You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.737
- Πόντοι
- 3.246
Στις αρχες η καρινα ηταν κομπλε, μετα αρχισε τις πλαστικες και χαλασε λιγο πηγε και ανεξάρτητη βαραγε 250αρια την ωρα στην επαρχία αλλα οπως εχουμε ξαναπει ειναι η siemgem των φτωχωνΤην καρίνα τη θυμάμαι αμυδρά, δε νομίζω να την είχα πάρει....
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.308
- Πόντοι
- 2.420
Για τη Νταρλυ μιλάς? Αρκετα δεκτική είναι στα μπατσάκια στο ποπό μου έβαλε λίγο φρένο, αλλά μάλλον το είχα παρακάνει κάπως.στα του αγωνα? αφηνε γενικα να παιζεις μαζι της? χουφτωματα κτλ? ακουσες τιποτα οχι μη μα μου σου του?
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Λοιπον εχουμε και λεμε απο Θησεως 365.Ειχε και ενα μαγαζι ακριβως κολλητα με κοσμο εξω πεζοδρομιο ηταν ψιλορομπα η φαση.
Σανελ Ελληνιδα ξανθια μετριο υψος ωραιο βυζι να χωρα καλα στην παλαμη σου.
Προσωπο χμμμμ χμμμμ μετριο σιγουρα οχι ασχημο καλο ητανε.
Ωραια συστημα πανω απο τη μεση γιατι οταν εβλεπες κατω απο μεση γινοταν ποιο χοντροκομενο λιγο δυσαναλογο φαρδαινε δηλαδη.Οχι με την εννοια της χοντρης οχι απλα πως να το πω απλα ΔΕΝ.
Οι φωτο τη δειχνουν πολυ καλυτερη ενω δεν ειναι.
Επομενο κοριτσι η Ευα μελαχρινη μαλλια δερμα ολα μια χαρα.
Προσωπο η εννοια του κοντοπουτανου προσωποποιημενη.Καυλακι απο τα λιγα.Να τη φιλας ( αν σε αφηνε ) μεχρι το πρωι.Ομορφη κοπελα.Οι φωτο την αδικουν.
Βυζι επισης ομορφο καλοσχηματισμενο ( οχι για οσκαρ ) με ρογα τσουπωτη για γλυψιματιες.
Κορμι?ΚΟΡΜΑΡΑ οπως το λεω ετσι ειναι.Ομορφα μπουτακια με ωραια αισθηση στην αφη οταν τα θωπευεις ολοισια ποδια οχι στραβωκανα.
Κωλος? ΠΟΙΗΜΑ ΜΑΓΓΕΣ. Συμετρικος κωλος που αντιστοιχει σε αυτο το σωμα σωματοτυπο με μαυριδερες τρυπες που σε αφηνε να χαιδευεις ( οχι ολο το χερι σου μεσα ).
Αν σου αρεσουν τα κοντοπουτανα βουρ απο εμφανιση.
Δε μιλα γρι Ελληνικα παρααααααα πολυ λιγα αγγλικα δηλαδη hello how are you και ισως να μη ξερει τι σημαινει.
Ολα καλα μεχρι εδω εννοειτε οτι περασα μαζι της 50 ευρο.
Να πω και τα ασχημα?
Πιπα του λεπτου του ενος λεπτου.
Αγαρμπη εγκατασταση του προφυλακτηρα με ψιλοπονεσε.
Πρωτη σταση αυτη απο πανω και στο λεπτο παλι ηθελε να αλλαξει σταση σε doggy μου ειπε.
Δευτερη σταση dogy που κρατησε αλλα 3 λεπτα.
Τριτη σταση ιεραποστολικο που στο λεπτο πανω μου ειπε you have to finish.
Συνολο περιπου χοντρικα 8 λεπτα ηθελε να τελειωσω.
Ναι ετελειωσα λογω του οτι ηταν ΚΑΥΛΑΚΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ.
Αν με ρωτατε για δευτερη φορα θα πω ΜΗ ΦΑΤΕ ΕΧΕΙ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ.
Επισης στην πιπα εβαζε πολλα σαλια ειχε γεμισει τον τοπο και καπακι εβαλε και λιπαντικο shell που στην αισθηση πουτσα -μουνι ηταν μπατε σκυλοι αλλεστε.Δεν καταλαβαινα ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν εκλαψα τα λεφτα διοτι το 50ρικο σημερα δεν ειναι τιποτα καμια αξια ουτε βενζινη δε βαζεις.
Δεν τα εκλαψα επισης διοτι το ποσό πηγε στο καυλι μου.
Αλλη μια ξεπετα οχι εκνευριστικη ξεπετα απλα ΞΕΠΕΤΑ.
Σανελ Ελληνιδα ξανθια μετριο υψος ωραιο βυζι να χωρα καλα στην παλαμη σου.
Προσωπο χμμμμ χμμμμ μετριο σιγουρα οχι ασχημο καλο ητανε.
Ωραια συστημα πανω απο τη μεση γιατι οταν εβλεπες κατω απο μεση γινοταν ποιο χοντροκομενο λιγο δυσαναλογο φαρδαινε δηλαδη.Οχι με την εννοια της χοντρης οχι απλα πως να το πω απλα ΔΕΝ.
Οι φωτο τη δειχνουν πολυ καλυτερη ενω δεν ειναι.
Επομενο κοριτσι η Ευα μελαχρινη μαλλια δερμα ολα μια χαρα.
Προσωπο η εννοια του κοντοπουτανου προσωποποιημενη.Καυλακι απο τα λιγα.Να τη φιλας ( αν σε αφηνε ) μεχρι το πρωι.Ομορφη κοπελα.Οι φωτο την αδικουν.
Βυζι επισης ομορφο καλοσχηματισμενο ( οχι για οσκαρ ) με ρογα τσουπωτη για γλυψιματιες.
Κορμι?ΚΟΡΜΑΡΑ οπως το λεω ετσι ειναι.Ομορφα μπουτακια με ωραια αισθηση στην αφη οταν τα θωπευεις ολοισια ποδια οχι στραβωκανα.
Κωλος? ΠΟΙΗΜΑ ΜΑΓΓΕΣ. Συμετρικος κωλος που αντιστοιχει σε αυτο το σωμα σωματοτυπο με μαυριδερες τρυπες που σε αφηνε να χαιδευεις ( οχι ολο το χερι σου μεσα ).
Αν σου αρεσουν τα κοντοπουτανα βουρ απο εμφανιση.
Δε μιλα γρι Ελληνικα παρααααααα πολυ λιγα αγγλικα δηλαδη hello how are you και ισως να μη ξερει τι σημαινει.
Ολα καλα μεχρι εδω εννοειτε οτι περασα μαζι της 50 ευρο.
Να πω και τα ασχημα?
Πιπα του λεπτου του ενος λεπτου.
Αγαρμπη εγκατασταση του προφυλακτηρα με ψιλοπονεσε.
Πρωτη σταση αυτη απο πανω και στο λεπτο παλι ηθελε να αλλαξει σταση σε doggy μου ειπε.
Δευτερη σταση dogy που κρατησε αλλα 3 λεπτα.
Τριτη σταση ιεραποστολικο που στο λεπτο πανω μου ειπε you have to finish.
Συνολο περιπου χοντρικα 8 λεπτα ηθελε να τελειωσω.
Ναι ετελειωσα λογω του οτι ηταν ΚΑΥΛΑΚΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ.
Αν με ρωτατε για δευτερη φορα θα πω ΜΗ ΦΑΤΕ ΕΧΕΙ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ.
Επισης στην πιπα εβαζε πολλα σαλια ειχε γεμισει τον τοπο και καπακι εβαλε και λιπαντικο shell που στην αισθηση πουτσα -μουνι ηταν μπατε σκυλοι αλλεστε.Δεν καταλαβαινα ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν εκλαψα τα λεφτα διοτι το 50ρικο σημερα δεν ειναι τιποτα καμια αξια ουτε βενζινη δε βαζεις.
Δεν τα εκλαψα επισης διοτι το ποσό πηγε στο καυλι μου.
Αλλη μια ξεπετα οχι εκνευριστικη ξεπετα απλα ΞΕΠΕΤΑ.
maradona7
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 12.003
- Πόντοι
- 30.733
Εγω γουσταρα τρελα το κωλο της βαλεριας της ελληνιδας που παιζει στο βουνο τωρα. Απορησα που δεν εβρισκα καμια κριτικη και εκανα καταδρομικη μονος μου να δω τι ψαρια πιανει . Για μενα ο καλυτερος κωλος που παιζει στα στουντιο αυτη τη στιγμη και σκεφτομαι κανα μεσημερι να περασω για να ξαναπαρω μια γευση . Η τυπισσα βεβαια ηταν διεκπεραιωτικη με παραινεσεις συνεχεια να πηγαινω πιο χαλαρα αλλα αυτη η κωλαρα με στοιχειωνει για μια ακομα ευκαιρια να δωσωΡε μάγκες να πω την αμαρτία μου αν και είχα διαβάσει ότι είναι φολα γυρίζει στο μυαλό μπυ η κωλαρα της Μελίσσα από αλυσίδα βριλησσου και Κωνσταντινουπόλεως που τώρα παίζει στο κασσανδρας 8α αν θυμάμαι καλά! Μιλάμε για τρομερό για τα δικά μου γούστα πεταχτός φουσκωτόυλης γενικά είναι τούμπανο σε σχέση με το σώμα της που είναι ένα μισή μέτρο και λεπτουλα! Βέβαια η μάπα λίγο ποντικάκι αλλά τι να το κανεις όσοι περασαν έγραψαν κακά λόγια ίσως μια γι αυτό την έστειλαν εκεί! Αλλά με τρώει ο κωλος μ
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
μακριά φιλαράκι και άσε τον κώλο σου να σε τρώει...Ρε μάγκες να πω την αμαρτία μου αν και είχα διαβάσει ότι είναι φολα γυρίζει στο μυαλό μπυ η κωλαρα της Μελίσσα από αλυσίδα βριλησσου και Κωνσταντινουπόλεως που τώρα παίζει στο κασσανδρας 8α αν θυμάμαι καλά! Μιλάμε για τρομερό για τα δικά μου γούστα πεταχτός φουσκωτόυλης γενικά είναι τούμπανο σε σχέση με το σώμα της που είναι ένα μισή μέτρο και λεπτουλα! Βέβαια η μάπα λίγο ποντικάκι αλλά τι να το κανεις όσοι περασαν έγραψαν κακά λόγια ίσως μια γι αυτό την έστειλαν εκεί! Αλλά με τρώει ο κωλος μ
maradona7
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 12.003
- Πόντοι
- 30.733
Δε το ξερω αδερφε μου. Ψιλοαναιμικη συμμετοχη με πρηξοπουτσι για πιο χαλαρους ρυθμους συνεχεια αλλα με κερδισε πολυ αυτος ο κωλος, δε σταματησα να τον χουφτωνω απο τη πιπα κιολας. Περιμενω να δω καμια ακομη κριτικη απο κανα συναγωνιστη αλλα θελω αλλη μια φορα να τη περασω ενα χεριΕλληνίδα απ την Αλβανία ειναι; Μπήκε στα υπ όψιν.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Για στείλε ποια Βαλερια είναι αυτή! Καλοί είμαστε και ‘μείς βλέπω να τρωγόμαστε για φολα! για πες που παίζει και ποια είναι μπας και..Δε το ξερω αδερφε μου. Ψιλοαναιμικη συμμετοχη με πρηξοπουτσι για πιο χαλαρους ρυθμους συνεχεια αλλα με κερδισε πολυ αυτος ο κωλος, δε σταματησα να τον χουφτωνω απο τη πιπα κιολας. Περιμενω να δω καμια ακομη κριτικη απο κανα συναγωνιστη αλλα θελω αλλη μια φορα να τη περασω ενα χερι
maradona7
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 12.003
- Πόντοι
- 30.733
Για στείλε ποια Βαλερια είναι αυτή! Καλοί είμαστε και ‘μείς βλέπω να τρωγόμαστε για φολα! για πες που παίζει και ποια είναι μπας και..
https://*****/en/StudioWorker/8988-Valeria
Σημερα παιζει τριγγετα 10-8. Αν με ρωτας απο συμμετοχη δε θα τη συνιστουσα , δεν ειχε βαριεστημενο υφος ουτε βιαστικη ηταν αλλα μου βγαλε ενα θεματακι με την ενταση κ με πρηξε λιγο. Με κερδισε πολυ ομως ο κωλος , αλλη μια ευκαιρια θα της τη δωσω
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ο κώλος είναι αυτός που βλέπουμε στην φώτο φίλε;
Σημερα παιζει τριγγετα 10-8. Αν με ρωτας απο συμμετοχη δε θα τη συνιστουσα , δεν ειχε βαριεστημενο υφος ουτε βιαστικη ηταν αλλα μου βγαλε ενα θεματακι με την ενταση κ με πρηξε λιγο. Με κερδισε πολυ ομως ο κωλος , αλλη μια ευκαιρια θα της τη δωσω
Γενικά τούμπανο από εμφάνιση αλλά κακο σερβίς σωστά;
maradona7
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 12.003
- Πόντοι
- 30.733
Η 1η φωτο προφιλ μαλλον μου φαινεται για μουφα αδερφε. Ειναι ετσι μελαχρινη με μακρια μαλλια ομως οταν την ειδα οποτε κι αυτο με μικρη επιφυλαξη . Στο 46 την ειχα δει στο βουνο και στο σαλοναρισμα ηταν σκοτεινα δε θυμαμαι λεπτομερειες αλλα ειδα τη σχηματισμενη κωλαρα που ηταν αρκετη για να μπωΟ κώλος είναι αυτός που βλέπουμε στην φώτο φίλε;
Ναι συνοπτικα αυτο θα λεγα. Αλλα μια ευκαιρια θα της δωσω γτ βαριεστημενη δεν ηταν, πρηξω αρκετα ομως να κατεβασω ρυθμουςΓενικά τούμπανο από εμφάνιση αλλά κακο σερβίς σωστά;
Φαίνεται από μακριά...Δυστυχώς έτσι είναι πλέον οι περισσότερεςΗ 1η φωτο προφιλ μαλλον μου φαινεται για μουφα αδερφε. Ειναι ετσι μελαχρινη με μακρια μαλλια ομως οταν την ειδα οποτε κι αυτο με μικρη επιφυλαξη . Στο 46 την ειχα δει στο βουνο και στο σαλοναρισμα ηταν σκοτεινα δε θυμαμαι λεπτομερειες αλλα ειδα τη σχηματισμενη κωλαρα που ηταν αρκετη για να μπω
Ναι συνοπτικα αυτο θα λεγα. Αλλα μια ευκαιρια θα της δωσω γτ βαριεστημενη δεν ηταν, πρηξω αρκετα ομως να κατεβασω ρυθμους
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Μάγκες , είδα στον ύπνο μου ότι πήγα στην Dasha στο Κροκεών και την περίμενα δωμάτιο κάνα μισάωρο και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Κανέναν Καζαμία έχουμε εύκαιρο;
maradona7
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 12.003
- Πόντοι
- 30.733
Για να μην εμφανιστηκε μαλλον τη Νικολ θα περιμενες αδερφε μουΜάγκες , είδα στον ύπνο μου ότι πήγα στην Dasha στο Κροκεών και την περίμενα δωμάτιο κάνα μισάωρο και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Κανέναν Καζαμία έχουμε εύκαιρο;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Το είδα το 50αρικο φίλε που πέταξε από τα χέρια μου και την Ντάσα να σαλονάρει. Σηκώθηκα καυλωμένος.Για να μην εμφανιστηκε μαλλον τη Νικολ θα περιμενες αδερφε μου
Ευτυχώς δεν λείπει 50αρικο από το πορτοφόλι.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Το διόρθωσα λίγοΠΟΙΕΣ θα γαμησουμε αποψε βρε παιδια?
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Καμία, θα ξεκουραστούμε από τα 12ωρα της δουλειάς. Ίσως αύριο κάνουμε καμιά επίσκεψη, ποιος ξέρει....ποια θα γαμησουμε αποψε βρε παιδια?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K