Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

LeFrancais

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Hello i just saw Kataleya at kassandra 6. Pretty girl but she doesnt look like the pics at all. You have more beautiful girls at 27 kolonou, somes latina who enjoy the sex! You are so lucky to have such beauties for 10 euros.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Velcoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
65
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο εμενα καινουριος στη παρεα αν και διαβαζω καιρο.

Απο τις τελευταιες εξορμησεις γενικα ειχα μεινει πολυ απογοητευμενος λογω μουφα φωτογραφιων ή υπηρεσιων. Τελευταια φορα που πραγματικα ειχα χαρει επισκεψη ηταν με τη γνωστη Ζανετ η οποια απ οτι βλεπω στο πορταλ επεστρεψε πλεον. Εχει παει κανεις απο τοτε που σταματησε τη σολο καριερα και γυρισε;

Μονη τυπισσα που φανηκε παρα πολυ καλη κοπελα και οχι ξεπετα ηταν η Κιαρα απο Κηφισου αλλα η συγκεκριμενη πραγματικα η που ηταν αντρας η απογινε απο τα μποτοξ. Εχω στα υποψιν Καταλεα, Ιζαμπελ και Ινα απ'οσα βλεπω να γραφονται αλλα δε ξερω που να καταληξω.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Με τα ίδια,τα γνωστά αγνωστα
Α, είναι μυστικό,οκ.
Πάντως τα προγράμματα στους δίπλα τα ενημερώνουν τελευταία στιγμή πολλές φορές.
Προχθές την είχανε βραδινή την Στέφη.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.737
Πόντοι
3.246

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Καλησπερα και απο εμενα καινουριος στη παρεα αν και διαβαζω καιρο.

Απο τις τελευταιες εξορμησεις γενικα ειχα μεινει πολυ απογοητευμενος λογω μουφα φωτογραφιων ή υπηρεσιων. Τελευταια φορα που πραγματικα ειχα χαρει επισκεψη ηταν με τη γνωστη Ζανετ η οποια απ οτι βλεπω στο πορταλ επεστρεψε πλεον. Εχει παει κανεις απο τοτε που σταματησε τη σολο καριερα και γυρισε;

Μονη τυπισσα που φανηκε παρα πολυ καλη κοπελα και οχι ξεπετα ηταν η Κιαρα απο Κηφισου αλλα η συγκεκριμενη πραγματικα η που ηταν αντρας η απογινε απο τα μποτοξ. Εχω στα υποψιν Καταλεα, Ιζαμπελ και Ινα απ'οσα βλεπω να γραφονται αλλα δε ξερω που να καταληξω.
απο οσο καταλαβαινω και εσυ κωλάρια θελεις.Εννοω αυτες σου αρεσουν οποτε βουρ καταλεα αν και απο υπηρεσιες δε γραφονται καλα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
υπάρχει λίστα υποψήφιων κωλαριων που πρέπει να τιμηθούν, Ειρήνη, Σαμπρίνα και την άλλη πως την είπαμε που πηγε ο Ντιέγκο που λέει έχει τον τοπ κωλο όλων των στουντιο
ρε συ πηγαινε μια βολτα απο την ΑΝΥ πετιτ κοριτσι και γαμω τα κορμια που βαζει τα γυαλια σε πολλες.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Velcoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
65
Πόντοι
0
Ναι ειμαι του κωλου αλλα γενικοτερα του πετιτ και δε μου αρεσουν οι υπερβολες τυπου βυζος αεροσακος απο τη σιλικονη(ετσι ειναι η Κιαρα που περιεγραψα).

Μου εχει κινησει πολυ τη περιεργεια η καινουρια η αλβανιολα που εφεραν στο Κηφισου(Ειρηνη) και αυριο παιζει να παιξει επισκεψη. Θα δωσω σχολιο αμα κατσει αν και τα προσωπικα μου τα γουστα ειναι φουλ υποκειμενικα οποτε δυσκολο να βοηθησουν.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Velcoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
65
Πόντοι
0
παλι καλά. αναμενουμε για λιλιαν απο 12 αν ξερει καποιος?
Απο 12 περασα εγω χθες γιατι μενω κοντα σχετικα. Τηλεφωνο δεν σηκωσαν, Λιλιαν εκει δε βρηκα. Οι αλλες που ειδα κατω του μετριου για τα γουστα μου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom