξ?
Εκτος σπανιων εξαιρεσεων βεβαια.Αντρες ειμαστε τετοιες γυναικες θελουμε στις πουτσες μας