Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αυτό σημαίνει ενδόμυχο φόβο μην χάσεις το 50αρι. Άλλο έχεις στο πορτοφολι;

τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω δει ποτέ στο όνειρο πουτανα :think:
Ευτυχώς υπάρχουν και άλλα.

Με έχουν αρρωστήσει οι καργιες φίλε μου. Και βλέπω και τις ακριβές πουτανες όχι τίποτα του δεκαρικου. Είμαι άρρωστος.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
https://*****/en/StudioWorker/7785-Tatiana

Εδω ξερουμε τπτ;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Καμία, θα ξεκουραστούμε από τα 12ωρα της δουλειάς. Ίσως αύριο κάνουμε καμιά επίσκεψη, ποιος ξέρει....
Εγω σημερα δεν δουλεψα ημουνα σπιτι και καθαριζα.Πρωτο σαββατο μετα απο 3 τουλαχιστον χρονια που δεν ειχα δουλεια.Βασικα ειχα στο κολονακι αλλα λογω του οτι ηταν εταιρεια δεν πηγα διοτι εκει θελουν να τελειωνεις την δουθλεια σου και να σε πληρωνουν μετα απο ενα μηνα οποτε φαγανε ακυρο.
Ξεκουραστος ειμαι εχω ορεξη για τσαρκες μιλαμε για μεγαλες τσαρκες.
Αυτη η darly εχει μπει στο στοχαστρο αλλα θα κοιταξω και αλλου.
Δεν εχω και καμια ενημερωση απο δικο μου ανθρωπο για φυλης μπας και γαμαγα εκει αποψε.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Δεν εχω και καμια ενημερωση απο δικο μου ανθρωπο για φυλης μπας και γαμαγα εκει αποψε.
Τα ίδια και τα ίδια Φυλής που ήμουν χθες.
Βέβαια με τέτοιες ορέξεις, προτιμώ να ρίξω 2-3 μπλε σε 2-3 διαφορετικές παρά 50άρι και μισή ώρα μετά να ξαναψάχνομαι.

Αν μάθεις γενικώς τίποτα σφύρα το στην άλλη ενημέρωση, μην σπαμμάρουμε εδώ.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
αυτά τα μισάωρα στο 50αρι που βρίσκονται;
Όχι δεν κατάλαβες. Καλύτερα 2-3 πηδήματα στη Φυλής να αδειάσω τελείως απόψε παρά ένα 50άρικο σε στούντιο και μετά από μισή ώρα να ψάχνομαι που να ξανααδειάσω.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ναι αλλά Φυλής έχει σαβούρα. Όσα δίνεις τόσα παιρνεις.

Να μου πεις απ την άλλη οι βιζιτακηδες κι αν ακριβοπληρώνουν σαβουρα
Δεν έχεις άδικο, αλλά στο τέλος της ημέρας(νύχτας) σίγουρα θα είμαι πιο ελαφρύς μετά από 3 καταθέσεις.

Σας υπόσχομαι όμως, Dasha, τέλος του μήνα θα γραφτεί και κριτική. Dasha η αλόγα.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
οι βίζιτες απ τις λίγες φορές που πήρα από τότε που επανήλθα στην ενεργό δράση 9 στις 10 το σκυλομετάνιωσα. τι γαμανε ρε;
Tα μισα στουντιοκοριτσα ειναι ανωτερα απο πολλες βιζιτες του 140 την ωρα. Απλα εχεις μεγαλυτερη ανεση χρονου στο ξενοδοχειο αν δεν εισαι κανας νεωπας να σου φαει με σοσιαλ χρονο και αν τη βρισκεις με τα γλωσσοφιλα ( με οσες δινουν δλδ ). Απο την αλλη στα στουντιο εγω παιρνω το απλο προγραμμα, θεωρω οτι δεν ειναι vfm να τα σκαω για παραπανω. Οπως τη βρισκει καθενας κ αναλογα τη τσεπη του βασικα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Βλεπεις τη κορασιδα σε φωτο με τα καλτσονακια τους μεσα στη καυλα σταζουν με δαυτα τα μαυρα τα προστιχα τα εσωρουχα.Μιλαμε για μεγαλο φετιχ ο ανθρωπας.Τουλαχιστον να τα βαζανε και οταν πηγαινουμε.
Απο την αλλη τι στο καλο δε ξερουνε πως να καυλωσουνε ενα αντρα?
Μου τελειωσανε οτι ειχα παρει τασκισα ολα.

animewatcher1

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2021
Like
14
Πόντοι
0
Ενώ όλοι αποκαλουν με κωδικό τα 'στούντιο των Γερμανών' δηλαδη τα depari, deluxe,Αριστοτέλους 5, ένα στην Αθηνών,άλλα δεν ξέρω, δεν βλέπω να χρησιμοποιεί κανείς τον όρο τα 'στούντιο των Αλβανών', Κασσάνδρας 6, Βριλησσού 60 πανω, Λαμούρ, ΒΙΠ και άλλα. :think:
Το Αριστοτελους 5 εχει ιστοσελιδα?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αυτή η Λίλιαν έβαλε φώτο με πρόσωπο. Από κορμί κορμάρα...Πρέπει επειγόντως να φτιάξει την μύτη της.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αυτή η Λίλιαν έβαλε φώτο με πρόσωπο. Από κορμί κορμάρα...Πρέπει επειγόντως να φτιάξει την μύτη της.

μπερδευτηκα ρε συ νομιζα οτι ηταν αυτη απο το 12.χαχαχααχαχχα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
μπερδευτηκα ρε συ νομιζα οτι ηταν αυτη απο το 12.χαχαχααχαχχα
Όχι όχι, ψιλοκαινούργια είναι αυτή απλά μέχρι στιγμής είχε θολωμένο πρόσωπο στις φώτο. Τώρα ξέρουμε τον λόγο. Χαχα.
Το κορμί καλό όμως.

Έβαλε και η Ιζαμπελ καινούργιες φωτογραφίες. Ιζαμπέλ έμπαινες; Εγώ με φόρα πάντως. Είναι γυναικάρα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Όχι όχι, ψιλοκαινούργια είναι αυτή απλά μέχρι στιγμής είχε θολωμένο πρόσωπο στις φώτο. Τώρα ξέρουμε τον λόγο. Χαχα.
Το κορμί καλό όμως.

Έβαλε και η Ιζαμπελ καινούργιες φωτογραφίες. Ιζαμπέλ έμπαινες; Εγώ με φόρα πάντως. Είναι γυναικάρα.
οχι

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
ωραιο μουνι αλλα αναλογως τι θα σου βγαλει τη στιγμη που θα τη δεις .Πολλες πανεμορφες κοπελες οπως και αυτη αλλα απο κοντα κατι σε χαλαει.Γενικα μιλαω

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733

Απο τις πολυ ορεξατες που χω παει κ με δυνατη συμμετοχη αν και υπερβολικη στις κραυγες ( μεθυσμενος ημουν κιολας μετα απο εξοδο και ενω τη γαμαγα χαλαρα με εκανε να νομιζω οτι ημουν αραπης με 25 ποντους κομπρεσερ ετσι πως εκανε ). Στο αθηνων την ειχα τιμησει, στεγνη πολυ ομως για τα γουστα μου κ με μετριο προσωπο παρολα αυτα της το δινω γιατι ηταν προς το τελος της βαρδιας κ χωρις καμια διεκπεραιωτικη διαθεση

Το κορμί καλό όμως.

ΚΟΛΑΣΗ οι νεες φωτος και σκεφτομουν κανεις δε θα το αναφερει ,χαχα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
ΚΟΛΑΣΗ οι νεες φωτος και σκεφτομουν κανεις δε θα το αναφερει ,χαχα

Best Friend Love GIF by Meme World of Max Bear

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.308
Πόντοι
2.420

Μήπως να βάλει και κολαγόνα και σιλικόνες να καταλήξει και αυτή σα τράβελος? Οχι μια χαρά είναι το κορίτσι με τις ατέλειες του, δεν έχουμε ανάγκη άλλες διορθωμένες. Λίλιαν, στην απίθανη περίπτωση να διαβάζεις μην τους ακούς, είσαι όμορφη όπως είσαι.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μήπως να βάλει και κολαγόνα και σιλικόνες να καταλήξει και αυτή σα τράβελος? Οχι μια χαρά είναι το κορίτσι με τις ατέλειες του, δεν έχουμε ανάγκη άλλες διορθωμένες. Λίλιαν, στην απίθανη περίπτωση να διαβάζεις μην τους ακούς, είσαι όμορφη όπως είσαι.
Καλά εσύ το πήγες στο άλλο άκρο φίλε με τα κολαγόνα και τις σιλικόνες. Δεν είπαμε να παραμορφωθεί...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
οντος υπαρχουν πολλα κοριτσια που βαζουν σιλικονες κτλ και δειχνουν παραμορφωμενες.
Καλυτερα φυσικες ρε παιδι μου μια χαρα ειναι εκτος αν π.χ το στηθος ειναι πεσμενο σακουλιασμενο χαλια τοτε ενταξει μπορει να κανει μια επεμβαση οχι ομως να ξεφυγει.Εδω βαζουν μεχρι και κωλους φουσκωτους τι να λεμε τωρα μυαλο κουκουτσι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom