Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Καλησπέρα συναγωνιστές
Η φήμη δημιουργεί την αξία! Σήμερα πήγα (χωρίς να έχω ψάξει βάρδιες) στο κασσάνδρας 6, με την ελπίδα να δω κι εγώ ο φτωχός την περίφημη Kat, αλλά δεν, είχε δύο κοπέλες τη σοκολατοLetty που μου άρεσε πάρα πολύ, και δεν ξέρω αν θα την ξαναβρώ μέχρι να φύγω. Και μια άλλη έκφυλη γεμάτη tattoo με καλούτσικο σώμα. Μετά πήγα ακριβώς δίπλα στο 4, μόλις είχε φτάσει η Ρουμάνα Λάουρα και επειδή είναι ακριβώς στις σωματικές προδιαγραφές που θέλω πέρασα, με επιφύλαξη για τις υπηρεσίες, αλλά δεν το μετάνιωσα καθόλου!

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
53
Like
5.410
Πόντοι
7.636
Καλησπέρα συναγωνιστές
Η φήμη δημιουργεί την αξία! Σήμερα πήγα (χωρίς να έχω ψάξει βάρδιες) στο κασσάνδρας 6, με την ελπίδα να δω κι εγώ ο φτωχός την περίφημη Kat, αλλά δεν, είχε δύο κοπέλες τη σοκολατοLetty που μου άρεσε πάρα πολύ, και δεν ξέρω αν θα την ξαναβρώ μέχρι να φύγω. Και μια άλλη έκφυλη γεμάτη tattoo με καλούτσικο σώμα. Μετά πήγα ακριβώς δίπλα στο 4, μόλις είχε φτάσει η Ρουμάνα Λάουρα και επειδή είναι ακριβώς στις σωματικές προδιαγραφές που θέλω πέρασα, με επιφύλαξη για τις υπηρεσίες, αλλά δεν το μετάνιωσα καθόλου!
Λάουρα μελαχρινή;

Velcoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
65
Πόντοι
0
Να κάνω και μια ερώτηση φιλοσοφικού ενδιαφέροντος. Τι ειδους γκόμενος είναι αυτός που έχουν κάποιες πουτανες; πως δέχεται να τρώνε χιλιάδες φουστες; τί της λέει Δηλαδή σ αγαπάω πήγαινε φάε τις πουτσες σου τωρα;
Ε ρε φιλε αν εισαι συνειδητοποιημενος σχετικα με το τι θες γιατι οχι. Δε θα τη παντρευτει κιολας, οποτε αν του φερνει κασερι και σπρωχνει και ο ιδιος win/win ειναι.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.336
Πόντοι
3.246
Σε φιλο που χε παει πριν το τελος της βαρδιας τον παρακαλεσε να ξαπλωσει να παρει μια ανασα για 2 λεπτα πριν ξεκινησουν το σεξ και του λεγε οτι ειναι ετοιμη να καταρρευσει που ο τυπος τρομαξε οπως την ειδε και ακουσε . Οση διαθεση και να χει , ειναι αδυνατο να αντεξει , πλεον για μενα ειναι σα να γαμας ενα πτωμα , νεκροφιλια κανονικη . Οι ακολουθοι της πηγαινουν 2 και 3 φορες μες τη βδομαδα οπου κι αν εμφανιζεται , μου το λεγε η ιδια στη βουλιαγμενης τοτε , φανταζομαι σημερα
Ρε συ νταξει γινεται πολυ ρουτινα εαν βλέπεις την ιδια. 2-3 φορες στην εβδομαδα κιολας, καταρχην γινεται βαρετο και υπαρχει περίπτωση να σου πει παλι εσυ εδω :2funny: και αυτο ακούγεται καπως δε μιλαω μονο για τη συγκεκριμένη γενικα μιλαω
1 φορα την εβδομαδα και αν ειναι πιο οκ ας πουμε

Velcoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
65
Πόντοι
0
9/10 μαζι πανε αυτα σε στουντιακες καταστασεις.

Τωρα αν μιλας για μπου, χαιρω πολυ. Ανετα η αλλη μπορει να χει αντρα και παιδια πισω στη χωρα της. Τωρα το αν γνωριζουν αυτοι τη δουλεια κανει, αγνωστο.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Η Βαλερια πρέπει να πισωκολληθει πάρ αυτά. Την είδε άλλος εκτός απ το Ντιεγκο;
Eνω απο εμφανιση η Βαλερια ( ειδικα ο κωλος της ειμαι φαν ) μου αρεσε , στο σεξ ηταν λιγο πρηξοπουτσι η φαση ( πιο αργα , πιο ηρεμα , πιο μαλακα κτλ ). Σημερα βεβαια η Ειρηνη απο κηφ60 ηταν ακομα χειροτερα μου κανε παρατηρηση να πιανω πολυ απαλα μονο , δεν ηθελε κανενα χαστουκι στο κωλο και ακομα και τα απαλα αγγιγματα ή τα φιλια στο στηθος που εκανα κινηση εδειχνε λιγο δυσθυμια . Κριμα γιατι ειναι ωραιο μωρο πραγματικα

Τη Βαλερια λεω να τη ξαναδω αλλη μια φορα , την Ειρηνη οχι

Λεμε για την ελληνιδα Βαλερια οχι για τη πιτσιρικα την ουκρανεζα ( με αυτην εχω παει στο κασ3 στον οροφο )

Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αλλάξανε τις fake φωτογραφίες της Άσπας με καινούργιες fake.
Καλά πήγε αυτό..

1655987426771.png

1655987452078.png

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Α, είναι μυστικό,οκ.
Πάντως τα προγράμματα στους δίπλα τα ενημερώνουν τελευταία στιγμή πολλές φορές.
Προχθές την είχανε βραδινή την Στέφη.
Hell φιλε μου πριν κανα 2ωρο γυρισα απο στεφη . Να σε ευχαριστησω που την εγραψες πρωτος εσυ εδω και να ευχαριστησω απο καρδιας το @Kerveras επισης που μου ειπε 5 πραγματα για εμφανιση και ωρα που θα τη πετυχω . 36 υπογα σημερα μεσημερακι τη πετυχα, σαλονι και δωματιο φουλ το a/c οποτε μια χαρα κυλησαν ολα γτ ειχε κωλοζεστη εξω

Μαγκες μου περασα υπεροχα, εγινε στανταρακι και σιγουρα απο βδομαδα εχει κι αλλη επισκεψη. Ευδιαθετη , σεξακι με ζωντανια κ ορεξη σε 4 στασεις , ορεξατη , πεντακαθαρη , εφυγα με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια ειδικα μετα τη ξενερα απο την Ειρηνη χθες . Επειδη για καποιους το 50αρικο ειναι στερηση απο βασικα για να χαρουν λιγο σεξακι στις κριτικες δε χαριζομαι ποτε και λεω τα πραγματα ως εχουν . Προσωπικα οσο εχει τετοια συμπεριφορα θα μαι μονιμος θαμωνας , ηρθε απο θεσ/κη , προσφατη στο χωρο απο οτι μου πε , κανει μονο το απλο προγραμμα δυστυχως για οσους θελουν το κατι παραπανω ( σιχαινεται για το παραπανω και για λογους υγιεινης επισης οπως ειπε ) , εχει πολυ ωραιο προσωπακι με γυαλακια σεξι, στεγνο σωματακι με πολυ μικρα βυζακια ( ασος οχι παραπανω ) απο τη μεση και πανω και ενα τροφαντο κωλαρακι οπως το βλεπετε στις φωτο . Απο το σαλοναρισμα που τη φωναξε η τσατσα ηταν πολυ θερμη, καναμε και το χαβαλε μας, τσουπωτα και πολυ μαλακα κωλομερια που δε χορταινα να χουφτωνω ολη την ωρα. Κανενα παραπονο για αγγιγματα κ χουφτωματα , καμια βιασυνη ενω μου κανε ενα reverse cow απιστευτο με δικη της πρωτοβουλια. Αλανια μου τη συστηνω ανεπιφυλακτα, θα ξαναπαω βεβαια και ελπιζω να χει την ιδια συμπεριφορα. Αψογη για μενα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Hell φιλε μου πριν κανα 2ωρο γυρισα απο στεφη . Να σε ευχαριστησω που την εγραψες πρωτος εσυ εδω και να ευχαριστησω απο καρδιας το @Kerveras επισης που μου ειπε 5 πραγματα για εμφανιση και ωρα που θα τη πετυχω . 36 υπογα σημερα μεσημερακι τη πετυχα, σαλονι και δωματιο φουλ το a/c οποτε μια χαρα κυλησαν ολα γτ ειχε κωλοζεστη εξω

Μαγκες μου περασα υπεροχα, εγινε στανταρακι και σιγουρα απο βδομαδα εχει κι αλλη επισκεψη. Ευδιαθετη , σεξακι με ζωντανια κ ορεξη σε 4 στασεις , ορεξατη , πεντακαθαρη , εφυγα με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια ειδικα μετα τη ξενερα απο την Ειρηνη χθες . Επειδη για καποιους το 50αρικο ειναι στερηση απο βασικα για να χαρουν λιγο σεξακι στις κριτικες δε χαριζομαι ποτε και λεω τα πραγματα ως εχουν . Προσωπικα οσο εχει τετοια συμπεριφορα θα μαι μονιμος θαμωνας , ηρθε απο θεσ/κη , προσφατη στο χωρο απο οτι μου πε , κανει μονο το απλο προγραμμα δυστυχως για οσους θελουν το κατι παραπανω ( σιχαινεται για το παραπανω και για λογους υγιεινης επισης οπως ειπε ) , εχει πολυ ωραιο προσωπακι με γυαλακια σεξι, στεγνο σωματακι με πολυ μικρα βυζακια ( ασος οχι παραπανω ) απο τη μεση και πανω και ενα τροφαντο κωλαρακι οπως το βλεπετε στις φωτο . Απο το σαλοναρισμα που τη φωναξε η τσατσα ηταν πολυ θερμη, καναμε και το χαβαλε μας, τσουπωτα και πολυ μαλακα κωλομερια που δε χορταινα να χουφτωνω ολη την ωρα. Κανενα παραπονο για αγγιγματα κ χουφτωματα , καμια βιασυνη ενω μου κανε ενα reverse cow απιστευτο με δικη της πρωτοβουλια. Αλανια μου τη συστηνω ανεπιφυλακτα, θα ξαναπαω βεβαια και ελπιζω να χει την ιδια συμπεριφορα. Αψογη για μενα
Ωραίος μπράβο. Έχεις γίνει ο νούμερο ένα στούντιορεπόρτερ. Κρίμα για την Ειρήνη χθες, διάβασα και την κριτική. Πολύ μη μου άπτου μου φάνηκε...ούτε για gfe δηλαδή από ότι κατάλαβα.
Φιλιά φαντάζομαι γιοκ και αυτή.
Η καυλιάρα η Στέφη σε τι ρυθμούς έπαιξε; Ηλικία στο περίπου;

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Ναι, μελαχρινή, γλυκό πρόσωπο, γύρω στο 1,70 με μεγάλα βυζιά, ωραίο κώλο, σφιχτό σώμα.
Την είδα χθες αλλά δε πέρασα δε την είδα με.ορεξη....αν κ λατρεύω αυτά τα βυζιά..... σκέφτομαι να πάω όμως ακόμα κ σήμερα.. αξίζει;

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Ωραίος μπράβο. Έχεις γίνει ο νούμερο ένα στούντιορεπόρτερ. Κρίμα για την Ειρήνη χθες, διάβασα και την κριτική. Πολύ μη μου άπτου μου φάνηκε...ούτε για gfe δηλαδή από ότι κατάλαβα.
Φιλιά φαντάζομαι γιοκ και αυτή.
Η καυλιάρα η Στέφη σε τι ρυθμούς έπαιξε; Ηλικία στο περίπου;
Φιλε μου ξενερωσα πολυ με την Ειρηνη χθες και κριμα γιατι ειναι ωραιο κοριτσι. Μακαρι να περασει αλλος καλυτερα τι να πω , εγω καταθετω τι βιωσα προσωπικα, τι gfe και pse αν δε μπορεις να αγγιξεις για τιποτα δεν ειναι .

25αρα περιπου την εκοψα τη στεφη, δεν εβγαλε τα σεξυ γυαλακια καθ ολη τη συναντηση , με καβλωνε ομως αυτο. Προσωπικα επαιξα σε gfe ξεκινωντας γιατι ημουν λιγο κουμπωμενος τι θα δω στην αρχη αλλα οταν ειδα οτι γουσταρε εδωσα παραπανω κ περασαμε σε pse επιπεδο . Μου το ζητησε και η ιδια να δωσω ρυθμο παραπανω . Δεν αρνειται κατι απο οτι εχει στο 50ευρω μενου, ωραια πιπα με καποτα βεβαια , με σηκωσε ορθιο για να με πιπωνει καλυτερα ( βαθια χωρις χερι), βογγητα χωρις υπερβολες , σφαλιαρες στο κωλο αρκετες εφαγε , ακολουθουσε κανονικα οπου την εβαζα , κανενα παραπονο αντιθετα εδειχνε οτι χαιροταν σεξακι. Πηρε πρωτοβουλια για reverse cow ( μ αρεσε αυτο )αλλα τη σταματησα γιατι εδωσε ρυθμο κ θα με τελειωνε, προτιμησα να τη τελειωσω στα 4 . Σοσιαλ και πριν κ λιγο μετα , με φιλησε στο λαιμο κ εφυγε . Εχει παιδι κ προσεχει την υγιεινη πολυ, μη περιμενετε προγραμμα παραπανω ( μονο το 50ευρω κανει) αλλα σε μενα τα τιμησε και με το παραπανω τα 50. Απο τις λιγες που λεω ανεπιφυλακτα οτι συντομα θα ξαναδω

Ακολουθει η λιλιαν απο στουντιο 12

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Την είδα χθες αλλά δε πέρασα δε την είδα με.ορεξη....αν κ λατρεύω αυτά τα βυζιά..... σκέφτομαι να πάω όμως ακόμα κ σήμερα.. αξίζει;
Φίλε εγώ πέρασα πολύ καλά, ήταν τρυφερή μαζί μου, πολλά προκαταρτικά, καμία βιασύνη. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι ήμουν ο πρώτος της ημέρας.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.061
Πόντοι
3.715
Πήγα σήμερα στο 343 για την κωλαρα της Καταλεα . Ανεβαίνω απάνω και ήταν άλλοι 3 στο σαλόνι και τα 3 δώματια γεμάτα . Έκατσα στο σαλόνι με την ελπίδα ότι ίσως κάποιοι δεν θα μπαίναν δωμάτιο . Στο μεταξύ από τον στίβο μάχης κάποιος έδινε πονο . Ακούγονταν κωλοσκαμπιλα και «αναστεναγμοί» . Μέτα από φιγούρα βγαίνει η Κωλαρινα Καταλεα . Φόραγε μαύρες ζαρτιέρες . Μιλάμε για πολύ καυλα . Τελικά κανείς δεν σηκώθηκε να φύγει ο δε επόμενος που μπήκε στο δωμάτιο που άδειασε πήρε μεγάλο πρόγραμμα . Όποτε 3 δώματα γεμάτα άλλοι 2 αναμονή και ένα μεγάλο πρόγραμμα θα πήγαινε μακριά η βαλίτσα . Τελικά με έχει στοιχειώσει η Κωλαρα της .
πως φορολογούνται τα στούντιο; Ξέρει κανείς;

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Ενα παλικαρι διαμαρτυρηθηκε βλεπω στη 1η κριτικη για τη στεφη λεγοντας οτι κοιταξε ρολοι στο 10λεπτο . Του εγραψα και περιμενω να δημοσιευτει το σχολιο . Πολυ κακως αν συνεβη του ανεφερα , προσωπικα σε μενα δε βιαστηκε καθολου . Βρηκα καποια κοινα σημεια , εγω ειχα μια πολυ καλη συναντηση βεβαια , θα την επαναλαβω σιγουρα απο βδομαδα και θα εχω ολοκληρωμενη εικονα . Η πλακα ειναι οτι θα εγραφα και κριτικη το βραδυ και τωρα θα φανει σα καπακι στην αρνητικη κριτικη . Δε με ενδιαφερει ομως , γραφω παντα αυτο που βιωνω εξαλλου . Απο μενα θα ξαναδοκιμαστει δεδομενα απο βδομαδα

Μια περιπτωση που ανεφερα στις κριτικες μου ειναι η σαμπρινα απο κοπελες που εχω δει και εμεινα ευχαριστημενος τη 1η φορα , τη 2η οχι λογω διαθεσης και μετα δε τη ξαναδα . Συνηθως οι σωστες ειναι σωστες με ολους και προσπαθουν ασχετως ωραριων

Οποιο παλικαρι βλεπει μια κοπελα ας γραφει την εμπειρια του , αυτο ειναι το νοημα του σαητ εξαλλου , βλεπω καποιες κοπελες μολις γινεται αναφορα εδω , πεταγονται πολλοι κ εχουν εικονα . Οτι εικονα εχει κανεις απο μια συναντηση ειτε σε κριτικη ειτε στο φορουμ ας την αναφερει , ολοι εχουμε να αποκομισουμε κατι ακομη πχ και για την εμφανιση μιας κοπελας μονο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom